Hirdetés
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekeeci
senior tag
válasz
SylarHUN
üzenetére
Nem csak neked válasz

A menü - érdekes, szokatlan, a szoba parkolója tényleg gáz, viszont a játékosok tulajdonságlapja (fejlesztések, boot) az tetszik, mármint hogy rámutatok egérrel, és kiír mindent.
A styling és performance nekem is hiányzik, sőt én többet is betennék, nemcsak hármat-hármat.
A verseny közben nekem csak azok az infók zavaróak, amiket a szemem elé tesz, takarva az utat, versenyzőket.A pályára kitett díszítő elemekkel ellenben semmi bajom, sőt már elég régen hiányolom az ilyen fajta nehezítéseket. Meg kell tanulni rendesen célozni az autóval. Egy széles egyszerű vonalvezetésű úton az unokaöcsém is el tudna vezetgetni, pedig ő születése óta vak.
Egyébként visszasírom azt az időt, amikor pl. exlorerben, CTF-ben a járművek nem voltak odabetonozva, hanem jó kis torlaszokat lehetett belőlük csinálni, de szép is volt
.
(Csatornában parkoló kamion furcsa, ugyanott autóverseny nem...)
(Zárójelben jegyezném meg, hogy akinek gondja van az út szélén álló járművekkel, egyebekkel, az manapság a valós életben ne nagyon akarjon közlekedni, mert meglepetések érhetik.)Az eventes rész úgy ahogy van jöhet, az új játékmódok is, az extrém díszítések nagyok jók.
Fizetős, nem fizetős különbség - és akinek nem telik, az menjen a ... ?
Az Airport és a Hangar mapok újításait nyugodtan vehetjük új pályáknak, na meg az explorerben a piramisos, az teljesen új. (Legalább is nekem.)
Nekem viszont a három napos kocsik, fejlesztések nem tetszenek, meg hogy a küldetések ismétlésekor nem ad semmit.
Ja és a képregény szerű átvezetőktől kiütéseket kaptam, brrrrrrrrrr.
Új hozzászólás Aktív témák

- Arc Raiders
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- VGA kibeszélő offtopik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Panasonic HC-VX3 4K Ultra HD videokamera (HC-VX3E-K)
- Bontatlan Samsung 990 PRO 2TB M.2 NVME
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dual, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 15 128Gb, 12 hónap Garancia, Kék Színben, Vodafone / ONE / 70 es
- Sony DSC-RX100 Mark III 3 - nagyon szép állapot
- iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4509, 100% Akksi
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest