- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nabukin
tag
válasz
Starchm #2323 üzenetére
Ez bevált.
Közben kirpóbáltam az Arnova félét is és ott meg zöldek a HDR-ben készült képek. Ha kikapcsolom a HDR-t, akkor meg nem is csinál képeket. :/
A Gcam 5-ösből meg szintén Arnova 8.3b1-e fekete keresőt ad. Ha videó módra váltok akkor jó, de ha fényképre, akkor csak fekete képernyőm van. -
kymco
veterán
válasz
Starchm #2302 üzenetére
Jelezte a teló,, hogy frissítés van, le akatom-e tölteni. Előtte ez volt vagy négyszer, leszedte, telepítette, és boldogság volt. A részben sikertelen telepítés után elolvastam a változás listát, és ott szerepelt a factory-ra való visszaállás, de instrukciók, figyelmeztetés nélkül. Nem gond, csak egy kicsit bosszantó, mert így minden update-os megszívhatta a váltást. Mert az auto update lényege pont az auto szóban rejlik.
De a lényeg, hogy megy most rendesen. Remélem ez már tartalmazza a png sebezhetőség orvosságát. -
kymco
veterán
válasz
Starchm #2295 üzenetére
Nekem ez a váltás nagyon nem jön be.
- Sima update: Error 7
- Visszaállnék a korábbira: leállnak folyton a google szolgáltatások- Újraindulok 1.9-től frissítéssel: Nem tudom a google contactot beélesíteni, sebaj
Felrakom úgy a legfrisebb AEX-et, hogy nem csinálom meg a factory2vendor-t. Elvégre talán ez volt a cél. A vendor hiányát jelzi egy párszor, de rendben felmegy.
GAPPS rendben.
Magisk nem megy fel, mert keresi a vendort.És most ott tartok, hogy a bootloader indul el csak, no meg a twrp.
Jobb volt a korábbi megoldás... -
Nabukin
tag
válasz
Starchm #2287 üzenetére
Közben fél napos szenvedés árán sikerült letöltenem az 1.9-et (5 percenként megszakadt a letöltés és iszonyat lassan is csordogált...). Utána már gyorsabban mentek a dolgok, qfil majd otákkal egészen 4-es Zui-ig Mikrofon hsz-e alapján. Viszont itt elakadtam, mert nem kapom meg a bootloader unlock fájlt. Tegnap délután óta nem jött, pedig 3 különböző mail címmel is próbáltam. Mi lehet a gond? :/
-
-
Nabukin
tag
válasz
Starchm #2236 üzenetére
Köszönöm szépen! Még egy kicsit várok, hogy mi lesz a jelenlegivel. Ma csak egyszer fagyott be, de bekapcsolt kijelzőnél. Várok még 1-2 napot, de azért leszedtem már a kernelt.
Amúgy ez a töltés feature ez, hogy is néz ki? Nekem olyat szokott csinálni, hogy rádugom, mutatja a kis villám jelet, de nem világít a led. Aztán, ha megfordítom a type-c csatlakozót, akkor világít rendesen és írja is, hogy mennyivel tölt. Ez lenne az?
-
Nabukin
tag
válasz
Starchm #2231 üzenetére
Na közben megcsináltam a frissítést 6. AEX-re. Frissítettem a baseband-et, felraktam a legfrissebb twrp-t. Majd töröltem a mindent, még a data partíciót is és flasheltem a factory2vendor-t is. Ezek utén ment fel az aex majd gapps és végül magisk. A teló simán elindult, eddig nem tapasztaltam semmi problémát azon kívül, hogy a telefon egy idő után kuka lesz. Áll magában és amikor feloldanám, akkor semmire nem reagál, se ujjlenyomat, se bekapcsoló vagy hangerőgomb, semmit nem csinál. Kikapcsoló hosszan nyomásával tudom csak újraindítani... Mi lehet a probléma?
-
-
kymco
veterán
válasz
Starchm #2178 üzenetére
Köszi az ötletet. Egyelőre az 1.9-ről építkezve az 3.1.194-nél felraktam a google-t, ez korábban is ment, és most frissítem alap 4-esre OTA frissítéssel. És a legújabb jön le a frissítéssel a 4.0.247-es.
Egyelőre ezen leszek root nélkül
Másfél nap kínlódás után most meg kell állnom -
kymco
veterán
válasz
Starchm #2162 üzenetére
Mennyire problémás a google felvarázsolása? Nekem a 3.x sorozatnál attól ment el e kedvem, hogy feltelepítettem, de nem ment, és a csodaötletek sem mindig működtek... És a egyszer sikerült végre, akkor megfogadtam, hogy nem cserélem le soha--- a verzióváltásig... és kezdődött minden elölről. Az AEX-nél ezzel nincs gond... Igaz nincsenk az extra feature-k, nincs pulzoximéter, nincs UV mérés... de egyszerű a telepítés.
-
-
-
femiki
tag
válasz
Starchm #2055 üzenetére
Köszönöm hogy próbálsz segiteni! De hagyjuk, mert nincs facebookom, meg nekem késő is lenne a család miatt.
Egyébként próbáltam másik kábelt, másik usb portot, de semmi.
Próbáltam kikapcsolva, hangerő fel, kábel rádug, ugy rezzen és mutatja hogy tölt. Ennyi, de semmi port nincs. -
ekrisztian
őstag
válasz
Starchm #1973 üzenetére
Hova regisztráljak? Nem követem a fórumot, ha itt irtok, hogy van update, akkor megnézem.
Már 4 millió helyre regisztráltam majd 18 év alatt. A zacsim tele a sok hülye regisztrációval. Annó aktívan műholdaztam, ha kellett valami, akkor regisztrálj
Most, ha ilyet látok, akkor tovább.. -
-
hari73f
aktív tag
válasz
Starchm #1914 üzenetére
Most letöltöttem egy " TOOL ALL IN ONE"-t hozzá ,
van ezzel valami tapasztalatotok?A SHARP telefonomat felismerte adb-n, tudta bootloaderbe+ recovery-be indítani
Nagy gyakorlatom még nincs a Qualcomm Procis flash-elésben,
ez lesz a második ilyen telefonom a ZTE Axon7 után,
eddig MediaTEK telefonokkal kísérleteztem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged