-
Mobilarena
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
user26
senior tag
válasz
gyurkikrisz #5337 üzenetére
Mi "igen" Nem értem, bocsi.
Mást megtudok hívni, de nem mindig, és ezt se értem, hogy miért.
Aztán mivel nagyon nem szokott sikerülni várunk olyanra aki mindig megtud mindenkit, és Ő (a harmadik játékos) hív be.
A barátom nem tud meghívni engem, és tudomásom szerint Ő is van akit meg tud, és van akit nem.Már mindenre gondoltam, még az internet szolgáltatóra is, h az miatt.
Az is közös ha jól tudom, csak más - más településen élünk (Vidanet) -
Sareth
senior tag
válasz
gyurkikrisz #5297 üzenetére
.
-
Zedz
addikt
válasz
gyurkikrisz #4933 üzenetére
A meglapulás nem feltétlen egyenlő a nerffel. Kevesebb mozgást, nem egyhelyben való ülést is ennek lehet tekinteni szerintem. Mármint taktikai helyezkedést. Mert azért a mapon villámként végigszaladó védő minden volt, csak nem taktikai.
(#4935) Rony949: Senki sem rángatta az egeret, hogy hátha felfed valakit a crosshair, de ahogyan a patch note is írja, volt, hogy random odahúztad és a piros crosshair jelezte, hogy ott bizony fekszik valaki. Ennek vetnek véget, szerintem ebben nincs semmi rossz.
-
k-adi
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #4870 üzenetére
A játékosoknak biztos nem
Az egyetlen megoldás az lenne, hogy akkor legyen ESL playlist, csak azokkal a mapokkal, csak olyan szabályokkal. De kivenni tartalmat, amiért már fizettél (season passosok még többet is!) eléggé nem korrekt.
Nagyon meglepődnék, ha ezt tényleg bevezetnék... rankeden se house, se plane....se az ÚJ map, theme park az ÚJ seasonben
-
romi77
tag
válasz
gyurkikrisz #4879 üzenetére
Igazad van , jobb lenne ha állítani lehetne min akarsz játszani nem csak thba, így is kevés a pálya.
Ami Flavelát illeti meg szinte a legkönnyebb pálya 2 emberrel be lehet támadni , a megvédése se nagy probléma. -
cellukx
tag
válasz
gyurkikrisz #4875 üzenetére
Yep, így érezze magát mindenki megtisztelve
-
válasz
gyurkikrisz #4875 üzenetére
Mivel nem nagyon rankedezek, ott ugyanazok a mapok (voltak) elérhetők mint casuban és most ezt kurtítják meg?
-
válasz
Jól látom, hogy a yachtot és a favelát "kinyírták"? Mondjuk én gyűlöltem mindkét mapot.
-
cellukx
tag
válasz
Első sorban az Uborkának
Ez azért várható volt. Persze itt jön be majd az, hogy egy bizonyos százaléknak rosszul fog esni, hogy a kedvenc pályája a következő szezonban nem lesz. Az más kérdés, hogy ez a jövőt illetően mennyire lesz életképes. Sok kérdést is felvet: utoléri vajon az operátorokat is ez a sors, próbálják terelni a népet az ESL irányába, hogy minél nagyobb legyen a tömeg, vagy lassan átalakul és lesz belőle "CS : R6"?
-
cellukx
tag
válasz
gyurkikrisz #4762 üzenetére
Szerintem csak ebédelni mennek
-
k-adi
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #4678 üzenetére
Aim és pályaismeret mindenkihez kell, ezt bármelyiknél el lehet mondani, hisz a stratégiailag megfelelő helyezkedés és célzás elengedhetetlen feltétel a sikerhez.
Ash annyiból másabb, hogy neki szar a hitboxa még mindig, illetve ehhez még hozzájön, hogy a fegyvere pontos és erős is. Legalábbis én ezt szűrtem le 1 év alatt, lehet neked más tapasztalatod van vele de néha én is olyan (nem szándékos) fejeseket adok csípőből/ hip-fireként, hogy csak lesek.
-
L_YKing
addikt
válasz
gyurkikrisz #4569 üzenetére
Nem lesz elég, kéne vagy 500K..
-
atainprison
senior tag
válasz
gyurkikrisz #4558 üzenetére
Na látod az tényleg tök mindegy nekem, de az összes többi amit felsoroltam rohadtul nem, leginkább ezt kéne már megcsinálniuk (faster servers -> higher tick rate & improved hit registration), és akkor még Te mondod, hogy kinek kéne gondolkodni....látom egy szinten "mozogtok" Xtro kollégával..
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
gyurkikrisz #4550 üzenetére
Mert az ő 4536-as hsz-e nem volt személyeskedő ugye? Meg az az előtti bármelyik...
Mindegy hagyjuk, csak a "Más szemében ő a szálkát megleli, de a sajátjában a gerendát feledi" tipikus esete áll fent a kollégánál.
Aztán innentől meg megy a "Rejt" opció és nincs több idegeskedés... -
Imilenni
addikt
válasz
gyurkikrisz #4530 üzenetére
Az egyik csapattársam szét floodolta a chatet hogy lépjen ki és be újra mindenki.
Hát ki-be léptem, semmi. Újra próbáltam semmi. 10 perc múlva amikor visszamentem már csak én voltam ott, és nyertem a meccset -
xtro
aktív tag
válasz
gyurkikrisz #4334 üzenetére
haha
-
Karesz0995
tag
válasz
gyurkikrisz #4334 üzenetére
Épp most néztem meg. Pár embert ismerek is onnan, elég idióták. Konkrét eset hogy caveiraként levittem földre az egyiket CASUALON és inkább kilépett, mintsem hogy kihallgassam. Mondjuk az meg a másik hogy miért jön át eu szerverre játszani 200+-os pinggel.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #4253 üzenetére
+1
Igazából adhattak volna contentet a játékhoz. Doc elite skin, OPH weapon skinek, charmok, tökömtudja. Ha már hivatalosan is season lett a bugfix... mert azt ne mondja nekem senki, hogy a grafikusokat is befogták a javításba, mert kimegyek a világba sírva röhögve.
(Mid) season reinforce-mentről nem is beszélve. Lehetne a smoke grenade-eknek is hője, ami bezavarja Glazt, ha már aktuális. Bombnál esély sincs kiszedni a defusert, ha 2-3 operátor folyamatosan dobálja a füstöt.
-
k-adi
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #4253 üzenetére
így járt? igen, így járt.
ez van, már kár őrjöngeni ezen.. plusz ki is lett tárgyalva már korábban, olvass vissza.
-
L_YKing
addikt
válasz
gyurkikrisz #4211 üzenetére
Csak ezt tudom felhozni érvként: Esport játékot akarnak és ezt most csak ezzel tudják elérni ha most megnyomják a fejlesztést, új operátor 1-2 hétig izgalmas. Szerintem minden frissítéssel jönnek új skinek, bundlek, stb.. Csak operátorok nem lesznek. Hitboxot ki kell javítani, hitreget szintén, connection playereket nem szabad összeengedni olyannal akinek 40-50-60-70-es connectionje van. Kis map újítás is lehetne bár ez nem hiszem, hogy lesz.
Örüljünk, hogy törődnek a játékkal és nem szarták le mint sok más játékot. Szerintem a 3 hónap alatt megcsinálják.Hogy mi késztette éppen most erre a dologra az ubit? Hát az új készülő swat fps
amit itt nem kapsz meg, ott megfogod. Gyanús volt nekem amúgy hogy semmi hír nincs az op-k ról. Még csak pletyka (se). Ilyenkor már rég szokott lenni. Aztán kiderült hogy azért mert verseny..... Hm oké.... De akkor legalább valami kis ízelítő amiért megèrnè várni, nem.... Bocsi javítják most. Ezek nyaralni voltak. Nincs is még kész az új Op
Ekkora baromságot nem gondoltam volna, hogy itt valaha olvasok.
-
L_YKing
addikt
válasz
gyurkikrisz #4168 üzenetére
A gold eleg toxic egy rang.
Most jelenleg plat 3 vagyok ha ebben a szezonban nem is de kovibe szeretnem elerni a diat. Mar jatszottam ellenuk (eleg kemeny na...) sot, penta pengu ellen is. Beteg!
-
Dogengar
aktív tag
válasz
gyurkikrisz #4162 üzenetére
Egy hosszú nap után pont nem a mentális hadviselés érdekel, ha nem csak azt szeretném, hogy a haverokkal tudjak játszani 1-2 órát.
-
Zedz
addikt
válasz
gyurkikrisz #4159 üzenetére
Ha neked bejött, csináld. Én inkább keresztbe lövöm a támadókat, amikor már azzal vannak elfoglalva, hogyan jussanak be az objectivehez. Spawnkillt könnyű kivédeni, nem is emlékszem utoljára mikor szaladtam bele ...
-
válasz
gyurkikrisz #4156 üzenetére
Én spec 10-ből 9x mindig kiszedem azt aki spawnkill-el próbálkozik, szóval felőlem csináld csak nyugodtan
-
Mister_X
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #4156 üzenetére
Szerintem meg inkább high risk - low reward, mert egyrészről goldon belül is már vannak annyira tapasztalt játékosok, hogy kikerüljék ezeket, másrészről az új Glaz miatt még rizikósabb, harmadrészről meg sosem spawnolok olyan helyen, ahol spawnkillelhetnek (ilyen pl. Favela rooftop, Club house main gate, Consulate riot barricade, stb.)
-
Mister_X
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #4126 üzenetére
Akkor megnyugodtam - és kezdem érteni, hogy miért minden második TH Bartlet University
-
k-adi
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #4041 üzenetére
Ez nagy tévedés, ugyanis nem így van. Egyik mód se TDM.
Persze tudom, mindenki annak hiszi, de el nem mondom neked hány kört nyertem meg a túsz ellopásával mert mindenki egymást kergette a mapon.
vagy szimplán bedrónoztam a szobába majd láttam senki nincs, besétáltam és elfoglaltam a konténert.
Persze én értem, ha nincs ellenség akkor win van, de alapvetően nem TDM egyik mód se.
Amúgy sajnos én is többször találkoztam már ilyen defuser-rambókkal, egyszer már volt olyan is, hogy le kellett sebesíteni DBNO-ra mert fél percig csak állt a site-on és campelt....
-
Karesz0995
tag
válasz
gyurkikrisz #4041 üzenetére
Hát igen, nehéz így csapatban játszani. Én azt imádom hogy soha senki nem nézi a hátunkat, mindig elmondom, de szarnak rá, vagy besétál elém miközben lövök. Ezekkel már nem tudok mit kezdeni. Így nincs is értelme csapatban játszani.
#4042 bigbadforty: Várd meg a válaszukat, elég segítőkészek szoktak lenni. Többet addig nem tudsz tenni.
-
L_YKing
addikt
válasz
gyurkikrisz #3990 üzenetére
Hát ha megvan az 5ös squad és nem tudtok együtt dolgozni akkor minek játszotok együtt? Néha persze jó leengedni, de ha úgy van akkor tryhard inkább. És akkor segíteni együtt dolgozni stb...
-
k-adi
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #3929 üzenetére
Dehogynem, pontosan hogy ezen-azon azaz 1-1 nagyobb hiba miatt úszik el 1-1 kör, sokszor totál pontosan meg lehet ezt határozni. (de persze vannak sok kis hibából összeadódó vereség is)
Pl. Mira béna és rosszkor törik ki az ablaka, Fuze jókor fuze-ol be, sikeres spawnkill (mondjuk 3-4 kill, onnan nehéz felállni), jól időzített thermite/hibana bejárat, egy jól bedobott flash, stb....
-
válasz
gyurkikrisz #3929 üzenetére
De hát itt mindenki pro player, és pénzdíjas versenyeken indul, sőt ebből él (sztrímer 1 milka szábszkrájberrel), szóval van akiknek igen is számít hogy min megy el egy meccs
Most a glaz miatt sorra bukják a 10.000$-os versenyeket, érthető hogy idegesek.
-
Karesz0995
tag
válasz
gyurkikrisz #3869 üzenetére
k-adi fórumtárs megelőzött, ja és új hsz akart lenni, nem válasz
-
xtro
aktív tag
válasz
gyurkikrisz #3829 üzenetére
?
-
k-adi
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #3811 üzenetére
Miért kapnék bant?
-
Mister_X
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #3811 üzenetére
Hol vannak összeírva, amiket nem lehet használni? Mert ezek többsége még mondhatni határeset (Borderes ventire kiugrós szerintem legit), nem a Skyscraper lépcsőbe épülős féle...
-
v450
tag
válasz
gyurkikrisz #3795 üzenetére
Ha stabil 60 fps-en játszol, akkor rájössz...
-
xtro
aktív tag
válasz
gyurkikrisz #3795 üzenetére
Egy kartondobozba is üríthetek mégsem teszem....
-
xtro
aktív tag
válasz
gyurkikrisz #3788 üzenetére
Ez egy barátságos fórum ahol megosszuk egymással véleményünket s erre jösz Te és dobod a toxic bombáid (a múltban már több ilyen eset is volt!)
Vagy osszd meg a véleményed kulturáltan vagy sehogy!
-
xtro
aktív tag
válasz
gyurkikrisz #3752 üzenetére
Emlékszem még amikor az ACOG-ot istenítetted és azonkívül semmi mást nem akartál.... azt ni lám ki van itt
?
-
Dazsar
aktív tag
válasz
gyurkikrisz #3752 üzenetére
Értem, nagyon sokan azt használják, talán jobb vele célozni? Redot?
-
.LnB
titán
válasz
gyurkikrisz #3706 üzenetére
Ja neem, a rage inkább az miatt van mert épp leszokok a cigiről.
Három meccsre volt időm, kettőn MVP lettem, ace-t lőttem, clutchot hoztam le 1v4-ben. Az ominózus 3. meccsen is vezettem a csapatomban 6killel. De hozzánk nem dobott be egy 5. embert, hozzájuk többször is.
Ez, hogy a casual bohóckodás a ranked a menő..erről annyit, hogy két ranked meccset toltam, mindkettőből kilépkedtek ugyan úgy. Ezért megfogadtam, hogy majd a következő szezonban fogok csak rankedezni, addig is tanulok, még csak lvl51 vagyok.
-
xtro
aktív tag
válasz
gyurkikrisz #3706 üzenetére
-
atainprison
senior tag
válasz
gyurkikrisz #3683 üzenetére
Hát nem lehet mindenki ekkora király
.
Viccet félretéve az a helyzet, hogy sajnos igaza van. Az előző szezonban már szinte tökéletesnek lehetett érezni a netkódot, csak nagyon ritkán fordult elő, hogy nem regisztált a rendszer találatokat. Egyetlen próbléma talán továbbra is a matchmaking volt.
Azonban az új szezonban nem kicsit érezhető a változás, sajnos negatív irányban. Nem értek a kódoláshoz, programozáshoz, szóval fogalmam sincs ezt, hogy sikerült így elcseszni, de van baj rendesen. Megint előjött, hogy az árnyékodat lövik, belehalsz, fejlövéseket nem veszi be, stb. Ez így nagy csalódás azok után, hogy az ember azt hitte, végre faszán megcsinálták. -
k-adi
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #3636 üzenetére
Nekem támadó oldalról Ash a kezdetektől fogva. Bár van több 3 speed-es operátor, de mégis olyan, mintha Ash egy kicsivel gyorsabb lenne, amolyan 1.2 vagy 1.3 sebességgel ha 1.0 egy 3speed-es operátor.
A másik kedvencem Buck, már okoztam jópár meglepetést a skeleton key-alJa meg, nemrég oldottam fel Jackalt, eddig bejön ő is.
Védekező oldalról pedig Caveria és Jager. Cav azért, mert nagyon fun lopakodni és kijátszani az ellenfelet, az az igazi roamerkedés. Jagernek meg OP a fegyvere.
Persze a többiek se rosszak, eleinte nagyon poén volt Kapkan amíg nem ismerték ki a csapdákat, de jó pl. funolni Fuze-al, kilesni az ellenfeleket jól elhelyezett cam-okon Valky-val de nem rossz Smoke smg-je se még acog nélkül is.....stb.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Ha játékidőt nézem, IQ és Rook (szigorúan shotgunnal
), akivel "szeretek menni" csapatszellem jelleggel, az Tatchter és Mute, resident sleeperként Echo, overtime-ban the Lord Tachanka himself meglepetésként.
-
.LnB
titán
válasz
Nekem a mainem a kamera ami épp még nincs kilőve. Azzal "vagyok a legtöbbet", mert legtöbbször halott vagyok.
(Nincs mainem, a kettő újon kívül meg van mindegyik op, de próbálgatom még őket, gyakorlok minddel.)
-
Zedz
addikt
válasz
gyurkikrisz #3630 üzenetére
Ash halhatatlan, köszönhetően a netcodenak.
-
.LnB
titán
válasz
Én eleinte mindig vele voltam. Gyors, jó a fegyvere. Szinte minden körben van Ash.
Nekem Valkyr jönne be nagyon, ha tudnék vele jól játszani.Támadóban meg Hibana.
(#3631) tepenzed Twitch meg a másik, azt is sokan hozzák, jó is: [link]
-
tepenzed
őstag
válasz
En twitchel vagyok igy, jo sok pontot lehet vele osszeszedni a drone assistok miatt
-
vegitossj7
addikt
válasz
gyurkikrisz #3538 üzenetére
Én még mindig nem értem, mire írta. :I Ebből hogy jött le, hogy lecheaterezem, azt nem tudom, aki tudja, annak adok egy ingyen joghurtot ajándékba.
-
L_YKing
addikt
válasz
gyurkikrisz #3525 üzenetére
Érdekes videókat még mindig nem küld senki..
-
xtro
aktív tag
válasz
gyurkikrisz #3501 üzenetére
hálás köszönet
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
gyurkikrisz #3369 üzenetére
Vagy jagert meg banditot akikkel még sokkal gyorsabban oda is érsz a spotokra... és ugyanúgy van acogjuk...
-
.LnB
titán
válasz
gyurkikrisz #3201 üzenetére
Voltam rankeden az után miután írtam azt a sírós szöveget a kilépkedő játékosok miatt. Nyomtam két rankedet. És tudod mi történt? Mindkétszer kiléptek a csapatomból, ki is kaptunk.
Azóta (jó pár napja) nem próbáltam. Arra gondoltam a következő season-ig nyomo a casual-t tanulásként, aztán belevetem magam a rankedbe.
(#3199) Sareth
Nyuszi vagyok?!
-
törölt tag
válasz
gyurkikrisz #3181 üzenetére
a 77-es sebzés elég sok az üvegnek.
-
Tavares
tag
válasz
gyurkikrisz #3133 üzenetére
vagy ha bejön és jó akkor is kérd vissza a pénzed és vedd meg olcsóbban allkeyshop.com-ról
-
atainprison
senior tag
válasz
gyurkikrisz #3120 üzenetére
Köszi! Erre nem jöttem volna rá magamtól
.
-
xtro
aktív tag
válasz
gyurkikrisz #3095 üzenetére
-
.LnB
titán
válasz
gyurkikrisz #3052 üzenetére
Akkor egyáltalán mi a francnak van ez a játékmód? Akkor nem rohadt mindegy?
Én még ilyet egyetlen játékban sem láttam. (mármint nem a casual játékmódot
)
-
L_YKing
addikt
válasz
gyurkikrisz #3030 üzenetére
Azzal kell jatszani.
-
Zedz
addikt
válasz
gyurkikrisz #3019 üzenetére
BB picken meglepődtem.
-
L_YKing
addikt
válasz
gyurkikrisz #3009 üzenetére
Akik pedig lenézik a konzolt mennék pár 1v1-et, mint konzol vs pc. Kíváncsi lennék mit tudnak.
-
Tibtobi
tag
válasz
gyurkikrisz #2872 üzenetére
Nerfnél majd észhez térnek. Addig viszont nem tudom milyen taktika lesz a nyerő, ha nem akarok a ponton ülni. Sokan írták, hogy a roamerek majd tudnak csalizni a lábnyomokkal. Így biztos nem...
-
kovimester
aktív tag
válasz
gyurkikrisz #2869 üzenetére
Kb. olyan OP lesz a Sakálka mint a BB. majd ugy szarrá nerfelik hogy senki nem használja majd XD
-
k-adi
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #2856 üzenetére
BB-nek is van countere.
-
L_YKing
addikt
válasz
gyurkikrisz #2838 üzenetére
Multkor 3-0-ra mentunk es kilepett az enemy.. Erre bedobott egy full csapatot enemybe.. Szegenyeket kicsit sajnaltam.
-
Karesz0995
tag
válasz
gyurkikrisz #2821 üzenetére
Ja tudom, belenéztem és tiszta cringe volt. Láttam jó konzol playereket, akik PC-n játszottak, és megállták a helyüket kontrollerrel. Egyszerűen nem értem, mindenki no ads-el sétálgat és ha meglát valakit akkor gyorsan mellkasra céloz és azt sorozza. Pedig alap hogy fejmagasságban van mindig a célkereszt, főleg ahol a hs egyből öl.
-
xtro
aktív tag
válasz
gyurkikrisz #2780 üzenetére
sok vagy, mondták már?
-
tepenzed
őstag
válasz
gyurkikrisz #2771 üzenetére
sok vagy, mondták már?
-
L_YKing
addikt
válasz
gyurkikrisz #2752 üzenetére
Nem vagyok pro sot.. Csak kicsit jobban foglalkozom a jatekkal.. Casualok helyett inkabb ezeket csinalom.
Ott csak tk-znek.Zedz: itt a vidin az latszik, hogy kozepre rakja fel a azt a cuccot es allul robban be, lehet, hogy egy plussz erosites a reinforcera amit berobbanthatatlan?
-
k-adi
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #2729 üzenetére
Pl. Rook tökéletes kezdőknek, hogy csak 1 példát mondjak.
-
k-adi
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #2720 üzenetére
Csakis a kommenteid alapján. Valky-val ki kell tapasztalni a jó helyeket, ehhez idő kell. Tehát nem egy kezdő player operátora ő. Ez volt a lényeg.
Nyilván a videók max. segítségnek jók, ötlet adóknak de nem kell totál lemásolni őket, pontosan ezért. -
L_YKing
addikt
válasz
gyurkikrisz #2720 üzenetére
De ki az aki olyan vidiket nez??
Ha akarok spottokat nezni akkor bemegyel egy customba es nezek.
-
k-adi
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #2718 üzenetére
Látom nagyon félreértetted a kommentem. Mielőtt elfajulna a dolog, rövidre zárom:
1. Sledge (vagy Ash). Nem mindegy mikor és melyik falat nyitod meg a társaid előtt. Ehhez idő kell mire beletanulsz. Hatalmas ökörség az egész pályát ledózerolni Sledge-el.
2. Hibana. Nem mindegy mikor és melyik falat nyitod meg a társaid előtt. Ehhez idő kell mire beletanulsz. Trapdoor elsődlegesen de ha nincs Thermite akkor más taktikák is vannak Hibanával.
3. Valky. A "cam spotok" alapján nem az alapkamerát helyeit értettem, hanem hogy mikor és hova érdemes Valky saját black eye kameráit dobni. Ehhez szintén idő kell mire beletanulsz.
-
BandiHUN
veterán
válasz
gyurkikrisz #2667 üzenetére
Kár,hogy elég nehéz megmondani,ki tol be itt valamit...ez ugye nem cod,bf,hogy az aimos csinál 100killt 2 halállal pl...ebben az ügyben is annyit láttam konkrétan,hogy nem tolták túl profin a srácok,simán lőhetőek lettek volna,csak simán nem lehetett...így mintha lealáztak volna egy csapatot és kész.Erre nemigen van csalásvédelem,nem hinném,hogy a körök minden lövedéke el van tárolva,mert mondjuk abban benne lenne,hogy valakire rá lett tolva 2 tár,kapott 4 fejlövést,mégse halt meg.Passz.Codokban némelyikben volt olyan opció,hogy ha bekapcsolta az ember,kis terheléssel pluszban,de minden kört felvett,és utána vissza lehetett nézni,ott benne volt minden lövedék,gránát,stb.
Itt a srácoknál korántsem állt fent még rossz ping se,bár élő streamen láttam lelőhetetlen lagswitchest is,akinek hirtelen 400as pingje lett,amikor lőttek rá/lőtt,amúgy 70 stabilan.Lett is top1 valami 10+killel a végén.
Mondjuk az se megoldás,hogy az ilyeneket videózni kelljen és beküldögetni.Féreg világ ez,pár dollár havonta a cheat.Itt meg egy sima WH is elég amúgy,ha valaki nem teljesen béna.Már plat szint is.Bár ebben a gémben szerencsére nem túl gyakori,ezt nem is veszik úgy a vérpistikék eleve,hosszú tökölős körök,előkészületek,csak pár kill,és igazából nem sok e-fütyi lehetőség.Szerencsére.Itt a kör maga a jutalom és kész.Azt meg nem kapja meg hosszútávon csíttel az ember/üvölt,hogy pl.nem tud jól védekezni,csak túlügyesen rushol védőben is,de taktika 0.Plusz a meghaltak mozizzák,ugye... -
Dazsar
aktív tag
válasz
gyurkikrisz #2630 üzenetére
Igen, egyenlőre a vlkiry-nek<---- nem tudom hogy kell írni xD. Több előnyt lehet vele elèrni mint ezzel, illetve szerintem gáz hogy csak 1 dronja van, akkor inkább 2-3 legyen, de 1? Eddig legtöbbször úgy halltam meg vele hogy dronoztam és konkrétan hátba tàraztak
. Előnytelen, több haszna van bármilyen más op-nak
-
xtro
aktív tag
válasz
gyurkikrisz #2572 üzenetére
Pedig csak úgy lesz clutch
svensson:
-
L_YKing
addikt
válasz
gyurkikrisz #2535 üzenetére
Boxon wh..
-
Rony949
őstag
válasz
gyurkikrisz #2503 üzenetére
A sok operátorral az a baj hogy vagy semmilyen lesz némelyik új karakter, vagy esetleg túl OP (emlékeztek még a Day 1 Blackbeard-re, mindenki őt hozta annak idején), vagy talán olyan képessége lesz hogy ezzel kiüt egy másik (korábbi) operátort. Castle pl. szinte már teljesen haszontalan. Kezdjük ott hogy már egy mezei gránáttal ki lehet robbantani, ehhez adjuk hozzá Ash-t, Sledge-et, Thermite-ot és Glaz-t.
-
xtro
aktív tag
válasz
Igen,lökik be azt a sok 3 speedes operátort ,nagyon pörgős lesz az egész( ami nem mindig baj),de akkor nagyon meg fog változni a meta...nem jó irányba. Ez volt a gyönyöre a gamenek,hogy lassan mész ide oda minden lépésedet meg gondolod,erre bejön capitoi bácsi és társai azt meg roammal tudod legfőképpen kivédeni. Lassan egy rombolható környezetű CS lesz.
-
L_YKing
addikt
válasz
Igy van, eleg sok a befasult taktika manapsag...
-
k-adi
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #2464 üzenetére
Arra céloztam, hogy az egy dolog, hogy valakinek jó gaming konfigja van: Erős gépe, jó széke/asztala, jó monitor, stb... ez van... nyilván ezek miatt előnyből indul, de attól még nem biztos, hogy sikeres is lesz, míg egy csalással nagy valószínűleg igen.
_
Kíváncsiságképpen most már utánanéztem a dolgoknak, többféle is van, pl. van shield macro, van pistol rapid fire macro és még sok egyéb (nem reklámoznám) meg persze van recoil-stabilizátor profil is egérhez ahogy azt már korábban írta Lorenzo is. Csak párat néztem meg, de szerencsére a legtöbb ilyen oldal amit kiad a google tele van vírussal.
Én továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy az ilyen "gyenge csalások" is csalások, mint az 1 sör-vezetek példa. -
k-adi
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #2320 üzenetére
Kicsit félreértetted. Hatalmas a különbség az 1 roamer vs 5 roamer között. Én erre céloztam előző kommentemben.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
gyurkikrisz #2245 üzenetére
Ebből látszik mennyire figyelsz, nem az aimbotot nyomták be.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #2191 üzenetére
Mindhames: turret lent egy "szokásos" helyen, lövök is vele, majd otthagyom és várom kicsit arrébb az okosokat
Mondjuk eddig ha kétszer mentem vele... de Terrorist Huntra vicces, na.
@Sareth: ma megint megcsináltam a Garage falon keresztüli kill-t: [link] - kétszer egymás után már nem véletlen, ez már így skill
Ez meg a wtfisthatshit kategória: [link]
-
CHaooSS
őstag
válasz
gyurkikrisz #2191 üzenetére
Jókor kell jó helyre lerakni... nem lehet egyből levágni és ott campelni végig.. a gránátra meg ott a jäger, csapatjáték és simán jól lehet hasznáni
-
k-adi
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #2185 üzenetére
Macie azért elég jó játékos (gyémánt+), nyilván ezek a klippek voltak a "látványosabbak" a sok közül,.. Biztos vagyok benne, hogy van még klipje ezen a tízen felül is, csak az nem látványos YT videóba való.
A lényeg nem ezen van, hanem, hogy egyáltalán nem gyenge karakter Echo - csak tudni kell vele (is) játszani.
A Tachanka buffra nagyon kíváncsi vagyok már.. -
k-adi
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #2150 üzenetére
Most még elnézem az offod. Legközelebb törölve lesz
-
horvi0813
tag
válasz
gyurkikrisz #1726 üzenetére
mennyél is senkinek nem fog hiányozni a hiszti
-
Zedz
addikt
válasz
gyurkikrisz #1521 üzenetére
A videó sajnos nekem elérhető, nektek még igen?
-
Mister_X
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #1301 üzenetére
Csak a középső "lépcsőház" (2F objectives) esetén életveszélyes rappelezni, meg ahol piros a fal és a tetőről van le lépcső. De épp ez a szépsége, hogy védekezők is nagyobb mozgásteret kapnak, nem lehet csak úgy rohanni előre az obj felé.
-
RaGi91
senior tag
válasz
gyurkikrisz #1209 üzenetére
De lassítani fog rajta. Főként eleinte. Roaming ettől függetlenül lesz és kell is, de flankelni óvatosabban kell, nem lehet csak úgy odarohanni.
-
vegitossj7
addikt
válasz
gyurkikrisz #1202 üzenetére
Amit healelni is lehet, ha van doc a csapatban. Sőt, 2 lövésig.
-
F1rstK1nq
aktív tag
válasz
gyurkikrisz #1191 üzenetére
Nincs mit.
Na akkor igazi supporter vagy.
-
F1rstK1nq
aktív tag
válasz
gyurkikrisz #1187 üzenetére
Igen azért.
Nézd a jó oldalát, most legalább megtanulsz más operátorral is játszani BB-n kívül, amihez skill is kell és nem elég az ablakon át, tetőről lógva campelni. -
F1rstK1nq
aktív tag
válasz
gyurkikrisz #1175 üzenetére
Szerencse, hogy nem te vagy a többség, sőt. A fejlesztők (azon kevesek közé tartoznak) folyamatosan nyomon követik redditen a community kéréseit, hogy mit szeretnének látni a játékban. Sokak szerint BB nagyon OP volt a pajzsával, most ezt javították.
Doc és Twitch operátort nagyon kevesen választották, ezen túl szinte ők is kötelező operátorok közé fognak tartozni.
Szóval szerintem teszteld a változásokat mielőtt itt siránkoznál látatlanba. (ami ne csak egy patch utáni elindításból álljon) -
Gomez86
őstag
válasz
gyurkikrisz #1175 üzenetére
Nem tudom elolvasni mert melóból vagyok, de a Blackbeard-re tényleg ráfért a nerf... legalább a shield-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 7
- Gaming notebook topik
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Mini-ITX
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- Autós topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro 256GB Dobozos 12 hónap Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus - Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest