- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
Új hozzászólás Aktív témák
-
femiki
tag
válasz
ekrisztian #2117 üzenetére
A bőség zavara:
[link] -
tdream
csendes tag
válasz
ekrisztian #2107 üzenetére
-
femiki
tag
válasz
ekrisztian #2100 üzenetére
Nálam most a 7.0-ás android van, és ebben nincs olyan amit leírtál. Olyan van hogy: Setting/Notification&Statusbar de ebben nincs olyan hogy default app. Van olyan hogy Setting/Messaging, de ebben sincs default app, vagy sms app.
Már mindent átnéztem, de nem találtam hol lehetne vissza állítani az alapértelmezett sms küldést. -
femiki
tag
válasz
ekrisztian #2069 üzenetére
Megvannak. Viszont a névjegyek azt irja, hogy importálás .VCF fájlból. Megvan a Contact mappa, amiben ott vannak a névjegy fájlok, viszont nem VCF formátumuak, ezért nem lehet őket kijelölni, és vissza importálni. Amikor mentettem akkor Android 8.0 volt a telón, most Android 7. Lehet ez a gond? Hogy tudom ezeket a fájlokat átkonvertálni .VCF-re? Egyáltalán milyen formátumuak ezek a fájlok?
-
femiki
tag
válasz
ekrisztian #2059 üzenetére
win 10, 1.0.6 zuk driver, qpst 2.7.437
A drivert hogyan tudom ellenőrizni hogy megfelelően telepúlt-e?
Van egy gyanúm, hogy lehet az hibás.
Mert amikor elinditom, rákattintok hogy oké, és eltúnik, nem csinál semmit. -
femiki
tag
válasz
ekrisztian #2056 üzenetére
Ha megnézed megköszönöm.
A qfil biztos hogy jó, mert mikor megvettem a telót a Spemalltól, ezzel cseréltem le a bolti romot. A rom elvileg jó, mert ez qpst rom. Szerintem valami meghajtó hiba lesz, csak nem tudom hogy mi. Vagy lehet ennél a mostani 3.5.388 romnál mást is kell állitani/engedélyezni? -
femiki
tag
válasz
ekrisztian #2030 üzenetére
Igen, de a frissités előtt szépen tiltott mindent!
-
femiki
tag
válasz
ekrisztian #2027 üzenetére
Látom megtaláltad, de akkor leirom, hátha mást is idegesit majd: az óra/riasztás/beállitás menüben a Show upcoming alarms ki kell kapcsolni!
Más: be van kapcsolva az ismeretlen szám tiltása, (szám nélküli hivás) és mégis csörög a telefon, és azt irja ki csörgéskor, hogy "magántelefonszám" vagy "ismeretlen szám". Akkor miért nem tiltja a bejövő hivást?? -
ekrisztian
őstag
válasz
ekrisztian #2027 üzenetére
közbe megvan.. idióta programozó..
-
femiki
tag
válasz
ekrisztian #2018 üzenetére
Tegnap rájöttem én is, hogy az ébresztő csippan állandóan ébresztés előtt, de hogy miért kellett ez, nem tudom. Viszont ki lehet kapcsolni, úgy hogy az éjjel már nyugodtan tudtam aludni!
Hogy mi a fenéért tette bele ezt a szolgáltatást a fejlesztő, nem értem!
A WiFi nálam is tökéletes, nem dobálja, stabil. -
Starchm
őstag
válasz
ekrisztian #2018 üzenetére
Csak a legújabb rommal rossz a wifi vagy régebbivel is rossz volt?
-
Starchm
őstag
válasz
ekrisztian #1991 üzenetére
Nem folyamatosan jön az ota, általában hetente vmikor 16-18 közt, legalábbis ilyen infó volt a kinai forumon.
-
Hibarin
tag
válasz
ekrisztian #1989 üzenetére
Elképzelhető, hogy visszavonták, mert van benne egy súlyos hiba, vpn lecsatlakozáskor lefagy az egész droid és csak az újraindítás segít. Már kész ennek a javítása, ami további javításokkal jön a jövőhéten a 3.5.388-as verzióban.
-
Starchm
őstag
válasz
ekrisztian #1974 üzenetére
Valami random chingsihuangti oldalra
https://zukfans.eu/community/threads/3-5-344-to-376-ota.8210/
Igazából inkább kilinkelgetem ide is az update-t ha kijön zip formátumban.
Ha Tölthető lesz és észreveszem akkor linkelem. -
Starchm
őstag
válasz
ekrisztian #1972 üzenetére
Ha regisztráltál volna, akkor vpn nélkül is feldobta volna. Zukfans-on volt egy topic pont erről
-
Hibarin
tag
válasz
ekrisztian #1963 üzenetére
Főként az akkufogyasztást optimalizálták, nem is érzem annyira melegnek a telót használat közben, mint eddig, remélem a százalékokban is látható lesz a javulás. Emellett javítottak még egy rakat bugot. Végre nem rezeg az ujjlenyomatolvasó se, ha használom, ez eddig eléggé zavart.
-
Hibarin
tag
válasz
ekrisztian #1940 üzenetére
Ez a frissítés már kint van egy jó pár hete, jeleztük is itt páran.
-
kymco
veterán
válasz
ekrisztian #1938 üzenetére
OTA update? Melyik verzióról?
-
hari73f
aktív tag
válasz
ekrisztian #1925 üzenetére
Ez nem a ZUK sajátossága, hanem az Android jellegzetessége
Vagy 10 saját használatú (+családi) telefonokon tapasztaltam,
hogy újraindítás után éppen megindul a Play áruház frissítés.Van hogy töltés csatlakoztatáskor frissít esetleg ha épp wifit talál...
Független Android verziótól....vagy rootolt-e a teló... stb.
-
Starchm
őstag
válasz
ekrisztian #1867 üzenetére
most teszem fel a zui1.9-t visszazárni a bl-t és kb 2 óra múlva mondom mi a szitu ha nem brickelem addig a telót
-
Starchm
őstag
válasz
ekrisztian #1858 üzenetére
https://downloads.aospextended.com/z2_row/ én február 9-eset használok, lusta voltam tovább frissiteni.
-
Starchm
őstag
válasz
ekrisztian #1856 üzenetére
Ajánlom a mostani 8.1-es aex 5.2-t beton stabil és minden mükszik rajta, kivétel a hátlapi fos szerzorok de feltételezem nem azzal méregeted magad naponta
-
Starchm
őstag
válasz
ekrisztian #1852 üzenetére
Én light-flow-t használtam rootolva mert akkor mindennek saját szint állithattam, az alap elvileg sima állitás nélkül kéne, hogy jellezzen facebook/messengernél is kéken.
-
olddog
tag
válasz
ekrisztian #1840 üzenetére
Ugyan telepítettem, de az miben segít neked?
Minden működik nálam... -
Starchm
őstag
válasz
ekrisztian #1840 üzenetére
https://imgur.com/a/HnBtT
Aex 5.2-n voltam, nincs kedvem visszamenni stockra.
Gondolom 3.1-ről jöttél mint mindenki, esetleg egy olyat próbálhatsz ha akkor ment, akkor egy persist.img-et ráflashelsz twrp-ből. / a persist.img tartalmazza a szenzorokkal kapcsolatos cuccokat/. Nem 100%, de jobb mint a semmi alapon.
-
mikrofon
veterán
válasz
ekrisztian #1837 üzenetére
-
kymco
veterán
válasz
ekrisztian #1837 üzenetére
Csak megoldódott
-
kymco
veterán
válasz
ekrisztian #1835 üzenetére
Ez jó hír
-
Starchm
őstag
válasz
ekrisztian #1833 üzenetére
Ott user hiba történt, többször flasheltem 7-es 3.1.xxx-t qfil-al 8.0-ról mint ahány boxerem van.
Szerk: Elmentem megszámolni, van 17 boxerem.
-
ekrisztian
őstag
válasz
ekrisztian #1832 üzenetére
NAggyoonn jó. NEm indul a telefon qfil után!
Szóval ne csináljatok droid 8 után vissza térést!!!
Szerintem nem én voltam a hunyó
-
mikrofon
veterán
válasz
ekrisztian #1830 üzenetére
Én abból a google javító csomagról, ami a második postban található. Az általad linkelt fórumban. Nem a linkelt változatot töltöttem le, hanem az apk mirror jelezte, hogy van újabb így azt, ami a 8.1 (vagy 8.0.1) változat volt.
Mondjuk én működő rendszerre frissítettem rá mindkét verziót. Előtte még ki is próbáltam, hogy a contact sync is működik. Telepítés előtt, közben, után semmilyen reset-et nem végeztem, így minden megmaradt...
-
tdream
csendes tag
válasz
ekrisztian #1824 üzenetére
218
-
mikrofon
veterán
válasz
ekrisztian #1803 üzenetére
Ennek a leírásnak megfelelően végigmentem és most úgy tűnik rendesen működik minden. A Google apk-ot kellett telepítenem és utána minden google szinkronizálás is megy rendesen.
Nekem unlook a bootloader, de nincs root és nincs twrp sem... Így gondn nélkül felment mindkét frissítés egymás után. Megmaradt az összes alkalmazásom, adatom és beállításom is.
-
kymco
veterán
válasz
ekrisztian #1817 üzenetére
Remélem meg tudod oldani
-
kymco
veterán
válasz
ekrisztian #1815 üzenetére
Mi történt? Nemrég azt írtad, hogy megy minden... Miért kellett a reset?
-
mikrofon
veterán
válasz
ekrisztian #1808 üzenetére
a google contacts sync működését kell ellenőrizni, mert néha a címjegyzék szinkronizálásával szokott probléma lenni frissítés után...
-
wukodlak
aktív tag
válasz
ekrisztian #1803 üzenetére
Ja,hogy így.Ok értem és köszönöm.
-
kymco
veterán
válasz
ekrisztian #1800 üzenetére
Remélem délutánra valaki részletezni fogja a zukfan.eu-n ezt is. Mert nem szívesen indulnék nulláról.
-
kymco
veterán
válasz
ekrisztian #1798 üzenetére
Ebben még le vagyok maradva. Amit nem értek, hogy van, aki azt írta, hogy egy dirty flash-el fel tudta tenni TWRP-vel. De ez OTA frissítés, hogyan tudta feltenni egy unlockolt telefonra?
-
Starchm
őstag
válasz
ekrisztian #1643 üzenetére
Nem szoktam 1.9re visszamenni, nyitott bl vel 2.5xxxre qfilal. Majd twrp el 3.1et, es talan 3.5t szinten twrpvel. Ez lesz a celom
-
Starchm
őstag
válasz
ekrisztian #1627 üzenetére
Attól nem kell félned, a 3.1-ben is még csak 4 nyelv van.
Am nem sok újitás van benne, viszont a custom 8.0-ba már van camera api2 engedélyezve, a cosme los-ba pedig a health szenzorok müködnek, tehát szépen lassan lesz értelmes romunk rá amibe minden happy szipiszupi. -
kymco
veterán
válasz
ekrisztian #1624 üzenetére
Biztos, hogy nem custom, tuti, hogy gyári... de hogy miért nem dobja még fel, nem tudom. Ha jól emlékszem a zukfans.eu-n is ezt a választ adták erre a kérdésre
-
mikrofon
veterán
válasz
ekrisztian #1624 üzenetére
Nekem sem. Lehet várni kell még!
-
törölt tag
válasz
ekrisztian #1587 üzenetére
jogos, a 4.4 elég stabil volt, az 5 bazi nagy újítás hihetetlen sok hibával, a 6osban szinte csak ezeket javították, a 7esben is (jóformán csak pár újítás csak), a 8as se hoz nagy dolgokat. általában mindig azon a rendszeren a legjobb, amivel először kiadták a telefont és ez ha jól emlékszem ez nálunk a 6os volt
anno nexus 5-ön is a 4.4.4 volt a legjobb, az összes többi a frissített verziók javítgatása volt jobb-rosszabb verziókkal. persze az ember kíváncsi és persze kell a legújabb, aztán ahogy telik az idő (és fogy a türelem a ki nem javított apró, ámde bosszantó hibák miatt) az ember visszatér valami stabilra -
törölt tag
válasz
ekrisztian #1584 üzenetére
hónapok óta nagy megelégedéssel Resurrection Remix 5.8.4 -et használok. sokan hasonlították össze az aex-el, sokan írták, hogy jobb. én aex-et nem próbáltam még, miért is cserélnék egy jól beváltról. ez a legyen minél frissebb a rendszer dolog meg...hmmm... most komolyan mi olyan újdonság van az oreo-ban, ami annyira vonzó? ezek a mostani fejlesztések nem főverzió számozást érnek, csak kis pici váltások, inkább olyan 7.2 android szintű, nem éri meg vele foglalkozni, legyen stabil a rendszer és meg is van az elégedettség részemről
-
laci laci
addikt
válasz
ekrisztian #1581 üzenetére
Én használom /használtam az oreot de az Alex félét, és jó egy napot simán bír.. Múltkor már írtam, de senki nem reagált rá.
-
Starchm
őstag
válasz
ekrisztian #1581 üzenetére
Aex 7.1.2-t próbálj az még használható.
Nagy eséllyel nem lesz több nyelv az oreo-ba se rakva. -
laci laci
addikt
válasz
ekrisztian #1487 üzenetére
+1486-ra válasz. Köszönöm. Van egy progi, aminek ez a twrp a feltételeSzeretnék fel rakni egy dual speacer mod - ot...
-
laci laci
addikt
válasz
ekrisztian #1484 üzenetére
Nem találok 3.1.1.0 twrp-t img változatban.
-
Starchm
őstag
válasz
ekrisztian #1473 üzenetére
Az a baj, ez most nem esett le
de most viccenkivül akkor megoldható hogy a kép helyett az értesitések legyenek?
-
laci laci
addikt
válasz
ekrisztian #1464 üzenetére
+mikrofon,köszönöm a választ.
két zui romot találtam, de az egyik még a twrp-t is frissítette. A 7.0 "gyári" romhoz melyik twrp szükséges és a pach-ot, hogy tudom belerakni? Sima zuk 2-nél szerettem az aex-et, de itt sokkal instabilabb. Ezeken használ valaki xposed-et, vagy magisk - ot?qfil a bootloadert mennyire érinti, mert a kódot a gizchina-tól nem jött..?
-
laci laci
addikt
válasz
ekrisztian #1451 üzenetére
Sok jó alkalmazás van benne, szinte olyan mint az xposed..
-
doongoo
addikt
válasz
ekrisztian #1442 üzenetére
Xposedból az SDK 24 való nekünk (szintén a zukfans.eu-ról tájékozódva) innen
a brazil-portugál csak példa volt, hogy működik a dolog.
Én mondjuk most a full QFIL-es telepítés és újra belakás után nem szívesen wipe-olnék, ezért nálam marad a u-health kínai verzióbanMondjuk, ha jön a 3.1-es ZUI (és még az is 7.0-es vagy 7.1-es android marad), akkor valószínűleg elgondolkozom az xposed-on még a belakás előtt...
-
mikrofon
veterán
válasz
ekrisztian #1433 üzenetére
ez nagyon jó felvetés. A Multi ROM-nál ez nagyon hasznos lenne. Ha valamit nem lehet fordítani, akkor angol legyen.....
-
kymco
veterán
válasz
ekrisztian #1432 üzenetére
Köszönöm
-
doongoo
addikt
válasz
ekrisztian #1408 üzenetére
Leveleztem és kiderült, hogy a patchben már van magyar nyelv. Fel is tettem, eddig elég okés.
-
femiki
tag
válasz
ekrisztian #1404 üzenetére
Erre gondoltam:
https://zukfans.eu/community/threads/multi-language-patch-on-stock-zui-2-5-462.6984/page-2 -
mikrofon
veterán
válasz
ekrisztian #1377 üzenetére
Köszi. Ha lesz egy kis időm fel is rakom mert ez figyelmeztetés minden induláskor nagyon zavar. Meg ugye az is jobb ha minden frissítés gördülékenyebben települ....
-
mikrofon
veterán
válasz
ekrisztian #1367 üzenetére
mi ez az 1.9 ROM? Lemaradtam valamiről?
-
mikrofon
veterán
válasz
ekrisztian #1363 üzenetére
Nem mert nem lehet
-
atee_13
őstag
válasz
ekrisztian #1355 üzenetére
Köszi az infót ennek akkor utánajárok, hogy lehet e az ottani kínai variáns
-
judgeatsi
csendes tag
válasz
ekrisztian #1326 üzenetére
Sajnos ez nálam is előfordult eddig, kb. 3x. Nagyjából úgy néz ki, ilyenkor kéri a SIM kártyák pin kódját, beütöm, és nincs net...tehát igazából még hívható sem vagyok, mert nincs belépve, mintha újraindult volna, azonban ez sem igaz, mert belépve nincs internet, tehát egy újraindítás, utána jó...
Még a 0724-es rom van fenn nekem, 0810 a legfrissebb, de kétlem hogy megoldódott volna (bár bevallom nem néztem a listát mit javítottak). A hangszórós kérdést nem tapasztaltam (egyelőre). -
Carambola
tag
válasz
ekrisztian #1297 üzenetére
Szia!
Hogy kell lezárni az appokat? Webshopos rom van. A viber, messenger értesítés nagyon kellene, hogy ne lője ki.
Köszi -
judgeatsi
csendes tag
válasz
ekrisztian #1322 üzenetére
Egyelőre jónak tűnik (trebuchet launcher jobban tetszett, itt letöltöttem jobb lehetőség nem révén, azonban indításkor elszáll sajnos). Antutu alapján egyelőre ez a custom rom tudta ugyanazt mint a gyári rom (~137.000), a többi csak kevesebbet (~100.000), bár ott már 1-2 dolog elment közben nálam, így lehet frissen az AICP is jobb lett volna.
-
judgeatsi
csendes tag
válasz
ekrisztian #1319 üzenetére
Megtaláltam a linket köszi
ezelőtt nem kerestem, így nem is figyeltem. Kicsit mozgalmas volt a frissítésem, mert hiába raktam fel, továbbra sem volt gyroscope-m többek között. Gondoltam akkor kezdjük nulláról, QFIL-lel feltolom alap 7-est, aztán majd onnét felépítem újra. A "mikrofon" felhasználó által említett hibába estem, mikor próbáltam fastboot-tal lock-olni a készüléket előtte (ezek szerint ezt nem célszerű erőltetni..), hogy visszaállítsak mindent "eredeti" állapotba. Kék led világított (lock-olás után), aztán se kép se hang, elvileg gép látta valamennyire, de QFIL sem tudta rendesen feltölteni. Az általa feltöltött leírás segített át ezen a ponton, utána már ment fel a gyári rom (kikapcs után hangerő+, bekapcs gomb és kábel csatlakoztatása, így jó volt QFIL). Azon működött gyroscope is, unlock, twrp fel, majd onnét AEX. Egyelőre úgy tűnik működik, forgatás, bluetooth, smartlock, stb...Ami számomra nagyon fontos lesz, hogy a levelezésem is fog-e működni x óra távlatában, és nem lövi ki.
-
ekrisztian
őstag
válasz
ekrisztian #1319 üzenetére
Nem akarom elkiabálni, de a katecca féle screen off miatt nem ébredt a készülék ujjlenyomatra.
A saját értesítéssávon dupla kattra alvást használva, működik a wakeup is.
Kiváncsi leszek, ha elhagyom a zobjektumot, akkor mi lesz. Most a smartlock miatt nincs minta
Na de ráérek kivárni, ezért a próba miatt nem megyek el otthonról -
judgeatsi
csendes tag
válasz
ekrisztian #1316 üzenetére
Az eddig összes custom romban amit próbáltam nem lehet csak ujjlenyomatot használni. Mivel "mellettem" folyamatosan nyitva van, így gondot nem okozott, de igazad van.
Widget tekintetében azt nem használom, így ezek már személyes tapasztalatok (az én részeim is már szubjektívak). Ebay app kérdésében megint nem tudok okosat mondani, nem használom
Szóval te az AEX-et ajánlod? Ahhoz van valami linked, ahonnét letölthető? (FLYME-t nem próbálom) -
judgeatsi
csendes tag
válasz
ekrisztian #1314 üzenetére
gyroscope része nem megy ha minden igaz (van autós játék amit letöltöttem ezért, és ott látszik hogy hiába döntögetem a telefont, nem kanyarodik), úgy látom hétvégén, lesz egy újra nekifutásom, esetleg egy gyári 7-es qfil-lel, majd utána fel az aicp (ha azon működik, igazából látni csak a webshoposon láttam hogy ment, tehát nem hinném hogy azóta lett fizikai hibája a készüléknek).
-
judgeatsi
csendes tag
válasz
ekrisztian #1312 üzenetére
Mi volt előtte neked fenn? Azon gondolkodom, nem-e valamelyik szenzora nincs bekapcsolva.
-
judgeatsi
csendes tag
válasz
ekrisztian #1307 üzenetére
Igen, ahogy írtad, az a lényeg, hogy bizonyos körülmények között ne kelljen az ujjlenyomat. Ha a közelemben van (rajtam a "okos" karkötő, vagy autóban vagyok), akkor ne kelljen. Ha viszont valahol elhagyom a készüléket, akkor kelljen. Azonban mint írtam, ezt a részét túléltem volna (annak ellenére, hogy előtte Samsung S5-öm volt, azzal is működött, megszoktam).
Igen, 7-es android. 7.1.2-es.
A letöltéshez a link:
[link]Lehet másnak lesznek olyan hibák amik nekem nem tűntek fel, mert pl. nem használom azt a funkciót, de egyelőre nekem ez volt a legszimpibb. Ha nagyon ráérek, akkor még azért kipróbálom az AEX-et, ha már jókat írtatok róla (most kényszerűségből váltottam 2-3 naponta, mert használnom kellett).
-
doongoo
addikt
válasz
ekrisztian #1307 üzenetére
Félreértettél:
- ha használni akarod a telót, akkor eleve vagy megnyomod a power gombot, hogy feléleszd a kijelzőt, vagy megkopogtatod a kijelzőt, hogy feléledjen, vagy pedig ráteszed az ujjad az ujjlenyomat-olvasóra az ébresztéshez. Azaz végeredményben használod a kezed.
- ezeket akkor is el kell végezned, ha amúgy smart lock működik és az kiiktatja a képernyőzárat
- szerintem ebből a szempontból igazából nincs különbség a smart lock és az ujjlenyomat-olvasós ébresztés között. Megérinted és a kezdőképernyőn vagy, ugyanúgy, mint a smart locknál. -
judgeatsi
csendes tag
válasz
ekrisztian #1297 üzenetére
Smart Lockhoz van mi band 2-esem (plusz autó kérdés), így ezért is fontos volt. Ha ez nem lett volna jó, már én is azon gondolkodtam hogy vmi 6-os androidost próbálok ki (visszatérve). Ebben az AICP-ban (legalábbis a kínaiakat) simán lehetett tiltani szó nélkül az app-okat, így elvileg azok nagy vizet nem zavarnak (nem csak kényszerített leállás - ahogy a magyar írja).
Az üzenetekhez kellett, hogy a telep optimalizációt kivegyem, mert először kimaradt és akkor írta is a levelezőbe belépve (jó pár óra után), hogy szinkronizálás letiltva. Mióta átállítottam, hogy ne optimalizálja, semmi gond nincs vele, na ez volt az ami a gyári romban (és a webshoposban) egyáltalán nem működött, hiába állítottam. Most este 9 óra alatt 6%-ot evett meg (jobb mint a másik 6 óra alatt 62%-ot).
Egyelőre a Skype-t nem néztem konkrétan, de úgy rémlik megkaptam eddig is, azonban ez az új Skype mind androidra, mind ami a WIN10-re most lefrissült egy hulladék, egyre rosszabb lesz...szóval ott esélyes hogy nem az OS tehet róla, hogy valami nem jön meg.GAPPS-ot telepítetted egyébként amikor cseréled a romot? (FLYME miatt kérdem, mert nem volt play áruházad, mert alapban lineage-esen sem volt, később telepítettem, utána láttam, hogy cserekor megadható a twrp-nek hogy rakja fel azt is)
-
laci laci
addikt
válasz
ekrisztian #1286 üzenetére
Nekem még nincs, sajnos még soha nem rendeltem, vettem telot és nincs megfelelő bankkártyán...
-
laci laci
addikt
válasz
ekrisztian #1282 üzenetére
-
doongoo
addikt
válasz
ekrisztian #1280 üzenetére
Használd egészséggel. (Az már egy elég régi 6-os droid ROM)
-
laci laci
addikt
válasz
ekrisztian #1280 üzenetére
A flyme romot nézted már?
-
Hibarin
tag
válasz
ekrisztian #1272 üzenetére
Ahogy olvasgattam a különböző romok fórumait, az AICP tűnik a legjobbnak és legmegbízhatóbbmak, bár még nem próbáltam.
-
doongoo
addikt
válasz
ekrisztian #1272 üzenetére
Hát akkor azért ez még elég gyengusz napi drivernek
-
ekrisztian
őstag
válasz
ekrisztian #1270 üzenetére
cseréltem twrp-t és mokee 7.1.2 fent. hiba eltünt.
-
doongoo
addikt
válasz
ekrisztian #1267 üzenetére
Majd várjuk a beszámolót...
-
laci laci
addikt
válasz
ekrisztian #1264 üzenetére
Nagyon köszönöm.
-
laci laci
addikt
válasz
ekrisztian #1259 üzenetére
Köszönöm. A tinydeal-ről akarok rendelni.. ott most 299$,erre mennyi plusz jön még rá?
-
doongoo
addikt
válasz
ekrisztian #1260 üzenetére
mindent kukáztam, amit alapból (root nélkül) is engedett törölni
Ezen felül pedig ezeket fagyasztottam:
- Bug2Go
- Mail
- OfflineLog
- PositionTravel
- Provide Feedback
- Roaming Service
- Runin-Assist
- User Experience
- Weather
- com.zui.notes
- com.lenovo.leos.appstore
- com.zui.calendar
- com.zui.browser -
doongoo
addikt
válasz
ekrisztian #1256 üzenetére
Én mondjuk az összes lehetséges kínai appot töröltem. Amit meg nem találtam célszerűnek (hogy frissítéseknél ne legyen gond), azt jegeltem. A maradék így (ami a morelocale után kínaira váltott) a gyári recorder alkalmazás (faék egyszerűségű) és a u-health (ezt meg csak az UV-mérés miatt használom néha, így nem zavar, hogy full tyúkláb).
-
laci laci
addikt
válasz
ekrisztian #1256 üzenetére
Mennyi idő alatt ér ide? Honnan rendelted?
-
doongoo
addikt
válasz
ekrisztian #1247 üzenetére
én "car dock for smartphone 2"-vel használom a kocsiban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Path of Exile (ARPG)
- MÁV topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dune: Awakening
- Elektromos autók - motorok
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Torrent meghívó kunyeráló
- RAM topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest