- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
bci
tag
válasz
sanye89 #20004 üzenetére
Szia SANYE89!
Gondolom, nem véletlen nem jelzel vissza az általad megrendelt x800-as videókártyával kapcsolatban...
Ma felhívtam a Tapolcai postát ahol a csomagszám alapján azt mondták, ki lett készbesítve, de az átvételt az illetékesek megtagadták. A megadott címen (Tapolca Kinizsi Pál út 6) Horváth Sándor nem is lakik, más Horváth igen de ők nem vették át....
Az általad megrendelt áru, a Tapolcai 1. számu postán van száma ( ch0032902798), holnap délutánig átvehető, és javaslom vedd is át, vagy hívj fel megadom a számlaszámom és a postaköltséget ami 2000 HUF volt (mivel te kérted hogy gyorsan odaérjen), utald a számlaszámomra e hét péntekig.
Amennyiben ez nem történik meg, RENDŐRSÉGI feljelentést teszek, és mivel konkrét írásbeli bizonyítékok vannak az ajánlatról és annak elfogadásáról, ill a kézbesítésről stb. gondolhatod mi lesz a vége... a PROHARDVERES és egyéb fórumokról való kizárást már nem is említem...
Üdv:
bci
70-569-81-56 -
Karibaba
aktív tag
válasz
sanye89 #14300 üzenetére
Wanganon , 2s ráverek a panamára ,kicsit erősebb lett jobb lett a végsebesség . Azt nem értem ha belerakom az 1 es 2 es motort ECUs chip-et miért lesz rosszabb a gyorsulása
????
1 body 145500 2 body 165450 tires, break, suspension transmissions,ECUs 1 es 23000 2 es 27000
1 motor 29500 2 motor 35900 -
Ricco_hun
senior tag
válasz
sanye89 #14032 üzenetére
Grat. hogy sikerült lenyomni. Pár napja én is mentem vele néhány kört curcuit-en. Amíg ő a Morellojával volt, addig elvertem a fullos Panamámmal (még gyűjtök a Morellora), de aztán gondolom nem tett jót az önérzetének és átváltott Panamára ő is. Hát így már körönként 1 másodpercet vert rám a 6 körös Spaghetti3-on. Többet is mentünk, mindig ő nyert. De nem csak az a körönkénti 1 sec volt a gond, hanem az, hogy sosem hibázik, én meg azért oda-oda csaptam néha az oldalfalnak a kocsit. Egyszersem várt meg a célnál. Mondom neki: kösz a nem megvárásért, erre ő: nem mindegy. Hát ha úgyvesszük igaza volt. Csak azért kellettem oda, hogy tudja futni a best lap time-jait.
-
Karibaba
aktív tag
válasz
sanye89 #13733 üzenetére
Grat Sanye! Neked se kell már xp pontot gyűjtened 1 darabig.
Miota Schumi nem játszik, nem nézem a F1 -et
Végre van update, Ecu 6 szint is a CAMARO hoz , igy sokkal jobb lett az irányítása
1 laza explorer kár hogy nem volt teli a szoba!
-
-
csaba0223
senior tag
válasz
sanye89 #12180 üzenetére
TA car exploit and what we are doing about it.
Announcement end: Mon Sep 29, 2008 11:59 pm--------------------------------------------------------------------------------
Ok here it is, here I tell you guys what should already been known.We are going to start banning players who use the exploit were you can drive your TA car in any other mode or any other car in TA mode. No questions, no warning, just straight to being banned. Any one from this moment on that is seen using the TA exploit will be banned.
I understand that there has already been some players reported for this, but only reports from after this post will be banned. All others from before are being warned here.
Hope this works out for you all, and I hope we can all play fair from here on out.
Magyarul: bannolni fogják azokat a játékosokat kérdezés és figyelmeztetés nélkül ,akik TA autóval játszanak Sim-ben vagy bármi más nem TA módban!
-
tomkatomi
tag
-
Creative997
őstag
válasz
sanye89 #11648 üzenetére
Pár nappal ezelőtt én is felraktam egy ilyen képet és akkor Pajától azt a választ kaptam h a szoba nem mindig a valós infót adja ki, nem tudom, sokszor láttam már ilyet.
Lacika: jah kalandos volt neked tény
bocsi ha esetleg valami hiba van a szövegemben de hulla részeg vagyokEgyébként ki nyerte a 3. futamot?
Dani: mi az h 2 futam is volt??
-
PaJa1
őstag
válasz
sanye89 #10430 üzenetére
Itt valami turpisság van a dologban. Mivel neked volt a legtöbb pontod minden szektorban és végig csúsztad a 10 percet, nem tudom hogy lehet neki ilyen nagy pontja. Talán éppen olyan későn fejezte be a driftet hogy csak az összpontszámhoz számolta neki, de a szektorokhoz nem, így azért ő nem is kap bonuszt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest