- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
N@idia
őstag
Sajnos szomorú, de ez okozta a problémát most teljesen jó a játék. Szóval aki ugyan ezzel a problémával küszködik és i7-es gépük van azoknál ez segíthet nálam segített. A legjobb az, hogy ha bf1-et akarok játszani akkor vissza kell kapcsolni, mert annak meg kevés a 4 magos proci
-
Ferdzsoo
addikt
Ha már a tartalmas és jóindulatú hsz-oknál tartunk.
Ember veled nem kis baj van. -
-
k-adi
nagyúr
Én általánosságban reagáltam a "Nincs olyan, hogy ezen, vagy azon megy el a meccs" kommentre.
Amúgy Glaztól kicsit más téma:
a mid season reinf.ban azért kapott kicsi buffot Blitz is (Macie videója)OPERATOR FIXES:
SHIELD OPERATORS FIXED – Shields are not protecting Operators from explosive damage.
BLITZ FIXED – Blitz has spent additional time at the range, thus reducing the draw time on his weapon after triggering his Shield Flash. There is no longer a 2 seconds delay before Blitz can fire his weapon.ECHO FIXED – The Yokai drone resets its initial camera direction every time Echo accesses it.
(Ennek meg kifejezetten örülök, pedig csak nemrég unlockoltam Echo-t de emiatt eléggé idegesítő volt eddig yokai-zni) -
tixem
addikt
Majd amikor isten tudja hanyadszor is ezen megy el egy meccs, akkor is gyere ezzel a falszöveggel. Ma konkrétan a harmadik vereséget szoptam be miatta, ebből egy ranked 4-4-es állásnál. Ha nincs thermal akkor nyerjük...
Nem tudom milyen agyhalott kompánia dolgozik ubiéknál, de ideje lenne már használni a nullát a fülük között mert így azt érik el, hogy a sorozatos negatív élmények miatt lerakja a nép a játékot. Lassan én is elérek erre a szintre a bugok miatt, erre még húznak egy ilyet.
The Crew-t is leraktam szívfájdalom nélkül a játszhatatlanságot elérő bugtengere miatt, ezzel sem lesz másképp ha még sokáig játszik az idegrendszeremmel.
Arról már nem is mondok semmit, hogy csukott mira ablakon keresztül lekéselnek. Mert az úgy fasza. Montagne a páncél visszahúzása után nem veszi elő a fegyvert, frost csapdái olykor bemondják az unalmast és az ellenség simán átsétál rajta és így tovább. Bugjavítás büdös, de random hülyeségeket be tudnak rakni újítás gyanánt. Bele sem merek gondolni milyen elmeháborodott képességeket kapnak majd az új operátorok. Szívesen kiutalnám őket egy pár hetes kamcsatkai wellness kirándulásra, hogy kitisztuljon a fejük.Na rage off, de ez most kikívánkozott.
-
gyurkikrisz
őstag
Az eredeti kérdésben is benne volt, hogy az ACOG-on kívül. Amúgy meg Mira Vectorjára tedd már fel nekem az ACOG-ot. Lehet, hogy spinbotolsz, de ilyet még a te hackjeiddel se lehet csinálni
Jó látni, hogy követed a téma menetét, ismered a fegyver attachmenteket, és nem is vagy toxic.
-
Zedz
addikt
Parancsolsz?
(#3405) L_YKing: 2 esélyt látok a hivatalos demóra. 1) megvárod a free weekendet de az ugye nagyon messze van, így inkább a második opciót ajánlom, ami 2) steamen megvásárlod a játékot, mindent el tudsz érni, th, multi, akármi, majd 2 órán belül visszakéred az árát a játéknak. Ha túl léped a 2 órát akkor sajnos már erre nincs lehetőség, de egy demóra tökéletes.
(#3407) .LnB: Nekem nem volt türelmem kivárni a végét.
-
Karesz0995
tag
Saját véleményemet írtam le. Azt aláírom hogy halkabb lesz a lövés, és nem húz csíkot a lövedék, de a hátránya meg hogy több lövés kell testre, a lecsökkent damage miatt. Arról nem is beszélve hogy nem lesz pontosabb vele a célzás, és op sem lesz tőle thermite fegyvere, főleg nem capitaoé, amit nerfeltek még előző patchben.
-
k-adi
nagyúr
Pontosan ez a baj, ettől félek én is. Már most kezd átalakulni totál cod játékká az egész. Ehhez még hozzáadjuk a season2ben lévő speed 3-as operátorokat még + a jó hitreget, stb... hajaj....
+ Alapvetően át kellene dolgozniuk az éjszakai pályákat, sokkal sötétebbekre kéne csinálniuk. Melyik idióta védő lenne feloltott lámpákkal pl. egy House jellegű házban?
Minél több az operátor annál nehezebb lesz a balance. Inkább ujabb játékmódokon gondolkodjanak és új pályákon, mintsem még több operátoron...szerintem.
-
-
Karesz0995
tag
Nem szoktam objectiven kempelni, jagerel tolom all day. Hiába rakom le, 15 cluster bogyót nem tud megfogni, csak 6-ot max. Az meg honnan jött hogy copper szinten toljuk, és befekszünk mindannyian 1 szobába? Legalább építő jelleggel szólnál hozzá, vagy nem írsz semmit. Elhiszem hogy te Diamond 5 vagy már, de attól még nem kell mást oltogatni.
-
Zedz
addikt
Épp ezaz, hogy már a Jager sem tudja kivédeni teljesen a Fuzet, ez a +1 szeretetcsomag most eléggé odavágott a játékmenetnek. Nyilván segítenek valamit, de nem egészen jó.
A skill ott kezdődik h meggyőződ a csapattársad
Ez nem skill, nem tudom ezt a két dolgot hogyan kapcsoltad össze.akkor tán nem kéne engedni hogy föléd jusson....Jaa hogy nem mozdulunk az objektívtól....
Sajnos nem egy olyan meccsem volt, ahol mind az öten roamingoltunk. Én direkt olyan karaktert hoztam, de amikor már a rook és a doc is nekilódul, mert a frag számít (gold 3-4), na akkor kurvára nincs arcom az egészhez. És lehet ezt mondani, hogy ne engedjük magunk fölé, de mi van ha a drága oldalról küldi meg a szobát? -
-
Mister_X
nagyúr
Kevesebb szert kéne fogyasztanod, ha ennyi mindent beleláltsz.
Nagyon undorító így Fuze, nem elég, hogy halálosabb a gránát, van neki egy extra szeretetcsomagja is. Olyan szituációkban sikerült meghalnom tőle, hogy az életkedvem is elveszi.
- nem küldtem el a Ubisoftot melegebb éghajlatra
- feljött a téma, hogy Fuze OP-bb lett, hozzászóltam
- napi 3-5 órát játszok, mégsem jövök anyázni, mert megölt egy karakter
- nem személyeskedek és nem írok bicskanyitogatóan cinikus stílusban, mint te
- tény, hogy Fuze pick- és winrate-je megnőtt: nem az a bajom, hogy buffolták (én szerettem előtte is), hanem hogy több ponton nyúltak hozzá (pozitívan), aminek az eredménye kiegyensúlyozatlan
- gold vagyok, szerintem tudok játszani, de ha elviszik előlem Valkyrie-t (és nem dob kintre kamerát) meg Pulse-t és nem hozok harmadik roamert, "bentre vagyok kényszerítve". Sőt, Bomb esetén be se lehet védeni a pontokat Fuze ellen. És a buff szül nem egy wtf pillanatot.
- nem nekem kellene felnőnöm... -
Karesz0995
tag
Én speciel nem szoktam sírni miatta játék közben, de az hogy az objective felett benyomod a clustert és garantáltan ölsz, mert 4,5 méteres körben veszélyes az a kis korong, az nonszensz. Ahhoz nem kell skill hogy ezt megcsináld, eddig legalább meg kellett nézned hogy melyik sarokban van az enemy, de most semmi.
-
atainprison
senior tag
Miből gondolod? Te is játszottál már 400 meccset és csak copperig jutottál? Ha így van, szívesen adunk tanácsot, kérdezz bátran.
Nem vagyunk pro gyémántok, mint itt egyesek, de a platkóban már benne vagyunk rendesen, szóval ha gondolod csatlakozhatsz a csapatunkhoz, hogy fejlődj kicsit. -
gyurkikrisz
őstag
triggered.
amikor optimális esetben az idő nagy részében a drónodon vagy, akkor képtelen vagy bármi is csinálni, így ha valaki nyit melletted egy ablakot, falat, dob egy gránátot, vagy csak szerencsésen rád lát halott vagy. valk is képes ugyanezt a hatást elérni csak sokkal efektívebben képes felmérni a terepet. 5 másodperc alatt 3 kamera, és minden infót tud, ha jó helyre tete le őket.
-
k-adi
nagyúr
Nem olvasok GS-t mióta egyik napról a másikra törölték a fórumot 1-2éve ahol őstag voltam ezernyi hsz-el.
Magamtól ismertem fel az E3as demo jelenetet.
De ha már visszanyúlnak az e3as build-ig akkor visszahozhatnák a túsz mozgatását is.
Rush or no rush? avagy miért kell sietni a felkészülési fázisban:
Rushing The Objective - Rainbow Six Siege -
Mister_X
nagyúr
+1, ez az időkeret max Bombra jó, többire nem, főleg pár pályán lehetetlen így áttörni egy jobb védelmet, nincs idő taktikát váltani, lásd Presidental Plane secure, Club House secure, Oregon secure/hostage, stb.
Az amcsi családi házas pályára és Hereford Base-re talán elégnek mondható, Skyscraperen csak egyszer voltam még, ott se ártott volna +1 perc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- Jonsbo C2
- FHD GTA5 FORTNITE GAMER SSD PC CORE I7 6700 16Gb RAM 4.0TB HDD SAPPHIRE AMD RX 580 8GB DDR5 1Év GAR!
- ÚJ 4K CORE i5-14400F Gamer ERŐMŰ PC 10X4.6GHZ 32Gb RAM 1.0TB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 2ÉV GAR
- ÚJ ASUS 4K CORE I5 12400 Gamer PC 6X4.0GHz 32GB DDR4 512GB NVME SSD EVGA RTX 3060 12GB DDR6 2ÉV GAR
- ÚJ 4K MSI CORE I5 12400F Gamer PC 6X4.0GHz 32GB DDR4 512GB NVME SSD ÚJ RTX 3080 12GB DDR6 2ÉV GAR!
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest