- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
marci3
tag
honnan mennek?
mert elég jók akkor, ha nekem kora reggelre vagy délelőttre igérték.
ezek is forogjanak a saját szarukban sz összes futárszolgálattal együtt.
múlt héten is hoznak 24 órás vállalással csomagot várok egész nap semmi, felhivom ügyfélszolgálatukat, ott telefonálnak össze-vissza, hogy már itt van környéken a csomag, de nem jó a futár telefonja, és várjak estig, hátha.
másnap 13 órakor hozza, mondom neki hivja fel a diszpécserét, hogy akkor nincs kedvem fizetni a futár dijat, mert ez történt, ő esküdött rá, hogy tegnap nem volt még nála és telefonja is jó. felhivta, azt mondta neki a diszpécser, hogy akkor ne vegyem át a csomagot és annyi.
mondtam teljesen hülyék.
már lassan eljutnak ezek is a királyi posta szintjére, pedig pont ez, hogy nem voltak olyan megbizhatatlanok ez emelte ki őket onnan. -
Squirrel
őstag
-
marci3
tag
felhivtam őket, de cseppet sem volt segítőkész a kezítcsókolom, annyit mondott nincs és érdeklődjek ott, ahonnan az emailt kaptam, mondom neki ott már érdeklődtem és az összes már náluk kell, hogy legyen, erre azt mondta jövő hét közepéig igérték nekik az összeset.
kitudja mikor fogjuk itt baranyában megkapni. -
BorosiBrigi
csendes tag
Én tegnap hívtam fel őket!
Azt mondták, hogy a hét második felében fognak megint egy adag házimozit kapni és akkor fogják kihozni.
Hát most nagyon fel idegesítettél!!!!!!!!!!! Holnap az lesz az első dolgom, hogy újra felhívom a csajt! És ha nem mond konkrét időpontot, akkor hívom az ügyfélszolgálatot én is!
Kiverem a balhét rendesen!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Fcsabi
tag
Nagy a csönd.
Tegnap délután a székházukban nem volt senki, aki érdemben hozzá tudott volna szólni a nyereményjátékhoz.
Miután az volt leírva, hogy 5-ig elbírálják, még a jövő héten türelmesen várom az értesítést.
Ha addig semmi, akkor én speciel nem kis balhét fogok csapni.Azért pedig, hogy a T-nél végül meg sem lehetett venni az Omniát, nagyon erősen gondolkodom, hogy jogi útra terelem a dolgot.
Ha nem jön meg a házimozi, legfeljebb két ügyben fogok jogi segítséget kérni.
-
Squirrel
őstag
Én is! Remélem nem sms-t küldenek, mert sz*r a régi telefonom kijelzője és nem tudok elolvasni rajta semmit
Szerintetetk ha a szerződésen levő IMEI szám nem egészen stimmel a telefonoméval (2-vel kevesebb a rublika a szerződésen, így a végéről lemaradt a 01) abból lesz gond? Az utolsó két számjegy kivételével a többi jó, csak az a 2 hiányzik...
-
Kobe
veterán
ezt komolyan gondolod ? Csak mert Bocháék tesztelték itt a végleges magyar nyelvvel ellátott darabot, amivel "elvileg" meg kellett volna jelennie. A tesztben sebességkülönbség gyakorlatilag nem volt az angol nyelvű és a magyar között, külön többlet erőforrást sem nagyon igényelt. Ehhez képest tapasztalt kolléga bemutatta hogy a magyar nyelv több erőforrást használ fel, többször képes vakon hibaüzeneteket dobálni annak ellenére hogy elindítja rendesen az alkalmazást, no és persze érdemes megnézni kolléga (geddonhun) igen kivesézett szakmai blogját, látszik, hogy vágja a WM alapú telefonokat, mégis ő is beszámolt pár olyan jelenségről-bugról, ami eddig ismeretlen volt, a felhasználók közül meg akadtak szintén oylanok akik hasonló bugokkal fordultak hozzá, vagy adott dolog akkor sem akarta az igazséágot ha annak rendeltetésszerűen úgy kellett volna lefutnia. Szóval szerintem miután Bocháék tesztelték a holmit a "végleges" magyar nyelvvel, valamit még hozzányúltak hátha be tudnak foltozni pár problémát.
Petiqe: Pécs, központi pannon. Mondom egy próbát emgér, megtapicskolom. Előttem az egyik ügyintézőhöz épp egy üzletember alkat várakozott, full businessman kinézet, látszott hogy van léje, telefont akar venni, rákérdez az i900ra. Ügyintéző-pillanat, megnézem a raktárban. Sajnos nincs. Ezekután már nem is vártam tobább az ügyintézőre, megválaszolták másnak az én kérdésem.
Na ez a komoly, amikor az igazán pénzes vevőt kell elhajtani mert nincs darab, ennyit a samuról, ennyit a pannonrólSzerintem ez elég égés, mert nem hiszem hogy a csóka minimál előfizetéssel hozta volna el, az egy dolog hogy kispistának mucsaröcsögéről nem jut, mert nem egy tucat teló, hanem kvázi presztízs érték, de hogy a lóvésokat is el kell hajtani a város legnagyobb üzletéből mert ott sincs, az eléggé image-romboló. A kirakatban természetesen a bóvli kategóriába menő 20-30 ezres telefonok vannak kirakva....LOL
-
törölt tag
Igaz, lehet trükközni, de akinek tuti kis előfizetése van másik szolgáltatónál (esetemben a lehetséges legjobb percdíjak), az nem akar váltani, vagy + egy előfizut fizetni 2 évig, mert így már nem biznisz. Nem húztam volna fel magam, ha nincs ajándék akció, de ha már van, akkor legyenek korrektek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Witcher topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest