- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
-
Mobilarena
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
senior tag
válasz
kicsako #7008 üzenetére
Pont az ilyenek miatt keresünk mi is embereket.
Rengeteg a retardált. Tk az szinte minden nap van casu-n, de tegnap olyan debilekkel rakott össze minket a game h sírtam. Millió ilyen sztorija van mindenkinek aki nyomja a game-t
Ha lenne kedved velünk tolni írj rám és megdumáljuk. Lifer092 ez rád is vonatkoziikLátom egy páran vagyunk akik Divből jöttek át
-
Lifer092
senior tag
válasz
kicsako #7008 üzenetére
Nekem ugyanez volt kb. 2 hete. Két egyforma nevű player volt, SALT_WAS_Real néven. Teamkilleltek folyamatosan, biztos be voltak drogozva vagy én nem tudom mi volt azokkal. De a lényeg, hogy természetesen buktuk az egészet, így szépen le is csúsztam rankban a francba. Reportoltam, de az ubisoft supporton közvetlen, képpel és videóval. Írtak hogy köszönik a levelet, utánajárnak. Másnap már nem volt megtalálható a k*cs*gje ha rákerestem uPlay-en.
..... vagy csak nevet cserélt.
Ranked randomokkal sajnos baromi nagy zsákbamacska....Azóta én nem is mentem rankedet, majd ha lesz hozzá fix csapat akkor. Addig bőven elég a Casual. Elég a hülyéket ott elviselni, legalább ott nincs tétje ha valamelyiknek elborul az agya...
-
aerosmith
őstag
válasz
kicsako #5773 üzenetére
mindig van fent valaki csak lehet olyan szobában amit nem látsz.
Fel kell menni, beköszönni, jelezni hogy szivesen csatlakotznál valahova játszani és bemenni az egyik üres szobába.
Én amikor felmegyek elég hamar összegyűlik egy szobára való ember, vagy behúznak egy olyanba ahol van hely.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest