- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
L_YKing #5982 üzenetére
Volt olyan, halálom, hogy látom killcam-ben, hogy a tag kinéz, tunkol, majd fejest kapok. Ebből én annyit láttam a saját szemszögemből, hogy kinéz, fej. Pillanatok alatt haltam. Killcamben meg lőtt fölém meg mindenhova...
Volt, hogy hátulról pontozom az ellen fejét, ült háttal nekem és semmi..
De van, hogy meglövöm egy meccs alatt a 7-et 10-et is.. Teljesen kiszámíthatatlan.
És mióta újra játszok léptem 4-5 szintet, szóval nem 1-2 meccs alapján írom ezt.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
L_YKing #5915 üzenetére
Eléggé halk a videó(alig hallható), és olyan furcsa, mosott a kép mozgás közben, a fragek meg természetesen jók.
A pisztolyos fragekről jut eszembe, hogy eléggé durvák lettek az új buff óta, casualban sikerült a PMM-el ace-elnem nemrég.
(#5917) L_YKing Engem a smurfök tudnak kiégetni, meg amikor Gold 4-3-ban olyan ellen dob be, akik múlt 1-2 seasonben Plat 2-3-ban voltak.
35-ös szintű 11 killel jön ki a rankedből, és még unranked is volt mellé. Egy játékig elértem a Goldot, múlt seasonben is ez volt
Nem, nem soloban megyek.
-
Rony949
őstag
-
Rony949
őstag
válasz
L_YKing #5877 üzenetére
Hááát....feltételezzük hogy nincs se Uplay challenge, se renown booster.
Átlagosan 15-20 perces egy casuel meccs az én tapasztalatom alapján, de számoljunk most 15-el.
Átlagosan olyan 300-350 körüli renown pontot szoktam kapni minden teljes értékű meccs végén (mikor nyerek). Számoljunk most 350-el. Feltételezzük hogy minden meccset nyerünk.
2 óra az 120 perc, 120-ban a 15 megvan 8-szor.
350-et szorzunk 8-al, az számomra 2800 renown.
2800 elég messze van a 10 ezertől az én értelmezésem szerint.
szerk.: De még ha 10 perces meccsekkel számolunk, akkor is 4200 jön ki.
-
tixem
addikt
válasz
L_YKing #5608 üzenetére
Nem teszünk ellene mert egyszerűen nem lehet ellene tenni, vágod? Mégis mennyien és meddig fedezzük a külső területeket? 1 percig, 2 percig? Kör végéig sasoljuk? Ne viccelj már. Pláne olyan pályákon ahol hatvan irányból lehet várni adott esetben. Azt hogy fedezed le? A bugos, semmit nem érő claymore-okkal? Nem. Görénység, end of story.
-
-
Karesz0995
tag
-
N@idia
őstag
-
Noob
újonc
válasz
L_YKing #5194 üzenetére
Nem hasonlítottam 😊
Egyébként szvsz lehetne...bejönnek a platok, diák csapatban és ugyanúgy tryhardkodnak, mint rankeden 😉
Kidronozzak egymásnak az atyauristent is, de van, hogy rafaragnak.
Azt viszont alá kell írni, hogy casuban lehetsz egyedül is eredményes...rankeden nem, vagy ritkán.
Az első 10 besorolo rankedemen 6ot nyertem, abból 4MVP, 2x besorsolt egy 4es csapatba akik minden körben letkztak és 0 4re veszítettek, 2x pedig nagyon erősen összedolgozo és infozo enemyt kaptam.
Csapat nélkül nem is idegesítem magam többet 😁 -
Noob
újonc
válasz
L_YKing #5149 üzenetére
Én nem igazán értem a hisztit...
Ráadásul mindig csak a védők miatt hisztizik a világ.
Azzal sosincs baj, hogy egy Glaz-nak világítanak az enemy-k, hogy 1 2golyoval killt ad + rejti a füst amin szintén átlát 😁 / szvsz a világ csicskái használjak, plane 100 200as levelekkel / Azzal sincs baj, hogy Montagne szinte sebezhetetlen, azzal sem, hogy Capiataonak 34et üt a nagypapója és 100as a tárja...Fusenak 47et és szintén 100as a tárja...azzal sincs vaj, hogy támadó oldalon van mindenkinek acog.Mindig csak a vedokkel van baj és megy a nyavajgas :/
Azt kéne szerintem mindenkinek megérteni, hogy 1-1karakterrt meg kell tanulni használni és CSAK akkor lesz eredményes...nem azért mert valaminek nagy a tűzgyorsasaga.
Ahhoz, hogy a Skorpió tuzgyorsasagat kihasznald, ahhoz nagyon sokmindennek össze kell állnia és közel kell legyen a célpont...sokra mész vele, ha még te nem látod a célt, de már távolról leszed...Volt egy kérdés
Mitől lesz valaki profi?
Véleményem szerint az 5 játékos összhangja adja a profizmust...
Persze kell hozzá elhivatottság, idő, tanulás és taktika, de a lényeg a csapatom van.
Én nem vagyok egy nagy etvasz / szerintem / lvl 210 összesített k/d /azaz ranked casu együtt / 1.36 és az eddigi legjobb rankon a Gold2 volt...ehhez hozzátartozik, hogy kizárólag EGYEDÜL és Kommunikáció nélkül játszok!
Egy csapattal, akik csak ugyanannyira tudnak mint én simán platina lenne a rank...
Nah, de mire is akarok kitérni?
Hogy soha senki nem tudja hozni a "pro" formát, mert annyi a lehetőség...
Tegnap becsokizva vágtam bele a meccsbe, mert 4plat volt az enemyben casualon...hát 3-0ra csaptuk szét őket...MVP nálam 9-1-1 stattal... Toltam már 12-0-0t többször 11-0-0t és relatív sokszor 10-0-0t ...10kill meg már igen sokszor volt, de adtam be a kulcsot is 1x 2x 3x 4x.
Aztán van mikor egy csapattal talalom magam szemben és sokszor csak pislogok mint hal a szatyorban és 3lvl 80as silver úgy kijátszik közösen, mint a sicc...Az új matchmaking viszont jól kibaxott velem, mert már névről ismerem azokat akiket betesz...lvl 150alatt és 1.4 ranked k/d alatt nem kapok ellenfelet....és igazság szerint rendesen meg kell szenvedni minden egyes meccsen...nem ritka a 200+os 2.2ranked k/d)s muki sem ...
-
-
Ferell84
tag
-
Rony949
őstag
válasz
L_YKing #5092 üzenetére
Ezt adom.
Mondjuk én High-ra állítottam a grafot, az élsimítást meg inkább kilőttem, mert T-AA-n rohadt homályos. Élsimítás nélkül is teljesen jól néz ki a játék Full HD-n (szerintem).
Akinek meg tényleg alacsony fps-e van, az nyugodtan vegye lejjebb a grafot. Ez egy kompetitív/verseny játék, ahol nagyon számít az fps. Legalább a 60 fps legyen meg, mert onnantól kezdődik a smooth játékélmény, az alatt már érezni a lassúságot és az szokta kizökkenteni az embert.
Most hogy előadtam a Captain Obvious szövegemet, tovább is állok.
-
k-adi
nagyúr
válasz
L_YKing #5092 üzenetére
Mert vannak olyanok akik nem hardcore playerek és szeretnék élvezni a látványt ha már van hozzá elég erős gépük.
Én is high beállításokkal játszom, mert nem versenyre készülök vele és elsősorban "szórakoztatnia" kell, amihez a látvány is eléggé hozzátesz.. de megjegyzem még így is high-on vannak elég ronda operátorok sajnos. Most az, hogy emiatt kevesebb az fps-em és bizonyos esetek miatt ezért vesztek..na bumm.. túlélem
-
válasz
L_YKing #5056 üzenetére
Vmit kurvára elecsesztek az "optimalizálásnál". Lehet, hogy jobbak a fények meg mindenkinek faszán forog a szeme (ami sztem rohadtul creepy), de ne kelljen már egy 2015-ös gaméhoz 1080, hogy jól fusson.
Olyan szinten passzív és lassú lett a játék az új opok miatt, hogy a támadó körök olyanok mint vmi nyugdíjas kommandó. Azt kell sasolni, hogy hol léphetsz bele a láthatatlan (wtf?) tüskébe vagy a gyurmába mártott brokiba. Ennyi erővel Frosttal is láthatnám, hogy hova raktam a csapdákat.
-
k-adi
nagyúr
válasz
L_YKing #4979 üzenetére
Ja "fun".... neked. A másik 5-8 játékosnak meg kurvára nem.. a smurfolást nem tudod normálisan megindokolni, ne is próbáld. Egyszerűen szeretsz noobokat hentelni, de ki nem? - mondanád.. amit még meg is értenék casualon ha bénákkal sorsol össze......de rankeden?
Kiborult, mert az ilyen "gondolkodás", másikra nem odafigyelés miatt tartunk ott ahol.... (persze te csak 1 homokszem vagy a sivatagban)
-
k-adi
nagyúr
válasz
L_YKing #4955 üzenetére
Én megdöbbentem neymar e kommenteden, azt hittem ennél értelmesebb vagy.
"teljesen jo levezetesnek par funny kor" >> akkor menj casual-ozni addig
Rankednek a lényege, nevéből is adódóan, hogy veled hasonló skill rendelkező játékosokkal dob össze és küzdőtök a ligában való feljebb kerülésért. A smurf acc-os köcsögök, pontosan ebbe rondítanak bele, amire semmiféle indoklás nincs.
Konkrétan az ilyen smurf acc-ok tönkreteszik min 5 játékos (ellenfél) játékélményét de sokszor a saját csapattársainak az élményét is, ugyanis ellopja a legtöbb (néha az összes) kill-t.
Tehát kérdem én, milyen indokod van arra, hogy (Rankedben, kijátszva a MM rendszert) elcseszd 5 de akár mégtöbb játékos játékélményét csak azért, mert neked "szükséged" van pár (száz) funny, könnyű meccsre??
tényleg kíváncsi vagyok, írd le. -
Zedz
addikt
válasz
L_YKing #4955 üzenetére
Na várjunk. Ha jól értem más játékába belerondítani élvezetes? A saját magad által generált, az ellenfél részéről jogos rage olvasása ennyire mámorító érzést kelt? Mert akkor szerintem ott valami baj van. Ez kb. olyan, mintha eljönnél ide gyakornoknak, én pedig pökhendi módon strázsálnék feletted, minden apró hibádon tort ülnék, majd jót kacagnék miközben a kollégáimat oldalba bökve hangosan kurjangatnék, hogy "nézd már a srác hogy vergődik azon a feladaton".
Ha én írnék matchmaking szervert, kb. kritikus prioritást kapna egy smurf account szűrő és büntető rendszer kialakítása. Veheted ezt QQ-nak a részemről, mert félig-meddig az is, nem egyszer szivattak meg engem smurf accok nem egy, nem kettő játékban, de a mai napig nem értem, hogy a való életből való frusztráltság levezetése-e a cél, valamiféle mások feletti "hatalom" sovány utánzása-e, vagy a leszűkült világukban ez jelenti a "fun" fogalmát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Ford topik
- Mini-ITX
- Kerékpársportok
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett új gép eladó Ryzen5 8400F nettó áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest