- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
Hilly_8 #17155 üzenetére
Nyugalom ,a hosszú élet ritka!
Majd írok ha összesítettem az előző heti eredményeket és rászántam magam a 90+ PM küldésérére. Plusz még a tabellákat is át kell variálni. Minimum egy óra csak az adminisztrációval megy el minden héten.csaba, két hétig a tarcsiknak is küldök levelet, hogy mikor hol jelenjenek meg.
Bubi,
Talán, ha rögtön a futam után kimész replaybe és megnyomod az play last gombot akkor le fogja játszani az utolsó futamot.AliG, combo only szobákba menjél, vagy ha nincs ilyen akkor csinálj
-
JackShephard
tag
válasz
Hilly_8 #17136 üzenetére
Hilly_8: én nem látom, hogy jelentkeztél volna bármelyik touringba is. Postolnod kell az adott touringban, hogy szeretnél részt venni, természetesen angolul, és a nickeddel együtt. De ha lejjebb lapozol a topicokban láthatod, hogy mi hogy jelentkeztünk. Szóval hajrá, mert így tényleg kifutsz az időből. Ha bevesznek még, akkor fogsz kapni privát üzenetet az aeriás accountodra az adott GS-től aki szervezi, amelyben megkapod a versenyhez szükséges adatokat (szerver, szoba név, password).
Paja: nincs infó mikor jön patch megint, mert totál kifutok az időből a videókészítéssel.. -
Yozsee(R)
csendes tag
válasz
Hilly_8 #17096 üzenetére
Ha jól tudom akkor a mostaniak befejezodenk és lemegy a PT Top racer versenysorozat is majd utána kezdodik új, ez pedig akár 3-4 hónap is lehet majd Paja megmondja konkrétabban.
Jelentkezhetsz a mostaniakra is csak reserve leszel, de nem gond mert touringra sokan csak jelentkezenk aztán nem jelennek meg, de ha ott leszel mindig idoben biztos bekerulsz.Csaba
-
PaJa1
őstag
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Hilly_8 #16604 üzenetére
Hilly látom az aláírásodban, hogy level13 vagy (lehet már nem aktuális adat, de a lényeg, hogy az elején vagy). Csak azt akarom mondani, hogy alacsony szinteken még mindenki happy, mert napról napra szinteket lép, meg nyílnak meg az új cuccok, a kocsik sem drágák és rá a tuning sem (annyira
). Na majd, ha leszel vagy lvl30, akkor rá fogsz jönni (vagy lehet rá fogsz unni), hogy nagyon sok RP kell, ahhoz, hogy versenyképes maradj. Ugyanis nagyon drága a kocsik tuningja. Úgyhogy ez nem cheat, amit csinálunk, hogy explorerbe AFK player-eket invitálunk, mert ez a játék keretein belül adott, nem egy kis hacker program (sro-ból jösz---->ez nem bot). Level 30 felett nagyon lelassul "az élet". Nem nyílik meg új dolog, csak azt látod, hogy istentelen mennyiségű RP kell a szintlépésekhez. Hamar be fogod látni, hogy ez nem nagyon fog menni barátokkal való kombózás nélkül. A játék AP-s oldalára nem térnék ki, maradjunk annyiban, hogy jelentősen felgyorsítható a fejlődés folyamata. Én pusztán RP-ből küzdöttem fel magam lvl37-ig, s nincs megállásssss.
Végülis a cél az, hogy minél több kocsid legyen (ez még nem is olyan nagy mutatvány), lehetőleg fullra tuningolva (ez már annál inkább)
Jó játékot! -
PaJa1
őstag
válasz
Hilly_8 #16604 üzenetére
Itt a lényeg a hangulaton és a jó szórakozáson van. Amiért kapsz majd RPt
Amivel majd újabb élvezeti cikkeket lehet venni
Vannak eventek, most februárban, direkt poénosakat, mókásakat szervezek. 4 van egyelőre tervbe véve.Crea, mit is kértél a quizért? - jah már megvan
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
Hilly_8 #16593 üzenetére
Ne engem csesszél le, nem én találtam ki!
A 7 vendégfiók tényleg extrém eset, én eddig csak úgy használtam egy vendégfiókot, (ahogy a fórumról nagyon sokan) hogy például Explorer szobába kellett még egy ember, de nem volt több online haver, akit lehetett volna segítségül hívni... Szóval nem egyedi eset. (Mielőtt kiközösítenél vagy ilyesmi.. lol
)
-
-
[pH]Lacika
tag
válasz
Hilly_8 #16423 üzenetére
Szerintem fejleszd max-ra a Lion-t, nagyon jó kis kocsi.
Aztán gyűjtögess vagy 1 Stalion-ra (Class4) vagy 1 Harpoonra (Class5) illetve Panamára (Class6). De semmi képen ne a Pannival kezdj, mert eleve nagyon drága a tuning és a stock-al csak mindig kifogsz kapni. Meg aztán járjad csak szépen végig a szamárlétrát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mass Effect
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Hobby rádiós topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Yettel topik
- Star Trek
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest