- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sam8888
tag
válasz
nofreenick #2388 üzenetére
Asszem a japcsiknál már befutott játék. Level-R néven fut náluk. Vannak benne reklámok meg mittomén. EU verzióban még nincsenek reklámok. (Pedig sztem autótuning cégeknek nagyon megérné. Érdemes lenne a fejlesztőknek pár e-maillel megbombázni a tuningcégeket, akár még a magyarokat is
)
-
Dr. Romano
veterán
válasz
nofreenick #2385 üzenetére
Üdv!
Nem kell nagy fannak lenni, én is csak párszor játszom a játékkal naponta. Az irányításhoz meg hozzá lehet szokni (szerintem nagyon jó).
//A multkor havernál játszottam az NFS MW-el újra és a PT után nagyon gyerekes játéknak tűnik irányítás szempontjábólTibiajax & Rageous
Szerintem semmi gond nem volt azzal a poénnal (ami ráadásul offba volt téve). Valaki szerint vicces, valaki szerint felháborító. Ilyen világban élünk ahol a vélemények ütköznek, különböznek (szerencsére!!).
Peace! -
Dr. Romano
veterán
válasz
nofreenick #2338 üzenetére
Üdv!
Ha a sorok között üres sor szerepel akkor nem megy az off, csak összefüggő szöveg esetén.
-
törölt tag
válasz
nofreenick #2338 üzenetére
Van amikor érthetetlen okból nem kerül off-ba az elkerített szövegrész...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest