-
Mobilarena
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
aerosmith
őstag
Te konzolon tolod?
Nem biztos hogy azok a tapasztalatok érvényesek PCre is már csak az irányítás miatt sem.A 90%os állítás nettó butaság. Ela fegyója túl nagy lősebességű és ráadásul kis szórású.
Ez egy középszar játékos kezében is akkora bonusz hogy simán előnybe kerül egy 1.x KDRessel szemben is épp a pontosság és a ROF miatt.Az általad emlitett bugokból PCn egyet se láttam, de tényleg szomorú lehet ha 40kt elszórtál egy ilyen fostaligára.
-
"90%, hogy aki leszed Ela-val, az leszed szinte bármelyik másik karakterrel is..." én nem így látom
Amiket felsoroltál azokat pc-n nem tapasztaltam. Van pár hülye hiba egyébként, de gyanítom ezeket sose tudják teljesen kijavítani. Stabil 180-200-as pinges playerekbe belefutunk néha, ha csak 1-1 van az ellenfélnél akkor még ok, de ha komplett team ilyen akkor ki kell lépni a fenébe.
-
Dazsar
aktív tag
Az tény hogy mióta kijottek ezek az Op kevesebb Rusht látok
. Szóval jók lettek, illetve valóban nem nehéz leszedni Elat, aki ügyetlen vele, viszont 1v1 be szerintem nagyon durva. Kár lenne érte a nerf. De a rediten hiszti lesz miatta akkor ugrott ez a karakter is, én mostanság a pedo négerrel vagyok így, akkora nerfet kapott hogy alig hozzák
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- Okos Otthon / Smart Home
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Xbox tulajok OFF topicja
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Hálózati / IP kamera
- Magisk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest