Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PepeDon

    tag

    válasz Ricco_hun #6087 üzenetére

    Nem feladni, biztos lesz olyan futam, ahol összejön egy jobb társaság. Én mindig keresem az olyan szobákat, ahol E_F -esek nincsenek. Bár már volt olyan hogy egy B-s gondolta, hogy lebosszulja a mezőnyt. Sőt nekem olyan is volt, hogy én vezettem, mögöttem karambol és a gyerek beírta, hogy most vége a csávónak. Szépen letudta büntikéjét és beállt várni. Mikor közeledtem elkezdtem veszettül hellozni, meg hogy ne érjen hozzám. Nem is moccant, de akik utánam jöttek, azok nem úszták meg. Mindig mikor utolértük csinálta a tömegkarambolokat. A 3-4 bünti után beállt velem draftolni. Ha utolértünk valakit szépen elém ment és kilökte az illetőt. Ezt eljátszotta majd a fél mezőnnyel és mikor vége lett a futamnak még várta hogy köszönjem meg neki, mert tisztította az utat. Mondtam neki hogy jó ügyes vagy, de többet azért ne csinálj karambolt. Utána érdekes mód kidobták a szobából, visszajött, de akkor is repült.
    Szóval vannak állatok, de néha akár még segíteni is tudnak. Az a kellemetlen, ha téged néznek céltáblának. Akkor mindig el kell bújni valaki mögé és imádkozni.

    Most volt egy szép ctf bug. A szobakészítő kapott egy ctd és utána nem számolta a pontokat. Akinél volt a zászló az hiába borult fel nála maradt a zászló. De a kapun is hiába ment át nem változott a kapu helye.

Új hozzászólás Aktív témák