-
Mobilarena
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ssgk
aktív tag
válasz
N@idia #10061 üzenetére
Semmiféle gúny nincs abban amit írtam, az eleje is (lol) a többi linkre ment, mint a google keresős, ubi kezdőlap stb. én a magyar supp oldalát linkeltem pont ezért.
Amit írtam az meg egy tény. Nekem is lopták már el a steam fiókomat és csaltak pubg ben. Na ott van egyszeri unban ilyen esetekben. (szinte) sehol máshol nincs. Ubinál meg főként.
A játékbeli órák, accountok száma rank, lvl, stb. ezek mind függetlenek a csalás okától, így ezekre sajnos nem tudsz hivatkozni suppnál mert nem fogja őket érdekelni.
Egyedül ami valós indok hogy valóban nem játszottál (HA tényleg nem is volt elindítva a játék)
És ha valaki más csalt vele (úgy hogy nem is tudsz róla) az megint ugyanúgy hidegen hagyja őket. még ha más a belépési ip stb akkor is, ma 3 kattintás és bármiféle kiléttel tudsz netezni ugyanonnan.És ezek nem azért vannak hogy megvetessék mindenkivel a játékot stb. amit sokan gondolnak. Egyszerüen a pofátlanság ami csalás terén megy (mindenhol nem csak játékokban) eszméletlen. És nincs kapacitásuk ezeket nyomozni (meg nem is igen lehet)
Így ha anticheat detektál, perma ban, azt az accot lehúzhatod. JÓ ESETBEN ! Mert van hogy hwid ban is jár mellé akkor meg a komplet gépet, Ezt ugy veszed észre hogy újbóli megvétel után pár perc múlva ismét bant kapsz. Igen BE használ hwid et.És it jön be egy másik dolog, lehet használtan hwid es alkatrészt vettél így az összes meglévő alkatrészed sorszáma banolt így ac acc amivel használtad az is. Csak lehet nem vetted észre mikor utoljára játszottál csak most.
És itt is újra az jön elő, ilyenkor se érdekli őket nem fognak unbanolni semmiféle vásárlási bizonyíték esetén sem. (Arra hivatkoznak hogy zárt a rendszer, és nem tudnak belenyúlni) Ami lehet, de lehet csak nem akarnak foglalkozni vele az említettek miatt. -
Maxx Jácint
csendes tag
válasz
N@idia #10061 üzenetére
"de úgy látom itt az emberek elég előítéletesek másokkal szemben tipikus magyar mentalitás!" ... Ez az a mondat amire felkapom a vizet.
Nos itt vagy 8 ember beírt egy használható Magyar ügyfél szolgálatos oldalt és ott nem jött fel a "magyar mentalitás" csak segíteni akartunk.
Más. Az accountoddal kapcsolatban pedig,hiába nem csaltál ha a rendszer úgy érzékelt valamit,hogy tisztességtelen előnyhöz jutottál vagy juttattad a csapatodat ,pl kihasználtál egy hibát. Mondjuk felrakod a breatch-et az ablakra és utána betöröd és így bejutsz hangtalanul az épületbe ez az UBI szerint csalásnak minősül. Tehetsz bármit ha a rendszer rakott ki akkor nem fogják levenni tiltást. -
-
-
holozis_HUN
addikt
Ha veszel nekem egy 144Hz 22 inches IPS monitort 8ms válaszidővel maximum akkor én szívesen játszok azzal
Amúgy akkor kipróbálom ezt a fast syncet és a vsync és az fps limit offot, hátha akkor lesz valami javulás. Bár így is néha 60 alá esik, k*rva sz@r lett ez a patch....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mazda topik
- E-roller topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- iPhone topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Egyedi ékszerdobozka
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest