Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
Karibaba #14327 üzenetére
Én is vertem már meg, utoljára pont ma tanzawán. akkor is "gg"-t írt chatbe.
Amúgy miért akkor nagy szám hogy valaki valaki mögött/előtt végez?erdol, csak most?
Tudatosan lett ilyen, mert magyarul poénosan hangzik, annak ellenére, hogy angolnak látszik. Angolul nem értelmes, az állítmány hiányzik, így nem az angol értelmén kell "gondolkodni" csak ki kell ejteni, mint ha angol lenne^^
-
orkaman
csendes tag
válasz
Karibaba #14303 üzenetére
köszi....
van vagy 95k-m. És mire hazaérek a fiam elveri panama-ra...LOL
Egyébként egy jó 8-as exporer csapatban kb 7-10 perc egy futam, ami csajszik nélkül 5..8k RP.
Tehát egy óra alatt akár 35-45k RP-t lehet összeszedni.
Azt hiszem ma csak LVL 1-2 motor és ECU fér bele.
Milyen szint szükséges lvl 1/2-höz? remélem 28/29-nél kevesebb.
-
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Karibaba #14236 üzenetére
70-80 közé
Nekem ha 2-en vagyunk is csak 50 fps
Még annyi hogy sztem az fps is számít a versenyeken mert akkor be van gyosrulva a gamma és jobb időket lehet vele menni. Ezt a call of duty 2-ből hozom le mert ott is akinek nagy az fps annak gyorsabban fut az embere és gyorsabban pörög a fegyvere..
-
PaJa1
őstag
válasz
Karibaba #14204 üzenetére
Samsung
vinyóval is lesz ligafutam. Kissé elhavaztam ezen a héten, küldök PMt (ez a legszarabb az egész liga szervezésben, külön kattingatni mindenkire és egyesével elküldeni a leveleket.) De még mindig nincs office a gépen, amint fent van mennek a levelek.
Amúgy nó para, senki nem mondta, hogy elmarad, tehát lesz. Megjelentek és versenyeztek, a jelszó mellékes
Azért jó hogy szóltak nekünk előre hogy kinyomják a CT3atLegalább ha 1 nappal előtte szólt volna a M h nézzük már meg, hogy nem e szar...
Amúgy van 2 új challenge is! -
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
Karibaba #14122 üzenetére
Sziasztok.Én a panama-val vagyok így Nem az,hogy nem tetszik mióta megvan a Corvette-m azóta nem is mentem vele,800k ért oda is adnám! bár ha annyi rá a tuning akk. 600k de nem tudom jó lene ha lehetne eladni kocsit.
Csak az lenne a baj,hogy mindenki eladni akarna kocsit venni,szinte senki!Max a kezdők olcsóbban!De ők meg kicsit kevesebben vannak!Na mindegy hátha valamikor megjön a ....
Hátha..
A Invictus régen olvasta a ph-t most miért nem?
Üdv: KisaUi:Nem tudja valaki,hogy mi van már az Európai céggel amit Szeptember végére ígértek, hogy lesz.
Meg a Magyar menü-s Project Torque-al???
Üdv: Kisa -
PaJa1
őstag
válasz
Karibaba #14114 üzenetére
Én ugyan ezt tapasztaltam pár hónapja, egyszerűen nem fordult! Sok volt a GripR. Aztán megint normális, fürge lett. Most egy pár hete már nem mentem vettével, panamával jobb köröket megyek circuiton. Amikor próbáltam a vettét akkor kb 2mpvel volt lassabb, de leeht h csak az én bénázásom volt.
-
Target78hu
aktív tag
válasz
Karibaba #13430 üzenetére
Üdv!
Az itteni társaságot úgy ismertem meg ,hogy segítőkészek és igen jó fejek ,de hogy letámadják mackó barátom ,mert leírta a véleményét/tapasztalatát ez nem happy és nekifutásból ropit török!
32 lvl en vagyok és toltam ezerrel még a levelR-töl kezdve is csingacsukk japcsi nyelven pár baráttal(HKV) ,ahogy elregéltem soxor a többieg unalomig ugrálva rajta át!
Remek feeling volt külföldi versenyzökkel(plána magyarokkal) összefutni és megmérkőzni nap ,mint nap ,de folyamatosan !SZÁMOMRA! negatív irányba ment a peccsek folyamán!
Nem fikázom ,mert attól még egyedi és a miénk is a PT,még ,ha olyan-amilyen is..
Volt mikor letöröltem ,mert felhúzott ,de mostmár rajta pihen a hádédémen akárhány terrabyte is, mert érdekel és reménykedem ,hogy a "régi" feeling visszagyün.. valamelyik folt nyomán!
Ememesizét meg nem tolok mást ,mert hidegen hagynak ,ez azért böködi az oldalam ,mert nem van hasonszőrű a palettán (sztem).
Jöhet a szikla rájam! Ez csak 1 vélemény ,ha nem bejövős -> mod dáláte vagy a görgőn egy csusszanás oszt annyi! PT4ever - aerial4*ie -
mackosajt
addikt
válasz
Karibaba #13428 üzenetére
kösz
asszem veled sem akarok beszélgetni ha ezt nekem szántad
Miért fáj az egyeseknek, hogy leírtam , mi nem tetszik a játékban?
Én a játékról írtam, és nem róluk...
A másik, hogy nem ma kezdtem, csak egyes peccsek alkalmával olykor elgondolkoztam, érdemes-e folytatni...De ilyen meggyőző társaság mellett lassan nem látom értelmét. bocs
-
Creative997
őstag
válasz
Karibaba #13212 üzenetére
Igen, onnantól nehéz volt megverni, de mudon Dark Riot nyert, csak amíg várta a többieket, ledobta a net, balszerencse
az elején még ott voltam vele, fej-fej mentünk, de aztán én hibáztam, te is utolértél és elhúzott mint a disznó. Nem értem ezt a gyereket, class5-6tal úgy megy mint a villám, nehéz mgfogni, viszont alsó classban meg verhető, habár ott se olyan nagyon szar, de legalább 1. helyen nem láttam
-
buvez
tag
válasz
Karibaba #13181 üzenetére
és ezt bármimilyen segítség nélkül?
grat hozzá
jó lenne, de én csak este kerülök gép eléIsten88 csak a madarak csiripelték
bár elég egy jó kis speedbugot kifogni
Creative997 akkor csak nekem kell még sokat gyakorolnom, épp csak beférek 53 alá a kicsikével
PaJa1 51.xx időt bp nélkül ment. route2-en biztos tudsz ettől sokkal jobbat is
-
Creative997
őstag
válasz
Karibaba #13150 üzenetére
Ezek szerint te nem voltál lvl30 cipőjében még a júniusi patch előtt. Nagyon sokan elérték az 1300k xp-t (köztük én is) és nagyon sokáig nem lehetett licenset csinálni mivel nem volt megnyitva feljebb lévő szint. Most is ez a helyzet, jelenleg lvl40 a max és ameddig nem nyitják meg a lvl41-et addig nem tudsz továbblépni. Nem tudom mikor fogják, de sztem egy darabig nem, mivel alig van pár ember aki elérte a maxot. Ergó ha tovább játszol akkor kiírja a kapott xp mennyiséget, de nem tudja hozzáadni, tehát elveszik.
-
[pH]Lacika
tag
-
PaJa1
őstag
válasz
Karibaba #12048 üzenetére
Faxa event volt!
A finisben lemaradtam, had küzdjenek egymással, én úgy sem számítok. Meg is lett az eredménye, 1. kanyar DANG falat fogtakKari megúszta
Aztán volt 1 szép szendvics jelenet
Meg jöttek a gyors körök mikor kitisztult előttem a pálya1.17.5
-
Isten88
senior tag
válasz
Karibaba #11944 üzenetére
It's over: vége van.
ISO: egy image-elési típus.
Inkább "This No All" nevén gondolkodj, az nagyobb feladat.Nekem is kellett pár napot játszanom vele, mire rájöttem/felfogtam. =D Akkor egy magyar szobában voltunk és mindenki szakadt a nevetéstől. Valaki írta is, hogy leesett a székről a nevetéstől... XD
Másodpercre pontosan egyszerre nyomtuk az "ok"-ot Danival...
-
ABnormal
őstag
válasz
Karibaba #11895 üzenetére
ja,hogy Te 3DMarkról beszélsz mint bencsmarkról? legközelebb pontosabban fogalmazz,ha kérhetem,ez ugyanis a PT topik,itt automatikusan a PT-re gondolok ha a benchmarkról beszélsz...
csak nem a direcpll.dll -t törölted C:\windows\system32\Futuremark\MSC\Direcpll.dll - innen? -
PaJa1
őstag
válasz
Karibaba #11877 üzenetére
Néha előfordul hogy nem lehet redizni és a chat is késik. Ekkor valaki laggol általában, szar a szinkron. Az általad említett esetekben nagy valószínűséggel te laggoltál.
Most nem is voltunk sokan, te voltál az 6. versenyző.
Azért dobtalak ki mert nem voltál bezöldülve és csak úgy indítom el. Szóltunk kb 3 percen keresztül de nem történt semmi. Rejoin sem volt ami néha megoldja ezeket a problémákat. -
Creative997
őstag
válasz
Karibaba #11585 üzenetére
Igen este 10-től.
Jó későn lesznek a futamok, a race 3 fél 1-kor. De hamarosan visszatérünk GMT+1-be.Viszon van pár dolog ami nem tiszta (vagy nem látom vagy nem vettem észre vagy nem tudom lefordítani):
1. ok hétvégén lesz, 1 hét múlva pénteken vége a jelentkezésnek, de mikor kezdődik? Még azon a hétvégén?
2. milyen vettével lehet indulni? stock? v bármilyen tuninggal? én nem látom leírva és azért se tudom mert még azt se tudják lehet e használni bp-t v acc csajt
3. és akkor úgy kell jelentkezni h "írj fel légyszi és az x zónába..."?meg még van kérdés csak eddigre elfelejtettem
4. a szabályok 5. pontját valaki fordítsa le mert nem tudom összerakni a mondatot!
-
Creative997
őstag
válasz
Karibaba #11289 üzenetére
csak ligára gyakoroltunk, class1es járgánnyal, pontosabban csaba, Paja, Maci meg én rollával, (+egy flex nevű skac) a többiek a többivel. Ha macit nem lökték volna ki akkor 4es rolla győzelem lett volna, sőt 5ös
tehát b-road = rolla. De kawaval is láttam már 2:15 alatti időt, tehát jó lesz vasárnap
Az első kanyarban dől el minden! 1.nek és 3.nak kezdeni a legjobb!
-
[HUN]Dani
őstag
válasz
Karibaba #11157 üzenetére
Csak AP-ért lehet küldeni autót és azt is giftben!
[ Módosította: parandroid ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55UR78003LK Smart Led Tv 140 cm, 4K HDR, webOS 23 ThinQ AI Garanciàlis/
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged