Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
tdream
csendes tag
válasz
ekrisztian #2107 üzenetére
-
tdream
csendes tag
Sajnálattal közlöm, hogy elköszönök a forumtól. A tegnapi nap 1,5 év után kis telcsim az örök vadász mezőkre távozott. Elkezdett nem tölteni, majd egy újra indítás után be sem bootolt. Utána végleg elhalálozott.
Nyugodjék békében.... -
tdream
csendes tag
válasz
ekrisztian #1824 üzenetére
218
-
tdream
csendes tag
Sikerült megoldani a szinkronizálást.
Leírom hátha valakinek segít.1. Kézzel töröltem a programok közül a következőket :
google
google contacts sync
google paly services
2. play store újratelepítés
ez felrakta a app data, google fit data, people deatails-t
3. google telepítés
4.apkmirror-ról a google contacts sync 8.1.0 telepítéseúrjaindítás, és müxik
-
tdream
csendes tag
Király frissítés 3.1.218 után nem tudom törölni a google fiókomat. Azt írja nem megengedett a törlés.
-
tdream
csendes tag
Sziasztok,
Nekem még a 2.5.462 verzió van fent. Kérdésem az lenne, hogy a 218 illetve a 259-ben benne vannak a goggle alkalmazások, vagy azt megint egyesesével kell újra telepíteni ?
üdv,
-
tdream
csendes tag
A probléma megoldodott, átraktam simet az egyes slotba, simán megy a net. Bár nem igazán értem...
-
tdream
csendes tag
Sziasztok,
Következő problémával szembesültem. Kint vagyok horvátba és nem működik a data roaming. simán átáll a kinti hálózatra, hívni simán lehet, de a net nem megy. a kártya jó kipróbáltam másik két telefonnal ott van net.
Már minden beállítást próbáltam, több szolgáltatót is de semmi. Az az érdekes, hogy még sms-t sem kaptam
a hálózat váltásról mint a másik két telefonra.
Ha van valakinek 5lete szívesen veszem. -
tdream
csendes tag
Sziasztok,
Használ valaki telenoros kártyát közületek? Most vettem csak észre, hogy nem megy a mms küldés/fogadás nálam. Net, sms van csa mms nincs. Elvileg pedig be van állítva. Ha lenne valakinek egy mentése a mms beállításokról nagyon megköszönném.
-
tdream
csendes tag
Ejj, még szerencse, hogy hardveresen egy ideig kitart a teló. A szoftver is jó, mi gondunk lehet
-
tdream
csendes tag
Nem bírtam vele, letöröltem. Felraktam újra a playról. Most úgy néz ki müködik. 2-3 perc alatt megjött eddig minden test e-mail. Szép passable kialakul linden...
-
tdream
csendes tag
Érdekes dolgot vettem észre. A gmailt fiókomat teljesen rapszodikusan szinkronizálja a telefon. Van amikor megjönnek a levelek azonnal van amikor 3-4 perc de van olyan is, ami csak akkor ha kinyitom a gmail-t.
Találkozott valaki ilyennel? Nem találtam semmilyen beállítási lehetőséget csak szinkronizálás ki-be kapcsolását. Nem nagyon tetszik, hogy késnek az emailek.
Ha valakinek van vmi 5let nem kíméljen. -
tdream
csendes tag
-
tdream
csendes tag
Köszi, már megoldottam a zukfans-ról, de jó tudni. Legközelebb nem kell vele szenvednem.
Három dolog zavar vagy csak én nem találtam rá megoldást.
1. Nekem kicsit kevés, hogy egy ekkora képernyőn sorban csak 4 ikon fér el. A beállítások között nem leltem rá, hogy lehet-e állítani.
2. Főképernyő választás van-e. (nem jöttem rá ha van)
3. A dialler szóköz nélkül jeleníti meg a neveket, ha több tagból áll, felcseréli őket. (bár lecseréltem egy másikra szóval annyira nem gáz..) -
tdream
csendes tag
Na megjött a drága. Tényleg free tax shipping volt, hála istennek. Úgy látszik sokan panaszkodtak a comobo 0--ra, mert full gyári rommal érkezett, és azonnal le is frissítette magát nougatra, és kínaiul indult el.
egy öröm volt vissza állítani angolra.
Nem gondolta volna, hogy ennyire alap android fut rajta, nekem elsőre kicsit furcsának tűnik a többi telefon után. Remélem megszokom az angolt is, nem vagyok benne túl jó.
Most egy kis googlet kellene rá varázsolni de még nem volt időm vele foglalkozni. -
tdream
csendes tag
válasz
mivanminincs #954 üzenetére
Etotalk is hozta a feketét aztán mégse volt, fehéret tudtak volna küldeni azonnal vagy vissza adják a zsét. Én inkább vártam, meg is lett az eredménye, csak érjen is ide.
-
tdream
csendes tag
válasz
Keil Walker #952 üzenetére
Elvileg nincs, de ha megjött megmondom
De fekete továbbra sincs, bár nekem összekapartak 1et valahonnan +10 dolcsiért. azt írták hiánycikk és a gyár nem gyárt most. Fehér van az olcsóbb is.
"Dear Buyer,
The factory inform us that Lenovo ZUK Z2 Pro for black color is shortage in the market now.
But we have found that one piece from other supplier which 354.99 USD, so there is 10 USD difference for your order." -
tdream
csendes tag
Én most rendeltem etotalk-ról 370-re jött ki vámmentes szállítással. Bár most jött, az email, hogy jelenleg csak fehér van. Jövő héten érkezik az új szállítmány, ha lesz benne fekete küldik azonnal. Ha nem akkor szívás van....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Samsung S24 Ultra - Gold - Használt, karcmentes
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- 250db DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch 9 45mm LTE
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest