- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
Mire megnéztem mim van addigra lejár a limit...zzz
Camaron is van sziréna, de ennyi! .. a többi autón is csak sziréna maradt, oda a festés
És mellesleg ha összejönne egy ilyesfajta csoportos mozgalom, nem csak erre, hanem általánosságban akkor jó lenne hanggal kommunikálni, ne kelljen mindig írogatni, akkor nem tudok vezetni. Nem tudom él e még az 1.hsz-beli ventri
Lassan nyakamon a liga
Még semmit nem készültem :s Nem akarok égni mint a rongy.
-
dokar
addikt
(#16960) Mariann294 : Ha a procid csak 2.1 GHz-en használod az kevés lesz 9600GT-nek. Igaz, hogy az AMD grafikus kártyák alá jobban kell az erős proci, mert sok bennük az SP, de a te esetedben azért a 9600GT-hez kevés lesz az a 2.1 GHz CPU freki. Szerintem lődd be a 2.6-2.7 GHz-et egy kevés többlet fesszel C'n'Q-val memória visszaosztással. Ez menni fog?
csaba0223: Te milyen felbontásban tolod? Egyébként rohadt jó VGA-d van. Nálad is kevesellem a CPU frekit.
-
dokar
addikt
mud
amikor "battle track" volt, akkor mindenki tisztában volt vele, hogy mit lehet. a legtöbben tényleg úgy versenyeztek, hogy mindent megtettek a győzelemért. pl amikor 2-3 csoport verseng, hogy kiéből kerüljön ki a győztes az igazán alkalmas. pl a lemaradt játékosok úgy segítenek csapatársaikon, hogy bevárják, hogy lekörözzék őket és úgy draftolnak velük. addig teljesen jó volt, amíg nem jöttek az idióták, akiket nem is érdekelt a győzelem, csak az hogy minél több autót összezúzzanak. na ekkor elegem lett és visszaváltottam a szobát normál módba. még ha tiltott is az ütközés, akkor is lehet nagyon jó csapatmunkát végezni. pl én két segítőmmel lazán első lettem egy 15 körös versenyen úgy, hogy nem álltam ki egyszer sem tankolni.
egyébként én a TA-t tényleg unalmasnak tartanám, ha nem lennének ott cimborák, akikkel rengeteg féle taktikával lehet versenyezni.
draftra: line-draft, double-pass, close-draft, passive-draft
üzemanyag taktikára: 3rd lap pit, no bp 10th lap pit, 11th lap pit, 12th lap pit, 16th lap pit
mostanában a 'catch up' a kedvencem: általában 3-4 személyes csapat, startnál lemaradunk (vagy a noob-ok miatt vki DTP-re kényszerül), 3. körben kiállunk tankolni maxra és a cél, hogy 'close-draft'-al érjük utol a többieket és elsőkként nyerjük meg a versenyt. ennek a draftnak az a lényege, hogy alig húzódunk félre a másik elől, hogy a két autó szinte érintse egymást, mert ekkor az oldali szélárnyék is sokkal jobban hat.
egyébként talán azért is ez a kedvenc játékmódom, mert ez épít legjobban a csapatjátékra és normális emberek között tényleg nagyon kellemes esti kikapcsolódást nyújt egy hosszú lefárasztó átdolgozott nap után. -
UnConnecteD
senior tag
-
dokar
addikt
Nahát van egy motorosunk is.
Bár én nem nagyon komálom a motorosokat, mert állandóan el akarják üttetni magukat és nagyon hangosak. Egyszer beállt mellém lámpánál egy ilyen és húzott a csutkán egy keményet. Naná, hogy nálam meg le volt tekerve az ablak. Úgy megijedtem, hogy majdnem leugrottam a fékről és a kuplungról. Utána előrébb gurultam úgy, hogy az autó hátulja a motorosnál legyen. Mikor sárga lett a lámpa nyomtam egy kövér gázt süketüljön meg most ő is. Akkor még az autó alatt magas fordulatszámhoz való teljesen nyitott kipufogó rendszer volt. Katalizátor kiszedve, gázgyorsító a közép helyére... stb. A lényeg, hogy brutál hangja volt és még tudtam durrogtatni is. Bár azt most is tudom, csak a spéci katimat nem akarom tönkre vágni.Ugye tudod, hogy ebben az évben jön az NFS World Online, ami nagy valószínűséggel lemossa a PT-t. Továbbá jön az NFS Shift is, ami pedig kőkemény autóverseny szimulátor lesz. Jó lesz ha összekapja magát az Invictus/Aeria és durván ráfekszik a controllerek megfelelő támogatására és a grafika felturbózására. Azért vicces, hogy a tök régi videókártyámmal 1280x1024-ben minden opciót maxra állítva 80-90 FPS környékén játszom.
Amúgy egy érdekes bug, nem mindig jön elő: ha fékezek és kézifékezek egyszerre és utána felengedem a féket, akkor sokszor a kézifék kis felold. Ekkor el kell engednem és újra lenyomni. Ki tapasztalta már ezt?
Ja igen, röhej a köbön, erre azért figyelhetnének, a normál féket és a kéziféket azért használom egyszerre, mert így jobban lassít TA-ban a verda, amikor megyek a box utcában. Holott ez akkorra ökörség, mert a való életben, ha nyomsz egy padlót az üzemiféken, akkor nem fogsz jobban lassulni, ha behúzod a kézit is. -
dokar
addikt
Mitől komolytalan a sim vs? Mitől überjó és gecónehéz a TA?
PT-ben a TA az egyetlen játékmód ami számomra élvezettel játszható. Nem nehéz a TA, de nagyon kellemes főleg a társaság miatt, akikkel játszani szoktam. Legtöbb már 30-40 éves családos ember, aki a meló után este odaül a géphez egy kicsit 3-4 laza TA versenyre.
Mitől komolytalan a pályaverseny? Mitől überjó és gecónehéz a körverseny?
A pályaverseny/körverseny az a PT-ben nincs, mert ott a 'sim vs' rész nekem egy nagy szutyok. Semmihez közeli élmény van benne. Már korábban is írtam, hogy a normális autóversenyes igényeimet a virtuális világban a GRID elégíti ki. A sok marha mindig azzal izél, hogy abban nem valósághű az irányítás, de addig már nem jut el az agyuk, hogy kikapcsolják a különböző assistokat. Nem azt mondom, hogy tökéletes, hanem csak azt, hogy sokkal többet ad, mint PT-ben a 'sim vs'. Gondolj csak bele milyen nagyszerű pl. a legendás belga pályán (Spa Franchorchamps) versenyezni valós autókkal, igazi hangokkal és gyönyörű látvány mellett. Még1x mondom a kritikusoknak: Tessék megtanulni, hogy az assistokat ki lehet kapcsolni, mellesleg itt az irányításnál deadzone és saturation értékeket is be lehet állítani.
A lényeg: nekem Nascar típusú versenyre a (PT) TA jön be, minden másra pedig a GRID.
(#16852) SSP33DY : te inkább vegyél vissza magadból
(#16874) Mariann294: fentebb olvashatod, hogy miért szar a 'sim vs'.
-
Bazzzs
senior tag
Köszi a választ! Azért csodálkoztam, mert azt hittem, hogy a GS-eknek van ehhez egy felületük, ahol simán egy kattintással ki is "fizetik" a jutalmat. Ebből gondoltam, hogy valami szoftver vagy rendszerhiba van náluk. Türelmes vagyok csak félreértettem a levelét
Nem gondoltam, hogy erre külön osztály van
-
-
JackShephard
tag
Akkor sorry, én gondoltam rosszul. Azt hittem a GS-ek ilyen űber-kemény legjobb játékosok, nem tudom ki miért és hogy lesz GS, de ezt gondoltam. Tájékozatlan vagyok ebben. Egyébként ezen a pályán nem igen mentem (bullfrog), mert régebben elkalapáltak a Lionnal és azt hittem ez Lion pálya. Aztán most már megtaláltam a jó íveket és abszolút Kawa pálya persze. Nekem nem ciki ha lassabbak nálam.
-
Bazzzs
senior tag
Csak nem értem, hogy ezzel mi a célja az Aeria-nak. Mármint egyértelmű, de nem veszik észre, hogy ezzel csak közutálatot szereznek a népszerűsítés helyett? Így senki se fogja a játékaikat megkívánni, sokkal inkább a már említett azonnali törlést és unszimpátiát váltják ki vele.
-
Bazzzs
senior tag
Azt tapasztaltam teszt módban, hogy a Panama sokkal stabilabb, meg kanyarokban se nagyon dobja el a seggét, de "cserébe" nem veszít időt? Mármint a Corvette nem veszi sokkal szűkebben a kanyarokat? Az tény, hogy csúszkál a segge, de jó kezekben nem fordulékonyabb/gyorsabb az íveken? Még ennyire alaposan nem mértem időket vele
A Stallionban ugyanis épp az tetszik, hogy nagy sebessséggel lehet beesni a kanyarokba, és ha jön a fal, akkor enyhe csúsztatással (gázfröccs) rögtön irányba áll, és nem kell fékezni. Sőt folyamatosan lehet enyhén csúsztatni kanyar közben. A handling upgrade meg nekem ezáltal pont nem javított, hanem rontott az összképen
Vagy ez a tulajdonsága sem részesíti előnyben a Corvette-t? Amúgy szinte csak SimVs-t játszok (Downtown, Circuit, Tokyo pályákon). Viszont, ha a Panama jobb, akkor veszek az ötös szinten AP-s kocsit, de azokról majd egy másik hsz-ben elmélkedek -
Creative997
őstag
Hát nem tudom, krivy asszem nem nagyon rakott bele balancot, nincs benne semmi. Forteval mentem sp1en és nagyon szar balancot raktam bele mitől nagyon csúszik, alig tudtam menni vele és még így is sokkal gyorsabb voltam, főleg kanyarokban. Englandon meg pláne nem volt esélye a poon ellen...
-
Creative997
őstag
Megkérdeztem 2 napja franket milyen pályák lesznek GT-n, azt mondta hamarosan felrakja, de lesz circuit, california, england is. Utána teszteltem pár pályán Krivyvel, aki az egyik legjobb választás számomra mert kb egy szinten mozgunk. Hát a stock camaronak semmi esélye nem lesz, maximum a gyors egyenes pályákon. Teszteltem WRX-et, poont, fortet, mind lealázza. Azt vettem még észre h a WRX (valszeg az evo is) lvl2 tuninggal gyengébbek mint a poon és forte és ez logikusnak is tűnik ugyanis a tuningjuk lvl5ös, míg a többinek lvl4 ergó azok erősebbek lvl2n. Amíg nem hibáztam WRX-el addig fej-fej mentünk, ő MR-2vel England Banked Roadson és Reversen, aztán poonnal simán odavertem neki. (a gyors részen mindig utolért MR-2vel, aztán egy kicsit elmentem, de azt vettem észre még h kicsit jobb ott a Toyota) Tehát sztem érdekes liga lesz, poon és forte a legjobb véleményem szerint. FD-t már ki se próbáltam, de biztos nem jobb. Circuiten és Canalon is teszteltünk. Buggyt is lehet majd használni? Serpentine ha lesz, ott az a nyerő.
-
csaba0223
senior tag
Az öcsívmentet inkább ne hozzuk szóba! Tudod miért!
A Wr-röl csak annyit hogy Ap nélkül elérhetetlen! Ugyanis, kell hozzá egy morello amiröl tudjuk hogy az utolsó kaszni és az utolsó motor Ap-s! Aztán kell 1 acc bula és nem árt a 4 es nitró sem! Nem akarok számolgatni de elég sok.
Ezt most annak a tükrében mondom hogy egy kezdőröl van szó!
Amire egy kezdő mind ezt eléri a sokat emlegetett eventekböl és quiz böl addigra lesz megint vmi uj verda vagy tuning vagy mitomén mi és megint nem tud wr-t csinálni mert megint nincs Ap-ja! És így tovább! Mindenki látja hogy egyre inkább a pénz dominál a játékban! Arról nem is beszélve hogy gusztustalan amit a morelloval művelnek! -
Creative997
őstag
áá, egy hatalmas uzsisdobozt kicsit megköszörültek, beleraktak pár ülést, meg némi műanyagot, amit a szomszédban öntöttek ki a szelektív hulladékból, +4 kerék amit a telepen találtak és egy 1.4es turbós suzuki motor belepakoltak...
sasszöggel mindent odarögzítettek ami még kellett rá, szikszalaggal meg a kipufogórendszert, amit egy szakadt wartburgról loptak és rágógumival foltozták be!
-
Bazzzs
senior tag
-
Creative997
őstag
Hm... akkor ezek szerint nem a topickba írtad mert ott az én beírásom van utoljára, hanem GMnek.
Tegnap beszéltem bissel, mert vártam rá még 10 előtt de nem jött aztán leléceltem mert tanulás, azt mondtam h eddig tudtam várni, ha nem csinálhatok időt akkor így jártam, de ma estefele tudnék menni, mondta h okés.
pm -
Creative997
őstag
Kell egy kis pihenés tanulás közben, addig leírtam
Majd vmikor kirakom az eventet aeriára és a leggyorsabb 36 jelentkező fog résztvenni. Mondjuk rád gondoltam GS segítőnek de ha részt akarsz venni akkor majd más GSt megkérdek, aki nem vesz részt és majd ráér.
Eligun: akkor ezek szerint még holnap is lehet méreckedni? Az lenne a legjobb nekem!
-
[HUN]Dani
őstag
Hát több kocsi van sokkal olcsóbb tuningal meg ilyenek de van egy rossz dolog is benne még pedig az hogy szinte az összes bp--t gp-ért lehet megvenni..
Még annyi hogy mindenki azt hiszi hogy 1000gp-t sokkal olcsóbb megvenni mint 1000ap-t ami nem igaz!! Ha 1000ap,gp = 10 $,Euro akkor: 1000ap: 1900 Ft, 1000gp: 2600 Ft!! Erről csak ennyit.. És egyébként nem játszom szinte semmit mostanság a level-r-el és a Pt-vel sem.. -
Plokijuma
aktív tag
-
dokar
addikt
GS-t lehet bannolni? Payden-ről van szó, bejött a TA a szobánkba és állandóan karambolokat csinált, kijelentette, hogy ő nem fog senki kedvéért félreállni az útból meg ilyenek...
mentettünk replayeket, a chatbox-ról pedig ss-eket. tönkretette a versenyeinket a mocsok. ilyen rossz GS-ről még életemben nem is hallottam.
-
Creative997
őstag
Azt írta a rendszer h 3 kocsi van a mystery boxban: NSX, Morello, RX-7 GT. Tehát ha veszel mystery boxot akkor lehet h van benne Morello annak ellenére h a boltban nincsen nem?
Morphy csinál egy videót, hasonlót mint mian és src és én voltam az a vállalkozó akivel vele tolta, habár figyelmeztettem h nem vok olyan jó mint ti, de a végén azt mondta well done, ty
hát remélem benne leszek, de ha mással csinálja végül az se baj, funoltunk egy kicsit
-
tomkatomi
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest