- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Magisk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
-
Mobilarena
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssgk
aktív tag
Az attól függ...
HA nem kell hozzá glitch,játék hibát,bug ot kihasználni akkor nem.
DE ha pl bug vagy ilyesmi miatt pl bele tudsz menni egy mosógépbe, vagy volt pl hogy beugráltak egy zárt ablakon még outback en, azokért ha ranked on levideóznak jár(hat) ban. De ritka. Mert csak a nagyon kiégettek videózzák le és jelentik be a játékosokat. De ha valaki pont megteszi járhat. -
vpleft
tag
Sajnos nem bannolnak, sőt.. Vannak csatornák amik ilyen "trükkökre" épülnek kb., mint például Coconut Brah.
Egy példa: Theme Park szivatós defuser hely 4:04-nél
Ez egy ilyen játék.. Időnként néhány ilyen spotot patchelnek. -
BandiHUN
veterán
Én inkább azt vettem,minimális pluszért...nincs ubis ismim különösebben,steamen van mindenki.Meg egyfajta biztosabb háttér mégiscsak...plusz steam overlay,stb.Egyébként azt nem tudom,hogy a steames invite,join működik-e amúgy,vagy arra az ubit kell használni ígyis.van vagy 5 uplayes ismim
Nomeg még nem állok készen lvl19-cel,annak is jórésze terrorist hunt,hogy bárki haver idegeire menjek
Még nemrég kezdtem a casualozást is.Sajna sok időm nincs játszani,hétközben konkrétan zéró,hétvégén meg offline headshotokat kergetek inkább csajokkal este,már kinőttem a gamenight-ekből.DU persze mehet.
-
k-adi
nagyúr
Általában silver-gold-platina körül vagyunk, nyilván ez sok mindentől függ. Aki megszokott csapattal megy az feljebb van, aki egyedül rambózik annak nehezebb a dolga a random társakkal.
Ha engem kérdezel, személy szerint én mostanában keveset játszom, akkor is egyedül nyomom, így a mostani Skull Rain rankeden (minden dlc után "új" ranked indul) még goldba se jutottam be, épp silver tetején vergődöm
De vannak itt a fórumon goldosok, platinások és ha jól tudom gyémántosok is (de ők konzol playerek, úgyhogy az nem számíthahaha )
xPraetoriaNx: igen, ez STEAM statisztika, a uPlay-eset nem találtam meg
illetve valami ilyet találtam:
Global Stats
Indexed Players: 70,793Xbox Players: 14,947
PS4 Players: 26,109
UPlay Players: 29,737
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- PlayStation 4
- Gurulunk, WAZE?!
- Óra topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest