- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
bluyoo
nagyúr
Hát elakadtam. Mondjuk sejtettem, hogy ez lesz.
"Now you only have to navigate to the ADB and fastboot files you extracted and open a command prompt (press and hold "shift" rightclick - select "open command promt windows here")"
Nekem itt semmiféle "open command promt windows here" lehetőség nincs.
A 2. módszernél meg hiába csatlakoztattam megfelelően a telefont a programban nem lett aktív a "Download Content" gomb.
Csak a telefonon jelent meg a következő menü:
0. Sd update
1. Restore qcn
2. save param
3. reboot
4. shutdown
5. get info -
Starchm
őstag
ha később / 10-11 körül / ráérsz akkor teamviewerrel rátudok nézni, ha igen dobj egy facebook linket privátba, h tudjak majd irni.
Esetleg probálj meg másik kábelt/ usb portot hátul.
Ha nem akkor olyat próbálj meg, h kikapcsolod a mobilt utána nyomod a hangerő fel-t és akkor dugod be a kábelt.
-
ekrisztian
őstag
Nézz meg egy Miui fórumot.
Kínában ez megy.
Működő részeket egyszerűen kivesznek, máshova teszik. Egy valami jó lesz, másik 3 elromlik
Adatkorlátozást próbáltad már?
Facebook nekem tiltva van mobiladaton. Messengeren keresztül vagy mert xar a tiltás kezelő, az értesítések jönnek. De az app maga nem jut ki a netre.
Biztos ez is bonyolult dolog -
ekrisztian
őstag
Nálam a rohadék ébresztő csippant az ébresztő előtt órákkal
Ezért vettem egy Lenovo okosórát, kiváncsi leszek mit hoznak össze nekem alvás gyanánt
A wifi harmat gyenge. 100 éves notim stabilan tartja a kapcsolatot. Ez eldobálja. Az akkut eszi, ugyanúgy melegszik. Főleg wifin. -
mikrofon
veterán
Az írásom 4. bekezdésében leírtak alapján mindig ellenőrizheted.
Egyébként nekem fent van az eredeti, és mellette google naptár is. A google igazából csak szinkronizáció miatt. Szerintem szebb és jobban kezelhető a gyári.....Egyébként kénytelen voltam rájönni, mert amikor először jött, hogy egy hétig nem ébresztett és a repülőnél még szerencsém volt, mert ébresztett a transzferjárat sofőrje, majd elkéstem másnap a megbeszélésről, amit én tartottam, akkor két lehetőségem volt megy a kukába a telefon és soha többet kínai "gagyi", ráadásul így nem szívesen adtam volna el bárkinek, vagy megtalálom a hibát.... Előbbi igen drága lett volna, így elkezdtem keresni. Természetesen először jogosultság és szoftverkompatibilitási problémára gyanakodtam, aztán egyszer csak észrevettem a feliratot, hogy "worksday (off during holidays)" persze akkor még azt hittem, hogy a naptárban az eseménynél definiáltam valamit rosszul. Aztán meg gyanúsak lettek a kis mosolygós ikonok a naptárban....
Tehát az ellenőrzés még egyszer:
Meg kell nyitni az ébresztést. Ahol beállítod az ébresztés idejét (óra perc) alatta kis betűkkel írja, hogy mikor lesz a következő ébresztés. Nekem ott most az szerepel, hogy 6 nap 20 óra és 2 perc múlva ébreszt.... -
mikrofon
veterán
Ma azért nincs ébresztés, mert Kínában ünnep van! Egész héten nem lesz!!! Ha rosszul van beállítva a gyári ébresztőd!
Ha megnézed a gyári naptár alkalmazást, kis narancssárga mosolygós fejecske van ott. A rendszer olyan intelligens, hogy a gyári ébresztő figyeli a szabadságot a nemzeti ünnepeket és ha az van, akkor nem kelt fel reggel. Természetesen, mivel a gyári naptárprogram és ébresztő kínai így azt...
Ugyan ez igaz csak fordítva, hogy hétvégén is ébreszt, ha kék szomorú fejecske van hétvégén, mert az meg azt jelenti, hogy munkanap van.Ez abban az esetben igaz, ha a gyári ébresztő óra van kiválasztva és az ismétlésnél a "worksday" van kiválasztva.
A legelején több napig kerestem, hogyan lehetne a magyar naptárat, Munkanap, szabadnap, ünnepnap esedékességeket beszinkronizálni, de nem találtam megoldást. Mert szerintem ez egy nagyon jó kis szolgáltatás lenne.....
Nagyon könnyen ellenőrizhető. Meg kell nyitni az ébresztést. Ahol beállítod az ébresztés idejét (óra perc) alatta kis betűkkel írja, hogy mikor lesz a következő ébresztés. Nekem ott most az szerepel, hogy 6 nap 20 óra és 2 perc múlva ébreszt....
Eltartott a legelején egy darabig mire erre rájöttem
Egyszer a repülőt késtem le miatta majd nem, egyszer meg teljesen elkéstem egy fontos megbeszélésről.....Persze megoldás is van! Ahol az ismétlést választod, ott a Custom lehetőségnél egyesével jelöld ki a napokat!
Egyébként, itt az az opció szerepel, hogy worksday (off during holidays) tehát már a nevében szerepel, hogy figyeli a munkaszüneti napokat..... -
ekrisztian
őstag
Szerintem nem lesz abból már semmi.
A telefon kifutott. Jó ha kapunk még gyári frissitést.
Franco76 április óta nem volt jelen a fórumban, biztos nem azért, mert az új romon dolgozik.
Így nekünk marad a morelocal vagy az angol nyelv.
Vagy a nem éppen tökéletes custom romok. -
olddog
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged