- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nabukin
tag
válasz
senki11 #2347 üzenetére
Root-hoz elvileg Magisk installer zipet flash-eled recovery-ből utána meg telepíted a Magisk Managert (ha nem varázsolódik fel a flash-eléssel). Mindenből a legújabb verziókat.
Ja most látom Starchm kolléga megelőzött a válasszal.
Én nem is tudom, hogy hogy lehetne bekapcsolni a VoLTE-t a telón.
Amúgy kint van a 7.0 AEX-ből?Milyen a rom? Akku meg kijelző idő?
-
Starchm
őstag
válasz
senki11 #2347 üzenetére
Szerintem a 6.7-es aex már factoryn alapul ezért a v2f zip erősen ajánlott.
Android 10-nél már fixen csak factoryn leszünk, illetve 1-2 bugot eltekintve stabil a 7.0-ás build(A nyilt alphak is, meg a privát buildek is)
Root:
Innen letöltőd a zipet, és a rom/gapps telepités után betolod azt is twrp-ből.Valaki amúgy használ voltet a telóval?
-
Nabukin
tag
válasz
senki11 #2345 üzenetére
Én most oreos Miui-n vagyok, de elvileg nem kéne semmi különösnek lennie, ha AEX 6.0-ról frissítesz. Volt egy factory-ról vendorra váltás majd nem is tudom melyiknél visszatért a rom vendorról factory-ra. Hogy tuti ne legyen semmi gond, szerintem rom flash-elés előtt nyomj egy vendor2factory flash-t is.
-
Starchm
őstag
-
Starchm
őstag
válasz
senki11 #2261 üzenetére
Jó helyen vagy, mivel bl-t nyitottál ezért tolt egy full resetet a teló. Megint dugd szépen gépre a telót és cmd-ből tolj megint egy adb reboot bootloadert/ ha nem látja az adb akkor inditsd újra a telót és kijön valami sok szöveg ott nyomj egy hangerőle-t és válaszd ki a listából a fastboot / bootloader-t. aztán mehet tovább a leirás követése.
Ha fent van a recovery akkor elmész xda-ra vagy itt visszakeresel pár oldalt és megtalálsz vhol egy factory2vendor zipet azt letöltöd a kiválasztott ( szvsz aex6.0-t teszel fel ) rommal és ahhoz jó gapps-al és felmásolod telóra recovery üzemmód közben.
Utána installálod a factory2vendor zipet, restartolsz a recovery-be és wipeolod a system data cache dalvick cache 4-est, aztán mehet fel a rom + a gapps + a root ha kell. Aztán mehet a belakás.
Sorry ha nem érthető vmi elfoglalt vagyok és gyorsan akartam irni még neked mielőtt indulok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- REpont és hulladékgazdálkodás
- The First Berserker: Khazan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Huawei Mate 20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest