- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
senki11
aktív tag
válasz
laci laci #2250 üzenetére
Köszi! Usb kábellal csatlakoztattam a laptopomra - majd power gomb folyamatosan nyomva pár mp-ig - erre bejött az akku ikon. Amint ez megvolt lehúztam a kábelről. Most itt figyel kikapcsolva az asztalon. Az általad leírt módszert is próbáltam, de 3 kínai feliratú gomb jött be (szerk: most látom, hogy van angol is, - látom van zip frissítés is - ez vajon segíthet?). Vacilláltam mit kéne nyomni, de végül addig törtem a fejem meg gugliztam, hogy magától kidobott. Most nem tudom hogyan tovább.
-
Starchm
őstag
válasz
laci laci #2208 üzenetére
https://zukfans.eu/community/threads/howto-flash-a-stock-zui-rom-zuk-z2-pro-z2121-only.57/
Második poszt mint párszor már linkeltem.
Egyrészt meta build kell nem flat build, másrész a configurációnál remélem ufs van és nem emmc benyomva.
Ajánlom párszor olvasd át a posztot mielőtt neki állsz, nehogy téglásits és utána többet ...olj.
Másrészt a space-t is kivenném a mappa névből biztos ami biztos.
-
Starchm
őstag
válasz
laci laci #2183 üzenetére
Inkább a 1.9-es zui-t raknám fel zárnám a bootloadert ezáltal, majd végig frissitenék a legújabbra / 4.0.xxx / mivel már kijött az ota mindenhova és utána nyitnám ki újra a bootloader, az a 2 perc mire kinyilik semmit nem tesz és biztos, h minden menni fog mivel az 1.9-es zui mindent kitisztit.
https://zukfans.eu/community/threads/howto-flash-a-stock-zui-rom-zuk-z2-pro-z2121-only.57/
Második posztban látod, h kell beállitani a qfil-t.
-
-
doongoo
addikt
válasz
laci laci #1680 üzenetére
Windows frissítés után újraindulgatás folyamatosan majd kb. 1 óra múlva Visual C++ Runtime error az explorer, alkalmazásban.
Újra kéne húznom, csak meg kéne találnom hozzá a rendszer USB-sticket ill. előtte valahogy menteni róla fontos cuccokat.
Csak időm nincs mostanában ezt végigzongorázni. A végén szégyenszemre elviszem egy szervizbe, hogy csinálják meg... -
olddog
tag
válasz
laci laci #1610 üzenetére
Az általam olvasottak alapján, egyik főzött ROM sem hozza a gyári szintet. Bár nem bánnám, ha a rendszer fogyasztásán optimalizánának a Zuk-nál. A rendszer és a kernel fogyasztása elég magas és néha be is ragad valami a rendszeren belül és ébrentart. Egyébként jól elvagyok vele.
-
-
-
-
Starchm
őstag
válasz
laci laci #1495 üzenetére
Gyári kábelt használok, usb3.0-ba dugtak, bekapcsoltam a fejlesztői részbe ezt az usb2.0 engedélyezésesdit is.
https://gyazo.com/4b5df9debb3296cb8b55c2fb9b18fda0 ez driver nélkül
https://gyazo.com/743ba1dfb237effcf1d521c066b3bad3 ez driverek mellett.
Zuk 1.0.6 drivert használok/ használtam mikor unlockoltam a mobilt.
-
doongoo
addikt
válasz
laci laci #1475 üzenetére
sima zuk-ról nem tudok nyilatkozni, de Z2 Pro-n simán megy fel QFIL alól a teljes rom.
A patch-et viszont twrp alól lehet feltenni. Én ehhez nem flashelem fel a twrp-t a telefonra véglegesen, csak abba bootolok ideiglenesen. Miután végeztem a twrp-s dolgokkal, újraindítás után marad a gyári recovery -
Starchm
őstag
válasz
laci laci #1469 üzenetére
Köszi, akkor lehet hanyagolom a customokat, csak ez a kép a lezáró képernyőn kicsit irritáló számomra... volt már jópár lenovo mobilom, ahol lehetett témát állitani de ennél nemtudom leszedni. Ezért gondoltam, hogy kipróbálok egy aex/rr-t de akkor a u-heal és a kamera miatt hanyagolom.
-
doongoo
addikt
válasz
laci laci #1465 üzenetére
2.5.462 a legfrissebb 7.0-es ZUI.
QFIL-lel feltehető. Bootloader feloldó kódot nem a gizchinatól kell kérni, hanem a Lenovo-tól (innen). Előtte persze regisztrálni kell. QFIL a bootloadert nem zargatja (hacsak nem egy 1.9.xxx régi ZUI-t teszel fel, mert az az egyedüli teljes rom, ami visszazárja - ez egyben a customról gyárira való visszaállás módja is) -
ekrisztian
őstag
válasz
laci laci #1462 üzenetére
Franco pucolt gyári romja tud magyarul.
De 6.0 droid.
Vagy a legutolsó gyári rom a patch-el.
De ezekben az Uhealt nem angol nyelvű, ha a nyelv magyarra van állítva.
bootloader nyitás és twrp recovery kell mindkettőhöz.
TWRP nem egyforma a két verzióhoz.
És ilyenkor nem kapsz gyári frissítéseket. -
doongoo
addikt
válasz
laci laci #1181 üzenetére
1 - nézz rá a kimovilon, hol olcsóbb és számold rá az ÁFA-t (ha nem EU-ból jön)
2 - bug nincs, hacsak az nem, hogy a ROM-ot, amivel érkezik, azt célszerű gyárira cserélni (95%, hogy shop multilang rommal érkezik és az nem okés)
3 - nincs más színben (de tokokat tudsz hozzá venni a szivárvány szinte minden színében)
4 - van[link] -
arfer
senior tag
válasz
laci laci #1112 üzenetére
És igen
! Köszönöm mindenkinek a segítséget. Okulásul esetleg más számára, leírom, hogy sikerült a dolog. (Bootloader unlock után, természetesen)
1. QFIL 2.3.044 ST felrakása, majd beboot
2. TWRP-3.0.2-20160712-ZUK_Z2_PRO-CN-wzsx150.img felrakása
3. TWRP-ből Mokee MK60.1-z2pro-170408-RELEASE.zip installálása (várni kell, nem húzza a csíkot...), majd beboot
4. TWRP3.1.0.0_ZUK_Z2_pro.img felrakása
5. TWRP-ből MK71.2-z2pro-201704201759-NIGHTLY.zip installálása (itt is várni kell, itt sem húzza a csíkot), majd beboot
És voilá, custom Nougat van a telón, magyar nyelvvel! Még egyszer köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged