- Mobil flották
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Közeleg a Fairphone 6 első főverziófrissítése
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ramihu
tag
válasz
Ricco_hun
üzenetére
Szerintem meg rengeteg volt amit itt osztogattak az elmúlt két hétben. Miért kell minden fakezűnek pana-val rohangálni aki képes volt 25x5 Wang-on padlógázzal végig robogni, föleg mikor még level limit sem volt. Aztán mikor a napokban fent vagyok a circuit pályákon csak úgy döng a palánk az egész verseny alatt mert egy kanyart sem tudnak bevenni.
A járművek 6 osztályba vannak sorolva, aki most kezdi a játékot nyugodtan járja végig a létrát és legyen meg neki az élménye hogy class1-böl összekuporgatta kemény munkával az rp-t egy class 2-es autóra és igy tovább.
Biztos hogy én kicsit mazo vagyok, de nekem jól esnek a kihivások én képes voltam lfs-ben is hetekig gyakorolni egy pályát hogy legalább egy középidőt képes legyek megfutni.(ami szerintem is túlzás az a class 5-6 body árak megemelése, kicsit eltúlozták)
Új hozzászólás Aktív témák

- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4621
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest