- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
ramihu
tag
válasz
Ricco_hun #8780 üzenetére
Szerintem meg rengeteg volt amit itt osztogattak az elmúlt két hétben. Miért kell minden fakezűnek pana-val rohangálni aki képes volt 25x5 Wang-on padlógázzal végig robogni, föleg mikor még level limit sem volt. Aztán mikor a napokban fent vagyok a circuit pályákon csak úgy döng a palánk az egész verseny alatt mert egy kanyart sem tudnak bevenni.
A járművek 6 osztályba vannak sorolva, aki most kezdi a játékot nyugodtan járja végig a létrát és legyen meg neki az élménye hogy class1-böl összekuporgatta kemény munkával az rp-t egy class 2-es autóra és igy tovább.
Biztos hogy én kicsit mazo vagyok, de nekem jól esnek a kihivások én képes voltam lfs-ben is hetekig gyakorolni egy pályát hogy legalább egy középidőt képes legyek megfutni.(ami szerintem is túlzás az a class 5-6 body árak megemelése, kicsit eltúlozták)
-
PaJa1
őstag
válasz
Ricco_hun #8778 üzenetére
Nem negatív hanem reális
Már nagyon várható volt hogy levegyék azt a HATALAMAS bonuszt. Ezelőtt hétvégenként 10-30% volt. Nem gondolod hogy így is rengeteget kaptál, kapott mindenki?
A pályák, versenyek után járó pontot tényleg emelni kéne. Meg valahogy a futamidő és a pálya nehézségéhez igazítani.
Hangár driften 10 perc alatt most is lehet keresni 10 ezret bonusz nélkül, ha RP kell akkor menj hangarozni. Eddig Route2 volt azelőtt Broad meg TA az RP bánya, most Hangar...
Persze hogy örül a több jónak, ez oké. Csak abból is megárt a sok a mondás szerint. És ez már tényleg sok volt.
Nekem is nagyon kell az RP az upgradere, panamát gyúrom én is. A nagy bonusz alatt elkészült a Corvette meg a Spiedo.
-
PaJa1
őstag
válasz
Ricco_hun #8647 üzenetére
Mazda RX-7
A vettevel sokat bajlódtam, még nem találom rá a jo drift beállítást. De most elértem a 35öst és már az is fullos, lehet nevezek vele pár körrekordra majd ha lesz annyi szabadidőm hogy értelmesen elhasználjam az acc csajszit.
Vettem én is Forte-t. Mostmár arra is kellene költeni
Du folyt köv RP vadászat, most szünet mert már megint ki-be ugrál a szemem.
-
PaJa1
őstag
válasz
Ricco_hun #8347 üzenetére
nyehehehe még jobb:
http://kepfeltoltes.hu/thumb/080610/shot114_101_www.kepfeltoltes.hu_.jpgha megnézitek rájöttök. És így a leggazdaságosabb és a legjobban jövedelmező 1 kört futni, időpocsékolás többet futni. 1 perc alatt legalább 2000 xp,rp CSAK driftből.
-
csaba0223
senior tag
-
PaJa1
őstag
válasz
Ricco_hun #8201 üzenetére
Törvényszerű, hogy több dologban több a hiba. Sokkal fejlettebb lett a PT, új játékmódok, új pályák, új autók is kerülnek be (kövi héten a spiedo forte), új lehetőségek, új tárgyak.
A diane kiadása elhamarkodott volt, ezt mondtam a GMnek is, de az én szavam favatkát sem ér, őt sürgetik az aeriások, mert én úgy látom hogy a minőség valamiért nem számít nekik ennél a játéknál. Szerintem erre a verziora még legalább 2 hetet szánni kellett volna hogy az új dolgok -amik még a mi teszt serverünkön sem voltak, én nem láttam- azokat javítsák.
Az új dolgokat szokni kell (tovább tart a kellemetlent megszokni mint a kellemest). Hasonló képpen voltam a novemberi update után: nagyon szar lett a quad. Abba is hagytam kb 2 hónapra, majd folytattam mert élveztem! Vettem új autokat stb... És a quad meg jó volt class2esnek.
Megszoksz vagy megszöksz, lehet választani.
ps: Kellett valaha is fizetni ezért a játékért?
-
-
PepeDon
tag
-
PaJa1
őstag
válasz
Ricco_hun #7649 üzenetére
Az új chat sokkal fejlettebb mint a régi!
A színek variálásával jól láthatóvá lehet tenni. A privátok is mostmár külön fülön vannak, sokkal jobb a privát beszélgtések kezelése. 1 fülön lehet dumálni az összes barátoddal, a SYStemen lehet beharadngozni az eseményeket, általános sokakat érintő kérdésről dumálni. Játék közben is el lehet érni az összes csatornát.... Sokkal feljettebb és jobb lett az új! 1 nap alatt bőven meg lehet szokni. -
Target78hu
aktív tag
válasz
Ricco_hun #7649 üzenetére
Sok netes játéknál pl LFS,UT,Fear combat stb bevált a T betüs módszer ,megnyomom behadarom enter és felül vagy alul megjelenik a képernyőn.Ez főleg verseny közben lényeges ,sztem ,mert a bétában (főleg ,ha billentyűvel mész!) vezetsz +megkeresed z -t aztán enter /+még ha látni akarod a kistérképet v az utat odébb biggyeszted egérrel/ gépelsz és megint enter - rengeteg mp..
Az más kérdés ,hogy mi a kis csapatunknál ventrillot használunk és úgy nem terhelő csak a többi játékos felé kell a kommunikáció.pl bf2 ben van voice chat igaz elég muris mikor orosz,német nyelven hablatyolnak
Még a level-rben voltunk 6 an kb azóta 2 en maradtunk a PTben ,mert olyan gépeken is fagy,kilép,kékhalálozik a PT ,amelyeken a bf2 fullon megy/64 játékos mellett/ ...
Gyors könnyűkezelés és a stabilítás lenne a lényeg egy netes gaménál szerintem. -
Kommy
veterán
válasz
Ricco_hun #7439 üzenetére
rosszul fogalmaztam nem a béta tesztnek van vége hanem a zárt béta tesztnek, amiben a szembetűnő hibákat javítják ki, sőt nem is lehetett normálisan letesztelni , mert örültünk ha egyszerre volt fenn kb 20 ember. Ezután is béta teszt lesz , de gondolom nem akarták, hogy mindenki próbálgassa.
-
Kommy
veterán
válasz
Ricco_hun #7436 üzenetére
Ricco_hun, GYURMESZ: sztem nem fogtok már kapni e-mailt a bétára, mivel , ha jól értelmeztem a kiírást a béta oldalán akkor, vége van a béta tesztnek és ha minden jól megy (kijavítják a talált hibákat) pénteken kezdődik az open béta teszt, ahol elvileg mindenki mehet.
itt a kiírás: Thank you all who participated in the Limited Beta Test!
Now please sit tight while we fix those bugs - the Open Beta is planned to start in a few days, possibly this Friday.
Every PT player will be invited - no need to start over from scratch, just copy over you existing PT account to the Beta server... so make sure your PT account is as topped up as possible by that time! -
Plokijuma
aktív tag
válasz
Ricco_hun #6999 üzenetére
Mégegyszer, nem a kombozással van a gondom. Egyébként, ha jól emlékszem én is írtam ide be.
Mint az előbb írtam is, hogy kombozásnál levő magas rphez szükséges és elengedhetetlen csapatmunka miatt nem is gond, de:Tegyük fel, hogy létrehozol 7 'szellem' accountot a maradék mellé, és egy jelszavas szobába berakod őket az eredeti acc-oddal.. A szobáben mindig ugyanazzal az acc-tal gyűjtőd a kombókat és szerzel hatalmas összegeket... Itt már nincs csapatmunka sehol. szerencsére nem is éri meg...
-
-=ZS=-
tag
-
-=ZS=-
tag
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
Ricco_hun #6325 üzenetére
Resend-elni kell majd őket, annyi biztos. Ha most kattansz rá, és nem küldi el akkor később újra próbálni. Mivel ha nem megy el az azt jelenti, hogy a szerver még mindig halott, tehát nem is jegyzi meg a kéréseket. Vesszős elválasztás tökéletes, úgy írja az oldalon is.
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
Ricco_hun #6323 üzenetére
Hidd el nekem hogy nem. Én még tegnap éjjel elküldtem a leveleket mikor megláttam a hírt, itt a topikban. Én is elküldtem egy másodlagos címemre hogy lássam hogyan működik a dolog, és azonnal megjelent, miközben továbbra is pendinget jelzett a lista. Utána ma reggelre beregelt tesóm, és az övére már Joined-et ír.
Most csak az a gond, hogy rengetegen letámadták a lehetőséget, és lehalt valószínűleg az Aeria mail-szervere. Tehát várni kell amíg helyre nem állítják, és újraküldeni minden címre! Csak addig ugye lelőhetnék az oldalt, mert így sokakat összezavarnak...
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
Ricco_hun #6319 üzenetére
A pending ebben az esetben a beregisztrálásra értendő, tehát az van függőben. Ha megjelentek a listában a címek akkor elmentek a mailek, tehát címenként 10 AP-t azonnal megkaptál. Aztán utána a beregisztrált emberek után 100 AP, de még nem igazán tiszta a dolog, mert ez nem automatikus, hanem valamiféle szintet vagy időt teljesítenie kell az beszervezettnek a játékban.
Kisvárdai, nem kell bele írni semmit sem, de ha akarsz akkor annyit hogy "sziasztok, fasza autóverseny, gyertek játszódni!
"
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
Ricco_hun #6302 üzenetére
A GMailben lévő címtáradból az összes embernek elküldi. Tehát nem kell hogy fellegyen véve partnernek, elég ha akár csak egyszer is volt levélváltásod vele. Ezen az oldalon megadod a gmail-os login neved és jelszavad, amivel bejelentkezik egy bot és kimásol mindenkit a címtáradból. Az a link is működik amit Nepster posztolt, de ott kézileg kell beírnod az e-mail címeket. Ez akkor jó ha nem GMail-os, Yahoo-s, vagy AOL-os címet használsz.
ps: mire leírtam, addigra ZS kifejtette a lényeget egyel felettem
-
MaciG
addikt
-
Creative997
őstag
válasz
Ricco_hun #6249 üzenetére
Nekem speciel acc balance közül van top speed-es, meg kanyarból kilövős(azért van kettő acc, mert elkúrtam a választást, arra klikkeltem amlyiket nem akartam
) és Route 2-n teszteltem őket:
-top speed-esnél jobb időt mentem (50.3 a legjobb)
-a másiknál meg max 50.8, mert csúszik a kocsi rendesen, lehet azért mert még nem szoktam meg, de azt mondták vegyek aero-t és akkor már király leszPaya: kaptam 2x5-ös csomag challenge ticketet, még soha nem volt részem benne. Hogy működik? Több emberrel kell vagy egyedül is jó? Mi a lényege, mit kapok, stb.
-
PepeDon
tag
válasz
Ricco_hun #6087 üzenetére
Nem feladni, biztos lesz olyan futam, ahol összejön egy jobb társaság. Én mindig keresem az olyan szobákat, ahol E_F -esek nincsenek. Bár már volt olyan hogy egy B-s gondolta, hogy lebosszulja a mezőnyt. Sőt nekem olyan is volt, hogy én vezettem, mögöttem karambol és a gyerek beírta, hogy most vége a csávónak. Szépen letudta büntikéjét és beállt várni. Mikor közeledtem elkezdtem veszettül hellozni, meg hogy ne érjen hozzám. Nem is moccant, de akik utánam jöttek, azok nem úszták meg. Mindig mikor utolértük csinálta a tömegkarambolokat. A 3-4 bünti után beállt velem draftolni. Ha utolértünk valakit szépen elém ment és kilökte az illetőt. Ezt eljátszotta majd a fél mezőnnyel és mikor vége lett a futamnak még várta hogy köszönjem meg neki, mert tisztította az utat. Mondtam neki hogy jó ügyes vagy, de többet azért ne csinálj karambolt. Utána érdekes mód kidobták a szobából, visszajött, de akkor is repült.
Szóval vannak állatok, de néha akár még segíteni is tudnak. Az a kellemetlen, ha téged néznek céltáblának. Akkor mindig el kell bújni valaki mögé és imádkozni.Most volt egy szép ctf bug. A szobakészítő kapott egy ctd és utána nem számolta a pontokat. Akinél volt a zászló az hiába borult fel nála maradt a zászló. De a kapun is hiába ment át nem változott a kapu helye.
-
Amur
addikt
válasz
Ricco_hun #5796 üzenetére
töltöm le a PT telepítőt,egyenlőre csak a game-t rakom újra.a win-t egy játékért nem szívesen,még ha nagyon szeretem se. Pedig a PT elsőszámú kedvencé lépett elő.a
need for speed most wanted óta nem nyomtam egy játékkal sem ennyit.
jó lenne holnapra az ausztrál bajnokságra megoldani,mert így esélyem se lesz!
aztán irány a togue pálya gyakorolni!
Ploki:ugye ott lesz most a futam? -
vizibal
tag
válasz
Ricco_hun #5754 üzenetére
Innen tölthető a replay.
A fotózás pedig a Subtropolison volt a kiírtaknak megfelelően (a Phoebus csak B tervként szerepelt). -
-
pisti
őstag
válasz
Ricco_hun #5459 üzenetére
Én a szűklátókörűségre szavazok...
Már most is működik a játékban "csak" finomhangolni kéne az egeres kormányzást, hogy használható legyen.
Énis úgy gondoltam, míg ki nem próbáltam. Belső nézetből ahol látod a kormány állását is ott nagyon jól helyettesíthető a kormánykerék az egérrel.Én kb. mindenhez bill+egeret használok. Nincs helyem egy nagy bazi kormánynak az asztalon, abszolúte nem létfontosságú a használata, úgyhogy nem is nagyon lesz egy darabig. A gamepadon az analóg joyok, meg szerintem pontatlanok, főleg a méretük miatt, szóval valószínű olyat sem fogok használni.
-
-=ZS=-
tag
válasz
Ricco_hun #5353 üzenetére
Nekem G25 van, és kapásból észrevette, nem kellett semmit mókolni vele. Ha a beállításoknál a kanyarodásra kattintasz, akkor várja az inputot, tekergészed és nem történik semmi? Este, ha gép közelbe kerülök, megnézem neked.
Kisvárdai! A lesz, az egy 'sz'-szel van írva, nem 'ssz'-szel. Ha már itt vagy, kikupálunk egy kicsit helyesírás ügyileg
-
vizibal
tag
válasz
Ricco_hun #5171 üzenetére
Türelem, még le sem zárult az event. Az ajándékok kiosztása meg sajnos kissé lassan megy, mivel csak a GMek intézhetik, belőlük pedig 2 van összesen (ha jól tudom), gmwrx és GMKrash.
Úgy látom, változott a díjazás. Most mindenki dupla RP-s cuccot kap alapból (sokkal jobb, mint az 5k RP, szerintem
)
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
Ricco_hun #5041 üzenetére
"miért kellett a music-ot is 100%-ra felvennem, hogy legyen motorhangom"
mert a motorhang ZENE füleidnekÖrülnék, ha valaki, aki angol profi lefordítaná az előző két hozzászólásomat angolra és direktbe megdobna pár GM-t vele esetleg pár GS-t.
Ne csak az Invictus foglalkozzon vele, hanem ők is üljenek össze, gondolkozzanak ezzel kapcsolatban, álljanak rá tesztelni mi okozza a problmát
Ha jól tudom a GMek feladatai közé tartozik a tesztelés is.
(Ha nem az ő feladatuk, akkor kié? vagy nincs megfelelő számú/minőségű teszter e téren? ez egy súlyos hiba, korábban észre kellett volna venniük NEKIK és nem csak tagadni több hónapon át a meglétét, mint ahogy a fórumban is tették)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Gitáros topic
- Viccrovat
- Macska topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest