- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
dilipok
veterán
válasz
#42308056 #59530 üzenetére
azert ha jobban belegondolsz, ez meg az elso resz elott jatszodik, ezert teljesen ertheto, hogy ugyanolyan ellenfelekkel talalkozol (sot, igazabol az egesz sorozat nem egy igazan nagy idotavot olel fel, kis tulzassal, szinte ugyanott jatszodik)
Az meg hogy olyan a mozgas... hat ilyenIgy is eleg halhatatlan Kratos, mint te is mondtad, nem igazan haltal meg.
Az egesz sorozatnak nagyon jo a szotija, nem mondanam, hogy nem fektettek bele sok munkat. Nekem a kedvencek kozott foglal helyet, ezert valoszinuleg elnezobb vagyok vele. -
HuMarc
veterán
válasz
#42308056 #59311 üzenetére
Szerintem (csak tipp, de ezt tartom logikusnak),
addig amíg be nem fejeződik.vasárnapnál semmiképpen sem tart tovább, szóval a helyedben, ami kell (nekem pl. a Ni No Kuni, a Crach Bandicoot meg még pár cím instant buy lenne, csak totál le vagyok égve...), azt megvenném holnap-holnapután. -
Elims
veterán
válasz
#42308056 #58787 üzenetére
Tényleg. Elnézést. :-)
Aizen: Azért az egy jàtékért?? :-)
Olyan,hogy forza nem is vonz?Kívàncsi sem vagy??Emlékszem pàr hònapja amikor meglàttam egy forza-gt hasonlítgatàst,ti írtàtok meg,hogy olyan forza-t hasonlítottak a gt5(!)-tel ami xbox one-ra jelent meg. Nem egy szànalmas mòka.? :-)
Ettől függetlenül én is veszek majd egy 360-at -vmikor-,de csak azért,mert Dilipok nem tudott dönteni a ps3-360 között. :-)) -
törölt tag
válasz
#42308056 #57743 üzenetére
Kétszer vittem végig Survivor-on, igazából annyi a különbség, hogy alig van ellátmány, és rengeteget kell spórolni és közelharcolni. Egy pont volt a játék közepénél, mikor volt egy komolyabb támadás, oda kellettek a molotovok meg a lőszerek, egyébként szerintem azon is különösebb gond nélkül lehet játszani.
Gondoltam visszanézek a MoH Warfighter multira, és nem csalódtam: a játék berakott az egyetlen szerverre ahol volt valaki, és az a valaki is csak állt magában, mert 2 játékossal nem indul a meccs
Szóval a multiért nem túlzottan éri meg megvenni a játékot.
A Ni No Kunival van valakinek tapasztalata? Milyen játék? Szemezgettem vele használtan.
-
Sirandrish
legenda
-
Tegla80
addikt
válasz
#42308056 #57392 üzenetére
En nem jottem ra.... sztem nem.
De ha csak 1et hasznalsz,akkor max deactivald oket es ha visszajelentkezel a valoban is hsznalt geppel psn re(aktivalod),akkor utana mar csak 1lehetne ben a listaban.
Nalad nagy jelentoseg nincs,de pl ha megoszt az ember accot es balhe van,siman kizarom a masikat (pl a sogit )a bulibol. Csak egy kattintas. -
dilipok
veterán
válasz
#42308056 #56976 üzenetére
az az igazsag, hogy koszonoviszonyban sincs egyik sem az aliennel
tenyleg nagyon fosatos lett. Legalabb 3x sz*rtam ossze a szeket, ugy, hogy meg alienrol szo sem volt. Kegyetlen ahogy kinez, nagyban emeli a parafaktort (mondjuk pc-n nyomom, ultra grafikan)
james001: probaljad csak ki
en nem szoktam igazan parazni, talan utoljara az avp szivatott meg igy a marine-okkal
-
-
james001
veterán
válasz
#42308056 #56456 üzenetére
Igen nem értem hogy ha az Uncharted-ban csak az a két egyszerű multis trófea volt akkor a TLoU-ba minek raktak bele ennyi szívós multis trófeát... De pl a Tomb Raider is ilyen,a multija egy nagy fos és mégis tele van multis trófeákkal. Mondjuk haver egyszer segített egy párat megszerezni de így is van még amit muszáj online más emberek ellen megszerezni,nem lehet ketten. Szerintem annak a multiját már nem is játsszák amúgy...
Na mindegy ez van. Most Vitán kijátszom az Uncharted Golden Abyss-t aztán lehet kiplatinázom azt is,bár az másik profilra fog íródni -
Elims
veterán
válasz
#42308056 #56222 üzenetére
Nálam is majdnem. :-) Az 1 és 2 szinte ugyanolyan Hatalmas.Nekem az 1 talán azért jobb,mert arra csodálkoztam rá először. :-) Pedig egy barátom majdnem lebeszélt róla..
A 3. az annyira jó akart lenni,hogy rosszabb lett mint az első kettő.Ha maradt volna a mozgás még nagyon jó is lehetne.
A verekedés nekem tetszik benne,szerintem jól megoldották.Az is ötletes,hogy akár egy üveget/halat is felvehetsz "fegyvernek". :-)Az első két rész után egy kis hajszálon múlt,hogy ne egy 20e Ft-os gyűjtői 3.részt vegyek meg.Nagy szerencsém volt,hogy aztán mégis elmaradt az adás-vétel...
-
Elims
veterán
válasz
#42308056 #56017 üzenetére
Szerintem nincs. :-))) Esetleg ideje nincs rá.
James: Ezt nem gondoltam volna... " UC ezerszer könnyebb."
Azért én szurkolok,hogy megcsináld platinára. Nem kell azt azonnal,nem?Nincs megszabva,hogy x héten belül kell megcsinálni a dolgokat.?MrPG8: Jaaa,akkor te sem csak a levegőbe fújod a dolgokat.. :-))
Gratulálok hozzájuk!!!! -
james001
veterán
válasz
#42308056 #56015 üzenetére
Közben inkább megnéztem youtube-on a befejezéseket,mert sokhoz egy csomó cuccot kell megcsinálni és ahhoz nincs kedvem hogy újra végigmenjek. Úgyhogy igen az egyikben mutatja hogy ki is Aiden.
SPOILER
Plusz durva hogy a legtöbb az apokalipszissel végződik,mármint hogy Jodie lesz a nagy bad ass szörnyekkel harcoló csajszi (vagy ugye az egyikben Zoe)Ebből lehetne király folytatást csinálni,csak ott már lövöldözős/hack n slash stílus kell
Az a báros rész nekem is bejött,bár utána Ryan-nel meg nem dugott emiatt
SPOILER OFF(#56016) Elims: TLoU mindenképp. A két multis trófea miatt amit írtam,meg survivor-ön végig kell vinned kétszer is,vagy ha úgy jársz mint én még harmadjára is bele kell hogy kezdj... UC ezerszer könnyebb.
Ja és amúgy TLoU még nem platina nekem,szerintem nem is lesz meg -
HuMarc
veterán
válasz
#42308056 #55819 üzenetére
Ja, most, hogy mondod, tényleg elég idétlen
De szerintem úgysem a tok a lényeges, hanem a játék.
PS+: Nézem-nézem a szeptemberi kínálatot, az Allstar Battle Royale-t nyugtázom, hogy jólvan, lesz egy bunyós játék, ha jönnek át haverok, akkor tökéletes, a Hoard meg... Hmm..., ismerősen hangzik a neve. És tényleg, anno PSP-n megvolt a demo-ja, és baromi jó játék (szvsz).
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
#42308056 #55650 üzenetére
Akkor már nem 100 % a Day One Edition - de az előrendelői figyelmességek biztos nem. Meg a feeling, hogy hónapok óta várom, és az első adandó alkalommal a kezembe vehetem.
Most nézem amúgy, egy 1000 Ft-os kupont is kaptam ajándékba a következő vásárlásomhoz.Szóval én is várok. Futárt.
-
james001
veterán
válasz
#42308056 #55571 üzenetére
A kabinos részen tök mindegy mert ott mindenképp neked támadnak,és csak egy puska meg egy íj van nálad,és a puskába alig ad ammo-t. Aztán ha meg nem jól célzol és berak 4 zombit melléd akkor nehezen tudod őket leszúrni Ellie-vel
(#55570) Elims: Őszintén játszottam már nehezebb játékkal,és még a grounded is ott van szóval sztem a survivor nem nehéz (na jó csak néha
)
-
HuMarc
veterán
válasz
#42308056 #54898 üzenetére
A történet alappillére egy halálos és fertőző betegség, amire 20 év alatt nem találtak gyógymódot (és ezért a hatóságok mindenkit kivégeznek, aki gyanúba keveredik). Az, hogy a fertőzöttek nem elhaláloznak, hanem zombivá válnak, csak egy + parafaktort ad az eseményeknek. És nekem ez a parafaktor már túl sok
Amúgy ez a Fat Princess nagyon szórakoztató.
Lehet, hogy meg is veszem.
-
boost
veterán
válasz
#42308056 #54201 üzenetére
A lemezes verzióhoz képest annyit veszel észre, hogy ha kocsikázol, és megérkezel valahova, akkor a részletes textúrák (tipikusan házaknál) később töltődik be fél-egy másodperccel. De ezt is csak néha történik meg. Amig nem olvastam róla, csak egy egy villanást láttam, mióta tudom, mit keressek, azóta látom, hogy mi ez a villanás, hogy betöltődik a részletes textúra. A játékmenetre nincs hatással.
Az SSD állítólag nem segít rajt. Viszont lehet, hogy azóta ezt már javítottak valamiféleképp.
Itt egy videó, ahol összegyüjtötték ezeket a hibákat. [link]
-
boost
veterán
válasz
#42308056 #53692 üzenetére
"Lehet beneveznék 7000-ért a játékra, ami tartalmazza az összes kiegészítőt."
Az ingyenes változatban nincs egy DLC-se. Ilyet a Sony már tavaly adott, ingyen BF3-at, de kiegek nélkül kb semmit se ér.
Változni fog a PS+. Elöször is fixen minden hét első szerdán jönnek az új játékok, és következő hónapig tartanak. Nem lesznek ilyen csúszások / átfedések, mint most vannak. Másodszor minden hónapban minden platformra jön két új játék. Amik most vannak PS+ játékok, akár régebb óta is, Vitán van olyan, ami közel egy éve PS+-os, azokat most teljesen kivezetik (Legalábbis ezt nyilatkozta valami Sonys fejes). Ezért célszerű most letölteni őket, ha még nem tettük meg.
-
echterion
nagyúr
válasz
#42308056 #53659 üzenetére
Gondold el, micsoda egyedi dolog lenne, egy új SS-ed lenne, FAT házban. Lehet, veszek egy döglött FAT-et és körbejárom a kérdést. Ami miatt aggódom picit, hogy vajon a BR olvasónak olyan csatlakozása van-e az alaplaphoz, mint a SS-nek. Mert ez kizáró ok, ha nem így van.
-
james001
veterán
válasz
#42308056 #53530 üzenetére
Pl. a The Last of Us egy jó kivétel erre,ott szerintem a játékmenet is kellően hosszú,és a bejátszások sincsenek eltúlozva. Plusz ugye ott sokszor taktikáznod kell hogy hogyan juss tovább egy részen minél kevesebb lőszer nélkül. A sztori meg érzelmileg kikészít (legalábbis engem kikészített),az biztos
-
-
A`rpi
addikt
válasz
#42308056 #53034 üzenetére
Ha rámegyek hogy ne telepítse, akkor nem. Játékban van LAN, és ott is lehet fejlődni, így lehet megkerülni a dolgot, lényegesen több tapasztalatot ad, mint ki-patch-elvel. Ezért kellene a dolog, ha más nem lesz akkor neki fogok simán, csak akkor kb 2x annyi idő lesz.
-
energy4ever
addikt
válasz
#42308056 #52972 üzenetére
Console Cornerben tegnap akartam venni little big planet-et, erre azt mondtak, hogy nincsen benne co-op, pedig mar regen is ajanlotta valaki. Na mind1, oda se megyek tobbet....
Es valami egymas elleni ami move-os? Olyasmi kellenr mint a wii sport, csak ps3hoz. Ilyet tudna valaki ajanlani? -
nuke7
veterán
válasz
#42308056 #52754 üzenetére
egyszerűen idegesít a csaj... azt hittem, hogy nem ő lesz a főszereplő (csak az egyik)
erre meg... az összes női főszereplős játékot fenntartásokkal kezelem.
A remember me se fogott meg
(ráadásul még gyerekkorában és csapatni kell vele, a gyerek főszereplőket meg kb. ugyannyira nem bírom)
szóval három chapter után, egyszerűen nem tudom rávenni magam, hogy tovább szenvedjek vele, amikor tele vagyok játékokkal és filmekkel
-
echterion
nagyúr
válasz
#42308056 #52739 üzenetére
Arra én is kíváncsi leszek majd. De először a FF X / X-2 remaster-t fogom belökni a gépbe. Már tűkön ülök, jövő héten megyek a MM-ba megvenni. Tegnap voltam Auchan-ban, ott felemelték az árát 69990-re (44990 volt tegnapelőtt még). Ráadásul jövő héten ingyé' hitel lesz MM-ben a Sony cuccokra, így ha nem emelik fel az árát, akkor onnan veszem. Ha felemelik, akkor kénytelen leszek netről kp-ért beszerezni.
(#52741) szasanyi: Öcsém gépe volt nálam egy darabig, nekem nem volt bajom a felhasznált anyagokkal. De lehet, csak igénytelen vagyok erre, mert én úgy gondolom, hogy ha funkcionálisan rendben lesz(nem törik el könnyen), akkor nekem megteszi arra a pár másodpercre, míg berakom a lemezt.
-
-
t256
őstag
válasz
#42308056 #52569 üzenetére
PS1 és PS2 kontrollerből az elmúlt fél évben összesen 5 darabhoz jutottam hozzá. Volt, ami tiszta volt, viszont egy kivételével mindet szét kellett szednem és ki kellett pucolnom.
Sajnos a PS3 kontroller (régebbi sixaxis) ezekhez képest belül kész katasztrófa. Pepecselős munka összerakni, már azon gondolkodom, hogy szervizbe viszem. A vállgombokat elég nehéz visszarakni.
-
nuke7
veterán
válasz
#42308056 #52438 üzenetére
teljesen egyértelmű, hogy az újraépítés az egyetlen járható út, mert egy idő után, ha te vagy a legjobb, akkor se lesz kitől elvenni...
és annál nehezebb újraépíteni, minél kevesebb ember marad - annál többet kell dolgozni annak is, aki mondjuk okosabb és ért jobban a dolgokhoz...ezt megérteni kb. 100-as iq már elég, szerintem az átlag ekörül lehet
(az okosabbak meg hamarabb rájönnek erre is, mivel általában ők lustábbak is
)
-
Brian_GT
őstag
válasz
#42308056 #52393 üzenetére
a roll backre hibát írt ki mikor lefutott...gondolom korábbi driver eltávolítások stb nem tetszettek neki
... de mellette ott volt egy olyan hogy remove... és sikerült
... jíííííííííííííííí..... végülis félig jött be amit mondtál de rávezettél szóval örök hála... megyek gridezni kicsit vagy rallyzni...jah hogy hajnali 4:45 van... sz**rok bele
-
Brian_GT
őstag
válasz
#42308056 #52388 üzenetére
ne ne ne
félreértettél
ez tökéletesen működött is...ez a bajom utólag...hogy nem tudom más játékhoz azóta használni a gamepadot...ez nem a ps3 joya...rendes pc-s gamepad amit az nfs world-höz használtam és hozzá ezt a progit, mert nfs annyira tré nincs benne custom controllmapping... csak épp azóta a rádugás után nem rendes usb-s joynak ismeri fel a gép, hanem virtual motionjoy-nak és nem megy vele pl a Grid2 sem meg a Dirt 3am se..már ez pc-n ismétlem... csak azért kérdem tőled mert használod pcre... segíts nekem hogyan varázsolom vissza alapra a gép usb driverét, hogy ne ezt a vackot töltse be mint usb driver...
-
james001
veterán
-
Brian_GT
őstag
válasz
#42308056 #52353 üzenetére
NAh akkor hozzád fordulok...motionjoy... felraktam, hogy tudjak játszani olyan játékkal pc-n amiben nem lehetne alapból beállítani az irányítást..lásd NFS World... most Gridezni akartam meg kis Dirt...erre nem megy a kontroller rendesen... letöröltem... mindenhonnan lepusztítottam mindent amit olvastam, utánajártam... akkor is ha bedugom az usb-s gamepadomat virtual motionjoy-nak azonosítja be.... hogy a rákba vagy mit töröljek le, mert már idegbeteg lettem tőle, hogy egy program hogy lehet ennyire xar.... nem tudom használni a joy-t.
neked hogy sikerült ez vagy nem volt ilyen gondod??
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Kikristályosodik a Razr 60
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest