- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- LG V40 ThinQ - olajozott gépezet
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hibarin
tag
-
-
Starchm
őstag
válasz
mikrofon #1886 üzenetére
Most megnéztem és ez télleg igaz, nekem soha nem volt ilyen bajom mivel nem használok ékezetet telefonon. Gépről meg nem mentek át kontaktot. Megnéztem a beállitásokat ott sincs semmi használható erre sajnos, esetleg ha régebbi verzión vagy, akkor milyen verziójú a telefon és a kontakt app?
-
ekrisztian
őstag
válasz
mikrofon #1825 üzenetére
A cipésznek is a cipője lyukas..
Nekem a Google contact továbbra se megy, nem megy a Google és az ezzel települő voice se..
Legújabb Store legújabb play service van fent. Apk mirror-os 8.1.0 sync.
Viszont az apk mirror-os contact storage 8.1.0 nem is települ fel.
Van mentésem a névjegyzékből. Szóval nem ez a legnagyobb probléma, hanem amik el se indulnak...
Aki ismer tudja türelmes vagyok, de még telefon így nem bosszantott fel -
ekrisztian
őstag
-
Starchm
őstag
válasz
mikrofon #1759 üzenetére
Lehet kikéne magad cserélni?
/Világlegjobbpoénja2018/
Először sztem egy zui 1.9-es flash mehet neki aztán ha az után se jó akkor télleg mikrofon csere.
Takaritani nem túl nehéz, szétszedéshez meg zukfans-on volt valami videó és pár kép.
1 év akksinál még nem olyan gáz, ha nem 0-ról 100-ra és vissza játszogattad vele végig.
-
törölt tag
válasz
mikrofon #1591 üzenetére
az ok és teljesen igaz is, hogy a biztonság és az adatvédelem miatt a frissítés elengedhetetlen, de ez nem főverziót érintő dolog szerintem. az utóbbi időben csak azt érzem, hogy ki kell adni az új főverziót és mindenki azt akarja (aztán vagy megkapja, vagy sem és ez így elég elkeserítő). és igen, nagyobb változást szeretnék egy főverziónál. nagyon sokszor keresem azt a szoftveres megbízhatóságot, amit egy kicsit régebbi, jobban javítgatott rendszer ad, mint egy bughalmazt, amit egy új hoz
-
-
olddog
tag
válasz
mikrofon #1569 üzenetére
Safe Center főoldal, remaining data rábök. A kapott oldal az 1-es kártyát mutatja. Jobb felső sarok fogaskerék. Következő oldalon találsz ilyen beállításokat. Napi limitet, alapból ha a napi limit 2x-esét elhasználod megszakítja a kapcsolatot. Szerintem ezeket kapcsold ki.
-
-
doongoo
addikt
válasz
mikrofon #1437 üzenetére
Azt írta vki a Zukfans.eu-n feldobott kérdésemre, hogy az xposed telepítésével és az alá egy modul felrakásával bármelyik alkalmazás nyelve állítható (ő példaként a brazil portugál nyelvre állította a U-healthet).
Xposed telepítéséhez root kell és egy wipe data is ajánlott...(#1440) ekrisztian melyik billentyűzet? én Swype-nál és gboardnál sem vettem észre ilyesmit
-
-
doongoo
addikt
válasz
mikrofon #1219 üzenetére
csak egy kis észrevétel:
a gyerekeket csak 22:30-kor fürdeted?Nekem amúgy ezért (is) nincs telepítve a twrp, csak igény esetén bootolok bele adb segítségével...
A twrp visszaállítás meg jó eséllyel azért nem sikerült, mert még 6-os droidról volt a régi backup és a 7.0-re való átállás át is partícionált valamit, azaz ütköztek a dolgok.
Az EDL-módban indításhoz meg biztos ami biztos alapon már berendeltem egy deep flash cabelt (az sosem árthat)
De gratula, hogy végül megoldottad
-
törölt tag
válasz
mikrofon #1196 üzenetére
az xda-n és a zukfans-on is azt tanácsolják, hogy google fiók törlés, uninstall contacts, contact sync, play store, majd újratelepít mindhármat és újra beállít. az, hogy nálam mire indult el a szinkron...nagy passz. szintúgy az is, hogy miért állt le és áll le sokaknál
-
törölt tag
válasz
mikrofon #1190 üzenetére
akkor passzolok. anno végigjátszottam, hogy eltávolítottam a google cuccokat, vele együtt a play-t is (természetesen a fiók törlésével a nem szinkronizált kontaktok veszni fognak, ha nincs mentés), azzal a lendülettel újra fiók létrehozás stb, de ideig-óráig működött csak, ez volt a harmadik ilyen esetem kb 2 hónap alatt. olyan, mintha a hivatalos rom korlátozna valamit, de nem találtam nyomát még a safe centerben sem. most bevált, amit írtam, valahogy sikerült életre csiholni a szinkronizálást, de amúgy sehol nem olvastam a hiba okáról, csak hogy újrarakni az alkalmazást és jó lesz. az tuti, hogy napokon belül, ahogy lesz időm foglalkozni vele, unlock és megy fel az aicp, ott nem lesz gond remélem
-
törölt tag
válasz
mikrofon #1188 üzenetére
volt sajnos, nem is egyszer. igazából csak tippelni tudok miért kezdett megint szinkronizálni, ugyanis hiába raktam újra a contact sync-et és megint a contactot, playt, újraindítottam stb, nem történt semmi. 2 napja viszont a zui launchert elindítottam (alapból nálam lightning launcher van), onnan nyitottam a beállításokban a szinkronizálást és hopp, azóta szinkronizál (természetesen azóta is a saját launchert használom, nem a zui-t) 1 próbát megér
-
mikrofon
veterán
-
doongoo
addikt
válasz
mikrofon #909 üzenetére
Most külföldön vagyok mobilról, innen nehéz egy részletes leírást adni. Szerintem ne zárd vissza a bootloadert, nem biztos, hogy változtatna az ota helyzeten, viszont akár okozhat gondot is. Ha jól értem, nem vagy rootolva és twrp van a telón. Akkor a zukfans.eu leírás szerint járj el:
http://zukfans.eu/community/threads/zuk-z2-pro-android-7-dev-edition-updated-link-for-2-5-335-st-version.1801/page-5
Bocs, de mobilról csak így megy a linkelés. Én magamnak megcsináltam az ota fájlon belül az update scriptben a módosítást, de elvileg ott van a letöltő link is már a módosított scripttel. Ezt kell simán telepíteni twrp-ből. Ha nincsenek módosított system fájlok a telódon (mint ahogy nekem voltak!), akkor felmegy hiba nélkül. Ha valamit esetleg módosítottál, akkor azt előbb vissza kell állítani eredetire (rootolt állapotban megy), különben dobja a hibát a fájlra hivatkozva. Ha utána rootolni akarsz, akkor kizárólag a legfrissebb SuperSU-val! Nálam is csak a régebbi okozta a gondot és a saját hülyeségem. Ha előbb olvasom a válaszokat a zukfans.eu hozzászólásomra, akkor nem lett volna semmi gond.Qfil telepítés nekem a bootloop miatt kellett csak, neked elvileg nem lehet rá szükséged.
-
mivanminincs
csendes tag
válasz
mikrofon #887 üzenetére
X tömb töltheti le, egy központi progi figyeli, hogy hányan éltek a letöltéssel, s Y letöltés után megy újabb tömb készülékére az értesítés? A frissítést nem letöltők ilyenkor másoktól foglalják a letöltési lehetőséget? - gondolom nem módosítják az ő szálaik kapacitását, de valamiféle priorizálás kellhet azért oda is. Jó kis algoritmusok állhatnak egy ilyen mögött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged