- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci laci
addikt
Délután neki indultam,minden ok 9008-nak ismeri fel,de egy idő után fail sahara hibát ír ki.Már próbáltam máshova telepíteni,hátha hosszú neki az út,de semmi.Visszaolvastam,rá kerestem ott,de nagyon érdemleges megoldást nem találtam.
-
laci laci
addikt
Üdvözlet mindenkinek.Megint vissza szeretném hozni az életbe a telómat.Múltkor sikerült bootlopot csinálni,úgyhogy újra az egészet. Mivel nem szeretném újra bl.nyitni,így a 1.9 utáni romot kell újra raknom.Most már nem akarok custom romot feltolni,csak root és twrp,gyári romot szertném fenthagyni. Pár mondatban.valaki tudna segíteni melyik romot elsőnek és melyiket végezetül?A zuk 2 plus fórum összefoglalóban tálalok segítséget, csak a többi nem megy és itt is vissza olvastam.Előre is nagyon köszönöm mindenkinek.
-
laci laci
addikt
Üdvözlet. Ma újra elő vettem a "bootlopos"telomat.My recovery és fastboot-om is van..Milyen módon tudok újra twrp-t felrakni?
-
laci laci
addikt
-
laci laci
addikt
Nincs meg valakinek más szerveren a qfil 2.0-ás rom? Nem tőlthető... Köszönöm előre is..
-
laci laci
addikt
Üdvözlet. Annyira rég piszkáltam a telefonom, hogy már el is felejtettem majdnem mindent. Csináltam egy gyári visszaállítást és utána sikerült egy bootlopot csinálni. Frissítettem volna a twrp, de nem jött össze, utána root hiány miatt nem tudtam új twrp felrakni, erre na csinálok egy gyári visszaállítást, de.. 😥. Mi a legegyszerübb megoldás? Köszönöm előre is.
-
laci laci
addikt
Twrp-d van?
-
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek. Aex 8.1volt fent közel egy napig. Sajnos jobban merült, szaggatott, kicsit lassúbb volt mint 4.6-os.Ezt használom közel fél éve, átlagban 6.5-7.5 kijelző idővel és semmi huncutság..
-
-
laci laci
addikt
válasz
ekrisztian #1581 üzenetére
Én használom /használtam az oreot de az Alex félét, és jó egy napot simán bír.. Múltkor már írtam, de senki nem reagált rá.
-
laci laci
addikt
válasz
Starchm #1537 üzenetére
Szerencsére én még nem találtam akkora nagy bug-ot. Az akku használat nem változott az előző alex-hez képest. Nekem ki sőt jobban tetszik mint a 7.1.2..eddig gizchina volt fent, de már szinte használhatatlan volt a sok hibáktól ami idővel jöttek elő. Milyen kamerával használod?
-
laci laci
addikt
Tegnap Alex kiadta az 5.0 oreo custom romot. Fel raktam, ajánlott nem dirty flash-el csinálni, annyit írtak, hogy a videó leáll, de másik app-al jó is..
-
laci laci
addikt
Legalább kétszer kell érintenem a kijelzőt (íráskor nem), mire reagál, miért?
-
laci laci
addikt
válasz
ekrisztian #1487 üzenetére
+1486-ra válasz. Köszönöm. Van egy progi, aminek ez a twrp a feltételeSzeretnék fel rakni egy dual speacer mod - ot...
-
laci laci
addikt
válasz
ekrisztian #1484 üzenetére
Nem találok 3.1.1.0 twrp-t img változatban.
-
laci laci
addikt
A zuk és a 4pda oldalán is láttam /olvastam, hogy a zuk1/zuk 2 és a pro twrp egyforma, ez igaz? Valaki már próbálta valamilyen formában? Köszönöm a választ.
-
laci laci
addikt
válasz
ekrisztian #1464 üzenetére
+mikrofon,köszönöm a választ.
két zui romot találtam, de az egyik még a twrp-t is frissítette. A 7.0 "gyári" romhoz melyik twrp szükséges és a pach-ot, hogy tudom belerakni? Sima zuk 2-nél szerettem az aex-et, de itt sokkal instabilabb. Ezeken használ valaki xposed-et, vagy magisk - ot?qfil a bootloadert mennyire érinti, mert a kódot a gizchina-tól nem jött..?
-
laci laci
addikt
Gyári, magyar nyelvű romot használ valaki? Én mindig mi de telon csak custom romot használok, de azokon nincs az egészségügyi app,illetve kicsi az üzemidő. Most a gizchina romot használok, de kamera beállítás után nincs beállítás menü..
-
laci laci
addikt
válasz
ekrisztian #1451 üzenetére
Sok jó alkalmazás van benne, szinte olyan mint az xposed..
-
laci laci
addikt
Üdvözlet. Csak sikerült szereznem eme készüléket. Sima zuk2-őt adtam el. Magisk-ot használ valaki?
-
laci laci
addikt
válasz
ekrisztian #1286 üzenetére
Nekem még nincs, sajnos még soha nem rendeltem, vettem telot és nincs megfelelő bankkártyán...
-
laci laci
addikt
válasz
ekrisztian #1282 üzenetére
-
laci laci
addikt
válasz
ekrisztian #1280 üzenetére
A flyme romot nézted már?
-
laci laci
addikt
válasz
ekrisztian #1264 üzenetére
Nagyon köszönöm.
-
laci laci
addikt
válasz
ekrisztian #1259 üzenetére
Köszönöm. A tinydeal-ről akarok rendelni.. ott most 299$,erre mennyi plusz jön még rá?
-
laci laci
addikt
válasz
ekrisztian #1256 üzenetére
Mennyi idő alatt ér ide? Honnan rendelted?
-
laci laci
addikt
-
laci laci
addikt
Üdvözlet. Valaki rakott már fel flyme romot?
-
laci laci
addikt
Üdvözlet. Csak gondolkozom eme készüléken, mar volt sima zuk 2, az is nagyon tetszett. Láttam, hogy van flyme rom is ami az egyik kedvenc custom romom. Kerdesem az lenne, hogy
:-hol most a leg olcsóbb?
-van valami bug hibája?
-fehér és fekete színben talaltam csak, ezen kívül van valamilyen színben?
-ez lenne az első vásárlásom külföldről, valami oldal ami ezzel kapcsolatosan ad jó tanácsot?
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek előre is. -
laci laci
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VR topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Reklámblokkolók topikja
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Napelem
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest