- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekrisztian
őstag
-
hari73f
aktív tag
Nekem elég volt az a 65-70 fokra melegítés amit
a hajszárító adott.
Nem puhult meg teljesen a ragasztó, de annyira lágyult, hogy leszedhető volt a fedél.
(már cseréltem pár fedelet, kijelzőt így)Még egy alternatíva: a villanysütőbe betenni ilyen hőfokra.
Jópár éve a szervizben kényelmesen a hőlégfúvós állomásra tettem
az efféle munkákat, de ott sem kellett többet adni 75 foknál.Jóval nagyobb hőmérséklet kritikus a műanyagoknak
-
mikrofon
veterán
Nekem is többször előfordult már. Le kell törölni a Google Contact és Google Contact Sync alkalmazást. Meg ki kell szedni a gyári alkalmazásból az alapértelmezett beállítást. Majd újra felrakni a két google alkalmazást. Ha ez sem segít, akkor le kell szedni a két alkalmazást, majd törölni a google felhasználói fiókot. Majd felrakni a két alkalmazást és beállítani a felhasználói fiókot. Én ezeket végig csináltam és most működik....
-
mikrofon
veterán
Horvátba???
Esetleg arra gondolál, hogy Horvátországban vagy?Mellesleg régen a szolgáltatónál és a telefonon is engedélyezni kellett. A külföldi adatszolgáltatást. Régen még nem is mindegyik csomaggal lehetett. Ráadásul azt sem írtad, hogy milyen ROM-od van... Eredeti? Valamilyen egyéb esetleg webshop-os részben magyar....
Régen alatt azt értem, hogy az egységes EUs adathasználat előtt...Némi információt azért ossz meg.....
-
doongoo
addikt
Egy próbát megérhet (Honor 7-en működött, ugyanez volt a gond ott is, amit leírtál)
push notification fixer -
olddog
tag
Jópár mailt váltottam velük ezügyben, miután Combo 0-ban modrommal érkezett a készülék. Azzal mentegetőztek, hogy mindenki örülni szokott a multilang-nak, és a google appoknak. A vége az lett, hogy legközelebb írjak nekik, és a közleménybe is ha ilyen óhajom van. Nem tudom akkor minek van Combo 0. Ráadásul a modromuk elég szar...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Crypto Trade
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Stellar Blade
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest