Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaz 78
aktív tag
válasz
Beleczkil
üzenetére
Igen nálam is,és a forumon azt írja,hogy még valamit állítgatnak és a tervezett szerver indulás 16:00-kor lesz!
......Dear community,
to improve the server situation again we now do an unscheduled server maintenance. The servers will be shutdown at ca. 15:15 o'clock to install a serverpatch.
We expect the servers to be online again until 16:00 o'clock.
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Beleczkil
üzenetére
Üdv!
Hát igen a TA az ilyen (vagyis inkább az emberek egy része...). Az elején én is idegeskedtem rajta, de ma már reflexszerűen kerülöm a sok barmot ha éppen útblokádot támad kedvük építeni
A speedbug elkerüléséhez csak annyit hogy ne menjetek 15-20 playeres versenyeket, mert akkor szerintem nem jön elő.
Legalábbis nekem még soha nem volt ilyen bugom, így csak elképzelni tudom mit élhettek át
Benedicht
Jó kis mapnak tűnik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Túraautó topik
- Formula-1 humoros
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Google Pixel topik
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- E-roller topik
- Eredeti játékok OFF topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire Edition 51mm
- Xiaomi 15 Ultra 16/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- MacSzerez.com - 2021 MacBook Pro 16" Retina / M1 Max / 32GB RAM / 1TB SSD / Asztro
- SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- Újszerű SteelSeries Arctis 7 2019 Edition Wireless Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Formula Air Mesh G3 600W
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest