- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nabukin
tag
válasz
Hibarin #2332 üzenetére
Nekem is ez van már egy ideje, de nem csak az aex 6.6-tal, előtte a 6.3-nál kezdte el. Nem tudom miért csinálja, de kicsit idegesítő. Nem hinném, hogy az aksi lenne tropa, mert kb fél éves a teló.
kymco: Én is sajnálom, hogy búcsúzol. Esetleg egy akkucsere nem oldaná meg a problémát?
-
kymco
veterán
válasz
Hibarin #2205 üzenetére
Én most csináltam meg egymás után többször is.
Ha nincs nyitva a bootloader, nyitni kell először, majd feltenni egy twrp-t, a legfrissebbet.
Ha ezek megvannak, le kell tölteni és telepíteni a factory2 vendor.img-t, ennek a linkje pár hozzászólással lentebb megtalálható. Jöhet egy factory reset a twrp-ből, majd a linken található AEX-et fel lehet tolni. Kell hozzá egy gapps, ennek a linkje is ott van az aex rom linkje mellett az xda-n. Én még felrakom a magisk-et a root miatt, és jöhet a rendszerindítás... én a telepítések között szoktam egy-egy cache törlést csinálni.
Én az alpha-t használtam hetek óta, gond nélkül. Én szeretem, jobban bejön, mint a stock. -
mikrofon
veterán
válasz
Hibarin #1933 üzenetére
A custom ROM-okról azért nem írtam, mert egyet sem használtam, így semmilyen tapasztalatom és infóm nincs. Segítség talán annyi lehet, hogy az utolsó link az összefoglalómban elég sokminden egyébre kitér és van benne infó a Custom ROM-okhoz is. Mos megnéztem és csak egy link a fórum releváns témáihoz...
Köszi az áras infót! Én olyan 65-70-re tippeltem, de tényleg fogalmam sincs, mert mióta meg van ez a telefon nem követtem a mobilpiacot, főleg nem a használtat...
-
mikrofon
veterán
válasz
Hibarin #1728 üzenetére
Akkor a probléma itt van. Mivel nekem nyitott a telefonom nem működik a system update rendesen... Tehát ha megnyitom akkor kiírja, hogy mivel nyitott így nincs support... De ha magától megtalálja a frissítést és megjelenik az értesítések között, akkor megy, tehát várnom kell, mert nem tudom magától milyen időközönként keres....
-
Starchm
őstag
válasz
Hibarin #1687 üzenetére
5.5" P1-et váltottam erre, a hardvere télleg erősebb, viszont az akksit picit sajnálom.
Talán még amit a kolléga mondott, az nfc hiánya erősen fáj nekem is. Sajnos usb-s nfc padot meg nem akarok venni, mert nem biztos h menne a mobillal.Oreo-ra térve: Nekem még nem sikerült kiszivárgott bétához jutnom, illetve kinán belül se került még ki de elvileg mi hamarabb kapjuk majd mint a z2plus/ edge-sek
-
judgeatsi
csendes tag
válasz
Hibarin #1279 üzenetére
Tegnap raktam fel AICP verziót: aicp_z2pro_n-12.1-UNOFFICIAL-20170603.zip
Eddig ez működik a legjobban. Alapban webshop-os magyarítottat kaptam én is (Tinydeal német raktárából rendelve). ZUI 2.3-as volt (pontos számára már nem emlékszem), 6-os Androiddal. Igazából azon kívül hogy frissíteni nem lehetett, egyébként az eddig leghibamentesebb volt. Egy bajom volt vele, ami viszont nekem nagy probléma, hogy a háttérben futó alkalmazásokat (gondolom akksi kérdése miatt) kilövöldözi, így egy idő után a leveleimet nem szinkronizálta, csak ha kb. óránként belenéztem a levelező programba (egyébként 5 perc volt beállítva). Telep optimalizálónál is kivettem, ne akarja optimalizálni, mindegy volt. Ugyanez volt a hiba a Viber/Messenger/Skypeesetén is, de bevallom az annyira nem zavart, a levelezés a munkámhoz kell.Hja és smart lockot sem tudta.
Ezután felraktam a legfrissebb gyárit, 7-es androiddal. Olvasva itt az utolsó pár oldalt, inkább azt ajánlottátok, az angol kérdéssel megbirkózom címmel. Minden oké volt, azonban egyrészt az előbb említett hiba fennállt továbbra is (tehát értelme nem volt a cserének), igaz, lehetett frissíteni, illetve pl. az időkép widgettel meggyűlt a baja, mert újraindítás után mindig levette. Smart lock ezen sem működött. Ezután jöttek a custom rom-ok.
Lineage 14.1: felment, magyar, örültem neki, azonban már a "varázslónál" az elején amiből kilépni nem lehetett, elszállt folyamatosan, mire rájöttem, hogy ne állítsak be wifi kapcsolatot, meg mobilat sem, akkor végig lehet vinni. Utána szépen beállítottam mindent, működött wifi/lte is. Ami viszont nem az a Bluetooth...Bár ebben már volt smart lock, de bluetooth nélkül számomra nem volt értelme. Na akkor ez sem jó, nézzünk mást.
Mokee: Felment, szintúgy magyar, varázsló is végigment szépen, láss csodát működik Bluetooth is (smart lock is). Kezdtem megörülni, 1 nap után láttam szinte minden összeállt, hisz levelezést sem tiltja le, meg mást sem amit nem akarok (ez volt a legfontosabb). Jöttek a gondok. Amit írtatok is, a csörgés/kihangosítás szórakozik, első fél másodperc hangos, utána lehalkítja, kamera szoftverek nem működtek vagy meg-meg halt. Gondoltam ezzel együtt tudok élni, bár nem a legjobb. A gond ott kezdődött, hogy 2 nap használat után egyszer csak 2 óra alatt 40%-ot vett le akksiból. Aztán töltés után megismételte, akkor épp este, 68%-ból 6 óra alatt 6% maradt...Keresgettem, itt-ott volt írva az Audio FX, mint esetleges hibás részt, letiltottam. Ránézésre rendben volt (igaz, csak egyszeri leállítást lehetett kérni, letiltani nem - nincs külön rootolva az android rajta). Aztán következő este megint eljátszotta ezt..meguntam, keressünk másikat.
AICP: Első kör, hogy volt egy kis kínai feliratok, de utána már magyar volt. Ez rendben. Bluetooth rendben, LTE rendben (tehát kapcsolódik, ráadásul én két kártyával használom, tehát további problémája lehetett volna), Wifi rendben, kamera rendben, hang rendben, smart lock rendben.Kínai appok letiltva (itt lehet tiltani, AUDIO FX-et is tiltottam, itt lehetett). Emailek, üzenetek megjönnek rendesen. Kb. 1,5 napja használom, de szépen működik egyelőre. Reggel 6 óra óta (93%) használva, kb. fél órás telefonálás mellett, email használat, stb. 71%-on áll. Tehát eddig a legjobb custom rom részemre ez.Bár nem volt rövid a szösszenetem, remélem segíthettem vele aki esetleg tanácstalan. Amit még nem próbáltam a FLYME, de mivel most szépen megy, lehet lassan visszarakom a bootloader lock-ját és marad ez egyelőre
- emiatt "kiabál" a telefon minden újraindításkor.
-
doongoo
addikt
válasz
Hibarin #1248 üzenetére
EMUI valóban összeszedettebb és logikusabb, de régebb óta is fejlesztik.
Szerintem az első beállítások után viszont a ZUI is kezelhető simán. Mondjuk launchernek én Honoron és ZUK-on is inkább Nova-t használok android O icon pack-kel (így nincs gondom az ikonokkal sem).Ha a huawei Swype-hoz szoktál, akkor miért nem használod itt is a "nagytesóját"? (Swype) Én ezt használom és prímán működik (mint eddig minden telómon)
-
Bger8
csendes tag
válasz
Hibarin #1227 üzenetére
Huuu... ez nem volt meg hogy edl-ben off a teló. Igen újra kezdtem és kaptam is portot. Éppen most futott le a "Download Content". szépen újraindult és kínaiul látom a bejelentkező oldalt, de már állítom is át a videó alapján angolra. Kész!
Internal Version: Z2121_CN_OPEN_USER_Q01080.2_N_ZUI_2.5.335_ST_170116
Android Version: 7.0
Android security patch level: 2016/12/01Nos, nem tudom hogy állunk, kell keresgélni újabb OTA frissítést? Esetleg china VPN kell hozzá?
Köszönöm mindenkinek a segítséget, nagy az öröm
G.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest