- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
kymco
veterán
Annyit még a zuk hibához, hogy amikor töltőre teszem, rendesen működik/működött, még a frissítést is leszedi és tölti az akksit is. De, amint leveszem a töltőről, újraindul, és jön a bootloop. Ha rádugom a töltőre, rendesen bebootol, és az akksi töltöttsége az előző szinten van (80-90% között). Lehúzom- bootloop...
De estére már a töltőn is újraindult... teljes a kudarc...
Úgyhogy elbúcsúzom tőletek! -
kymco
veterán
Ez a darabig 2 teljes óra volt. Valahogy a stock rom nem tudott a wifire csatlakozni egy idő után, továbbá a root igényű alkalmazásaim hosszú percekig várakoztak, amíg megkapták a jogosultság elfogadását lehetővé tévő ablakot. Inkább feltettem a 6.3 AEX romot az ajánlott TWRP-vel. Ez pöpecül megy.
Sajnálom, hogy az új AEX frissítésként jelent meg, és nem figyelmeztetett a factory-ra való visszatérésre, illetve ennek kezelésére. A telóm jelezte, hogy letölthető egy frissítés, én pedig frissítettem. -
Starchm
őstag
(#2227) Nabukin
(#2228) kymcoBasebandet / inkább bootloadert / akkor kell updatelni ha a telefonon soha nem volt még zui 3.1-s rom qfillel feltéve. A bootloadert azért kell updatelni, mert még a korai verziók nem támogatták a linux 4.4-es kernelt ezáltal egy szép kék kép fogadott volna a rom helyett.
-
Starchm
őstag
A factory particiót átnevezted vendorrá? Xda-n találsz linket a zipről amivel átlehet nevezni,
Neked az első kell, 1. Flash New Treble RoMs where /factory is renamed to /vendor
Am végülis jól tetted, h frisitettél egyet a legújabb zui-ra, mert most tesztelgetünk egy új kernel-t, 3.18-ról 4.4-es verzióra váltást, amihez kötelező lesz majd legalább a legfrissebb 4-es zuiról indulni / basebandet frissiteni.
4.4-en eddig tapasztalatok alapján jobb az akksi idő.
-
doongoo
addikt
Igazából céges dual simet kaptam (Galaxy A8). Ez jobban működik együtt a Galaxy Watch-csal és az Android Auto is gond nélkül megy vele a kocsimban trükközés nélkül (a ROM-olgatásból meg kezdek kiöregedni, így nem keresek már megoldást inkább custom fronton, hanem használom, ami instant működik)
-
-
Starchm
őstag
Az alfa ennél a romnál kb semmit nem jelent, max h nincsen minden állithatóság benne.
A balra húzás u-touch-on nem megy, cserébe megy az ois a kamerában az az szebb lesz a videó legtöbbször.
Daily driver romnak szerintem megfelelő az aex minden körülmények közt.Miui-t soha nem használtam.
-
Addel
senior tag
Az acél hővezetése 10-50 közt van ötvözettől függően, akkor az se jó hővezető ?
Egyszer fogd meg egy méteres acélrúd egyik végét, és kérj meg valakit, hogy melegítse a másik végét vágópisztollyal.
A gázok hővezetése 0.01 körül mozog, azokhoz képest az üveg is 100x jobb hővezető.
A műanyagoké 0.1-0.3 közt van (PE,PC,stb) ezektől 10x jobb hővezető az üveg.
Az alumínium és a réz a világ legjobb hővezetői közt vannak.
A szálas hőszigetelő anyagoknál az anyag közt lévő gázok(levegő) szigetelnek megint csak, meg az anyag is apró darabokban van ami rontja a hővezetését.
Az alumíniumoxid gyapot is kiváló hőszigetelő. -
Starchm
őstag
Valaki biztos van itt a fórumon aki letudja irni az AEX 8.0-át, én csak RR-t próbáltam idáig
Ezt letöltöd:
https://zukfans.eu/community/threads/recovery-unofficial-treble-red-wolf-recovery-project.7812/Tolsz egy full wipe-t
Utána innen: https://sourceforge.net/projects/resurrectionremix-oreo/files/z2_row/
ezt a verziót letöltöd: RR-O-v6.0.0-20180413-z2_row-Official.zipMajd Gapps-t is töltöd: https://opengapps.org/
Aztán jöhet egy magisk root : https://androidfilehost.com/?fid=746010030569967187
Ez még az egyik legelső RR-hez való aminél nem volt ekkora a harc. Az újabb AEX/RR-t nem próbáltam még, mert elvagyok én a stock-al is.
-
doongoo
addikt
Nálam is van amit annak ellenére kilődöz néha, hogy védett (lakatolt) a háttérben, autostart engedélyezve és battery optimization is kikapcsolva, accelerate protection is beállítva. Más alkalmazások, mint neked (Adguard, Zetime, Digical), de random előfordul. Nálam szerencsére ezek nem okoznak egetverő problémákat (bejön max. egy nem kívánt reklám vmelyik oldalon vagy az okosóra lecsatlakozik ill. a widget nem mutat infót)
Gondolom az auto release memory is ki van kapcsolva, igaz? (nálam legalábbis igen)
Én az Android 8.0 agresszívabb akkukezelésének tudom be... -
laci laci
addikt
-
Starchm
őstag
Forumon jelezték aex 5.3-nál is hogy bizonyos routereknél pl xiami 3 router nem enged 1-nél többször castizni.
ez mondjuk fölös infó volt, de nálam is volt a 3.5.259-es frissitésnél olyan, h láttam a networkot és a jelszót is mentésből visszatolta de nem engedett csatizni. Újra húztam és jó lett. -
Starchm
őstag
-
ekrisztian
őstag
Most működik, kivéve a contact sync. A Google contact, azért szól, hogy használva van ezen az eszközön az email címed, de azt alapértelmezetten nem olvassa. Volt mentésen a címjegyzékről, azt a gyárival beolvastattam.
Rohadt roaming app bent lett hagyva.
Estére wifin körbe nézek, mit lehet tenni a contact sync-el. -
Starchm
őstag
Az a fránya sebességed, h mindig megelőzöl.
Külön topic van már rá:
https://zukfans.eu/community/threads/zui-3-5-243-st-oreo-based-stock-rom.7767/Az első link sztem egy twrp verzió-s lesz, mig a második ami még jelenleg nincsen fent az első ránézésre egy qfil-s verzió lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- Windows 11
- Parkside szerszám kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest