- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Starchm
őstag
válasz
Nabukin #2349 üzenetére
Sorry, nem láttam h szerkesztetted és kérdeztél
Kint van, már xda-ra is ki lett rakva. Akku kijelző időről nem tudok beszélni mert szar az akksim. Egyébként szokásos majdnem megy minden csak a kiegészitős rész nincs benne még a romba.
Volte: Simán bekapcsolod a kapcsolót a hálozati résznél, ha a kártyán aktiv a volte akk megy.
(#2350) senki11
Ha nem official recoveryd van, akkor a 3.2.3.1-eset ajánlom letölteni a factorys romokhoz a hivatalos oldalról. -
senki11
aktív tag
válasz
Nabukin #2346 üzenetére
Thx! Ha a törpék engedik, akkor este nekiveselkedek. Remélem menni fog. Kicsit elszoktam már az ilyen buherálós mutatványoktól. A legjobb az ha megy flottul minden. Ezért örültem az ota frissítéseknek is. A rom szinte magától tette a dolgát.
Apropó bootloader nyitva, de root még nem volt. Ahhoz egy leírás esetleg? Hadd szaladjon végre rendesen a TB is.
-
Starchm
őstag
válasz
Nabukin #2284 üzenetére
Lehet sőt biztos is, h ezt találtad meg, de igazából másik linket nem ismerek hozzá.
-
Starchm
őstag
válasz
Nabukin #2234 üzenetére
Simán twrp-ből flasheled zipként és elvileg nem fog fagyni többet. Viszont charging bug lesz mint az összes többi kernellel
azaz kikapcsolt kijelzővel nem mindig érzékeli a telefon töltést és kihúzásnál van, h úgy érzékeli, h még mindig töltöd.
beta verziós kernel még nincs kint hivatalosan sehol, úgyh bitte nem tovább küldeni/linkelni más oldalra.
-
Starchm
őstag
válasz
Nabukin #2232 üzenetére
Udvozollek az eddig ugy tunt egyszemelyes csoportomban. Nalam is volt ilyen problema de kaptam beta teszt kerneleket egy orosz devtol es azota nincs bajom. Sajnos nem oszthatom oket tovabb. Helyedben leresnek xdan valami 4.4es kernelt hatha van es kiprobalnam azzal. Egyebkent milyen idokozonkent jelentkezik?
-
kymco
veterán
válasz
Nabukin #2158 üzenetére
Nem nagyon tapasztaltam különbséget eddig. De ez nem releváns, mert mostanság össze-vissza töltöm, csak 85%-ig engedem, így bármikor rádugom és bármeddig,.. így nincs rendszerem. Érzésre azt mondom ugyanaz.
Igaz az XDA-n ajánlottak egy kiegészítőt, amivel a melegedési problémát lehet kezelni (sun cooling mod), talán ez is hatással van az üzemidőre...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Nagyrobogósok baráti topikja
- iPhone topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- OLED monitor topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged