- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nabukin
tag
válasz
senki11 #2347 üzenetére
Root-hoz elvileg Magisk installer zipet flash-eled recovery-ből utána meg telepíted a Magisk Managert (ha nem varázsolódik fel a flash-eléssel). Mindenből a legújabb verziókat.
Ja most látom Starchm kolléga megelőzött a válasszal.
Én nem is tudom, hogy hogy lehetne bekapcsolni a VoLTE-t a telón.
Amúgy kint van a 7.0 AEX-ből?Milyen a rom? Akku meg kijelző idő?
-
Nabukin
tag
válasz
senki11 #2345 üzenetére
Én most oreos Miui-n vagyok, de elvileg nem kéne semmi különösnek lennie, ha AEX 6.0-ról frissítesz. Volt egy factory-ról vendorra váltás majd nem is tudom melyiknél visszatért a rom vendorról factory-ra. Hogy tuti ne legyen semmi gond, szerintem rom flash-elés előtt nyomj egy vendor2factory flash-t is.
-
Nabukin
tag
És amúgy root-olva használjátok? BL nyitva? Én amióta megvan az enyém mindig AEX-el használtam. Tegnap váltottam RR 7.0-rá. Még most ismerkedek vele, de eddig nem tűnik rossznak.
-
Nabukin
tag
válasz
Hibarin #2332 üzenetére
Nekem is ez van már egy ideje, de nem csak az aex 6.6-tal, előtte a 6.3-nál kezdte el. Nem tudom miért csinálja, de kicsit idegesítő. Nem hinném, hogy az aksi lenne tropa, mert kb fél éves a teló.
kymco: Én is sajnálom, hogy búcsúzol. Esetleg egy akkucsere nem oldaná meg a problémát?
-
Nabukin
tag
válasz
Starchm #2323 üzenetére
Ez bevált.
Közben kirpóbáltam az Arnova félét is és ott meg zöldek a HDR-ben készült képek. Ha kikapcsolom a HDR-t, akkor meg nem is csinál képeket. :/
A Gcam 5-ösből meg szintén Arnova 8.3b1-e fekete keresőt ad. Ha videó módra váltok akkor jó, de ha fényképre, akkor csak fekete képernyőm van. -
Nabukin
tag
Kijött a 6.3-as AEX. Valami visszaváltást láttam vendor-ról factory-ra. Ez miért van?
-
Nabukin
tag
Rendben, közben sikerült eljutnom ismét az AEX 6.1-ig. Viszont két probléma merült fel. Az egyik, hogy nem tudom lefuttatni az antutu benchmark tesztet (7.1.4). Mindig megakad a coastline teszt betöltésénél (17%). Ezt 6.1-el csinálja, mind a két telón ugyan úgy. Erre van valami megoldás?
A másik pedig az, hogy a telót usb-n gépre dugva nem megy a fájlátvitel. PTP módban viszont megy, úgy tudok képeket másolgatni. Ez az AEX fícsöre, vagy lehet valamit csinálni ezzel?
-
Nabukin
tag
válasz
Starchm #2287 üzenetére
Közben fél napos szenvedés árán sikerült letöltenem az 1.9-et (5 percenként megszakadt a letöltés és iszonyat lassan is csordogált...). Utána már gyorsabban mentek a dolgok, qfil majd otákkal egészen 4-es Zui-ig Mikrofon hsz-e alapján. Viszont itt elakadtam, mert nem kapom meg a bootloader unlock fájlt. Tegnap délután óta nem jött, pedig 3 különböző mail címmel is próbáltam. Mi lehet a gond? :/
-
Nabukin
tag
Sziasztok!
Úgy alakult, hogy lett még egy Zuk Z2 Prom.
Viszont ez teljesen új, Zui 1.9.104 ST rom van rajta (van benne magyar nyelv is, szóval ez custom rom, ha jól értettem). Én az előző Z2 Pro-mat AEX 5.7-tel kaptam és soha nem is használtam mást. A kérdés az lenne, hogy erre, ami most van rajta, simán fel tudnám rakni az AEX 6.1-et? Vagy előszőr stock romot kell rárakni bootloadert nyitni meg ilyenek?
A másik kérdés, hogyha megnézném a ZUI 4-et, akkor ahhoz először stock romot kell tennem ugye? Azt hogy csináljam?
-
Nabukin
tag
Most nézem, hogy van már v1.05-ös F1XY 4.4-es kernel is. Én még az 1.02-őt használom. Mi a vélemény, érdemes frissíteni? Ugyan ez a kérdés a tegnapi AEX 6.0 frissítésel kapcsolatban is. Valakinek tapasztalat?
-
-
Nabukin
tag
válasz
Starchm #2236 üzenetére
Köszönöm szépen! Még egy kicsit várok, hogy mi lesz a jelenlegivel. Ma csak egyszer fagyott be, de bekapcsolt kijelzőnél. Várok még 1-2 napot, de azért leszedtem már a kernelt.
Amúgy ez a töltés feature ez, hogy is néz ki? Nekem olyat szokott csinálni, hogy rádugom, mutatja a kis villám jelet, de nem világít a led. Aztán, ha megfordítom a type-c csatlakozót, akkor világít rendesen és írja is, hogy mennyivel tölt. Ez lenne az?
-
Nabukin
tag
válasz
Starchm #2231 üzenetére
Na közben megcsináltam a frissítést 6. AEX-re. Frissítettem a baseband-et, felraktam a legfrissebb twrp-t. Majd töröltem a mindent, még a data partíciót is és flasheltem a factory2vendor-t is. Ezek utén ment fel az aex majd gapps és végül magisk. A teló simán elindult, eddig nem tapasztaltam semmi problémát azon kívül, hogy a telefon egy idő után kuka lesz. Áll magában és amikor feloldanám, akkor semmire nem reagál, se ujjlenyomat, se bekapcsoló vagy hangerőgomb, semmit nem csinál. Kikapcsoló hosszan nyomásával tudom csak újraindítani... Mi lehet a probléma?
-
Nabukin
tag
Közben, mivel olvasni még nem felejtettem el azért, kicsit utána olvastam a treble témának, azt hiszem, hogy értem már.
Viszont abban szeretnék segítséget kérni, hogy AEX 5.8-ról 6.0-ra hogyan kellene tiszta telepítést csinálnom?
Kell-e factory2vendor.zipet feltennem? Kell-e baseband verzió frissítés 4.0-ra? (Az hogyan működik, ha kell?)Előre is köszi.
-
Nabukin
tag
Szemezek én is az AEX 6.0-val 5.8-ról. Az AEX-et eredetileg nem én raktam fel, eddig csak otáztam. Most viszont cleant akarok csinálni, viszont le vagyok maradva ezzel a trebel rom dologgal kapcsolatban. Mi is ez pontosan, miért jó?
-
-
Nabukin
tag
Sziasztok!
AEX alatt van, aki cserélt kernelt? Melyik kernelt érdemes kipróbálni?
Másik téma pedig, amin elkezdtem gondolkodni, hogy lehet-e valahogy javítani a Z2 Pro hűtését? Láttam másik telefonnál, hogy a soc-ra magas hőelvezető képességű thermal pad-et, vagy pastát tettek. A mi masinánkkal kapcsolatban csinált valaki valami hasonlót?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook White 13" unibody
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest