Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
#31757056 #23856 üzenetére
Gridet jó gépen nem próbálta, csak a demot laptopon. Képeken láttam a grafikát, nekem nem jött be, csicsás csillivilli. Demo után a teljest ki sem próbáltam. De jobban van optimalizálva mint a PT.
freddyd bosszantott ma rendesen.
Azután, hogy vigyázok rá mint valami hímes tojásra, ügyet sem vetve rám átgázol rajtam az első féktávon. Én a falnak szögezve állok ő meg rongyol kifele a kanyarból.
-
PaJa1
őstag
válasz
#31757056 #23851 üzenetére
Nekem PTben szerencsére már full graf(nekem full, ami nem tetszik azt nem kapcsoltam be) mellett nincs baj az FPSsel. Laptopon is elfogadható FPSel megy, bár azon némelyik pálya eléggé húzós, főleg az éjszakaiak. azok olyan 30 körül mennek, de a többi ott is megy szépen minimum közeli grafikán ami szerintem nem is csúnya.
-
pisti
őstag
válasz
#31757056 #4172 üzenetére
Örülök, hogy tetszik ámberek.
Olyan hatalmas tapasztalat nem kell hozzá. Csináltam eddig egy CS 1.6 moviet abból van némi tapasztalatom.
Egy igazán tapasztalt movie készítő még sokkal többet is ki tud hozni ilyen kis moviekból is.
De jó lett ez, a contestre/eventre elég, jól szórakoztam míg elkészítettem és túl sok időm sem ment el rá.Azt a Born Too Slow (Nubreed remix) számot szerintem még nem hallottam, megpróbálom levadászni.
-
pisti
őstag
válasz
#31757056 #2744 üzenetére
Ahogy a start után is pitből kijövet sem muszáj rámenni a döntött útfelületre az első kanyarban. Én ott alul megyek ha nagy a forgalom, azt meg, hogy szabad-e épp a pálya elég jól lehet látni a minimapon.
A pitet megközelítve a célegyenesben (najó kanyar) száguldva meg szintén figyelni kell a minimapot, hogy valaki van-e épp benn, kb. mikor jön ki, stb. -
msgt.fubar
senior tag
válasz
#31757056 #2737 üzenetére
Én erre nem emlékszem már egyáltalán, de becsületes dolog hogy ezt így elmondod. Mondjuk nem is lehetett túl nagy atrocitás, mivel azt megjegyeztem volna, illetve bekerült volna a neved a pt_banlist.txt-be
Amúgy még azt imádom amikor jön ki valamelyik okoska a pitből, és egyből beb*ssza a verdát a beton közepére... nettó 150 mph a sebességdiffi, én kapom a penaltyt, jobb esetben csak lemaradok, ő meg anyázhat még öt sornyit a chat-ben... Mi a francnak van a gyorsítósáv sárga vonallal elválasztva ha nem erre? Komolyan én is betonfalat építenék a pitből kivezető sáv és a pálya közé legalább az első kanyar végéig.
-
válasz
#31757056 #2660 üzenetére
Bocs, ha gondot okoztam, de mint akkor is mondtam, ez volt az első versenyem és az elején szélárnyékban belaggoltam és egyszerűen csak próbáltam vna kikerülni belőle és ezért mentem neki vkinek. Most már tudom, hogyan működik a játék, mellesleg hétfőtől új net mögül nyomom, úgyh nem lesz gond a laggal sem. Ha nem tetszik, nem kell bevenni a futamba, de azt hiszem te is voltatál kezdő....
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
#31757056 #2724 üzenetére
Erre megoldás az lenne, ha az első kör(ök)ben nem lenne penalty (vagy legalábbis kevésbé érzékeny lenne), mert a rajt balesetek 98%-a nem szándékosan van elődidézve, ráadásul pont az kap penaltyt aki nem is volt érintett hanem a roncsokba akad véletlen bele, mert nem tudja kikerülni.
Tegnap 3 egymásutáni versenyen kaptam penaltyt vétlenül, mert az utolsó helyekről indultam, és mindig volt egy rajtbaleset... és természetes mind 3 alkalommal eltaláltam valakit a pörgő/forgó/röpködő kocsik közül...
Most kérdem én, hogy milyen alapon kapok én büntit MÁSOK hülyesége miatt?
A legtöbb rajtbalestet a gépnél nem ülő játékosok, illetve a fűről a pálya közepére visszaigyekvő játékosok okozzák... Ez mind gondatlanság miatt van.
Cayman: Úgylátom a törésteszten átment a kocsid
ui.: Pár napja az egyik rajtbalesetnél 18-20 kocsiből 7 autó kapott rögtön penaltyt
(én ráadásul duplát
)
-
_Orbi_
aktív tag
-
norbiphu
őstag
-
_Orbi_
aktív tag
válasz
#31757056 #2708 üzenetére
Pisti: de kiléptem, mert első voltam és 3x kilöktek, majd utolsó helyről nem akartam tovább folytatni. Emiatt vontak le ennyi pontot?
Miértnem? a tömegkarambol az véletlenül volt, ugyanis ha már 2 autónyi szélárnyék van előttem, akkormárcsak 3om FPS-el tudok játszani... éshát ennyi FPS-el aki a sávjába marad 160-nál annak átadom az accountom is.
Sorry, tényleg nem direkt volt.szerk: öröm az ürömben, hogy most lett vége az Explorer eventnek és második lettem
-
pisti
őstag
válasz
#31757056 #2672 üzenetére
Várom a videót, ezt a magázást meg sürgősen felejtsd el, mert a hideg kiráz tőle.
szerk.: Erről jut eszembe egyik alkalommal mikor hasonló esett meg velem, előjött egy csúnya bug. Hogy penaltyt kaptam-e vagy sem arra most nem emlékszem, de azt tudom, hogy miután kiforgattak nyomtam a retryt, viszont a játék teljesen meghülyült, miután elindultam (előre a pálya felé) azt írta, hogy rossz irányba megyek, kaptam autó retry-t, utána megint hiába indultam el rendesen, megint rosszirányba mentem a játék szerint és így autóretryzgetett, ki is léptem a 'csába.
Tegnap egy sráccal ugyanez megtörtént, írta verseny közben. Szóval ez is egy csúnya bug, ha már valaki esetleg írja a listát nyugodtan rárakhatja. -
pisti
őstag
válasz
#31757056 #2662 üzenetére
Attól mert fórumlakók tudják csak a jelszót nehogy azt hidd, hogy nem fordulhat elő ilyesmi. Énis jártam már így, el kell felejteni. Szólni annak aki miatt szoptál, aztán legközelebb talán már nem csinál olyat.
Mondjuk ma énis kipörgettem egy srácot, mert egyszerűen nem volt más választásom. Annyira agresszív volt, vagy ő vagy én. Mondjuk a mezőny le volt már maradva kicsit, úgyhogy nem lett belőle baleset.
Egyébként ha megpörgetnek és totál irányíthatatlan az autó, akkor érdemes rögtön nyomni az "r"-t, legalább penalty ne legyen belőle. -
Dr. Romano
veterán
válasz
#31757056 #2448 üzenetére
Ez igaz. Optimalizálás szempontjából még azért kell csiszolni a játékon (bár már most is sokkal jobb mint a patch előtt).
Pl. az egyik Tokyoi pálya adott szakaszán ha este megyek igen szépen leesik az fps szám 10-15-re (de mindig csak az adott szakaszon).
Tehát tényleg van még mit dolgozni rajta.
Jah... hogy neked 512-es lesz a kari?Akkor az előbb nem szóltam
Speed(R)
Mondjuk ez igaz. Sajna a tesztek is régi játékokkal vannak, így tényleg nem jön át a különbség a karik között.
BiG G3ry
Pfff.... ha ezt tudom... mindjárt be is ültetem Cirmit a játék elé, hadd gyűjtsön egy kis RP-t -
Dr. Romano
veterán
válasz
#31757056 #2445 üzenetére
Igen az AF hiánya nálam is gondot jelentett, de én inkább a textúrákat magasra toltam (az úgysem kajál annyit talán mint az AF szerintem)
Ha nagyot akarsz gyorsítani a játékon, akkor mindenképp tedd DX8-ba. Kinézetre még úgy is okés a játék és így szerintem simán fog menni magas texti+AF-el.Az új karival kapcsolatban meg erre számíts!
Gondod nem lesz vele egy darabig (bár nem sokkal gyorsabb mint az X1950pro, igaz ott a DX10) -
Dr. Romano
veterán
válasz
#31757056 #2432 üzenetére
Jó az a kis GS!
Én egy ddr2-es 7300GT-vel nyomtam még a játékot 3 hónapja és jól futott vele közepesen
Nekem is passzív volt és húzva a 90 fokot is elérte (a bordához hozzá sem lehetett érni) aztán egy 8cm-es venti 60-ra levitte.
HD3850? Jó választás. Ha lenne lém, most én is olyat vennék (meg persze új cpu-t stb...)!
-
Speed®
titán
válasz
#31757056 #2125 üzenetére
Hát vagy CMes Galaxy GT 50ért, vagy Zalmis Giga 3850/512 40ért.
Persze ha nem rövid időn belül, akkor veszek egy 256bites 29Prot..qdak
Lagzol, az a bajod. Milyen neted van? Torrentezel közben?
Ha gyenge hozzá a neted, ezen nem igazán tudsz segíteni.
Bizakodj hogy a netkódot is optimalizálják patch keretében. -
pisti
őstag
válasz
#31757056 #2026 üzenetére
Énis kiléptem egy menetből.
Olyan balfaxok vannak, hogy nemigaz, 1 úgy akart kanyarodni, hogy többünket belökött a pitbe sikeresen első kör végén, moooroaan. Nyomom az "R"-t visszarak 1 negyed pályányit, elindulok aszondja "Wrong Way".
Autorescue, megint visszarak negyed pályányit, na itt untam meg...Jah azt már nem is említem, hogy némelyik úgy laggol, hogy olyan mint egy kvantum részecske, ottvan bazeg mindenütt a pályán, kikerülni nem lehet.
Úgy ezeketől eltekintve azért volt vagy 2 jó menet, a csajszi meg a rush hour együtt ütős.
-
törölt tag
válasz
#31757056 #2024 üzenetére
nem tudok lehiggadni, ilyeneket csinálok
panaszkodok
-
Speed®
titán
válasz
#31757056 #1893 üzenetére
Jó reggelt
Hallod, én meg tök ideg vagyok, hogy senki nem válaszol már
Hogy/hol a rákban tudom használatba venni a G-Metert??
Bonus question: mivel én már az ajándék előtt vettem egyet magamnak, most minden bejelentkezéskor azzal fogad a játék, hogy van egy gift. De ha alkalmaznám, ezt kapom az arcomba: [link] -
Speed®
titán
válasz
#31757056 #1890 üzenetére
Itt bejelentkezel.
Itt nyomsz egy frissítést ezután.
A megjelnő boxba beilleszted az itt kapott kódot. (regizni kellett ugye)
Aztán a játékba belépve a Garage/Gift menűnél megtalálod az 5 cuccot.Nabazze, mire leírtam, megoldottam. MMOs site rohadt lassú amúgy
QuadroSF a tiéd marad. Legalábbis remélem, me' ~100kt ráköltöttem hogy fullos legyen
-
Sh4rKy
senior tag
válasz
#31757056 #1750 üzenetére
ne vedd meg komám...
egy stalliont nem húzol fel 2-es szintig és akármilyen széttuningolt kawát lenyomsz egy jó backpack-elnézz meg engem... a stallion ottvan úgy, hogy motorjához hozzá se nyúltam, egyedül 1-es szintű "handling tuning" + 2-es szintű gumi van rajta, és így nincs az a kawa ami még otthagyott volna miután elkezdtem ráérezni az autóra (najó, csige lehet más tészta lenne =P )
-
Dr. Romano
veterán
válasz
#31757056 #1657 üzenetére
Jó versenyt nyomtunk csak az a Feddel (vagy hogy a fenébe hívták) csesztetett mindenkit és picit berágtam rá
Jah és bocsi hogy pont előtted gurultam 70mph-val
Persze grat a vizsgához, én már félek
Speed(R)
Váááá elvertél 50K-t a terepjáróraennyi erővel adhattad volna az RP-idet nekem is
feel good
Rageous írta a multkor hogy az Invictusnál is olvassák a fórumot, így csak beletesznek egy-két dolgot majd a játékba (de inkább az összeset amit kérünk!)
-
Speed®
titán
válasz
#31757056 #1657 üzenetére
Broad/Spagetti volt a menű HexanGTt meg Harpoonok ellen.
Utóbbival nem bírtam, de HexanGTt meg Quadrokat vertem.
Hiába, azZoroszlán a királyEstefelé valszeg leszek TAn.
feel good
Vannak a reklámban "szép" nagy reklámfelületek ("Advertise here").
Tehát nem ingyen. És továbbra is ott lehet a lehetőség az APs vásárlásra, ha valakinek attól nagyobb, hogy fizet 20 dodót egy virtuális alkatrészért..ABnormal
Engem az zavar, mikor Lion/B-vel lenyom egy Harpoon/D, aztán -25 rating.. -
Speed®
titán
válasz
#31757056 #1335 üzenetére
muszáj valamivel feldobni. Egy kis "dünnyögés" olyan jól tud esni
Crazy bastards, go home! = Őrült hapsik, húzzatok haza! ~nyersen.
A gyári Losert is átírtam Idiotra, sokkal kifejezőbb szerintemCsige
Milyen cuccok vannak a Kawanan? Nekem 2.06 eddig a best full Lionnal.feel good
Specifikus szobákat keress vagy csinálj sajátot. Ha sokkal gyorsabb az ember az adott room "lakóinál", persze hogy kirakják, senki sem szeret veszteni. -
Dr. Romano
veterán
válasz
#31757056 #1223 üzenetére
Hasonló volt nekem is, de akkor sajna nem 1 hanem 3 ilyen volt bent. 10 meccs volt és 3 ilyen hülye állat szórakozott a többiekkel akik normális versenyt mentek, picit ideges lettem mikor már negyedjére prögettek ki
LoL mekkora posthunter lettem, spórolhattam volna pár hsz-t ha egybesűrítem őket...
-
Dr. Romano
veterán
-
Sam8888
tag
válasz
#31757056 #750 üzenetére
Amikor belépsz az alapmenübe, akkor a jobboldalt van egy kis icipicike apró jobbranyíl a statisztikád mellett. na azt kell megnyomni és akkor ott elkell fogadni. Nekemis jó sokáig tartott rájönnöm... (2nap kb, mondjuk nemis nagyon foglalkoztam vele, inkább versenyeztem
)
-
Dr. Romano
veterán
válasz
#31757056 #727 üzenetére
Mondjuk az egyik éjszakai városi pályán (egy egyenes szakaszon azthiszem) nekem is "picit" leesik a tempó olyan 10-14 fps-re, de nem vészes.
Ahogy írtad is ezt a karit (és nálad a CPU-t is) ez a játék nem szabad megfektesse. Valszeg valami optimalizálatlanság áll a dolog hátterében.(kb 3 hete még az ünnepi patch előtt a játék még rosszabbul futott mint most, akkor az élsimítást low-ra kellett vegyem mert akadt, tehát most ahhoz képest még istenes!
majd a patchekkel szépen orvosolják)
Mindenesetre szerintem nálad is olyan jól kéne fusson mint nálam (sőt jobban), tehát valami netes gond lesz szerintem (főleg ha laggol)
Próbáld ki a cFosSpeed nevű progit, elméletileg optimalizálja a netkapcsolatot...
-
Dr. Romano
veterán
válasz
#31757056 #722 üzenetére
Én A64 3200+ és X1950Pro-val nyomom, de semmi problémám a játékkal.
(1024+max kivéve a noise és az élsimítás is highra téve simán fut)Tuti a hálózat miatt szaggat és nem a rendszer teljesítménye miatt, de mindenesetre frissítsd a Catalystet a 7.11/7.12-re (mind a kettő jó!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Mikrotik routerek
- Gitáros topic
- Google Pixel topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- További aktív témák...
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged