- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plutor
aktív tag
válasz
Dr. Romano #3458 üzenetére
én most mentem egy TA futamot,de nem tapasztaltam,hogy többet fogyaszt a kocsi.
igaz lassabb lett,de ugyan ugy 9 kört bir ki.
a szokásos taktikámmal mentem(9-16-25)1-2 tankolás 3/4 3.1/2 -
mazda626
addikt
válasz
Dr. Romano #3477 üzenetére
Köszi!
Jaja, sajnos annak a balesetnek egyik fő okozója voltam.Pjotr volt előttem, de kicsit lassabban rajtotl, nem bírtam kikerülni, bont a jobb hátsó kerekét kaptam el.
Azt a versenyt én is megörökítettem, az eredménytáblázatot.
El sem hiszem, furcsa látni, hogy a szerver majdnem 3/4-ig terhelt! 340 player, AMA VS.-ben 270+ játékos! -
MaciG
addikt
válasz
Én ma toltam 2 ,30 körös TA-t és simány meg lehet csinálni 2 kiálással (nyilván szélárnyék)
DE a legjobban az tetszett, mikor a végén ott magyaráztak ,hogy fuel hack
és hogy ő ezt jelenit és én brutál bann-t kapok
-
erdol
senior tag
válasz
Ugyanezt tapasztaltam én is ma egy sráccal azt hittem két körrel kevesebb üzemanyaga van mert 1 mp-el jobb időket ment,és egyszerre álltunk ki tankolni.Kezdem ezt már útálni.
Az ilyen ellen semmi esélyed főleg most hogy a tankkal sem nagyon lehet játszani most már többet fogyaszt mint eddig.
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
RIP TA
-
mazda626
addikt
válasz
Dr. Romano #3454 üzenetére
Soroljad szépen This No-nak, majd ő kommentálja a fejlesztők felé. Nem kell végre angollal szarozni, ha gondunk van.
-
PaJa1
őstag
válasz
Dr. Romano #3426 üzenetére
A távolságmérőt a Game Suggestions-ben kell kérrvényezni, nekem nincs nagyobb szavam a forumban mint másnak. Lehet hogy már van ott ilyen. Ha van akkor AGREET kell hozzá szólni.
A GS-ek nem különbek a mezei játékosoknál. Kiemelten zaklathatóak a kérdésekkel, szervezhetnek jutalmazós eventet, látják a GS forumot, kapnak 1 listát a többi GS és GM illetve moderator elérhetőségeiről és tesztelik az új patchet. Ja meg fasza sárga színt a chatbensemmi egyéb. Játékon belül és a forumon bárki írhat privát üzit bárkinek. A GSek és a GMek valószínűleg válaszolni fognak rá, legalábbis nekem válaszoltak eddig
-
kisvardai
tag
válasz
Dr. Romano #3426 üzenetére
Szia
Nekem nagyon tetszik.Nem tudja valaki,hogy a többi TA-s autot mikor lehet majd használni???Pro Auto!!!Ja és azt szeretném kérdezni,hogy most van 1 Harpoon-om szerintetek azt fejlesztjem vagy várjak és majd vegyek másikat??Mert ez nagyon jó és gyors csak nagyon csúszkál!!!!
-
mazda626
addikt
válasz
Dr. Romano #3411 üzenetére
Köszi!
Orrvérzés. -
Amur
addikt
válasz
Dr. Romano #3408 üzenetére
Igen 9-11 között áll valamikor vissza a szerver, az invictus-os srácoknak szállt el a hálozat,és nem tudták javítani a bug-ot(legalábbis én valami ilyesmit forditottam a hírekből)
-
ABnormal
őstag
válasz
Dr. Romano #3408 üzenetére
igen,tegnap lekapcsolták a szervert,mert van a patch-ban egy nagy hiba,szerinted rageousék éjszaka összedobták a hotfix-et?
-
mazda626
addikt
válasz
Dr. Romano #3406 üzenetére
Le van halva a szerver. Az update még tegnap lejött, login képernyőnél kapok egy üzit, hogy server determined ...
-
erdol
senior tag
válasz
Dr. Romano #3399 üzenetére
Na igen másik gépen ma reggel csináltam update-t és 50-60-al jött sokkal gyorsabban végzett mint tegnap este ezen.
-
mazda626
addikt
válasz
Dr. Romano #3389 üzenetére
Az mekkora játék már!
-
törölt tag
válasz
Dr. Romano #3379 üzenetére
Micsoda??? 7kbyte/sec-el szakít a letöltés
-
kisvardai
tag
válasz
Dr. Romano #3332 üzenetére
hallod mennyit kell irnom hogy lelkes kezdő legyek???
-
kisvardai
tag
válasz
Dr. Romano #3332 üzenetére
hogy ki az aki már eltudta inditani vagy sehogy?????
-
kisvardai
tag
válasz
Dr. Romano #3329 üzenetére
én is de azt honnan tudod megnézni!!!?????
-
kisvardai
tag
válasz
Dr. Romano #3314 üzenetére
áááááááá csesszemeg nekem is benyomta még az 55 Mb!!!!akinek ez most megy az irjon már!!!!fölleg aki már végzettt!!!!
-
kisvardai
tag
válasz
Dr. Romano #3314 üzenetére
nem akarlak elkeseriteni de fél 4 óta!!!amikor kilökött a játékbol azóta,akkor rögtön elkezdtem!!!!és most fogja befejezni kb 5 perc!!!
-
kisvardai
tag
válasz
Dr. Romano #3309 üzenetére
Hello
Szerintem jobb ha elkezded szerintem már az egész világon a végét járja!!szerintem kezd el!!!! -
Speed®
titán
válasz
Dr. Romano #3294 üzenetére
Eladtam..a helyére szánt 88GT meg 2 hetet késik. De holnap kapok kölcsön egy másik 73GTt
Igaz, az DDR2es és 500/1000ret bír, de bőven elég.
-
erdol
senior tag
válasz
Dr. Romano #3289 üzenetére
Sajna igen "modemes" sebesség.
-
MaciG
addikt
válasz
Dr. Romano #3272 üzenetére
Hát ha tényleg szereted a gamet és van is időd játszani akkor az semmi
Ma este 7 körül csinálok egy szobát >>>>(PH)<<<< néven pass: prohardver a pro vs-be. aki akar jöjjön
Ha lenn vagyok winbe és néha felnézek attól a szoba aktív? Jah és az mért van ,hogy lerakom tácára ,de nem oda teszi hanem oda ahol az msn,stb van és onnan aztán az istenért se akar visszamenni a játékba?
-
MaciG
addikt
válasz
Dr. Romano #3230 üzenetére
valamikor majd össze kéne dobni egy össznépi nascart
Amőgy kocsikat lehet eladni? És ha igen akkor hol? mert én még nem leltem rá
-
Romeo23
tag
válasz
Dr. Romano #3192 üzenetére
Akkor lesz délután pH!-s TA?
-
Amur
addikt
válasz
Dr. Romano #3192 üzenetére
corvette67 néven sikerült regelnem.fel még nem telepítettem.
Mire figyeljek az elején,adjatok pár kezdő tanácsot a jó induláshoz!
(milyen típusu versenyen lehet sok pénzt szerezni,kit vagy mit kerüljek el,trükkök,tippek!)
thx! -
Jaxxx
csendes tag
válasz
Dr. Romano #3185 üzenetére
Hella, a nickem a játékban Jaxxx06, kösz a tippet, hiányosságom a cikkel kapcsolatban pótoltam...
-
pisti
őstag
válasz
Dr. Romano #3177 üzenetére
Lehet mondogatni, hogy csak egy játék, de mint ahogy sokmindent az ez által nyújtott szórakozást is tönkre lehet tenni. Amit ha valaki direkt csinál az elítélendő.
Szó sem volt arról, hogy nekünk is neki kell állni lökdösődni, sőt kifejezetten nem ajánlott. Hanem szépen menteni kell a replayt és jelenteni az esetet az adminoknak, pont erről is volt szó.
-
pisti
őstag
válasz
Dr. Romano #3174 üzenetére
Nem relax, mert ha hagyjuk az ilyeneket nyugodtan tombolni azzal magunknak is ártunk, mivel legközelebb sem fogja semmi akadályozni.
Viszont, ha kap valami kellemetlen büntit, akkor lehet 2x is meggondolja az illető következő alkalommal, hogy nekiálljon-e törni-zúzni. -
Speed®
titán
válasz
Dr. Romano #3174 üzenetére
Én sem. A Dual Actionom mostantól One Action..bal kar kampec.
Vagy előhalászom a másik kart, vagy gombbal adom a gázt és szívok.
Vagy abbahagyom ezt a szart, ahol egy kibeb@szott votekick sincs.
Pics@ba.pisti Úgy gondolom elég alaposan meg lett neki magyarázva
-
Shad0w
senior tag
válasz
Dr. Romano #3150 üzenetére
Ööö, aminek biztos van: B-road, South half course, around the block és a city tour #1. De pl. a circuit (german) mapoknál egyiknekse nincsen és asszem a MUD pályáknak sincs. (most nemtom megnézni, mer warezoltam és beszoptam egy vírust, és nemindul a PT. Rakhatom megint újra a wint...)
-
Speed®
titán
válasz
Dr. Romano #3095 üzenetére
Ha végignézted volna, azt is mutatják. ~45°ban bedől a gép hevesen rázkódva.
LFSben nem rossz, de Richard Burns alatt kirázná a lelkemet..kipróbálnám -
PaJa1
őstag
válasz
Dr. Romano #3064 üzenetére
Lemaradtam, milyen impulsive-s verseny volt?
Kész a Corollám isLehet mostmár tényleg elkezdek gyűjteni
De szirtem hamarabb veszek 1 Wizzt mint h megvárjam a 100K-t és Harpoon legyen belőle
Szerencsére most otthon vagyok, cserélgethetem az IPcímemja és Köszönöm!
-
pisti
őstag
válasz
Dr. Romano #3066 üzenetére
A honlapon szokták írni. Bár úgylátom az alapján egy órás késésben voltak a kezdéssel.
Meg a végeredménynél, ahol a pontokat összegzi, a képernyő alján írja, hogy van-e XP vagy RP bónusz. Külön kis rublikák vannak az RP-nek, meg az XP-nek is. -
pisti
őstag
válasz
Dr. Romano #3064 üzenetére
Izé, ha olvassa valaki, úgylátom tíztől +50% RP rush hour van!
Jól mentem, de az a keybrd gyerek még jobban. Lehet speedbug miatt volt, nemtudom. Nincs stock kawanával viszonyítási alapom. A TA jóvolt, egyszer kilökött a srác bár valszeg tényleg véletlen volt, meg aztán úgyis ilyen 1:27-es pit köröket ment, laza fél percet vesztett a pitkiállásoknál összesen a srác.
-
BaliJack
aktív tag
válasz
Dr. Romano #2992 üzenetére
Köszönöm a válaszokat, és a tanácsot.
Azt az 54-et elég nehéz betartani, amikor nagyon lelkes az ember
.
Tegnap pitbe be, fék a kannánál, tőtti, gondoltam, hogy nem fullra zúzom, fullgáz, erre bünti, mert túl gyorsan mentem.
Billentyűzettel még nem megy olyan jól, így oda-vissza előzgettük egymást egy körelőnyben levővel, és inkább elengedtem, mert már kettő kék zászlót lengedtek.
Szerk: majd ma kipróbálom kormánnyal legalább a TA-t.Viszont azt marhára nem értem, hogy miért lökdösnek. Hátulról főleg és eléggé finoman. És ilyenkor kezdik el lengetni a piros zászlót
!
Még egy kérdés: ha el szeretnék engedni gyorsabb embereket, akkor a belső ívre húzzam be a kocsit?
-
dokar
addikt
válasz
Dr. Romano #2967 üzenetére
Az idő itt a legfontosabb infó (főleg a TA-ban, amióta sajna megszűnt a távolságmérő
)
de hát ez a szerencsétlen HUD köridőt mutat, nem pedig azt, hogy hány másodpercre van tőlem.
-
Dirtyz
őstag
válasz
Dr. Romano #2967 üzenetére
Jólvanna, nem mindenbe belekötni
-
dokar
addikt
válasz
Dr. Romano #2931 üzenetére
Egyébként milyen nickel vagy a játékban?
amilyennel itt, csak ott van előtte, hogy HUN
-
Romeo23
tag
válasz
Dr. Romano #2920 üzenetére
Ha magyar fejlesztés, miért nincs benne magyar nyelv? Vagy van?
Bezzeg a stalker oroszul is megjelent. -
Sam8888
tag
válasz
Dr. Romano #2914 üzenetére
Sztem a többi szerver a japán verzióval működik csak (Level-R néven futt ott a gáma)
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
Dr. Romano #2931 üzenetére
Ma reggel. Úgytűnik, hogy a netszolgáltatóm okozta a gondot.
-
dokar
addikt
válasz
Dr. Romano #2923 üzenetére
hű kösz, megnyugodtam, már majd nem megijedtem, hogy homokszem került a gépezetbe
-
-=ZS=-
tag
válasz
Dr. Romano #2922 üzenetére
Köszi! Autó még soká lesz belőle, de mindenképpen összerakok majd rá szép kasztnit, festést, és teszek fel fotót
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
Akkor is maximum csak létezett, mivel azóta hogy játszom eltelt 1,5 hónap és soha nem volt online, üresen meg nem hagynak szervergépeket. Szvsz nagyon nagyon sokat kell még promózni hogy a TA átlépje a Phoebus határait. Esténként a nagyon maximum 250-300 főt éri el a szerver, napközben néha meg 100-at sem. És ha belegondoltok ez egy online játéknak írtó kevés főleg hogy ráadásul bárhonnan lehet játszani (a Földről) - lásd EU, US és ausztrál rush. Ennek ellenére kívánom hogy nője ki magát, mert üde színfolt.
-
Romeo23
tag
válasz
Kösz az infót mindenkinek!
A nevem a játékban PeArp80 (azt hiszem
)
Ez a Project Torque nem egy magyar játék? Valahol azt olvastam. -
pasy
csendes tag
válasz
Dr. Romano #2870 üzenetére
mennyit bir?
-
PaJa1
őstag
válasz
Dr. Romano #2860 üzenetére
A problémája az hogy hogy a numpadra szeretné állítani az irányítást, hogy ugyan olyan legyen az elrendezés mint a nyilaknál, a gond csak az hogy a numpad a direkt sebességi fokozatokhoz van hozzárendelve és ezt nem lehet módosítani, de dupla hozzárendelést lehet csinálni.
Valóban fizetttem az RXért, pontosabban a 2100AP ért. Nem fizettem volna ha még régen amikor a poon meg a quad közel 1 árban és teljesítményben volt Harpoont vettem volna és idnultam volna RX7es eventeken, talán 1et megnyerhettem volna... ilyen az én szerencsém, PT vel kapcsolatban semmi sem jön össze. -
csige791
tag
válasz
Dr. Romano #2852 üzenetére
igy már nem halok meg hulyén
-
EQMontoya
veterán
válasz
Dr. Romano #2842 üzenetére
anyáztam, amikor simán nyertem volna a TA giveaway event egyik elődöntőjét, és egy farok szándékosan kiütött. finoman szólva elküldtem a k anyjába
-
törölt tag
válasz
Dr. Romano #2829 üzenetére
Most nyertem egyet szerencsére nem ütött be
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
Dr. Romano #2809 üzenetére
hehe... én is láttam.. ki is rakott... (pont most akartam felrakni a képet...de látom már megelőztek)
Azóta nem tudok csatlakozni a játékhoz...sőt a weboldaluk se tölt be...szerk.: hehe... két percen belül 4-en leírtuk ugyanazt
-
rsx
aktív tag
válasz
Dr. Romano #2809 üzenetére
Üdv
Pont igy jártam én is most
Nem is tudom inditani a játékot -
Plokijuma
aktív tag
válasz
Dr. Romano #2789 üzenetére
de hogy...de néha betévedek TA-ba is... és borzasztó inkorrektnek tartom ezt a speedbugot...
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Dr. Romano #2774 üzenetére
AAA utan level R jon.
-
törölt tag
válasz
Dr. Romano #2733 üzenetére
És az mennyivel jobb hogy én szitakötőnek néztem?
Plokijuma: Szerintem is nagyon igazságtalan így ez a rendszer, én is dupla penalty-t kaptam ez után. Ma is versenyztem, és nekemjöttek többször is, de alighogy nekemjöttek, már villant is 2 piros zászló, namondom kész, ez megint bünti... Aztán valahogy megúsztam. Meg tudnék még mesélni ezeregy dolgot a TA-ról, de gondolom mindenki. Voltak ma is retardáltak, végig a többi versenyzőt próbálták kiütni, miután az ő játékuknak teljesen vége lett. De ez is szinte minden alkalommal előfordul, ha jövök játszani.
Én is kipörgettem tegnap a fórumtársamat, azthiszem gregory88 volt az áldozat. A boxból kifelé mentem mögötte, arra számítottam hogy kikanyarodik mert nem voltak mögöttünk elhúzók, és kívülről meg akartam előzni, de végül nem követte el a várt mozdulatot, és elkaptam a kereke hátulját. Azonnal elnézést kértem, és lelassítottam, hogy visszavehesse a pozícióját. Még ha külföldit ütök el véletlen, nekik is mindig visszaadom a helyét, a pálya szélén megvárom míg beelőz...
Orbi, azért érdekelhetnének mások is...
-
törölt tag
válasz
Dr. Romano #2679 üzenetére
Egy CRC videót kerestem, de ezt találtam:
rövid SS pályás, kicsit katlanos igazi TA
-61mb saját videó -
msgt.fubar
senior tag
válasz
Dr. Romano #2679 üzenetére
Naja, a szélárnyék-bug... mikor egymás mellett fej-fej mellett haladnak ketten, és egyik szélárnyékát sem tudod elcsípni, mert mindig azé tűnik el amelyikhez mész... ilyenkor szoktam kacsázni és néznek hülyének hogy mi a franckarikát csinálok
-
törölt tag
válasz
Dr. Romano #2673 üzenetére
Jobban is jártál, tényleg hatalmas karambolt csinált az ember. Még külföldi noob-októl is ritkán látni ilyet... Nekem nem is volt jó versenyem utána, olyan ideges voltam hogy már csak retire-ztem mindig verseny közben
Indulnom kellett volna inkább azzal a 8 emberrel, az jobb megoldás lett volna tényleg.
-
norbiphu
őstag
válasz
Dr. Romano #2658 üzenetére
ja nálunk is hasonló a helyzet
írok egy levelet az említett témában nekik gyorsan
-
Rageous
csendes tag
válasz
Dr. Romano #2629 üzenetére
A klánok/teamek tervbe vannak véve, a nem túl távoli jövőben benne is lesz a játékban.
A pezsgőzésnél, minél "tisztább" volt a verseny, annál nagyobb az esély a 3 egyforma színre.
-
-=ZS=-
tag
válasz
ha utolsó vagy egy 30 (vagy 15) körös versenyen ne foglalkozz vele, menj végig mert a többiekkel is bármikor történhet valami így egyből szerezhetsz egy jó helyezést
Meg egyébként is, ha végigmégy egy 30köröst, többnyire clean sector-ral, akkor már alapból 2800 pont körül jársz (két közepesen jó B-Road, kevesebb idő alatt), erre jönnek még a szorzók..
Tegnap este én is jókat TA-ztam, (2x.000 XP/RP) az ellenfelek nem sok vizet zavartak..Big G3ry kolléga vert el egyszer, aztán a következő öt TAt egyhuzamban nyertem, és végre sikerült 31 alá vinni az összidőt is!
(érdemi draftolás nélkül)
-
havok
csendes tag
válasz
Köszke a tippeket!!
Sztem péntek este majd ráérek és akkor megint nyomhatunk egy kis TA-t -
Filder
csendes tag
válasz
Dr. Romano #2634 üzenetére
Bexter néven rovom a köröket, bár mostanában ritkán vagyok.
-
Beleczkil
tag
válasz
Dr. Romano #2634 üzenetére
beleczkil
-
norbiphu
őstag
válasz
megkérdeztem. ha van valami megírom.
-
norbiphu
őstag
válasz
Dr. Romano #2626 üzenetére
van vagy nincs?
mod: én benne vagyok
nézzünk szét akinek ami tetszik linkelje ;)
mod2: mindjárt írok egy levelet aerinak, hogyha összegyűjtök n nevet és tényleg ilyen klubszint miatt akkor kapunk-e egy free nickchange lehetőséget (vagy ők csinálnák meg), vagy pénzéhes dögök?
-
MaciG
addikt
válasz
Dr. Romano #2604 üzenetére
Köszi szépen az infókat
-
smisa
őstag
válasz
Dr. Romano #2601 üzenetére
Oké de azért az durva , hogy az alap Lionra ráteszek mindent ami 1. szintű és nem javúl 5% a köridő
(tudom én vagyok béna
), de most komolyan mennyit hozz egy chiptunning a valóságban egy 150 Hp-s autón
kb?
Még mindig a kaszni tuing a legjobb szerintem még így is hogy emelték az árrát.
-
MaciG
addikt
válasz
Dr. Romano #2601 üzenetére
ÉS hogy lehet tuningolni? Mármint hogy ha minél többet játszól (nyersz) akkor kapod hozzá a lóvét?
-
PepeDon
tag
válasz
Dr. Romano #2597 üzenetére
Lehet, hogy te olyan szerencsés (vagy szerencsétlen) vagy, hogy te nem találkoztál speed buggal. Pedig elhiheted, attól nincs rosszabb, mikor teljesen jól íven menve egyszerűen nem éred utol a másikat.
Bár most azon gondolkodom, hogy ez tényleg ilyen random opció a játékban. Csak azért játszál állandóan, mert 'hátha ma nekem jön össze'. -
Plokijuma
aktív tag
válasz
Dr. Romano #2595 üzenetére
Nem hinném... 6-7 fős versenyen is simán előjött nem egyszer...és senki se lagolt...
(nekem úgy tűnik,hogy nem a lag miatt van) -
msgt.fubar
senior tag
válasz
Dr. Romano #2580 üzenetére
Naja, 49 másodperces B-road Wizzel befigyel erősen
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
Dr. Romano #2578 üzenetére
Na de mégis ott van a Rankings-ban az eredmény! Meg vannak ott 51, 52, 53-as idők is... ezek mind szerverhibák lennének?
-
havok
csendes tag
válasz
Dr. Romano #2561 üzenetére
Majd valamikor összehozunk egy kis versenyt...pl. hétvége felé
-
Kommy
veterán
válasz
Dr. Romano #2555 üzenetére
Igen mentünk már párszor együtt.
Most voltam TA-zni egyet csak 4-szer löktek ki de ígyis 8-dik lettem a 15-ből, a kedvencem az amikor az utolsó kanyarba löknek ki, ráadásul egy olyan akit éppen lekörözök és így veszítettem 2 helyet. -
HofEE
csendes tag
válasz
Dr. Romano #2522 üzenetére
HöfEE a nickem a játékban, a problémámra meg köszi a tippeket, lehet hogy nem szeret a játék ugyanis nekem még a 9. körben tök üres tankkal sem sikerült 1 perces időt megközeliteni. Úgyhogy nem tudom mi lehet.
-
ABnormal
őstag
válasz
Dr. Romano #2530 üzenetére
DonPachi német és a testvére is jól nyomja mindkét accountjával
Don 9800pro-val játszik,egy 3000+-os amd-n,alaplapot nem is tudja,h milyen...
Szerk: köszönöm szépen,a dolgozó népet szolgálom
-
válasz
Dr. Romano #2512 üzenetére
Lehet, akkor a számokra rosszul emlékeztem
Eh, megyek TAban, hááát jah, elsőre majdnem kitépte a kezemből a kormányt a rásegítés, én meg vissza, így szeritem a szalagkorlát melletti első 2 nézősor tuti összepisálta magát... Aztán meg találtam valami agyatlant, aki nem engedett előzni, kb 3x vágott elém, aminek semmi értelme nem volt ( annyi, hogy lemaradtam a többiektől, és nem tudtam kergetőzni velük). Viszont egy aranyos trükköt bevetve a mint a villámból sikeresen lehagytam a rohadékot
( folyton egy oldalról próbáltam előzni, mindig befékezve, aztán amikor egyszer elrántotta kicsit jobban, akkor másik irányba át, majd padlógáz)
Azért nem olyan rossz, kár, hogy én anno az utolsó filléremet is a quadrora költöttem
Szerinem 1-2 héten belül visszatéren én is kicsit aktívabban.
-
válasz
Dr. Romano #2504 üzenetére
Meg az a furcsa, hogy pl sima pályán (nem TA, és nem is drift) próbálok az iveken menni, (alig lehet, mert rohadtúl orrnehéz a gép, és csúszik kifelé) erre mindenki valami eszement powerslidedal, beelőz.... Mi afene? 1 hónap alatt a powerslideos, kézifékes kanyarbevétel lett a tuti?
-
válasz
Dr. Romano #2499 üzenetére
Azt már meg sem említem, hogy szegény quadrom is mintha lomhább lenne, kanyarokban, porrá alázzák :S Igaz, még nem fok mindent fejlesztettem rajta ( Jah, azt jól olvastam, hogy ajándék quadrot adnak?)
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
Dr. Romano #2498 üzenetére
Ezt nem is vitatom, bár én ebben a rendszerben még nem játszottam (csak Sharky cikke nyomán kezdtem el, akkor pedig már ez a megoldás élt), de el tudom képzelni hogy jobb lehetett.
Csak gondolom a fejlesztők inkább a realizmusra törekednek, így erre váltottak. Az lenne a legjobb ha opcionálisan beállítható lenne, hogy ki melyiket szeretné használni.
Bár attól tartok az csak még tovább növelné a küldendő és fogadandó adatcsomagok számát, mivel kétféle módon kellene kezelnie a játéknak az állásokat
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
Dr. Romano #2492 üzenetére
Valóságosabb is egyben, ha belegondolsz mindenhol így mérnek... NASCAR, Forma-1, Rally-k, stb...
-
pisti
őstag
válasz
Dr. Romano #2492 üzenetére
Az a távolságmérős rendszer hogy működött?
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
Dr. Romano #2460 üzenetére
10-12 fős versenyen is előfordul... kisebben tényleg annyira nem rémlik... de úgy meg nem az igazi, ha kb. 5-6an köröznek a pályán...ennek a játékmódnak ez a lényege, hogy minél többen játszák... több autó= több draft lehetőség --> Több stratégiai variáció... Legjobb stratégia, ha nehéz autóval (amíg lassú vagy) találsz egy könnyebb kocsijú draftpartnert.
S majd amikor kiáll a pitbe a partner, könnyű kocsival jó köröket futhatsz...Szegény Paja tegnap ezt megtapasztalta
Mindig megtaláltam őt, amikor nekem nehéz kocsim volt, míg neki meg csak félig volt a tank
Igen, a lagosok kiszűrésére lenne egy egyszerű megoldás... Játék indításnál a server csinál egy pici net-tesztet minden játékosnál, s ez alapján döntené el (sebesség, stabilitás), hogy mekkora létszámú és milyen módban engedné játszani az adott játékost... picit diszkriminatív, de a többség érdekét szolgáná... így megszünne a néha előforduló 5-10 perces betöltések is, ami kicsit durva...
Ahol ghost mód van ott nyilván nem annyira zavaró az ugráló laggos player, de TA-ban szörnyű...és sokan nem tudják, hogy lagolnak...és hogy ez milyen zavaró... ma reggel kifogtam egy ilyen "ugráló" játékost, aki draftolni akart velem... 10 kör akatt vagy 5-6szor teleportált közvetlen elém (álló kocsival), jópárszor neki mentem... (ráadásul ő szerintem megse érzte, mivel csak a "szellem" képét látom, és már rég nincs ott...csak az én monitoromon tart épp ott, ahol van) Sok-sok időt buktam miatta...
Szóval jó lenne, ha bekerülne egy ilyen fejlesztés a játékba. De a netkód is erősen optimalizálástra vár... Van sok lehetőség a játékban, de sajnos vannak benn zavaró bugok. Látszik, hogy a sokat foglalkoznak a játékkal a fejlsztők(patchek), így remélhetőleg a durvább hibák hamarosan megszünnek...mert ezek a játék élvezhetőségét erősen csökkentik...Hajrá Invictus!
-
mazda626
addikt
válasz
Dr. Romano #2457 üzenetére
Az a THG teszt nem ér semmit. Különböző kártyák, ez nem gond, de a driver sosem egyforma. Nem hiszem, hogy végigtesztelik a kártyákat azonos driverekkel. Úgy meg nem ér semmit az egész. Régen a 8600GT alulról szagolta az X1950 Pro-t, most meg megveri.
-
Speed®
titán
válasz
Dr. Romano #2447 üzenetére
Élsimítással 1.5X, anélkül 2x gyorsabb átlagban a 3850 az 1950esnél.
TH féle VGAcharts enyhén szólva sem megbízható szerintem..EQMontoya
Fejezd be a hisztitHamarosan jön az új verda TAba és a többi rész is frissül. Szerezd vissza az accountodat és sz0pasd le azt aki miatt meghurcoltak.
Amúgy a legjobb megoldás a vitás versenyek rendezésére, ha elmented a replayt. Ha valaki rendszeresen szívózik, simán kirakathatod a bizonyítékkalNincs időm játszani, meló
Nyomjátok hunok, legyünk PT nagyhatalom
-
törölt tag
válasz
Dr. Romano #2447 üzenetére
Ha felnyomod magasra a textúrát azzal rádobja a játék az AF-et is, önmagában a max textúra sokkal többet eszik itt, csak te nem érzed, de én nagyon
Próbáltam DX8-ban egy 3 körös versenyt, de annyira undorító úgy a grafika szerintem hogy kerülgetett a hányinger, ráadásul egy városi pályán, gusztustalan voltMeg vannak dolgok amiről nem szivesen mondok le, az árnyékok és a motion blur, meg a HDR például. Így nem kellett, medium árnyékon kicsit később jelenik meg és nem olyan részletes, de legalább van, és dinamikus, a motion blur meg kell hogy jobb legyen a sebességérzet
Inkább lemondok cserébe az AA-ról, meg a látótávolságból veszek le, vagy a füstölés legyen kevesebb vagy a por (particle). Most így nagyjából tűrhetően néz ki [link] [link] még ezzel a fostalicska kártyával is
Ezek a beállításam: [link] plusz a 8x AF driverből. Az az igazság hogy TA-n az elején a sok szélárnyékfüst miatt lelaggolok 19-25 fps-re ami nagyon zavaró, de úgyvagyok vele hogy inkább kibírom azt az egy kört így, akkor sem butítok vissza! Az X1950-el is ez volt, és nem vettem vissza egy dekát sem a max grafikából! Szerintem ez optimalizálási probléma lehet, körül kéne nézni a fejlesztőknek a particle körül, nagyon fektet itt az az effekt, tulajdonképp indokolatlanul!
A Tom's Hardware-s linkre csak annyit mondanék hogy azon az overall listán a 256 megás HD3850 szerepel...
-
törölt tag
válasz
Dr. Romano #2441 üzenetére
Végülis az túlzás hogy jó, de a tuninggal nyertem kb pályától függően 5-15 fps-t, úgy hogy visszakaptam a 8x anizotropikus szűrést is, ami rohadt fontos, pl TA-ban mikor levágod a füvön, sima medium textúrán nincs anizo semm csak rohadt későn élesedik ki a piros festés, majdnem rescue lett belőle párszor... Meg a city tour reverse egyik kanyarában, na mondom ezt levágom, közelértem és nekicsattantam a kerítésnek
El is vesztettem a versenytAz anizo hiánya miatt nem szűrte le a textúrát időben!
Nem tudom milyen lesz a 3850, ütősre számítok, az biztos
-
törölt tag
válasz
Dr. Romano #2381 üzenetére
Bocs nem is néztem ezt a hszt
Dehogy, ez csak egy kölcsönkártya, eladtam a Pro-t, jövőhéten (vagy azutáni héten) meg intézek egy HD3850-et, addig ezzel szenvedek! Jó kis karesz ez, csinál 3900 pontot 3dmar05-ben alapon
Terhelve 84 fokos a GPU a gyári passzív hűtéssel, de most benyomtam egy 12 centis Zalmant 5V-on a HDD beépítő keretek elé, kb 8cm-re van a vga előtt, így most kb 20-25 fokot hűlt, úgyhogy indul a tuning!
-
törölt tag
válasz
Dr. Romano #2403 üzenetére
A Windows Update-et azt még telepítés után kell egyből kilőni, aztán soha többé nem is szabad bekapcsolni
-
nofreenick
aktív tag
válasz
Dr. Romano #2386 üzenetére
nem sok autóversenyes játékkal játszottam, amivel igen azok persze pont az NFS-ek voltak, szóval azokhoz képest volt furcsa az irányítás
a grafika nem nagy durranás btw, de az ilyen free2play játékoknál ez jobb is így sztem, sokkal szélesebb körben játszható
az, h magyarok fejlesztik ezt a játékot (ha jól értem), mit jelent nekünk? gondolom a kiadó nem magyar, és a szerverek sem itthon vannak... ez csak a ping miatt érdekel (bár nem volt lag gondom még úgy sem, h a kimenő sávom teljesen foglalt volt
)
-
Rageous
csendes tag
válasz
Dr. Romano #2386 üzenetére
Tibiajax: profiler-nek nem lennél jó
De igaza van Dr Romanonak: PEACE
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
Dr. Romano #2369 üzenetére
Köszi!
Remélem a döntőn is ekkora mákom lesz, mint most voltDe azzal is elégedett lennék, ha magyar nyerne a döntőben.
3-4.körben szépen kilöktek és le is maradtam picit az elsőkhöz képest (talán 6. helyre estem vissza). A 10 körös verseny 9. körében kivétel nélkül mindenki kiállt a pitbe, aki előttem volt. Először nem hittem a szememnek. Csak én mertem bevállalni azon a futamon pit nélkül...igaz, az utolsó körben szószerint be kellett imádkozni a kocsit a finishig, mert utolsó kanyar közepe fele kifogyott a benzin...és a többiek rohamléptekkel jöttek fel.
-
-=ZS=-
tag
válasz
Dr. Romano #2369 üzenetére
Köszike, azon leszünk szerintem mindnyájan
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
Dr. Romano #2366 üzenetére
Röviden, tömören:
Sikerült, nyertem.Szerk.:
Ha jól tudom még két magyar nyert szintén, grat nekik -
msgt.fubar
senior tag
válasz
Dr. Romano #2316 üzenetére
Pont ezt csináltam tegnap
Elegem lett belőle hogy lejmol, szóval satufék, durr! Kapta is a penaltyt, utána félóráig anyázott nekem
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
Dr. Romano #2314 üzenetére
Na ezaz amit legjobban tudok utálni, mikor 2-3 körön keresztül rajtam spórolnak, majd lassítok... ő is lassít... én mégjobban lassítok... ő is... a végén lehagynak 5-en, de csak nem előzne meg... és ezzel a balfaszkodással el van baszva egy egész verseny. Mert ha azt mondom hogy 1 körön keresztül én spórolok, majd váltunk és 1 körön keresztül pedig ő, akkor az úgy oké. De így nem, ez számomra már-már vérlázító.
-
PaJa1
őstag
válasz
Dr. Romano #2301 üzenetére
Ha TA zol és valamiért nem fog kedvelni a játék akkor veled is elő fog fordulni
De mi van akkor ha ez a lassitás a rating miatt van? Magas ratin - nagy lassítás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55UR78003LK Smart Led Tv 140 cm, 4K HDR, webOS 23 ThinQ AI Garanciàlis/
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest