-
Mobilarena
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
válasz
cellukx #5538 üzenetére
Majdnem nyertünk, de aztán nem jött össze.
Azért Gold IV, és Diamond között "kicsi" különbség lehet, de az Ubit kéne erről megkérdezni.
Koxx: Volt nálam rosszabb, de azt én lőttem, kár, hogy nem ment a videofelvétel. Elkezdődik a kör, random belövök elején a barikádon, HS. Kaphattam reportot, az biztos
Azóta szoktam ilyennel próbálkozni, hogy random barikádot lövök, ritkán beválik. -
-
-
CJ4567
nagyúr
-
cellukx
tag
válasz
cellukx #5051 üzenetére
Egy kicsit tesztelgettem a grafikai beállításokat, hogy melyik a legmegfelelőbb esetemben. Mivel nem rendelkezek egy izmos VGA-val (GTX950/2GB) , ezért elszomorított, hogy az fps értéke visszaesett 60-75 közé. Végül beigazolódott, hogy nem az FXAA, hanem a T-AA lesz az én barátom, mert sikerült elérni vele a 100+ fps-t
-
k-adi
nagyúr
válasz
cellukx #5051 üzenetére
Vártátok már mi a Blood Orchid-ot? Nesze -40fps
Köszi a tippet, én is e videó alapján állítottam be magamnak kb.
"They've locked Temporal Filtering and T-AA together, unfortunately."
The worst part about this is the fact that Nvidia literally advices to NEVER mix T-AA and Temporal Filtering.
Quote from their guide: However, because of its alternating frame technology, whereby it combines reduced-resolution images from multiple frames to reconstruct a final image, Temporal Filtering should not be used with the game's Post-Process Temporal Anti-Aliasing (T-AA), which uses similar techniques to prevent temporal aliasing. If you use the two together transparencies can be rendered incorrectly, and the quality of other game elements can be further degraded.Ubi: "The reason behind the change was to support separating the rendering resolution from the display resolution through a Render Scaling option, which will be coming in the future and this is the first step for it. There will be no impact on quality or performance with this change."
_
Twitter:[link]
@Moeak_You aug. 29.
The TTS version remove the Temporal Filter, will it be added in the later version?@Rainbow6Game
Válasz neki: @Moeak_You
No.
_ja és
Patch size is just 1.8GB if you are using the TTS files
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen egeret válasszak?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Szólánc.
- Építő/felújító topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest