- Milyen okostelefont vegyek?
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheBigM
csendes tag
válasz
doongoo #1953 üzenetére
Szia, nekem se ment az istennek se a fastboot, de az a tool megoldotta: [link]
Ki kell választani a select phone-nál a zuk z2 pro-t és utána install drivers, ilyenkor lehúzza a legfrisebb zuk usb drivert, amit nem is találtam meg máshol. Ez után nekem életre kelt a fastboot is. -
kymco
veterán
válasz
doongoo #1661 üzenetére
Nem csak újraindítottam, de töröltem a cache dalvik párost is.
A különbséget én nem érzem a két rendszer között. Az android security patch level frissebb talán.
Ja, és jó a wifi.
Egyébként a 3.1.x esetén más is panaszkodott hasonlóra valahol. Lehet, hogy az tett be, hogy frissítettem a rendszert 2.5.462-ről TWRP-vel. DE több, mint egy hónapig nem volt gondom vele. Azon gondolkozom, hogy tettem fel a meghibásodás napján néhány témát, amit zuk-ra írtak, lehet, hogy ez kavart be... -
femiki
tag
válasz
doongoo #1546 üzenetére
Ez jó kérdés. A Setting/Advanced/Applications menüben megnyitottam, és ott engedte az Uninstall-t. Sőt, még másik gyári apk-t is engedett törölni, van amit csak leállítani lehetett. De köszi, így hogy már jó az ébresztés, így nem akarom vissza állítani a gyári naptárt, mert minek.
-
ekrisztian
őstag
válasz
doongoo #1445 üzenetére
No ez az App local nem működik.
Viszont a patch pl. tartalmazza a spanyol, német nyelvet az uhealt-nek. De lengyelt vagy magyart nem, így ez egész biztosan fordítási hiányosság.
Emékeim szerint Tibcsi mondta, hogy nagyon sok szöveg van és aktív eleme a System nek, és talán ezért nem került fordításra.
De nekem amúgy is jó a pulzusom, meg nem is futok telefonnal. SE -
mikrofon
veterán
válasz
doongoo #1441 üzenetére
nah ezt jó tudni.
Ha legközelebb változtatok a telón akkor ezt is megcsinálom. Igazából engem csak egy dolog zavar, mégpedig a google alkalmazások angol nyelve. Ott is leginkább a térképek alkalmazás és az angol nyelvű navigáció... Nem mintha nem érteném angolul... De azért zavar....A data wipe, az a data partíció törlését jelenti, tehát minden megy a belső tárhelyről?
-
ekrisztian
őstag
válasz
doongoo #1268 üzenetére
Gyors beszámoló.
Csak a nekem eddig nem tetsző dolgot írom. Melyek akár lehetnek bénaságból is.
-ujjlenyomat olvasó magában nekem nem megy, kéri utána a választott pin vagy minta vagy jelszavat.
- hangszóró pattan mikor egy hang lefut és már nincs szükség erősítésre.
- ha van beállítva érintésre hang, akkor azt nem a beállított hangerőn tartja, hanem ingadozik.
- notification LED csak világít, nem hajlandó pulzálni hiába van erre menüpont.
- olyan hangerővel szól minden, a legkisebb beállításnál is, hogy fáj
- Kb 9€, hogy a teljes képernyős mokee reklámokat kikapcsolják..
- ha nem fizetsz az OTA letöltési sebesség limitálva van.( Most jön le épp egy frissítés)
- Kamera nem működik -
ekrisztian
őstag
válasz
doongoo #1254 üzenetére
Nem fontos root, a morelocal2 műxik abd-n keresztüli megszerzett jogokkal.
Igaz azok az appok melyekben van magyar nyelv, jók lesznek.
De azok a kínai appok, melyek angolul is tudnak, kínai lesznek.
Engem ez pl zavar. Legyen inkább minden angol akkor.Tegnap kaptam meg én is a telefont.
Webshopos rom volt rajta, cseréltem.
Elsőre bejön mindene, kivéve a rom. Nem megy a gyári órában a kézzel beadott helységnév.
Nem működik az időjárás widget meg az app se.
Névjegyzéket sikerült az appcenterből letöltött google contact-al helyre billenteni, hogy szinkrozinál e azt nem néztem még. -
mikrofon
veterán
válasz
doongoo #1236 üzenetére
Nah ez igazán hasznos infó!
Annak aki nem akar úgy járni mint énMMS-t én sem használok, mert borzasztó magas ára van, helyette pedig millió kapcsolattartási alkalmazás létezik tartalomküldő szolgáltatással, de ott van maga az e-mail.... Az meg minden androidos telóhoz kell a google miatt......
Egyébként két dolog kell hozzá:
- jó APN beállítás, ez régóta ugyan az, ill csak a szolgáltatótól függ kb. a szolgáltató honlapján meg lehet keresni, és még az is lehet el küldi sms-ben....
- engedélyezve kell lenni a SIM kártyához tartozó csomagban az MMS-nek, ami pedig a szolgáltatónak küldött "intelligens" sms-sel lehetséges -
mikrofon
veterán
válasz
doongoo #1193 üzenetére
Sajnos ez sem segített. Addig (februárig) rendben működött, előtte sosem volt ilyen probléma.
Már elfelejtettem mikor volt az utolsó system update a telefonomon. Nekem most a ZUI 2.5.335 ST van fent. Lehet, hogy mikor ezt felraktam akkor történt valami.
A google Contacts Sync -ből pedig a 7.1.2-t raktam fel újra. Előtte nem tudom melyik volt. -
kymco
veterán
válasz
doongoo #1166 üzenetére
Köszi, a saját tapasztalataiddal fűszerezett leírást. Ez alapján feltettem, és egy kis user error-ral fűszerezve, de ezt kiküszöbölve jól működik a frissítés.
A user error ott jött be, hogy a sikeres telepítés után a twrp menüjében található SU-t tettem fel. No ettől elszabadultak a dolgok. Nem volt automatikus fényerő szabályozásom... Mire a teljesen sötétre visszavett fényerőt beállítottam manuálisan döbbenten vettem észre, hogy nem ismeri fel a SIM kártyámat a telefon. Az csak apróság volt ehhez, hogy a SU nem kommunikált magyarul.
Több hibát nem vártam ki, visszatettem a korábbi mentést, amit a leírásodban is ajánlottál, majd újra nekiestem, és a frissítés után feltettem a korábbi SU-t, ami itt valahol a topic-ban linkelve is van... Nos azóta boldogság van -
keralka
csendes tag
válasz
doongoo #1161 üzenetére
Sziasztok! z2 plus után most z2 pro-ra szeretnék váltani ( vagy mi5s-re, még képlékeny )
A gyári rom mennyire használható?
Valaki csinált belőle esetleg magyar nyelvűt? a z2 plus webshopos magyar romja szörnyű volt..
Mik a tapasztalatok-vélemények amúgy erről a telefonról? Samsungomból egyedül az amoledért voltam oda, ezen is amiatt akadt meg a szemem.. -
kymco
veterán
válasz
doongoo #1131 üzenetére
Végül is megoldottam... A digical-t használom én is.
A frissítés után azt vettem észre, hogy az eseménynél a résztvevők kitöltésénél a feleségem a naptáramba bejegyzéseket tudott tenni... eddig. És nem tudtam, hogy most miért nem megy. Az e-mail-ben kapott üzenet *.ics mellékletére kattintva nem tudtam a digical-t kiválasztani, csak a google naptárt, ami fc-zett.
De tegnap addig kavartam (nem tudom mitől lett jó), hogy a digical is kiválasztható, és működik... -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Apple asztali gépek
- Sorozatok
- Nintendo Switch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest