- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
Én sem akarlak megbántani, de a legjobb időm 55 alatt van. Egyedül, 9. kör.
De ezt verseny közben speedbuggal megáldva futottam, ergó sz@rt sem ér.
Normális versenyen még anno hosszú váltóval 55.3 volt a csúcsom vonatozva.
Ellenben itt most arról van szó, hogy Practice módban elméletileg lagmentes kapcsolatban ki mit tud felmutatni. Még én sem jártam 58 alatt úgy#3044 A Fraps többek közt erre is használható, igen.
-
Dr. Romano
veterán
Gondolom nem billentyűzettel...
Nekem a legprofibb ürestankos időm speedb. nélkül 58.060 körül volt. (lényegében full üres tankkal és jókora füvezéssel)
Egyelőre elképzelni nem tudom erre még hogyan lehetne rátenni 0.500-at
Mindenesetre gratula hozzá
Egyébként meg nagyon megbántottál és ez fáááj -
-
-=ZS=-
tag
Ez igaz, de akkor vesztene az élethűségéből a program.. Jó ez így, hogy izgalmas a lekörözés, ha normális versenyben zajlik. Viszont amint lökdösődő barmokat kell kerülgetni, onnantól bukik az egész.. A legjobb megoldás a VoteKick - VoteBan lenne
, szerintem. Nem sokáig kellene kerülgetni a gyökereket.
-
PepeDon
tag
Pedig ez egyszerű. Három egyforma szín. Utánna jön a pezsgőrázás, egérrel. Én meg erre nem jöttem rá, hogy mikor jól fel van rázva mit kell csinálni? Kattintani? Mondjuk a csík sose ment végig. Az animáción is látszik a többiek pocsolják a pezsgőt, az én csávókám meg csak rázza, majd abbahagyja, de sehol a pezsgőfűrdő, csak a tarja az üveget.
-
csige791
tag
"Mi lett a 24 órás verseny eredménye hol végeztek a magyarok ?"
Látogass el az [Oldalunkra] ott részletes beszámolót olvashatsz a magyarok teljesítményéröl. A főoldalon a híreknél találhatod a cikket.
-
norbiphu
őstag
"There appears to be an issue with the MMO Site Promotion and our latest update to the web site. This will be resolve soon, just keep your key, and check back in a couple of days."
-
Sam8888
tag
-
Sh4rKy
senior tag
nekem amint beléptem megadta....
más:
mekkora faszparaszt magyarokkal találkoztam bazze... énvoltam a köcsög azért mer a stallionommal indulni mertem a wizz-ek meg a lionok ellen akik C vagy D kategóriájuak voltak... egyrészt ne faszparasztozzanak már le engem, amikor várom őket a célvonalnál, másrészt meg miaf*szt csináljak ha egyszer nem volt olyan szoba ahol A-B kategóriás versenyzők voltak?
rohadt életbe de feltudnak húzni az ilyen marhák... ha szarráalázom őket és rájuk verek két kört és nem várom be őket a célnál akkor elkezdhetnek szidkozódni... esetleg...
idióták... remélem olvassák a fórumot és ezúton üzenem nekik hogy nyazsgem... -
Dr. Romano
veterán
Sajna az a távolságmérő amit azon a képen látsz még a patch előtt készült a játékban (a kép novemberi).
Akkor még nem az időeredményeket írta ki a játék hanem a távolságot, ami szerintem sokkal informatívabb volt mint a mostani idős rendszer (full nem értem miért változtattak rajta).
Ahogy Plutor is írta a távolságmérőt visszaköveteljük
(akár az időeredmények alatt is bőven elférne)
-
Dirtyz
őstag
Ma engem is kivágtak néhány szobából, pedig nem (ph)-s a nickem és nincs harpoonom, csak Wizz-em
Ma egy szlovák gyerek nagyon lealázott, ugyanolyan szintű Wizz-el, mint az enyém 5mp-el jobb időket ment england-on. 2:03 volt a legjobbja, az aszfaltos részen úgy ment el, hogy csak na...
-
Dirtyz
őstag
A lion és a k660 hasonló kategória, mindkettő kezdő kocsi, köbö ugyanarra a szintre lehet hozni őket, Quadro nekem is szimpi, de nem tudnak nagyon sokat kihozni belőle ( vagy csak eddig mazsolákkal futottam össze ). Én egyelőre várok, hátha később lesz valami másik kocsi ( harpoon-t meg tudnám venn, de nem fogom )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Xbox Series X|S
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- LOQ 15IAX9 15.6" FHD IPS i5-12450HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest