- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Hová lett 1000 mAh?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekeeci
senior tag
válasz
SylarHUN #24651 üzenetére
Nem csak neked válasz
A menü - érdekes, szokatlan, a szoba parkolója tényleg gáz, viszont a játékosok tulajdonságlapja (fejlesztések, boot) az tetszik, mármint hogy rámutatok egérrel, és kiír mindent.
A styling és performance nekem is hiányzik, sőt én többet is betennék, nemcsak hármat-hármat.
A verseny közben nekem csak azok az infók zavaróak, amiket a szemem elé tesz, takarva az utat, versenyzőket.A pályára kitett díszítő elemekkel ellenben semmi bajom, sőt már elég régen hiányolom az ilyen fajta nehezítéseket. Meg kell tanulni rendesen célozni az autóval. Egy széles egyszerű vonalvezetésű úton az unokaöcsém is el tudna vezetgetni, pedig ő születése óta vak.
Egyébként visszasírom azt az időt, amikor pl. exlorerben, CTF-ben a járművek nem voltak odabetonozva, hanem jó kis torlaszokat lehetett belőlük csinálni, de szép is volt.
(Csatornában parkoló kamion furcsa, ugyanott autóverseny nem...)
(Zárójelben jegyezném meg, hogy akinek gondja van az út szélén álló járművekkel, egyebekkel, az manapság a valós életben ne nagyon akarjon közlekedni, mert meglepetések érhetik.)Az eventes rész úgy ahogy van jöhet, az új játékmódok is, az extrém díszítések nagyok jók.
Fizetős, nem fizetős különbség - és akinek nem telik, az menjen a ... ?
Az Airport és a Hangar mapok újításait nyugodtan vehetjük új pályáknak, na meg az explorerben a piramisos, az teljesen új. (Legalább is nekem.)
Nekem viszont a három napos kocsik, fejlesztések nem tetszenek, meg hogy a küldetések ismétlésekor nem ad semmit.
Ja és a képregény szerű átvezetőktől kiütéseket kaptam, brrrrrrrrrr. -
Creative997
őstag
-
JackShephard
tag
válasz
SylarHUN #24486 üzenetére
Csak azt ki ne találd itt nekem, hogy "It'sOver" is egy aranyos 80 éves amerikai hölgy, aki az öregek otthonából aprította a jónépet, két ostáblázás közben..
(Ja és persze szegény csak járókerettel tud elmenni a retyóig is)Poker Hoeroes-on ma egyáltalán nem engedett játszani, még a lobby-t sem akarta betölteni. Még jó hogy váltani azért engedett..
-
PaJa1
őstag
válasz
SylarHUN #24448 üzenetére
Voltak achievementek, azokon tuti lehetett kapni, meg amiket én csináltam eventek azokon is a challege ticket járt mindenkinek.
Nekem achievementekből kb 80 jött össze ha nem több, szerintem még mindig van van az ajándékok között.milomi,
bobtail, összkerekes így olyat rajtol hogy bexarszesetleg egy tuningos Phoenix
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
SylarHUN #24426 üzenetére
Attól függ mik az igények. Ha játszol, akkor nem nagyon mondod meg, hogy most egy 50k-s tn paneles vagy egy 200k-s ips/pva paneles monitor előtt ülsz. Sőt, játékra jobb is a tn peneles, mert alacsonyabb a késleltetése. De ha munkához kell, akkor már más a helyzet, oda tényleg zsebbe kell nyúlni, ha színhű megjelenítést akarsz. Te talán az utóbbi csoportba tartozol? A professzionális felhasználók közé? Mertha csak játszol, akkor elég nagy pénzkidobás egy 150k-s monitor.
Először a 16:10-es képarányú, 1920x1200-as felbontású monitorok terjedtek el. Akkor az volt a fullHD, mert "elfért" rajta a 1080p-s fullHD videó. De mostanában ezek már háttérbe szorultak és a legtöbb fullHD-s monitor 1920x1080-as felbontással jön ki.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
SylarHUN #23866 üzenetére
Idézet innen: http://www.obb.zoldneon.hu/
"Szeretném a csapat nevét megváltoztatni Old Bad Boys -ra (Öreg rossz fiúk)! Mert a mostani elég gázos (Az öregfiúk megkékülnek) illetve nagyon "meleg" benyomású."Én már a legelején gondoltam magamban, hogy ez egy elég 'géj' név, csak nem akartam beszólni. De örülök, hogy végül magadtól is rájöttél.
-
Pörp
senior tag
válasz
SylarHUN #23820 üzenetére
Köszönöm, és neked is Karibaba.
Igen az IP-banról hallottam, de még ahoz képest is igen gyéren vannak TA-ban. Tegnapelőtt mentem TA-t, és valóban nem sokat változott, ugyanúgy lökdösnek mint régen... Pedig jó RP szerző hely, még így is elszórakozok velük. Hagyom had menjen előre a rajtnál a sok dodgem-es (ami szégyen egy versenyjátékban), de így ki tudok maradni a zúzásból, meg lemorzsolódik a sok gyökér. Arcade VS-ban csak ezeket a rövid kis pályákat nyomatják, aminek a végén kapok 500-600RP-t... A laggosokkal nem lehet valamit tenni? Pl. léptesse ki a versenyből, de veszteség nélkül. -
hugoagagyilo
tag
válasz
SylarHUN #23667 üzenetére
Na tegnap nálunk is járt ilyen repkedős
CBMIKE Nem tudunk mást csinálni lista készül róluk és velünk sajna nem játszik többet a lagja miatt.Sajna van pár magyar is aki a net kapcsolata miatt nem a földön jár.
Ja azt gondolom mondanom sem kell mi mig birkán állunk a célban és várjuk az utolsó autót ő nyer.Senkinél nem jelenik meg merre jár.
-
MaciG
addikt
válasz
SylarHUN #23632 üzenetére
Bár én nem dolgozom számítástechnikai szaküzletben, de én is legalább 10 embert "hoztam" még régen a PT-be a baráti /haveri körből, de sajnos már senki nem játszik közülük sem. Indok, az ugyanaz ,mint amiket ti is felsoroltatok.
Viszont én meg feltettem, szóval ha vége a karácsonyi rokonlátogatásnak majd felnézek gurulni egy picit. -
-
csaba0223
senior tag
válasz
SylarHUN #23546 üzenetére
A női sofőrökről csak ennyit! Tisztelet a kivételnek!
A hölgy autója
Az én autóm
Szintén az enyém -
PaJa1
őstag
válasz
SylarHUN #23546 üzenetére
Nem lehet véletlenül, hogy DarkDevil helyett a párja játszott?
Van olyan kormány amit lehet ölbe venni, talán Logitechnek van, de a Geniusnak biztos. Nem tudom mennyire tartható szorosan, én inkább a masszív asztalhoz rögzítést választom.
Tegnap én is mentem jókat, alap cl5ösöket próbálgattunk.
Autók, pályák vannak készen, de "raktáron" vannakNem tudom a kiadó mikor szándékszik bedobni őket. A német verzióba se csak német autók kerültek...
-
-
PaJa1
őstag
válasz
SylarHUN #23395 üzenetére
Igen, jó lett volna látni még több versenyzőt.
Az OBHUN csapat elég szép számmal megjelent, elismerés nekiklegközelebb 2 csapatot indítanak
BakosG, köszi a képpótlást. Itt az enyém is
Szoros befutónk volt
Úgy nézem ez volt az a verseny amikor nem ment gyorsan az autónk, valami zűr volt. A max speedre írja, hogy 124, de a gyors szakasz végén 120nál többet nem láttam, meg ott sem annyival mentem mint amennyivel szoktam. Lehet csak én hülyültem meg...
-
PaJa1
őstag
válasz
SylarHUN #23335 üzenetére
Én is WOWoztam, eredeti szerveren játszottam, de amint lejárt az ingyen hónap eladtam. Nem ér annyit, hogy havonta ezreket fizessek érte. Azután tört szervereken szórakoztam, azok se tartottak tovább pár hónapnál.
A PT viszont több mint 24 hónapja megy
Ahogy mondod, a legnagyobb baj az, hogy kevesen vagyunk. Mellesleg, szerintem ideje lenne már frissíteni a játékon, lassan 4 hónapos a dolog úgy, hogy máshol már az idő alatt volt asszem 2 verziófrissítés is.Valaki egy kis kocsikázásra jön PTzni?
-
Creative997
őstag
-
JackShephard
tag
válasz
SylarHUN #22936 üzenetére
Hehe, de ki lehet az a Jack Shephard?..
Crea, Paja: tegnaptól én is csapatnélküli vagyok a fő accommal, alakíthatnánk is akár valami komoly csapatot. Bischofot szervezd be 4.nek, aztán meg is vagyunk.
Egyébként ki kellene találni valami rendszert tényleg, mert akinek 2 accountja van az mindkét csapatában mehet? Nyilván nem, mert akkor esetleg létrejöhetne egy GirlHunter-Jack Shephard futam, ami elég vicces lenne...
Másrészt pedig a 2. accountok általában nem tartalmaznak fullos kocsikat olyan számban, mint a fő accountok. Bár én örülnék, ha stock futamok lennének. -
hugoagagyilo
tag
válasz
SylarHUN #22856 üzenetére
Szia Sylar!
Ha nem baj én is megválaszolom a kérdésed
Amikor megalapitottam a klánt azt sem tudtam hogy van OBB.Koromnál és némi hirtelen öttlettől vezérelve lett a nevünk "Old Boys Hun".2 hónap eltérés van a megalakulásunk között a ti javatokra.Bár vannak fiatalok és idősebbek is a csapatban de van egy hölgy
is ami már igy egy kicsit ellent mond a névválasztásnak de ez van.Nem vagyunk rating hajhászok vigan eljátszunk magunk is egy szobában ! A fő hangsúly a játékon van!!!!Nálunk emiatt nem kizáró ok a nulla tudás,a lényeg az előző mondaton van.Persze nyerni mindenki szeret,mi is de ha kikapnánk nem az első klikkünk az exit gombra esik.Tudjuk hogy vannak jobbak és lesznek is jobbak a játékban.
Na ennek fényében Hajrá Old Boys Hun !!!!Üdv:Hugó
Pt nick OBHUN Hugoagagyilo[Hun] http://oldboyshun.5mp.eu/
-
MaxFecky
csendes tag
válasz
SylarHUN #22856 üzenetére
Szia!
Válasz a kérdésedre, hogy miért nem mentünk hozzátok: 1. Ki gondolná, hogy magyar csapat vagytok a nevetekből. 2. Saját klánt szerettünk volna alapítani, ahol ott és úgy történnek a dolgok ahogy szeretnénk.
Gondolom azért eltérés is van köztünk, kint pl klánlogó: mienk egy fehér égő koponya. Hát a tietek?Üdv. Max
-
erdol
senior tag
válasz
SylarHUN #22801 üzenetére
Szerintem nyeremény sem fontos csak hogy játszunk egy jót.Na jó lehet hogy van akinek jól jön de ne az legyen a lényeg.
A pályát meg is szavazhatnánk akik játszanak mindenki választ amelyik pálya a legtöbb szavazatot kapja ott megyünk.Aki nem szereti az meg gyúr rajta a versenyig. -
JackShephard
tag
válasz
SylarHUN #22745 üzenetére
Nekem inkább az a kérdés merül fel, hogy te most OBB-ként vagy pH-ként indulsz majd?
Penge, remélem nem most szembesültél azzal, hogy 1 hét múlva megjelenik a Modern Warfare 2? Mert hónapok óta mennek a trailerek mindenfelé, a youtube tele van vele. Ütős darab lesz mindenesetre, az tuti.Lehet kicsit félre kell tenni az autózást nekem is...
-
JackShephard
tag
válasz
SylarHUN #22726 üzenetére
Én 2 napja a fórumoldalon cseverésztem vele, már amennyire az én angolságommal tudtam. Az a helyzet, hogy egyelőre nem játszik tovább a PT-vel, pont amiatt, amiért én is panaszkodtam már. A kibannolt, vpn-en keresztül játszók ellen totálisan hátrányba kerültünk. Ugyanis iszonyatosan lagolnak, megfejthetetlen hogy az autójuk éppen hol helyezkedik el a pályán és ráadásul az én kocsimra is hatással van valamiért az egész, olyan mintha jégpályán mennék kb. Csúszkál az autó összevissza, alig lehet összeszedni. Azt mondta neki ebből elég volt, ez nem verseny így. Valahol egyébként osztom ezt az álláspontját, a fő accommal én is alig-alig megyek már.
Ja és aki esetleg kacsintgat az rfactor felé, mint ahogy ezt már páran tesszük innen is, ott még összefuthat GSXR13K-val. -
PaJa1
őstag
válasz
SylarHUN #22691 üzenetére
Sokkal jobban jár mindenki ha csak a játék exe-jét tölti le egy üres mappába és azt indítja el. Nekem így 15 perc alatt fent volt a játék.
Mellesleg nem indul el mindig az aeria DNA progi minden rendszerindításnál, fogja a hálózatot, p2p kliens.
Driftre és CTFre ha visszajön a sim handling akkor majd gameppaddal megyek.
Tomkatomi,
köridőben nincs nagy különbség digitális és analóg bevitel között. Régen tuti nem volt, most aki meg kitanulta az újfajta bill fortélyokat annak sincs. -
erdol
senior tag
válasz
SylarHUN #22308 üzenetére
Ez egymást üti,nem?
K: A magyar játékosok hol folytathatják a játékot?
V: A magyar játékosok a Project Torque-ban játszhatnak tovább........
.
.
.
....K: Az én országomban egyáltalán nincs üzemeltető. Hol játszhatok?
V: Várnod kell, amíg a Gamepot Inc., ezen országok licenc tulajdonosa partnert talál a te régiódban. A magyar játékosok a Gamigo szerverein folytathatják a játékot a Level-R-ben. -
JackShephard
tag
válasz
SylarHUN #22295 üzenetére
Az AGE forum oldalán a shoutboxban érdemes infózni az európai arcokat, hogy kinél van IP ban. Nekem egyelőre beszélnek össze-vissza, de úgy tűnik még nincs teljes európában IP ban. Az Invictus oldalon valóban az áll, hogy Magyarország a PT-hez, azaz az amcsikhoz tartozik.
Szerintem itt biztos csak akkor lesz, ha holnap is fel tudunk jelentkezni.
-
Karibaba
aktív tag
válasz
SylarHUN #22214 üzenetére
Meg kell csinálni a 10 db LICENSE tesztet és onnantól professional szintre léptél ami PT be lvl 46 tól van. itt kb fél óra. És már is nyithatsz sim módot !! De a futamonként 200rp/xp vel a fejlődés olyan hogy ha kapnál ajándékba 1 stock morellot sose tudnád fullra tuningolni
Ami nem lehetetlen mert explorerbe lehet kocsit találni. Már mint a darabjait puzzle formában. kb 5 db puzzle 1 autó. De van ennél is rosszabb, nincs ghost on csak ghost off kb 6 éves gyerekekkel a rajt olyan mind 1 roncs derby.
Hajrá level-r de jó!!!!!!!!!!!!!!!!Van online SuperMario lehet azt választom inkább.
-
-
Blade.T
tag
válasz
SylarHUN #22175 üzenetére
Bocs! A te érdemed!
Mellesleg rövid lényegretörő és jól megfogalmazott Hsz.. volt!"azonos feltételekkel biztosítsák számunkra az európai szerverre való áttérést. És itt azt értem hogy minden a PT-ben megszerzett, megvásárolt tartalmat magunkal vihetnénk az EU szerverre." csak kicsit írtam hozzá...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged