- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
erdoke
titán
-
oalex
senior tag
válasz
hunluigi #969 üzenetére
"és a hírekkel elentétben nincs vele olyan probléma ami ne volna megoldható 10 perc googlizással"
azért ne essünk tulzásokba ... van olyan hibája, nem is egy!
viszont ettöl fügetlenül, nagyon örülök neki és a pozitivumok (amiböl sokkal több van mint hiba)
Továbbá a most piacon lévő készülékek között a legtöbb pozitivummal rendelkezik (számomra). -
zanit
csendes tag
válasz
hunluigi #969 üzenetére
Szívemből szóltál kedves kolléga
Igazából kezd úgy kinézni a dolog, hogy főleg annak van baja az Omniával, akinek nincs....Én továbbra is azt tudom mondani, hogy ez eddigi életem legjobb mobilja (PDA-ja), és nálam nem produkál semmi bugot, amikről olvasni. Gyönyörű képet csinál, nem fagyogat, rezzenés nélkül viszi a DivX-es filmeket, nincs gondom a vezeték nélküli hálózattal, jó a térerő, stb, stb...
Kell ennél több?
-
marci3
tag
válasz
hunluigi #618 üzenetére
és rigot meg házimozit sem kaptál.
amúgy jövő héten sok helyen lehet majd kapni bruttó 125 körül ugyanúgy rigóval és házimozi eséllyel, és samu hun garilevéllel.
nekem a 8 gb is tök elég, nem mozizok rajta, nem hallgatok zenét, ha egész rigór összes kontinenssel rátólom, akkor sincs még 4 gb sem.
most is kb 1 gb szokott lenni a 4gb kártyámon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- World of Tanks - MMO
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest