- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz
Ferko75HUN #1076 üzenetére
én kivárásra játszo, ha nagyon jó áron hozzájutnék, lehet benevezek rá t-nél, de jobban érdekel a HC Touch HD. Sajna 6300t szerettem volna kis egyszerű zsebbe-telefonnak, de kivették a t kínálatából. az 5800 valamiért nem gyere be
-
Kobe
veterán
csak egy apróság, kiváncsiságból felhívtam T-t. ÜF nem tudja hogy mikor kerül be árlistába, sőt, hogy egyáltalán bekerül e-. Kartell megállapodás és jól informáltság rulZ
-
Kobe
veterán
elég durva hülyeség a kártérítési ötlet. Mintha én a microsoftot akarnám lehúzni, h károm számrazott abból hogy nem 15 ezerér adják az xbox 360at.....
a legtöbb amit ki tudsz hozni belőle, az a fogyasztó megtévesztése, azt is már erőltetetten mivel ÁSZF ben benne van hogy fenntatják a változtathatóság jogát. Kártérítést elamradt kárért, okozott kárért tudsz kérni. Mivel ilyen még csak a kanyarban sem volt, ne várd h a térded elé borulva hozzádvágnak egy házimozit. -
Kobe
veterán
hát, én némi kétkedéssel fogadom már hogy mihez értenek
Nyílván nem tétel náluk a hátuk mögötti anyacéggel egy pármilliós hasznot hozó reklámkampány, de öcsém, ekkora ziccert kihagyni hogy a fix nyeremény helyett egy bizonytalannal akarják a csak tvből-rádióból informálódó, szép nagy tömegeket megnyerni....tényleg egy misét megérő cselekedet
-
Kobe
veterán
tudom, hogy elfogyott. Ellenben azt széleskörűbben - tvben, bannereken rekmámozni, hogy gyere vedd meg pannonnál mert valszeg lesz 1:200000 esélyed autót nyerni, igen jó húzás volt....
Ahol az első 500nak jóval nagyobb esélye volt fix nyereményre, azt szépen "eltussolták" az idióták, holott ha promotáták volna simán többen mennek utna a márkakereskedésben is, nem csak a pannonra várnak mint nyüves szolgáltatóra. Az meg hogy én adok el 300 darabot 150 ért és utána szolgáltatónál X darabot 150e-Y áron igencsak több hasznot hozott volna nekem, semmint eladni 150e-Y áron mindegyiket a szolgáltató révén. Sztem 300x30-50 ezer ft haszon lett volna telefononként első körben, utána a többi a szolgáltatóknál.......ez van, ha már a hülyeségből jól jöttek volna ki....de nem jöttek
-
Kobe
veterán
A samsung marketingkoncepcióját érdemes lenne belevenni a Darwin díjra pályázók sorába
Most nyomatják a telefonnal kapcs tv reklámokat, amikor 1 db ótót sorsolnak ki, de azt nem emglovagolni h házimozi van hozzá, fixre, azt nem promotálni.....áááá, a tudom, hogy csak a közgazdász szól belőlem de ez felér az év viccével
-
Kobe
veterán
válasz
Zolesz007 #943 üzenetére
itt nem arról van szó, hogy tökéletes lesz e vagy sem, mert nem lesz, ez alapvetés. Csak ha már a sajtósok tesztelhették a véglegesnek mondott verziót, amiben tényleg elég kevés bugról számoltak be, és jól funkcionál benne a magyar nyelv, akkor kicsit röhej kategóriába megy, hogy még belenyúlnak és ezzel csak rosszabb lesz. Legalábbis én erősen kétlem, hogy az a szoftver lenne rajta, amit Bocháéknak átadtak és ami alapján a nagyteszt készült. Vagy ha igen, akkor náluk miért működött hatékonyabban, másoknál meg mért produkált érdekességeket ? Szvsz ez megint egy olyan oldala az éremnek, amin el lehetne gondolkozni, és szimplán bevésni még egyet a "Mi nem teljesült az Omnia megjelenésével kapcsolatban?" c rublikába.....
-
Kobe
veterán
ezt komolyan gondolod ? Csak mert Bocháék tesztelték itt a végleges magyar nyelvvel ellátott darabot, amivel "elvileg" meg kellett volna jelennie. A tesztben sebességkülönbség gyakorlatilag nem volt az angol nyelvű és a magyar között, külön többlet erőforrást sem nagyon igényelt. Ehhez képest tapasztalt kolléga bemutatta hogy a magyar nyelv több erőforrást használ fel, többször képes vakon hibaüzeneteket dobálni annak ellenére hogy elindítja rendesen az alkalmazást, no és persze érdemes megnézni kolléga (geddonhun) igen kivesézett szakmai blogját, látszik, hogy vágja a WM alapú telefonokat, mégis ő is beszámolt pár olyan jelenségről-bugról, ami eddig ismeretlen volt, a felhasználók közül meg akadtak szintén oylanok akik hasonló bugokkal fordultak hozzá, vagy adott dolog akkor sem akarta az igazséágot ha annak rendeltetésszerűen úgy kellett volna lefutnia. Szóval szerintem miután Bocháék tesztelték a holmit a "végleges" magyar nyelvvel, valamit még hozzányúltak hátha be tudnak foltozni pár problémát.
Petiqe: Pécs, központi pannon. Mondom egy próbát emgér, megtapicskolom. Előttem az egyik ügyintézőhöz épp egy üzletember alkat várakozott, full businessman kinézet, látszott hogy van léje, telefont akar venni, rákérdez az i900ra. Ügyintéző-pillanat, megnézem a raktárban. Sajnos nincs. Ezekután már nem is vártam tobább az ügyintézőre, megválaszolták másnak az én kérdésem.
Na ez a komoly, amikor az igazán pénzes vevőt kell elhajtani mert nincs darab, ennyit a samuról, ennyit a pannonrólSzerintem ez elég égés, mert nem hiszem hogy a csóka minimál előfizetéssel hozta volna el, az egy dolog hogy kispistának mucsaröcsögéről nem jut, mert nem egy tucat teló, hanem kvázi presztízs érték, de hogy a lóvésokat is el kell hajtani a város legnagyobb üzletéből mert ott sincs, az eléggé image-romboló. A kirakatban természetesen a bóvli kategóriába menő 20-30 ezres telefonok vannak kirakva....LOL
-
Kobe
veterán
válasz
oroshazicsaj #927 üzenetére
én egy olyan kinézetűre várok, ami tetszik, ami nem buta mint egy 3210es és kapható, nem olyan értelemben mint az Omnia. Ez a lényeg, onnantól kezdve meg az se érdekel, ha samsung van ráírva, bár i900 maitt kerülöm msot egy darabig ezeket, vagy htc, lehet akár paris hilton darabja is, de ez után a sz*rkavarás után Omnia kizárva
-
Kobe
veterán
itt nem csak ez a lényeg. Hanem az, hogy egy általam igen igen közkedvelt márka hazai képviselete képes volt igen alaposan elmutyizni a dolgot, olyannyira hogy egy alapjában véve jó karakterisztikákkal rendelkező telefont képes teljesen leírni a szememben. Aki ismer, az tudja hogy mennyire samsung lojális vagyok - monitor, tv, telefon, mp3 lejátszó....mind mind tőle van. Itt van uszkve szeptember 20-a, és én kb a nyár eleji felbukkanása óta vártam a telefont, figyeltem róla minden hírt, direkt nem vettem másikat holott az előfizetésem immár 4 hónapja lejárt, és akkor már bőven a hazai megjelenést rebesgették mivel közeledett az augusztus.....és akkor itt van szeptember vége, a nagy várakozók 90%-a teljesen kiábrándult belőle és az igazi megjelenés - nem, nem a hogy 800 pannon shopból 10 ben kapható 1-2 db, hanem az igazi hozzáférést biztosító készlet és kínálatról beszélek, ami még a kanyarban sincs, nézd meg a szakmai topikokat, blogrészeket- tucatnyi, ha nem több régi motoros jelentette ki h ú hát ez az én következő mobilom, rohanok megvenni, erre mit látsz - aki beirogatja h na ma én is megvettem, 90%-a újonc, a gusztustalan-marketing áldozata, aki nem igazán tudja mi volt ennek a hátterében, csak látja h na eccer csak felkerült pannonhoz és még ajándék házimozit is adnak, de a mutyizásokról vajmi kevés sejtése van....
Amikor meg az igazán komoly elvárásokkal és várakozásokkal rendelkező mezei user a megjelenés közelébe kerül, mit csinálnak ? Többször a képébe hazudnak az ügyfélszolgálaton és a márkaboltban (nekem legalábbis mindig hülyeséget és terelést mondtak a helyi samsung boltban és az üf en is), megváltoztatják a nyereményjáték szabályait, lassan már kartel-megállapodáshoz hasonlító szerződést kötnek egy wannabee-famous hátsórettenetbeli szolgáltatóval természetesen utólagosan, a nyereményjáték feltételeiben leírják, hogy a szolgáltató munkatársai nem vehetnek részt az akcióban, erre mégis a legtöbb darab már ki sem ér a raktárból vagy a nagykutyának látszani akaró fószerhez kerül a pannonnál, én ezért már csak remélem h valakinek lesz mersze panaszt tenni. Tudom, h a büntetés nem számít a samsungnak, olyan tőkéje van, de akkor sem kellene így elmnenni a dolgok mellett.
Na az ilyenektől megy el az ember kedve, és ha azt látja hogy kijön egy telefon ami neki jobban tetszik, nagyobb felbontású a képernyője, megoldották hogy a stylus elférjen a telefonban, és az is lassan elérhetővé válik, akkor röhögve nyel egyet és ül még a seggén 1-2 hónapot, telefont venni és 100 ezres tételt kidobni az ablakon nem kötelező, én így gondolom. És ezek után az sem érdekelne, ha a samu kijelzője holokivetítést tudna realtime 3dben 16 millió színnel, akkor sem lenne játékos többet nálam. -
Kobe
veterán
kb annyira hogy az egyetlen épkézláb kinézetű telefonnak tartom a jelenlegi felhozatalban az e71 mellett.....másért nem. Így röhögve meg tudom várni a HTC t ha akarom, mert azt designban még ennél is feljebb értékelem
Nem fogok sírni ha hirtelen nem kell 80 ezret elköltenem
-
Kobe
veterán
ilyen alapon sajnos az ember soha ne vegyen semmit mert kijön majd a jobbik verzió pár hónapon belül....nem tudom, a jelenlegi w300i m után jó lenne már valami normális készülék, de ez a samsung féle marketing teljes egészében felforgatta a gyomrom....augusztusban kapható lesz - aztán jön a szeptember, amiben meg kiderül hogy többszáz pannon boltba jó ha maximum 100 db telefon jutott, októberben meg ugyanezt eljátszák a T nél is emg vodánál is gondolom.....így olyan érzésem van h max akkor kéne, ha utánam dobnák, ha T nél nagyon jó ára lesz esetleg meggondolom h benevezzek rá, de sajnos azt veszem észre hogy a beharangozott dolgokból semmi sem teljesült - a samsung legjobb készüléke, aminek titulálták, az összehasonlító videókban egy erős közepesnek tűnik a szifonhoz és a HTC hez képest
-
Kobe
veterán
hát, nem tom. WM alapú telóm még nem volt, de most hogy feltűnt a HTC új üdvöskéje, a Samu ezen próbálkozása erősen közepesnek tűnik nekem.....természetesen ismerem a számokat, leggyorsabb filerendszer, stb, de a widgeteken kívül nem robbantott akkorát a szoftver mint hittem.....Nomeg 400x240es felbontást megnézni egy 800ashoz képest, hát...élményromboló az fix. Mivel most úgyis inkább a pénzt gyüjtögetem, a házimozi ugrott már, megvárnám mi a végszó a HTC darabjára.
-
Kobe
veterán
válasz
Luser2000 #904 üzenetére
röviden tömören, sza*ok a 11 nap reményre
nem mondom, hogy a T jó, mert az arany középút a voda és a pannon között percdíjakban, telefonrészletben (pannon 18 hónap x 4800 ft, T 4100 ft 12 hónapon át), telefonárakban, de egy ilyen csalódást kiváltó holmiért nem fogok átmenni Pannonhoz. A 11 napban már csak drukkolok, hogy valaki éljen egy fogyasztó megtévesztése akcióval és rakják meg mindkét céget elég rendesen
jön a HTC Touch HD, eddig sem volt sürgős a telefonvásárlás, cska jó lett volna, megvárom azt....nagyobb kijelző, nagyobb felbontás, szerintem sokkal letisztultabb design, a mobil "testébe rejthető" stylus, nem kell utánakötni pórázon a telefonnak h karcolja szét amint lehet.....a samsungnak és pannonnak meg legfeljebb gratulálni tudok, ígértek itt fűt fát, ilyen fejlesztések, olyan leggyorsabb WM software közben az első vásárlók fele a javított softwareben fél tucat új bugot találtak pillanatok alatt, augusztusi megjelenés, kedvező ár, ajándék házimozi....fenéket, kemény lezsírozott megállapodások egy nálam hitelét vesztette cégtől és wannabe-important mobilszolgáltatótól, és még a társuló félnek sem jut telefon. Röhej. Amikor a szifon elfogyott pillanatok alatt, mindenki hogy fel volt háborodva, h mekkora hűhőt csaptak pár tucat telefonnak....Na, T nél nem cska h boltban megkapod a telefont, hanem van netes készlet is megint. És akkor még szidták a szifont h ilyen hype olyan hype.....nem az volt a kemény, hanem amit a samsung művelt az utóbbi hetekben, 500 ajándékot akartak elsózni de gyanítom max a fele érkezett menyniségileg a telefonból az egész országba.....vicc, mert szifonból elgalább a valós kereslet miatt fogyott el sok, omniánál meg azt hiszik a fejesek, ha nehezen kaphatóvá teszik, akkor az már az exkluzivitás mércéje és jó hírverés. Nem véletlen hogy a pannonnál nincs sehol, nyílván nem éri meg 80 ért eladni a telót és a házimozit, ellenben 150 ért reális áron a telót és házimozit már annál inkább, ha kell, gyere csak szépen a WestEndbe oszt vedd meg 150ért, és még el is magyarázzák hogy jó boltot csináltál....nálam ezzel az ugrálással oylan szinten leírta magát a samsung mobilágazata, hogy a közelébe nem megyek jódarabig.....Nézd meg, körülbelül tuat-2 tucat komoly érdeklődő volt az oniára már a szakmai blogokban, mindnek - nekem is, aki az egyik elgnagyobb várakozó volt - elment a kedvem és felfordult a gyomrom a telefontól. -
-
-
Kobe
veterán
én már csak abban reménykedek, hogy a GVH alaposan a Samsung tökére lép, ilyen formában a nyereményjáték meghirdetése nem kicsit megtévesztő és félrevezető volt. Én ott tatok, hogy ha lenne bármilyen értelmes telefon, rohannék megvenni, mellesleg ezért sem fogom törni magam, megvárom valamelyik új HTC modellt. A kialakított hypeolt kép nálam teljesen romokban, ígérgetések és funkciók terén is.
-
Kobe
veterán
a röhej az, hogy amikor megjelent iPhone, beharangozták h fél óra alatt elkapkodták a netes készletet, meg hogy úristen, 2 nap alatt elfogy minden darab. Igaz volt is nagy nyálverés a szifon körül, ennek ellenére vidéken bebattyogok az első T be, legyen az kisvárosi, és azonnal a kezembe adják a telefont, mert van még. Kisebb marketinggel felfuttatott készülék az Omnia, mégis az embernek napokat kell utánajárni hogy kapjon ott is, ahol a forgalmazást megkezdték már. Erre egy szó van = Röhej! Annyit baszakodtak már a bevezetéssel, hogy tisztára elment tőle a kedvem.
-
Kobe
veterán
faxkivan már, T is behozhatná már végre
-
Kobe
veterán
azért ez az üzletvezetői engedélyes IMEI szám kiadás simán az a kategória amiért a fogyvédelem és GVH megba**a a cégeket
Kívánom hogy megkapd, de magyar viszonylatokat ismerve én simán kinézem belőlük h véletlenül eladják másnak a készüléket amit lefoglaltak, te meg kapsz egy másikat, másik IMEI el, amit nem biztos hogy ki tudsz magyarázni ha kötözködni kezdenek, és átadásnál ellenőrzik pl a telefont vagy ki tudja....
-
Kobe
veterán
vajon a nyereményjátékban hogy "állunk" ? Vagy aki beregisztrált annak nem küldenek visszajelzést hogy hányadik nyertes volt ?
-
Kobe
veterán
válasz
oroshazicsaj #758 üzenetére
ha fél percre félretennéd a gőgödet, rájönnél, hogy az ügyfélszolgálatos igen kis porszem a gépezetben, és elég nehezen lehet rajta mint szolgáltató munkatársán számon kérni, hogy miért nem jött ki a telefon augusztusban ahogy a gyártó ígérte. Legalábbis szerintem hülyeség volt olyan infóért hisztit csapni, ami - ha nem jutott el a samsung ügyfélszolgálatra - hogy jutott volna el a tmobilhoz ? Ha a samsungnál verted volna ki a hisztit jogos, mert ők mondták az augusztust, csak hát ugye forgalomban meg már van
Megjegyzem a nagy üzleti érdekeket és marketingfogásokat megmagyarázó választ nem Kiss Irén 38 éves, 2 gyermekes családanyától fogod megkapni (csak egy példa, hogy milyen átlagember dolgozik ott is) aki papírból lesi ki a kurrens ajánlati listát.
Kerek perec megmondták már nekem is pl többször, hogy sajnálják, de ők - mint az információlánc eldugott pontjai - csak arról kapnak biztos infót, amit már forgalmaznak, vagy az aznapi listaváltásban benne van, kiemelt telefon esetén is max 3 nappal előbb informálják őket....
Főleg mivel ők nem az élvonalban pörögnek, nem bolttulajok, nem szállítók, akik látjk milyen cucc van a dobozban, nekik annyi infójuk van ami szgépen/papperon emgtalálható
Csak egy javaslat, próbálkozz be vodafone és pannon üfnél, ott is ugyanennyi infót fogsz maximum kapni, utána meg olvashatjuk a szar voda szar pannon minnyákikelekmagambó hozzászólásokat -
Kobe
veterán
hehe....egyre jobb a körkép.....eddig nem hallottam tulajtól h meg lenne elégedve, pedig Bocháék h istenítették a magyar szoftot. Szép volt samsung, így kell ezt, késve drágábban kiadni a szar szoftverrel, az csalogatja a vevőket a boltba
-
Kobe
veterán
nem, az előbb nem írtam, ellenben korábban is hozzászólásbetyárkodtál itt, és a korábbiakban 3x leírtam hogy BRUTTÓ árakat mondtak.
Nem tudom mitől lenne sokkal olcsóbb gsm boltokban, tény hogy a samsung webshop eszméletlen drága, de itt az árkalkulációkat az alakította, hogy amit a szolgáltató mond, az teljesül is. Valóban olcsó lesz a telefon. Ez a feltevés borult, én inkább látom esélyét hogy a gsm shoposok szépen elkezdneke felzárkózni az árakhoz, tudván hogy nyereményakció van, és aki 80 ezres házimozit akar az valószínűleg megveszi 20 K val drágábban, csakhogy megkapja
593 as számú hozzászólás : 2008-09-05 20:46:31 kor kelt
594 es : ugyanazon óra 47edik percében 8durván 45 mperccel később, amx 1 perccel)namost nem vagyok számtanzseni, de ez hogy nem fér bele az 5 perces módosítási limitbe ?
-
Kobe
veterán
attisnak szántam, ő a nagyon nagyon nagyon újonc, aki hozzászólási kényszerben szenved.
Az ár pofáraesés. Az akcióhoz való hozzáállásuk szintén. Samsung ígérgetett, zéró dolog teljesült belőle. "Meglepően olcsó" - csak 20 ezret dobunk rá a gsm boltok amugy is magas áraira. Megjelenik augusztusban - jah, 2009 augusztusában biztoos kapható, mert h 2008ban nem, az fix
Nagyon szimpi volt a teló, megvárom a szolgáltatós árakat, de kezdem úgy érezni hogy lemondok az Omniáról. Drágább, később jelent meg, az ígérgetésekkel ellentétben kiesnek a szolgáltatósok a nyereményjátékból, ez 3 előnyből 3 ami elúszott, ez elég vásárló eltántorító volt.
A szomorú nem az, hogy pár ügyfélnek 5-6 nappal többett kellett várnia a telóra, hanem azért egy olyan közösséggel bíró IT-portálon mint ez, ahol a szerkesztők 3x beígérik az olcsóságot a márkaképviselő ígéreteire hivatkozva, nem szívesen lennék most Bocha helyében. Engem zavarna hogy a saját presztízsem/megbízhatóságom sínyli meg a dolgot, ígérgettek velem fűt fát, oszt lóf*sz nem lett belőle, egy olyan oldalon ahol a pontosság-megbízatóság minig a hírérték fontos részét képezte.
marci3: most inkább nem mennék bele a nettó-bruttó fogalmak magyarázásába, de ha 3 különböző ügyfélszolgálatos azt mondja nekem, idézek "bruttó 130 ezer forint" akkor ott nem a nettóra gondolok, maradjunk ennyiben
-
Kobe
veterán
lehetőséged van 5 percen belül szerkeszteni a hozzászólásod, élj vele, ez nem a chat.hu
2, én igen furcsának tartom hogy holnaptól forgalmaznák, 2 érvem is volna: 1, ma beszéltem az üffel,, azt mondták már sokadik érdeklődő vagyok, de még egy tesztkészülék sem nagyon van a birtokukban, náluk a forgalmazás és beszerzés között (csak a samung hungaryn belül) 2-3 nap az átfutás
2, legalább háromszor elmondták, hogy 130 ezer huf lesz az ára, de 135 fölé nem nagyon megy.Konklúzió: fél délután alatt szereztek annyi készüléket, ami végleges stádiumban van hogy forgalmazásra kész, és még ugyanazon délután alatt elvégezték 2 nap munkáját is ? (szigorúan állításaik szerint) Ha a kiállítóstandon prototípus verziót mutogatnak, ezt nehezen hiszem el.... :S
-
Kobe
veterán
Tudom, hogy már utálnak az ügyfélszolgálaton Samsungéknál, de érdekes volt a mai hívás is.
Én nem lennék benne olyan biztos, hogy jövő héten megjelenik ez a holmi, szóval szerintem valamit alaposan elkúrtak.
Az árat - (130 ezer huf) megint elmondták. Kérdeztem megjelenésről - szeptember eleje. Mondom igen, épp az van most. Részetesebben ? Ők a Samsung Magyarországnál nem kaptak még készüléket, sem tesztkészüléket (ezt kicsit furcsállottam) , pedig ezekre az aktusokra forgalmazás előtt 2-3 nappal sor kerül. Namost 7végén nem szállítanak, sztem ez tuti, legjobb esetben 7vőn megkapják akkor szerda-csütörtök lehet a legkorábbi megjelenési dátum, szerintem. De ebben sem vagyok biztos, hogy 7főn már emgkapnák. Szóval vagy arra jáccanak hogy a nyereményjáték miatt kijön 15-és 20 között a telefon, és vegye meg mindenki függetlenül, aki akar valami ajándékot hozzá, és hó végén landol szolgáltatóknál, vagy valami kibaszottul elcsúszott a fejlesztésben - amiről jó lenne tudni mi, ha Bochanak volt szerencséje egy hónappal ezelőtt tesztelni a végleges magyar szoftvert -
Kobe
veterán
ha a tisztelt újonc kollégák a továbbiakban a válasz leadására használnák a VÁLASZ gombot, közvetlenül az Új mellett, akkor valószínűleg célba is érne a mondandójuk és nem kéne ecc-pecc-kimehetszezni, hogy most kinek akarta odabökni az illető
-
Kobe
veterán
én meg leszarom azt az árat amit már tudok, inkébb a megjelenés dátuma izgat
-
Kobe
veterán
válasz
Ferko75HUN #455 üzenetére
nem akarok beleszólni, de hidd el, hogy a nagy üzleti érdekeket megtestesítő szerződésekről nem egy sima plázabeli T-pontban fognak beavatni. Mert hát forgalmazzák a szifont....hogyne, augusztus 21én az eladók 90%a még nem is tudta eszik e vagy isszák a szifont, így simán kinézem hogy vetítettek, h leplezzék a hülyeségüket. Mellesleg ha német T felvette a kínálatába, szó sincs ilyen szerződésről, mivel a hazai szifon-forgalmazás feltételei - cosmagok, stb - nagy arányban a német T által kerültek meghatározásra.
A másik emg az, h 3x beszéltem samu ügyfélszolgálatával, egy sem említett ilyen infót, pedig 3 különböző emberrel beszéltem, és direkt rákérdeztem a szolgáltaatókra. Ha az egyik oldalon hallgatnak vagy tagadnak, úgy kellene a másikon is....szóval sztem amit mondasz, egy értesületlen értékesítő dezinformáltsága, semmi több
-
Kobe
veterán
válasz
Ferko75HUN #451 üzenetére
nem hiszem h akkor megemlítették volna az akció feltételei között a T t is
-
Kobe
veterán
most vagy én vagyok hülye vagy én tényleg nem kaptam semmilyen hírlevelet samsungtól, pedig feliratkoztam ?
-
Kobe
veterán
én feliratkoztam a hírlevélre is de ilyen mailt nem kapptam
-
Kobe
veterán
válasz
Viktor26 #432 üzenetére
annyira valószínűek, amennyit az ügyfélszolgálatos elárult. Nem ültem ott mellette egy poligráffal és egy valószínűségszámítás alapjai könyvvel. Azt mondta, amit: szeptember eleje, ez az első 2 hetet jelenti, de szeretnék már az elsőn kidobni, ennyi, minden további tartalom belevétele csak spekuláció
-
Kobe
veterán
a játék feltételei közt benne van, hogy szolgáltatói alkalmazott és egyéb érintett nem vehet részt benne. Benne van az is, hogy visszavonhatják az akciót visszaélés esetén. Na most sztem ez pont az a kategória ha kiderül hogy 300ból 200at elvittek a mukatársak. Mellesleg az is le van írva, h be kell mutatni minden igazolószelvényt a kiszállításkor. Kis Irén regisztrál a pannonnál, majd eladja a telót, mit mond a futárnak, se számla, se telefon, elvitte a cica ?
-
Kobe
veterán
ha a raktárban nyitogatott dobozok vannak az mr régen rossz sztem
az iGo sem a Tn keresztül kerül a dobozokba szóval még azért sem nagyon kell belenyúlni, ha előtted nyitják ki ok, de ha nekem nyitott dobozt adnának rákérdeznék h mi a garancia h az IMEi t én ütöm be először a honlapon
-
Kobe
veterán
válasz
vottokar #404 üzenetére
errefelé is "falun" csak viszonteladó van, de azért azt nem igazán tisztességes 1 kalap alá venni a hivatalos T-ponttal. Nyílván ő maszek kisvállakozóként annyit rendel amennyit el tud adni és fixen el tudja adni, nem raktároz. Ellenben nem hiszem, hogy adott megyében ne lenne 50 kmes - 1 órás buszút körzetben egyetlen darab hivatalos T pont sem.A szifon esetében is pár nappal előtte kijöttek az árak, a dátum emg jóval előtte, itt is sztem tudni lehet majd a megjelenési dátumot, onnantól kezdve meg van menetrendek.hu, lehet nézelődni.
Ha ez megnyugtat, én is ezt teszem, bemegyek egy szomszéd városban levő hivatalos T-boltba -
Kobe
veterán
mit ? hogy amikor jön a futár, valószínűleg be kell mutatni a telefont, oszt ha ez nem sikerül vagy másik imei számmal ellátottat mutatsz be akkor viszik a házimozit vissza ? Samsungék sem hülyék azért, világosan le volt írva hogy a helyszínen igazolni kell személyazonosságot és a vásárlás valódiságát. Erre gondolom, mint a postai kézbesítményeknél, max közeli családtagnak van lehetősége az átvételre. Azt el tudom képzelni, hogy a telefont magát nem kérik ekkor, csak mondjuk a számlát, de amit te írtál, gyakorlatilag kivitelezhetetlen
Azért elég érdekes lenne, hogy valaki bemegy pl media marktba, megszerzi az IMEI-t holott nincs is telefonja, oszt megkapja a házimozit....Szállítóknál ugyanez, mit tud csinálni, lenyúl 10 telefont, hogy azzal regeljen be ? Mondanom sem kell hogy akkor másért üti meg a bokáját. Nem véletlenül találták ki az azonosításnak ezt a formáját.
Az meg, hogy valamelyik szolgáltatós ismerős előbb tudna segíteni beregelni, szntén kizárt. Samsungtól származó információim szerint a márkabolti és szolgáltatós forgalmazás egyidőben kezdődik, aki akar, az ismerős nélkül is az elsők között lehet így. -
Kobe
veterán
mivel gondolom a telelfont is be kell mutatni (játék felételei közt az volt h személyazonosságot és a vásárlást is igazolni kell) elég furcsa lenne ha ismerős megkapná....mert ennyi erővel már a nagykerben lenézhetik az IMEI t, mellesleg ahhoz ugye be kell kapcsolni a telefont, ami a cosmagolás emgbontsa nélkül nem nagyon megy legtöbb esetben így elég furcsa lenne ha vevők tömegeihez kerülne felnyitott plombájú doboz
-
Kobe
veterán
mint írták a játék szabályzatai alatt is, ellenőrzik a kilétedet személyigazolvánnyal és telefonszámmal átadáskor. Gondolom nem véletlenül írták hogy csak szeptember 23 ra állapítják meg a nyerteseket, ennyi idő alatt bőven le lehet futtatni egy egyezőségi keresést a szolgáltatók és a saját alkalmazottainak adatbázisában....
-
-
Kobe
veterán
van nálad tampon ?
pics, módosítottad mire válaszoltam
na, beregeltem én is, jobb előbb, mint soha, de szvsz ezt így hülyeség volt elindítani ha csúszik a telefon kiadása. Mondjuk az korrekt h webshopban náluk sincs még ár, így szolgáltatós ugyanugy játszik....aszittem autos szettből több lesz - 1000 számra, erre kiderül a hifiből többre futotta
marcee : ezt leírtam, beszéltem az ügyfélszolgálatukkal, és azt mondták, elég határozottan, hogy a szürkeimport NEM vesz részt, csk ami hivatalosan rajtuk kerül boltba vagy szolgáltatóhoz
-
Kobe
veterán
"A Pannon, a Vodafone üzletekben és a Samsung Mobile Shopban egyaránt megtalálod"
mosmi a fakk van, nehogy már pannon előbb hozza be mint T
-
Kobe
veterán
válasz
-=pierre=- #284 üzenetére
rossz link
-
Kobe
veterán
viccen kívül, én annyira de annyira röhögnék, ha csak kiirnák hogy bocs, forgalmazás szeptembertől, regisztráció aug 30tól
mert ugye gondolom arra számítottak a reget illetően hogy már elérhető közelségbe kerül a holmi augusztusban -
Kobe
veterán
itt technikai leírásokat tudhatsz meg, bár az akció feltételeiről tényleg jó volna a honlapon olvasni valamit.
(Má előre látom, hogy telóvétel után hányan fogják egyből wifin a telóról beírni az imei t)
-
Kobe
veterán
engem az érdekelne, hogy mennyit fg csúszni a szolgáltatóknál. Egyéb helyről szerzett infók szerint a debüt és a szolgáltatós megjelenés szinte teljesen egybeesik, akkor vodánál mért akarnak hónapot ülni rajta.
többieknek: azoffolással azért óvatosan a topikban, eddig szépen megvolt, és nem harapódzott el, mint a szifon topikokban, tartsuk meg eme jó szokásainkat a továbbiakban is. Gondolok itt a percenkénti bejelentésekre, hogy már csak 40 perc, stb....apropó, már csak 40 perc
-
Kobe
veterán
ez ebből a szempontból irreleváns, ha nem lesz IMEI száma, akkor cseszheti, a többi meg csak egy jó marketingfogás a cuccnak.
Tény, hogy google nem sokat dobott ki flehasználói szempontból a házimoziról - még rendes, nem promo fényképet sem találtam róla, de akárhogy nézem, annak a pár embernek ingyé van, akármenynit ér....amugy emgnéztem a samu oldalán, egész korrekt cucc a házimozi, hdmi, 1080p felskálázás, bluetotth, vezeték nélküli hangfalak, stb
-
Kobe
veterán
a 300 darab egész korrekt darabszám, ha igaz
de kiváncsi leszek, hogy oldják meg - ha vodánál tényleg csak októberben lesz, akkor cummer, ha többi szolgáltatónál, mg nagyobb -
Kobe
veterán
válasz
Lopottmotor #188 üzenetére
ha postával szept 20 ig tartó akciót akarnának, már májusba el kellett volna kezdeni kiszállítani
mellesleg a házimozi elég böszme termék, hogy csak futár hozza.
De az elég érdekes, hogy voda csak októberben hozza be akcióba....
-
Kobe
veterán
kérdeztem én is, hogy ha a telefon maga szeptember elején jön, akkor miért lehet már regisztrálni 26tól. Azt válaszolták, hogy a 26ai kezdet egy előregisztráció. Gondolom kell egy sima regisztráció a honlapra - minden féle elkötelezettség nélkül, stb. Aztán ha megvetted a készüléket, és rendelkezel ilyen regisztrációval, nyílván lesz olyan menöpont ahol megadhatod a telefon IMEI számát. A sorrendiséget és hogy milyen ajándékra vagy jogosult a sorrend alapján a telefon megjelenésétől számítják gondolom és az IMEI beírásától számítva - mivel logikusan a kettőnek egybe kell esnie valamilyen szinten, IMEI t nem adhatsz emg előbb, ha tényleg hazai telefont veszel, mint a tel megjelenése
Szerintem ez arra van hogy az érdeklődők, potenciális vevők regisztráljanak be, kapjanak hírlevelet, stb. Aztán abból pár meg is veszi, hát odavetnek egy meglepit neki
-
Kobe
veterán
válasz
Keresztapper #165 üzenetére
nekem az jött le a hszedből mintha arra utalnál, hogy csak akkor éri meg a webshopból, ha tuti hozzá az ajándék, és tuti csak akkor lesz ha onnan rendelsz. Csak erre reflektáltam, hogy esélyed van szolgáltatós készülékkel is, legfeljebb kevesebb, ha 1-2 nappal később kerül szolgáltatókhoz a telefon mint samu boltokba
-
Kobe
veterán
válasz
Keresztapper #163 üzenetére
de épp ez a poén, hogy minden hazai samsungon keresztül behozott darab jogosult az akcióban a részvételre. A voda meg egyéb szolgáltatók meg nem szürkeimportból fogják behozni. Így szerintem aki az akcióra pályázik, az olcsóbb megoldást választja és a közelébe sem megy a webshopnak ha máshol ugyanúgy jogosult megvenni és még a dolbidigitál is jár neki érte
-
Kobe
veterán
a megjelenés előtt behozott termékek általában mindig magasabb áron futnak, mivel vannak korai vásárlók, akik egyből rárepülnek. Ezek jól megveszik a szürkeimportot, s a hazai debüt után néznek egyet, hogy mennyivel többet fizettek érte, mintha vártak volna 2-3 hetet. Legtöbb esetben.
-
Kobe
veterán
válasz
Keresztapper #142 üzenetére
szintén, június óta várok rá,, csak nem jön, de amikor emgemlítettem a csajnak hogy kb 5 helyen augusztust írnak miszerint ekkor mindenképp megjelenik, azt mondta hogy az nem stimmel, és hallgatott bután. Komolyan érdekelne a dolog, mivel Bocháék pl sajtósok révén, saját samsung kontakttal többször kapták azt az infót, hogy augusztus a megjelenési dátum, akkor most kit b*sztak át a palánkon ?
-
Kobe
veterán
nah, megeresztettem egy hívást én is a samu ügyfélszolgálatra. Elég érdekes volt amit mondtak. Boltokba szeptember elején kerül, állítólag. Mondtam, hogy de kb 5 helyen reklámozzák h augusztusban mindenképp megjelenik....nem baj, gyakorlatilag akkor is szeptember eleje. Megkérdeztem, hogy akkor hogy passzol ehhez az aug 26ai kezdetű regisztráció - hát, az cska ilyen előregisztráció, az IMEI számot az után kell megadni, ha megvetted a készüléket. Jó hír viszont, hogy azt mondták, a külföldről behozott készülékek a hazai eladásokra való tekintettel biztos nem játszanak az akcióban, minden a hazai samsungon keresztül forgalmazott darab játszik - szolgáltatós, illetve független egyaránt.
Van egy olyan sanda gyanúm hogy ebből a héten már semmi nem lesz
-
Kobe
veterán
énis reggel üf szolgálatos csevellyel kezdek, aztán a T listával
ha minden úgy megy ahogy ígérték, akko gatter T be ha van
-
Kobe
veterán
válasz
Viktor26 #122 üzenetére
a pannonra ne számíts, hogy élen jár a készülékek behozatalában. Nálunk mindig náluk kerül legkésőbb be a kínálatba, azért a 2 cég mint nem cska lokális szolgáltató, hanem európai szintű, simán prioritást élvez és elsőként "csapnak" le a jó cuccokra
elsőként nem náluk érdeklődnék, az fix
-
Kobe
veterán
válasz
Lopottmotor #114 üzenetére
hát a jelenlegi információk alapján semennyire, mert nem tudni semmi konkrétumt. Reméljuk hétfőn már többet tudunk
-
Kobe
veterán
válasz
neemtudomka #109 üzenetére
nekem is ez volt az első reakcióm.
Lehet megeresztek egy hívást az üfre hogy akkor most melyik is játszik - szolgáltatós vagy független.
-
Kobe
veterán
válasz
Viktor26 #100 üzenetére
sztem az iGo csak a T-s ekre igaz. De mondjuk kicsit idegesítő, hogy hétfőn megjön a teló, mindenki elrohan megvenni mert állítólag minden darab játszik, ebbe a mindenkibe beleértem a bizonytalanokat is akik mondjuk 2 v több darab között hezitálnak, s a nyeremény miatt választják az omniát, mert így kecsegtetőbb, erre kedden közlik velük, bocs csak a tőlünk rendelt független jáccik....megnézném pár ember fejét ilyenkor
-
Kobe
veterán
frissült a honlap, már nem kér logint de egyelőre semmi érdemleges.
-
Kobe
veterán
pannon kártyával nem tudom mik vannak, mert közöm nincs a pannonhoz, ellenben függetlenül
de kamerában pl kiemelkedő az LG Viewty, zenében inkább átlagos, de akik birtokolják, többnyire szeretik
zenében dícsérik nagyon a samsung f400at, és még a kamerájáról sem írtak rosszat
Szintén az átlagos igényeket jól kiszolgálja az LG Secret is
hirtelen ezek amik eszembe jutottak, és ebből a elgdrágább a secret, a maga kb 70-74 ezres árával, a másik kettő mind az 50-60 as kateória függetlenül
-
Kobe
veterán
Ha ilyen gépet mondasz nekem 120eFt-ért már megyek is megvenni.
Samsung Omnia.
És újfent cska hangoztatni tudom azt, miszerint bődületes ellentmondás van abban amit írsz. Szerinted nem lehet ilyen telefont kapni ami a kritériumaidnak megfelel, még 120 ért sem. Elárulom, lehet, olcsóbban is. ezek a dolgok mára annyira nem számítanak extrának hogy a legtöbb mobilban ami nem 20-30 ezer forint függetlenül, benne találhatók és jól ellátják a funkciójukat.
Ezt nannak fényében írom, amit te leírtál. Te azt mondod, átlagos szolgáltatások kellenek jó minőségben. Az átagosat megkapod szinte minden készülékben. Csak akkor nem értem, miért vársz el extrákat, ha neked az átlagos is elég.Most akkor mi is kell neked voltaképp ? Mert vakuljak meg, ha én értem.
Természetesen más tészta hogy amiket leírtál, már egy 70-80 körüli telefon is jól tudja, az omnia a cca 120 as árával meg méginkább, de kezdem azt gondolni hogy az elvárásaid csak amolyan úri faramuciság, mert volt egy rossz élményed a samsunggal.
Minőség - asszem nem kell bemutatni, a samsung az egyik elgjobban összerakott készülékvonalat dobja piacra régóta. Nem recseg, nem ropog, stílusos, minden kategóriában van minőség. egy alap csúszkás samu sokkal jobb összeszerelési minőséggel bír mint egy nokia.
testre szabhatóság - windows mobile. kell ennél több ? widgetek sincsenek más telelfonon
gyors- nézd meg a benchmarkingot, gyakorlatilag az összes létező formában a legjobb ontszámot kapta. Görgetőrutin rendesen megy. FIlerendszer elérése szinté a leggyorsabb. A képváltó effektek gyorsak, nem akadoznak, több folyamat röhögve fut egymás mellett/mögött
adatátviel- szintén kiemelték, hogy az egyik végén samsung másik végén uusb kábelen keresztül kiemelkedően gyors a file másolás. Divxes teljes cds film 6 perc kb
fényképező- az 5 mpixles kamera azért odab*sz a jelenlegi felhozatalban, sok beállítási lehetőséggel
zene- ott van a touchplayer, illetve újra a 2 szó : Win Mobile. Gyakorlatilag winamp szintű, teljesen testreszabható playert telepithetsza többit meg inkább nem kommentelem, azt hiszem érted miért. Mert felesleges, van magyar support, lehet tartozékokat kapni hozzá, stb stb stb
-
Kobe
veterán
lásd 88as hsz. Bochaval beszélgettem erről, és arra jutottunk, hogy a samu nagyon be akar törni a WM alapú szegmensbe. Szerintem mivel ez hosszútávon kifizetődő előnyöket jelent, simán kinézem belőlük hogy valamilyen formában be merik vállalni hogy a készülékek eladása nullszaldós legyen, vagy még az se. Erre jó példa pl a sajtóhír, hogy osztják a házimozit. Mivel elég hosszú időtartamot adtak emg, majd egy hónapot a telefonok regisztrálására, így kétlem hogy 5-6 darabbal kellene számolnunk, sztem egész korrekt példányszámról beszélhetünk. No persze az autós szett is csak csökkenti értékben azt az összeget amit előzőleg írtam, 80 ezer forint vagy 10 ezer forint ajándék, akárhogy nézem, ajándék, de még ha 10 ft lenen, akkor is ajándék lenne.
Én simán kinézem belőlük, hogy minden tulaj kap valami nem kis értékű dolgot, akkora készlettel számolnak. De ugye érdekes, mert szifonnál is volt a hype, napi 8 hír, aztán jöttek az infók miszerint a kutya nincs a T pontokban, cska mom parkban voltak érdeklődők nyitáskor, a többi boltban meg 1-2 kósza lélek veszi csak. -
Kobe
veterán
azért az elfelejtettem említeni, hogy némi (najó, nem kevés) ambivalencia abban amit írsz. Az i900 ra nem mersz benevezni, mert szted túl drága és nem vagy biztos a tudásában, és a jó befektetést keresed a telefonok között. iszont ha lenne lehetőséged, mennél egyből iphonet (is) venni. Ami azért kicsit ellentmondsos, mert a szifon az igényeidet alapjáraton nem képes kielégíteni, mindent úgy kell megvenni hozzá appstoreból, és aki most előfizetett rá, durván legalább 270 - de inkább 300 körül tejel érte 2 év alatt az olcsóbbik formában. És ehhez képest mérten drága az omnia
(gyors fejszámolás, én az omnia árát olyan 160-170 re saccolom T nél szolgáltatással, mindennel együtt 2 év hűségidővel, relax 100 as előfizuval - 100 ezer kb az előfizetési díj a 2 év alatt (ez saját számláim alapján ugyan), olyan 30-35 kezdőt saccolok neki, ha az i780 25ért van, plusz mondjuk egy 12 havi részlet 3-4 ezer ft körüli összegben = cca 100e + 30e +40e....és ha valaki elereszti a pofáját sztem, akkor sincs ilyen előfizetéssel 200 felett....telefon ára sacc, még egyszer mondom. És a 200 az szolgáltatással mindennel együtt, iGo8 értéke nélkül, házimozi értéke nélkül ami "megtérülhet".
-
Kobe
veterán
nem akarlak elkeseríteni, de ugye tudod, hogy a telefonok, akárcsak a hardvereszközök, nem húzzák tovább fejlettség szempontjából 1 évnél ? Ezt a WM 6.1 alapu készüléket a samsung a köv fél év legkomoylabb cuccának szánta, jövőre jön a WM 7....kb mintha ma vennél egy HD 4850 es VGA t és azt várnád, hogy 3 év múlva a Crysis 3 at fullHD ben futtassa akadásmentesen.....
mellesleg a drága jelzőn érdemes elgondolkozni. A telefon maga olyan 120 ezer forint függetlenül. T-nél is sztem ekörül lesz előfizetéssel a végösszeg, plusz grátisz 30-40 közötti értékben az iGo 8 hozzá, illetve a lehetőség, hogy kapj egy 80 ezres házimozit. Ilyen formában csak az ajándkok 120 ezret érnek kb, ami a telefon teljes ára. Ezt nem sok gyártó vállalja be, Apple emg főleg, aki még a dokkolót is kispórolta a 3G csomagjából. Komolyan hiszed, hogy a 3 G szifon 4-5 évre szóló befektetés, amikor cirka 1 év alatt a második generációt hozzák ki belőle ? És akkor még nem is mondtam, hogy 4-5 év mulva 4-5G hálózat lesz, nem 3G s hogy ahhz vegyél telefont.
Függetlenül én sem venném meg, de mivel előfizetésem van, így jutok kedvezményekhez, egy jobbfajta kezdőrészletet nekem így is megér. -
Kobe
veterán
ebből a hszből nekem az jött le, hogy a legnagyobb hiányossága szerinted, hogy vélhetően (hangsúlyozom vélhetően, nem kutakodok senki pénztárcájában) te drágának találod magadnak.
Nos, ha ez megnyugtat ilyen alapon nekem is vannak hiányosságaim az Audi R8at illetőenMellesleg már rengeteg videó és beszámoló készült róla, ezekből össze lehet csipegetni annyi infót, amennyi a vásárlási döntés meghozatalához kell. Legalábbis kétlem, hogy több szakmai információhoz, benyomáshoz hozzájuthatsz a teló megvétele nélkül és legalább 1-2 hónap használat nélkül.
-
Kobe
veterán
és hol kapsz 100% ig tökéletes készüléket ? nem ennyi pénzért, hanem bármennyiért ....sztem soha, sehol. Nyílván vannak készülékek amelyek megközelítik, de még mindig nem értem, mit akarsz mondani azzal, hogy "nem használható rendesen". Jelen pillanatban a leggyorsabb WM mobil, ennél jobbat ezen a platformon szerintem elérni nem fognak, főleg hogy jön jövőre a winmo 7 multitouch és egyéb extrákkal.
Ha agyon sarkítva akarok párhuzamot vonni, a te mondandód kb ezt is jelentheti - annak idején a nokia 3210 nagyon elvette a kedvem a nokiától, ezért még most sem merek olyan márkájút venni. Nyílván a 2-3 éves szoftvereket érdemben sem lehet összehasonlítani a maiakkal.A régebbi samsungokkal nekem is rossz tapasztalataim voltak, tesóm u600asa sztem az egyik legrosszabb szoftverrel rendelkezik, és problémás is, nem csörög, ha hívnak, stb. Ellenben a mostani samsungok nagyon közkedvelt darabok lettek, lásd i780, van egy zenefonjuk ami elég komoly, f480, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest