Új hozzászólás Aktív témák
-
JackShephard
tag
válasz
Yozsee(R) #16685 üzenetére
Grat!!! Yozsee szerintem te tartozol még abba a viszonylag újonc (és tehetséges) kategóriába, amibe talán páran bele tartoznak, és ezt sokan elfelejtik. Én 2008 nov. 8.-án regisztráltam be az aeria oldalára. Lehet ez volt életem legnagyobb hibája.
Kicsit fura, hogy itt köpköd mindenki rám, mert fel merem venni a versenyt a nagy "öregekkel", meg Yozsee is fel meri venni! Gyerekek, nem szégyen ám veszteni. Itsover félék a gép elött rejszolnak egész nap és legalább 1éve csinálják ezt! Dolgozni tuti nem dolgozik! Nekem el kell menni dolgozni, zenélni, utána csekkeket befizetni, eltartani a beteg szüleim, stb...!!! Csaba mikor nem segítettem egyébként? Mondj már egy példát, a csajoddal edzek pl. 3 napja a ligára. So?
Egyébként 34 éves vagyok drágáim, ha valaki 18nak nézett volna!!! -
PaJa1
őstag
válasz
Yozsee(R) #16580 üzenetére
A balanszokat a PERFORMANCE-ra teszed!
Ami minden kocsin az van kiválasztva amivel utoljára mentél, függetlenül attól hogy mit mutat. Én verseny előtt szoktam kattintani egyet a performance és styling opciokra, és akkor biztosan az van kiválasztva ami én akarok, nagyából tudom mi micsoda. 1es verseny, 2es drift 3as meg mindig valami kisérleti fos -
Creative997
őstag
válasz
Yozsee(R) #16546 üzenetére
Febr. 1ig kellene tartania...
Én meg cseszhetem az 5 forumos dolgot.Apropó: tegnap beszéltem vkivel és dumcsiztunk róla h mi lenne megbeszélni egy ilyen össztalálkozót játékosok vs Invictus. Amikor jó idő lenne. Szerintem elég faja lenne, ha KEDVES INVICTUSból is jönnétek, jót beszélgetni mindenről, játékról és bármi másról egyaránt. Ez még csak tervezgetés.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Yozsee(R) #16411 üzenetére
Hogy jönnek ide a spoilerek? Tudom, hogy azok is javítanak a kocsi teljesítményén (végsebesség, gyorsulás, kanyarodás - attól függ melyik spoilert rakod rá), de itt 11 lóerőről van szó. Akkor lesz a Morello 522 lóerős, ha fullos. De valamiért egyeseknek már csak a 4-es body rátételével is 522 lóerőt ír ki (egyébként csak 511-et kéne kiírnia), így olyan mintha semmit sem számítana a 4-es motor. Nekem jól működik és csak mindkét upgrade megvásárlásával lesz 522 lóerős.
-
PaJa1
őstag
válasz
Yozsee(R) #15637 üzenetére
Mi a maki... Ekkor már aludtam. Nem tudom milyen lesz ez a web item mall, de szerintem csak APval lehet majd vásárolni benne. A morello 4es motor és kasztni eddig is APs volt, de mostmár az összes csak APs lesz!?
Ez nagyon nem kóser azokkal szemben akik most, nemrég kezdték és nem halmoztak fel ~1 milla RPt.
Meg remélem jön majd egy autó a morello mellé, mert nekem ez nem jön be, nem tetszik ahogy viselkedik. Nekem olyan kéne ami úgy viselkedik mint az RX7 FD-mcsak persze gyorsabb és jobban tapad
Annyira szeretem az eRiX Heteeeessssem
Tehát ha meg akarom szerezni a tuningokat, amíg még RPért kaphatóak, akkor segítség kellene. Dagadni vágyó társak fánkhoz, vagy esetleg akiknek van több accja az jöhet rést kitölteni, elég addig amíg elindul a futam, utána lehet menni Xplorerbe helyet foglalni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Lexus, Toyota topik
- Napelem
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nintendo Switch 2
- Google Home/Nest
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest