- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssgk
aktív tag
Köszi ! Erre nem is gondoltam, és mekkora intervallumonként hány kör számít soknak" ?
(#7882) RazoR:
Nem mindenkinél, mindenhol
Pl. vanak olyan csgo(igaz r6s be nem tudom ) profik akik használják. A jóég tudja hogy tud rendesen rántani vele de az már az ő dolga...
Az alpha pack ból mit lehet nyitni ?
Az összes eddig megjelent" skint vagy csak amik vannak shop ban is vehetők ?
Pl Monti ra ki tudom nyitni a parabellum skint vagy vegyem meg ? -
Atish19
őstag
-
Csokishurka
őstag
Még mikor nagyon codoztam akkor játszottam mocskos alacsony szenzin, kb mint te most szerintem, de most már kicsit lassú, vagy csak lustább lettem.
De most próbálgatom mindig picit lentebb pakolni amíg el nem érem azt hogy a elég pontosak a célzásaim de még a recoil control is megmarad.Jah amikor először láttam tőle videót, magamban gondoltam hogy csítél és még fel is teszi közszemlére
Nem tudom hogy lehet úgy lőni. Szerintem eladta a lelkét... -
Csokishurka
őstag
Igen ott hasznosabb. De most a kövi buyok összeálltak a fejemben.
Def: Lesion --> Att: BB vagy Buck (Nagyon élem a DMR-eket, de még Hibana is szóba jöhet) --> Def: Vigil --> Att: aki kimaradt az előző körbőlAztán meg lehet közben kijön a britt meg amcsi operátor, ki tudja milyenek lesznek.
Nekem már sikerült is megcsinálnom, Ebihez meg Jagerhez beraktam a Sotit aztán két meccs alatt meg is volt. Viszont azt nagyon unfairnek tartom hogy mondjuk egy küldihez JTF2-kell, és nekem egy tetves darab sincs. Jó egyszer meglesz de ...csinálhatnák azt hogy recruit minden operátort tud copyzni.
A Caveira interrogate melee killnek számít ugye?
-
Csokishurka
őstag
-
Csokishurka
őstag
Én is nem rég kerültem be egy csapatba, és még alapból eléggé rookie vagyok, de igen teamben sokkal jobb az tény és való. Az meg hogy rossz napja van valakinek hát istenem, benne van
Ha úgy érzem hogy 3-4 kör után is nagyon szar akkor inkább hanyagolom, játszok mást
Én most majd egy támadóra akarok beruházni Dokkaebin gondolkozom. Capitao nem jött be annyira mint gondoltam. De még Buck és Jackal is tetszik.
Defben mindig Caveirázok, csak még nincs meg a kellő szintű mapismeret. Jó lenne attackerben is ilyen assassin style -
DiamondBack
senior tag
Egy dolgot nem nagyon tudunk leküzdeni még, halál után még mindig sűrűn előfordul és nagyon idegesítő tud lenni : Hogy a f*szba lött el, meg elmegy a picsába az ilyen köcsög, ez tuti csal, meg letörlöm ezt a szart... Pedig amit mi, még élők szeretnénk hallani pusztán ennyi: Hibana, main hall, fél HP
Ha nagyon rage van és egyedül maradsz dobok TS ip-t
-
Ga3rieL
senior tag
az 50ezret a 2 opra tartogattam, de viszont elköltöttem, mert akkor megveszem a 3ik évet, és a többi 4et aminek kell még jönnie, mert ugye összesen 8 op van 1 évadba, azokat automatikusan megkapom, De ha ebbe az évbe csak 4 op lesz,akkor fölös azt megvennem 18€-ért vagy pedig 30€ér már ezt a 3ik évet.
-
-
manoka
csendes tag
-
DiamondBack
senior tag
Ejj nem jó ez így túl sok mindent mutattak TTS-en amiből szinte csak a nerfet kaptuk meg (Lion, Vigil, Blitz). A bulletprof kamerák sem jöttek. Lehet jobb lett volna csak az aktuálisan érkező patch tartalmat reklámozni tts-en.
Ja tényleg majd elfelejtettem az LMG-k kaptak buffot.. Hurrá. Csak az jön amit a pro líg enged -
Kaslerka
tag
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni abban, hogy mit kellene csinálnom, hogy kompatibilis legyen a skype a játékkal?
Eddig jó volt, de most nem indul el a játék ha a skype-on hívás van. Lenn marad tálcán és ennyi. Ha valaki találkozott már a problémával és tud segíteni, azt megköszönném. TS-t nem szeretem, azt ne írjátok, hogy használjam azt. Köszi. -
k-adi
nagyúr
Én azt nem tudom neked miért nem megy
Az alapvető gond az, hogy nagyon büntet a játék a legkisebb hibáért is, pl. ez a pixelhunt nagyon sokaknak nem jön be. Így teljesen érthető, hogy 0 respawn+pixelhunt kombóval a játék hosszútávon nem lesz sikeres, akármennyi operátort is nyomnak még hozzá. Most MÉG jó a player-statisztikája, de sokan csak year2ben csatlakoztak be. Ismerek jó pár játékost akik elejétől nyomták a siege-t és már megunták rég vagy kb. akkor amikor én az Ela-s seasonnál.. az "újak" is meg fogják unni, csak jelenleg kevés a jó fps a játékpiacon... de majd jön az új cod, bf és eltűnnek innen sokan, hidd el
Totál értelmetlen elb-szni időt arra, hogy 3-4perc lobby wait time majd jön egy Finka-Lion+Blitz+Dokabei rush team és lenyomnak félperc alatt...aztán megint jön a várakozás... Mikor hazaérsz munka után fáradtan akkor nem erre vágysz..
-
Lifer092
senior tag
A hitreg az valami borzasztó sz*r....
Nagyon sokszor tapasztalom én is, hogy vannak gondok... A fél tárat belelövöm, ő megöl, visszajátszásból meg max HP-n van. Varázslatos. Sajnos egyre többször van ilyen mostanában, legutóbb Caveira ellen volt ez.
Én anno a Division -ből jöttem át, nekem ezektől függetlenül tetszik és bejön a játék, van hibája bőven, de az ottani csaló/glitch paradicsom után nekem ez felüdülés.
- Jó pár órám még biztosan lesz benne, ahogy a Divbe is belement közel 1000 órám, abban pedig aztán volt (van) minden....
-
Rony949
őstag
Az első éves DLC-ket még nagyon élveztem, Valkyre és Caveira merőben megváltoztatta a metát, de ésszerű határok között. Igen, Caveirával megláthatod az összes életben maradt ellenfél pozícióját, de ahhoz a földre kell terítened valakit és ki is kell hallgatnod, ami nagyon rizikós, mert simán ott lehet a társa is.
Itt meg, itt van Lion. Megnyom egy gombot és lát is mindenkit aki éppen mozog. No skill operátor agyhalottaknak. Emellett Jackal-al és Dokkaebi-vel kombinálva az őrületbe lehet kergetni a védekezőket, ami már túl megy minden határon.
Az alap operátorokkal SOKKAL lassabb, taktikusabb és (a legfontosabb) szórakoztatóbb volt számomra. Még a rohadt bétát is jobban élveztem mint a mostani állapotot.
Úgyhogy 430+ óra után szerintem el lehet mondani hogy végeztem a Siege-el. (egyelőre a gépen még fent hagyom, nem tudom minek) Inkább átnyargalok Squad-ra, Hell Let Loose-ra és Post Scriptum-ra. Azokat majdnem hogy 100%-osan élvezem, ezzel ellentétben.
-
Lifer092
senior tag
Igen, de úgy van, hogy mindenkinek van ACOG. Még Caveira is megkapta a pisztolyára. Elsőre fura használni, de meglehet szokni....
5 armoros és 5 speedes operátorok nincsenek sajnos, de most már lehet légi támogatást kérni. Ashtól elvették a fegyverét, vele már csak ütni lehet, de jó amúgy, nekem elsőre sikerült K.O-val kiütnöm Blitzet, pajzson keresztül.
-
Rony949
őstag
Beszarok ezen a cégen. Sírnak az emberek hogy Ela túl OP, nerf. Még mindig sírnak, megint nerf. Most harmadjára is sírnak hogy túl lett nerfölve, buff. Kurvára nem tudják hogy mi a szart csinálnak. Teljesen el vannak veszve. Oda-vissza nerfölnek, buffolnak operátorokat.
BB-hez fogadjunk hogy nem nyúlnak hozzá. Biztos azért mert alább maradt a sírás. Pedig rá most egy buff jól jönne. De ott van Castle is, az egyik leghaszontalanabb operátor. Legalább azt megcsinálhatnák hogy a rohadt gránát ne szedje szét az barikádait. Meg esetleg Ash lövedékéből is kettő kéne hogy szétszedje.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Házimozi belépő szinten
- Ingatlanos topic!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen program, ami...?
- Eredeti játékok OFF topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest