- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Magisk
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen GPS-t vegyek?
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- OpenRock S2 - a második évad jobb
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
Nah akkor még 1 érv miért vegyek inkább Stalliont. Nem bánom amugy ha nem nyerek mert nem akarok én vér pro lenni. De ha szorosak a meccsek akkor jo csak igazán a hangulat. Nem jo ugy végigautozni egy versenyt hogy az elsö ugy elhuz hogy esélytelen utolérni. De ez inkább TA-re jellemző, főleg ha kilöknek.
Drag-nél egyik amcsi map bugos. Fordítva tesz le, meg nekivág az ellenfélnek aztán bünti. Van olyan map ahol a party elején a gáz nyomogatásnál elöre mennek a kocsik és nem oldalra, nah ott nincs ilyen gond. De biztos említette már vki. -
Bazzzs
senior tag
Akkor izgatottan várom a fejleményeket
ez_meg_emaz: Ha beleszólthatok, akkor szerintem gyűjts a Stallionra. Én is filóztam mit vegyek, de amióta megvan csak azzal nyomom. Élvezetes irányítani. Igaz néha megindul a segge, és ki akar pördülni, de ezt könnyű kiküszöbölni... egyszerűen elengeded a gázt. Ez a tulajdonsága viszont jól kamatoztatható. Szűk kanyarokban ha jön a fal, akkor jól ki lehet belőle hozni, ha a gázra lépsz és nem a fékre. Kicsit elkezd megcsúszni a segge és rögtön irányba fordul. Ha ráérzel, akkor isteni kis kocsi ez
-
JackShephard
tag
Paja azt lehetne, hogy ne ma csinálj cl1-et az eventedben, mert nem leszek itthon. De holnap tutira jó lenne, örök hálám.
Valaki erősítsen mér meg abban, hogy nem én látok rosszul, de mintha a San Fr.Route1-nél a nyújtott balos ívről hiányozna egy oszlop? Vagy csak túl józan vagyok és nincs kettőslátásom...
A gamepad force feedback-el én ugyanígy jártam Csaba, volt hogy magától elkezdett balra húzni, ütközés után meghülyült, aztán fogtam kikapcsoltam. Kár, pedig nagy élmény a rezgés. -
ez_meg_emaz
őstag
Hát ez az hogy az a buggy szerűség nincs, amivel a Challenge-t csináltam eddig. Gondolom Challenge-ben ha folytatom ujra azzal megyek. De amikor versenyzek(pontosítok explorerben sincs) akkor offroad kocsim csak az a C-racer van, a kis buggy eltünt, pedig anno választhattam azt is.
-
erdol
senior tag
Főként canal ride-n venni észre a gyorsabb töltést.A start finish tábla nem hiányzott viszont főleg nem a járdán.Ezen a pályán úgyis sok felesleges doboz van főleg amelyik nem is üres hanem ólommal teli.Tolok egy dobozt persze akkor csúszik le az elejéről amikor előzök a másikat meg kilököm ghost módban a dobozzal.
Pedig hozzá sem értem volna.
Sok bosszantó hülyeség minek kellett telepakolni egy tök jó pályát?
-
-
Ricco_hun
senior tag
Akkor ez végülis egy "egyet fizet kettőt kap" akció? Lehet megfontolom. De lehet hogy később jön egy másik AP-s kocsi ami meg jobban kéne. Áááá. Nem tudom. Tehát akkor lehet olyat pl, hogy veszek AP-ért egy Subarut, ezt megírom nekik kontaktusban és kaphatok mondjuk egy Civic-et ajándékba?
Nekem inkább 100% rebate akció kéne. Akkor vennék AP-s kocsit.
-
Ricco_hun
senior tag
"Itt annak van esélye aki már PTzik egy jó ideje és már elég tápos is! "
Na ez az. Aki tápos, most még táposabb lesz (hiszen nyerhet 50k
AP-t). Így szép lassan kialakul(t) egy presztizs-réteg PT-ben, akik kurva jól kenik, akiknek minden kocsijuk fullos, akik ahol csak elindulnak nyernek...... a többi player meg lemorzsolódik. Tudom ilyen az élet is. Nem lehet mindenki győztes. Ez csak a szokásos "sírás" tőlem. (a vége még egy vers is lehetne
)
A háttérképes versenyről meg annyit, hogy az első helyezett képe tényleg jó lett, de erősen érződik a többi helyezésen, hogy egy kiscsaj (gondolom ilyen fantasy mmo-s) GS rendezte az eventet. Mert ha pártatlanok a képek elbírálói, a hazai indulók képei is top5-ösök lennének.
-
Bazzzs
senior tag
Egyébként nekem, mint ingyen élő RP játékosnak azt hiszem nem sok rossz szavam lehet. Viszont azért forszíroznám a folyamatos/intenzívebb frissítéseket, mert jelen állapotban nem sok dolog ösztönöz arra, hogy AP-t vegyek. Persze lehet ellenérveket felsorolni, és egy-egy ilyen rebate-es kiírás alatt én is elgondolkoztam egy AP-s kocsi vásárlásán, de valahogy úgy érzem annyival nem lenne "színesebb" tőle a játék. Nem azt mondom, hogy plusszokat élvezzen az, aki fizet, de ha adott szinten (class) több autóból lehetne választani mint most, illetve lehetne velük classokat lépni, akkor mindjárt változatosabbá válna az egész. Ez elérhető lenne továbbá még a színek bővítésével, sokkal több body kittel, matricákkal, spoilerekkel, avatarokkal stb. Tudom, hogy nem ezen áll vagy bukik egy-egy verseny, de szerintem mindenki szívesebben játszik egy olyan autóval, ami egyedi, és ezáltal valamilyen módon személyesnek is tekinthető.
Tudom, hogy ezeket tervezik, meg idővel lesznek is, de valamilyen apróságok legalább kellenének. Értem ezalatt: body kit, matrica stb. Szóval olyan dolgok, ami miatt folyamatosan változatos lenne az egész, amitől állandóan lehetne szöszölni/variálni a játékkal, és ami miatt úgy érezném, hogy igen, megéri venni egy AP-s kocsit, mert úgyse unok rá egyhamar a játékra. Jelenleg ugyanis nem lehet összehozni egy olyan autót amiből ne jönne szembe minden szobában legalább kettő
Szerk.:
A Civic tényleg nem lett rossz
Én Stallion-ommal versenyeztem tegnap HiFi-t a civic-je ellen, és az egyenesben gyorsabb voltam egy lehelletnyivel, de tapadt végig, sőt kanyarokban be is előzött. Annyit írt róla, hogy a segge szeret csúszni, amúgy élvezetes.
-
Ricco_hun
senior tag
Ez olyan "szép". Olyan eventen lehetett megnyerni a játékban még nem lévő honda civic-et, amelyen csak olyan kocsival lehetett indulni, amely még szintén nincs a játékban.
Már az is felb_sz, hogy a Morello tuninggal ügyeskednek. Most meg ez is. Hogy benne is vannak a kocsik a játékban meg nem is. Ha a szerencsésnek szerencséje van, akkor résztvehet egy eventen és ha szerencséje van, akkor lesz egy kocsija. Mégis, hogy akarják még a játékosok idegeit borzolni? Nemhogy jönnének fejlesztések a játékhoz. Nem. Úgy csöpögtetik az új dolgokat, hogy csak néhány "kiválasztottnak" legyen jó a játék. Nem is értem, mintha valami világraszóló esemény lenne egy-egy újdonság engedélyezése a játékban, kb. úgy állítják be aeriáék. Oszt kb. annyi hírneve van az aeriának, mint Gyurcsány blogjának. Nem tudom mit képzel magáról az aeria. De nagyon rossz irányba haladnak. Ahelyett, hogy kedveskednének az amúgy is kevés playernek, hogy játszatok továbbra is velünk, ők inkább ezt csinálják. Tényleg nagyon sokan csak a PT demójával játszunk.
-
SSP33DY
aktív tag
hhmm.. tudod Paja.. kinek mikor van és mire ideje.. miből és mennyit.. Na ez a kicsit igazságtalan! Nekem nagyjából minden 3-4.estém lenne jó eventezni, mondjuk hogy 21:30-2230 között.. maximum.. Eddig egy qrva eventen sem tudtam volna indulni! Sosem volt akkor, amikor nekem jó lett volna! Persze, melózok ezerrel, és havonta bele-bele fér 5-10 rongy, hogy AP-t vegyek.. DE vvaazzeegg!! Ha nem lenne ennyi melóm? (persze, jutna időm eventre mi?félre ne értsd, nem sajnáltatom magam!!sőt, jó nekem!!).. Szal NEM MINDEN az event, és ha "csak" idő kéne hozzá, akkor már AP milliomos lennék, az eventekből..hhmm??
És vazz.. sok lenne a 100%?? Mert? Anno tavaly mekkora rush-ok voltak?? 3-400%!! Tudtál spejzolni magadnak, és hiába voltál kezdő, rossz idegbeteg noob.. telt új járgányra,RP-ből! És még 2-3szinttel feljebb is tudtál lépni, így magasabb szintű járgányt, és tuningot venni!! DE hiába volt bárki lvl 30, és megvolt minden tuning verdája.. Ha beesett egy RCKing, Patriot, Miakul, és még sorolhatnám a neveket szobába.. cseszhette, hogy megvan mindene.. mire elrajtolt, már kapott egy kört, és mehetett pratice modban.. lol..
Nade mind1.. ez csak egy vélemény.. mi úgysem tudjuk megváltoztatni.. lesz ez még rosszabb is..hehe -
Ricco_hun
senior tag
Időm nem volt vele kommunikálni, mert a verseny után rögtön meg is szűnt a szoba. Én replay-t nem mentettem, mert gondolom Max azért volt ott, hogy felvegye/felügyelje a versenyt. Mindegy. A 3. helyért jár kemény 1000RP. Azta, veszek is belőle vagy 3 kocsit és maxra túrom őket.
Csak abban bízhatok, hogy Max mentett replay-t és azon én látszódom a másodiknak.
-
Ricco_hun
senior tag
Akkor egy 50/50, ha már 100 nem. ÁÁÁ nem értem mi van az aeriával. Ez csak egy játék. Mi a pisztolyért nem lehet több ajándékot/meglepetést adni az amúgy is kevés játékosnak. Kapják be.
"az a lényeg, hogy legyen, mert akkor jól fizetnek a popperek és a lányok."
Na már megint. NINCS MINDENKINEK POPPERJE MEG CSAJA.
Egy 100/100-at simán betehettek volna erre a 2 napra. Meg mi az, hogy nem érdemeljük meg. Hmmm? Az, hogy a kevés játékosszám meg az idegesítő hibák (nem is hibák inkább hiányosságok) ellenére is kitartunk a játék mellett. Sok AP-bajnok könnyen beszél. Azért sem fogok soha egy büdös fillért sem fizetni.Na szúzááááá. Boldog Karácsonyt mindenkinek.
-
SSP33DY
aktív tag
hháátt.. kicsit többre számítottam..
igen összehúzták gatyaszíjat..
régebben simán, ha már csak hétvégén vettél aP-t, mát akkor 50 dolcsi=7500-at kaptál!! Aztán.. wwooww.. 15/30%--röhely baazz.. nem lehetett volna odab@xni 100/100-at??? stb..stb.. xarba vannak, kevés a játékos.. és még így is "judeáskodnak" báázz...
Amúgy jóreggelt mindenkinek.. Paja jók a képek! Hhh..jjaa a videjó érdekes! Ahogy Crea mondta..lol
-
Isten88
senior tag
1. Nem is volt ott doboz :-O
2. Egyrész nem lennék a vezető helyében, hogy miket túl kell élnie, másrészt meg de, mert milyen erős karja van, hogy ekkora "esés" után is milyen bőszen csavargatja a kormányt
3. Mekkora mókás az is, hogy a féknyomod előre le van már gyártva.(1:38-1:44)
A képeid meg nem rosszak a 15.585. és 15.586. hozzászólásokban...lehetett vele munkád...
-
PaJa1
őstag
A kutya rúgja megy, elrontottam a szerkesztést is... Az angol képeknél van még egy a 2. sor végén, csak nem látszik.
És még az előtte lévő is rossz képre mutat..ajjj én bénaA kellemetlenségért remélem a javítás kárpótol benneteket.
Az esetlegesen "Emiatt ennyi helyet elfoglalni a hülye képeiddel a fórumon!?" felmerülő kérdés - Nem érdekel, megcsináltam, ez ki kívánkozott belőlem! (Örüljetek, hogy nem a nagyokat raktam be)
Érzem előre, reggel lesz meglepetés...micsinált már megint TNA
-
PaJa1
őstag
Itt az ígért Panama röptetős videjó.
A hegymászósat is igyekszem összedobni még az ünnepek alatt. Illetve folyamatban van még egy lassan tavalyi filmecske is a Szent Péter napi eventről, na az volt hatalmas fun! Akkor volt vadi új Destroyerem
Illetve most mindjárt bajlódok a karácsonyi képeim linkelésével amivel kellemes ünnepet kívánok. -
bumbalaci55
tag
ÚÚ Képzeljétek szellemmel játszottam tegnap. Mentünk a Canal Ride Pályán, elindultunk ketten versenyeztünk megelőztem a játékost és haladtunk vagy pár száz méterre le is hagytam, utána eltelik egy pár másodperc erre már nézem hogy előttem van
többször is egyszer csak ott volt előttem hát fel is vettem az esetet csak hiphopp ott termett a semmiből
Nagyon szép ugrás Gratulálok de én 14 fordulatot látok
De tényleg nagyon király
Boldok Karácsonyt Kívánok Minden Fórumozónak És a Project Torque Versenyzőknek Kívánok Sok Sikeres Játékot Sok RP-t Sok AP-t
[/P] -
laxi77
csendes tag
-
ABnormal
őstag
...amennyiben olvassák a fiúk a fórumot én karácsonyra kérek egy olyan opciót a PTbe,hogy ki lehessen kapcsolni verseny alatt a kocsik felett látható versenyző nevét...
kérjetek Ti is bátran valamit,hátha a Mikulás bácsi teljesítiBoldog Karácsonyt Minden Kedves Topiklakónak! -na meg az esetleges olvasóknak az Invictustól!
-
Isten88
senior tag
Nem tudom mennyire segít a választásban, mert nem értek hozzájuk és nem is akarok még most, mert nincs rá szükségem, de remélem segít egy kicsit: [link].
Ez meg cáfolat arra, hogy ahogy fejlődik a technika, úgy fogyasztanak az eszközök kevesebbet nagyobb teljesítmény mellett, - nem tudom, hogy ki írta, de valaki beokoskodta - szóval a link: [link].
-
Speed®
titán
Persze, írtam is, hogy ha van igény rá és ki lesz használva, vedd meg, nyílván neked kell tudnod mennyit szánsz rá. És végtére is, ezt legalább rendesen meg tudod indokolni, mert monitortémában a tetszik\nem tetszik elég izé
Utána kell járni melyik miért lenne jó, vannak megfelelő arcok a témában, biztos segítenek jót választani. Megéri a szemedet nem valami szutyok bevilágítós kevésbé színhelyes panellal szerelt képre szegezni..
Ami a memókezelést illeti, tudom én is mit bírna elvileg, de nem úgy tűnik mintha el lenne árasztva a piac 4GBos modulokkal, ezért írtam amit
Látens igények vannak nyílván, de vannak olyan dolgok, amikre tuti nincs szükség sem most, sem a közeljövőben, ilyen a multiGPU és a DDR3 is a jelenlegi procik mellett. Ráérnek még ezek, DDR3 mondjuk az i7 széria megfizethetővé válásáig, multiGPU meg a majdnani Master\slave elvű Atikig. Addig talán drivert/játékot is megtanulnak írni több szálra kedvenc programozóink/fejlesztőink ;)Legyen olyan a végeredményt mint amire vársz, az a lényeg
-
erdol
senior tag
Nekem most sikerült beszereznem egy ligitech driving force pro-t.Nem bántam meg de comboban nehezebb lett a dolog mert nem csak az úton kell ugye menni és bizony fickándozik a kezemben a terepen.Ha lett volna keret akkor én is G25-öt vettem volna de ez is tökéletes és tartós is lesz remélem./Elég nehéz úgy tűnik kevés benne a műanyag/
Szerintem ne add alább ha megteheted. -
Speed®
titán
Memóriából OCZ ReaperX 2x2GB/1000Mhz kitt a jó
Árban 22e körül van, de jól jöhet még az ütős hűtés.
Az alaplap piszok drága és MSI..szívni szeretnél?
Giga P45DS3 vagy ASUS P5Q, 30ért sokkal jobbak.
Táp nem rossz, bár talán egy VX450 szerencsésebb.
A kormány árából vegyél egy zsigulit és csapassad ;) -
[HUN]-Kisa
aktív tag
Szia akkor lefordítod nekem mi a lényeg ami benne legyen? mert megcsinálom és akkor feltezsem még 1 x.
kösziNa mindeggy ha benne leszek akkor benne leszek!!Ha nem akkor nem! De ha benneleszek akkor szavaztok majd rám??
Mert a webforditó ugy fordította le, hogy majd a TOP 5 be bererülnek és ugy lesz a szavazás vagy nem tom na mindegy
lefordítod nekem paja?az egészet? -
[HUN]-Kisa
aktív tag
Paja:
kritériumok:Must include elements associated with the winter season, for example:* Bulbs, Lights,
* Stockings, Cookies, Hearths,
* Snow, Stars, Ice, etc.webforditásba lefordítva:Elemeket kell tartalmaznia, amiket például a téli évszakkal társítottak:
* Villanykörték, fények,
* Harisnyák, aprósütemények, tűzhelyek,
* Hó, csillagok, jég, , stb.fény van benne süti van benne,zokni van tüzhely van hó van csillag van jég van
minden van szerintem nem?
Majdmeglátjk, hogy mi lesz belölle.gépeket pedig innen érdemes veni állat olcsó én is innen vettem:
www.ipon.hu -
Speed®
titán
Monitort panel\tudás alapján válassz, a szemed világának ez számít
Alaplapból jelenleg a legjobbak a Giga lapok, MSInek hulladék a BIOSa általában, ASUSoknak meg sok a nyűgje. De ha mindenképpen ASUS, akkor P5Q-Pro, amit javaslok. Prociból E8400, felette nem igazán érdemes, mert E8600 árából Q9450 beszerezhető kábé..memóriából egy példa a jó DDR2re..de újonnan sem sokkal drágább, keresd az aprók közt Ősember 2x2es kittjeit. Videókari téren csak helyeselni tudok, igaz, jómagam egy 4830/4850est vennék csak korrekt hűtővel, mert hamarosan úgyis változások lesznek és aranyszabály, nagyokat bukni 40k felett lehetTápból tényleg bőven oké az általam ajánlott trió, ízlésedre\pénztárcádra bízva. Sok szerencsét, remélem nem haragszol, hogy felborítottuk az elképzelésedet az érdekedben ;p
Vinyótéma: tényleg peches lehetsz..én mióta PCzek Samsungokat használok (80/160/250/320/640) és egyikkel sem volt semmi problémám. Csendesek, gyorsak és hibátlanok a mai napig. A jelenlegi F1es 320asaim is kiválóak, 200MB/s nem semmi ám
Most tervezem 2db 640es F1es vételét, mert kifogytam a helyből, de mást nem vennék semmi pénzért, max RE2es WDket, még azokból is akadt jóféle 250es RAIDem anno. Seagate-Maxtor-Quantum (mert összeolvadtak ugye) meg mehet oda ahová való, Fireballos-Diamondmaxes-Barracudás sitteskonténerbe..
-
Speed®
titán
A PCIE kezelés az X48 javára abban merül ki, hogy 2x16x PCI2.0 csatija van. A P45 2x8x PCIe2.0, ami egyenlő a "sima" PCIe x16al, még CFhez is elég lenne, de mint mondtam, CF\SLI felejtős, nagyon nem megtérülő beruházás.
Tehát egy sima tuningos P35 lap elég, de ha már mindenképpen új cucc kell, P45, mondjuk Gigabyte EP45-DS3, ennél jobb nem kell egy átlag felhasználónak. Ebbe szépen bepattintani egy E8x00 procit és megtolni 3.6-4GHzre, nincs az a PT ami akadna
Ami a tápot illeti, az USBs 50mWos cuccokból rá kéne aggatnod párszázat, hogy kifogyjon a szufla p Azon kívül a 12Vos ág erőssége számít, semmi más. A VX450es Seasonic belsejű Corsair 400W-ot lead tartósan, de mint írtam, a gép amit összeírtál\amit javaslok, tuningolva sem kajál be 300at..tehát hová nagyobbatMax egy HX520, vagy egy Enermax ProModu82+ 525W kell, ha esetleg tetszene a modularitás..de ennyi.
RAMból meg simán elég valami jóféle 2x2GBos DDR2es kitt, ami megy 1000MHz körül tuningban, azon felül semmi pluszt nem tud a DDR3, ill. nem szükséges ezekhez a procikhoz. Még talán Quadnál hoz valamit az extra sávszél, de igazából ott is az FSB a korlát.Maci helyett reagálva: az általad írt monitoron nincs DVI csati, ill. a tapasztalatok szerint is nagy a bevilágítása és gagyik a színei. Nyugodtan vedd azt amit ő ajánlott, nekem az elődje, a 205BW nagyon bevált. De beugorhatsz a Milyen 22" TFTt vegyek topikba is tanácsot kérni, erre való a Ph
Mariann294
Azért azt ne hagyjuk figyelmen kívül, hogy 1680x1050hez kell neki a gép, nem az általad is használt 1280x1024 v. 1440x900hoz. Kell a kakaó. Bár tény, hogy egy 4850es is kiszolgálná valszeg, de ha hosszú időre tervez, nem jön rosszul a 4870es +25%nyi ereje. Vagy akár egy GTX260é húzva, szimpátia válogatja ugye. -
Mariann294
őstag
Hát pl videókártyára gondoltam minek 54 ezres..30 ezerért egy nvidia geforce 9800 GT 512 MB sztem több lenne mint tökéletes.
Bár én a 9600-asammal is tökéletesen megvagyok elégedve.
20-30-40 fps..átlagban (PT-ben)..bár test drive ban van amikor 60-80 fps... és sztem 20-tol föjjebb már folyamatos mert az emberi szem csak 24-et lát max,szóval fullosan megy igy.
Motio blurt meg ilyen hülyeségeket nem kapcsolok be mert idegesit,nem szép,és semmit sem látok tőlük! -
Speed®
titán
Nyílván nem 300as tápot javasoltam, csak annyit enne üvegre húzva amit írtál. Egy Corsair VX450 bőven jó ehhez. Két vidkari nem hinném, hogy életszerű, hacsak nem szeretsz dupla árat fizetni átlag 50% pluszért, mellé meg 50% olyan helyzetért, amikor 1 karinál is lassabb vagy egyáltalán nem működik.. Alaplap, PCIE2.0 csatis az össze P35\P45 lap, tehát semmi fejlettebb nincs az X48ban, sőt. Memória: DDR2ben is van CL4es 1000+os RAM, de úgy tűnik a leírásodból, hogy nem igazán sejted a dolgot, már ami a szükségszerűség vs. geek témát illeti RAMügyileg. Gyári OC nem feltétlenül kell, de adott típusoknál nem csak MHz-et jelent. Quadügyileg lassan de biztosan lesz igény, kérdés váltanál-e akkor, vagfy hosszú távra gondolkodsz. De ezt nem azért írtam, hogy javaslom, hanem, hogy rávilágítsak, az általad összeírt cuccok értékéből arra is kitelne..nyílván egy 4GHzre tolt kétmagos jobb napjainkban. De igazából nekem tökmindegy, csak gondoltam segítek
-
Speed®
titán
Azt remélem tudod, hogy minimum 50kt kidobsz az ablakon feleslegesen?
Rötyi X48as lap egy normális P35/45 helyett, féláron, 2GB DDR3 2x2GB DDR2 helyett, féláron..700Wos táp egy max 300Wot kajáló géphez.stb. Nem tudom ki ajánlotta neked ezt a gépet így, de abszolute kihagyós, ennyi zséből jobb jönne ki megfelelően válogatva (quad 4G memóval gyári OCs gigás vidkarival..). -
-
JackShephard
tag
Ezt hajtogattam ott bent is de nem nagyon figyeltél.
5 ember tutira nyert NSX Type-R autót, gondolom nem kell bemutatni senkinek. Vagy ha mégis akkor a Honda cég gyártmányai között kell keresgélni.
Egyébként class5, de shopban nem vehető még. Csak a mystery boxal nyerték eddig.R Igen olyan mint a lottó, volt aki azt írta, hogy 4es nitro volt benne.Az meg nem annyira jó 500APért...
-
SSP33DY
aktív tag
Ez egy olyan, mint a windóz vazze.. "windóz generéted random error"..lol
Nem kell vele foglalkozni, leokézód, azt' kenjed neki'
ph, meg hum szobát sokan csinálnak/hatnak.. de TNA-t.. na azt csak egy "sárga" kis gazfickóóó
na megyek is aludni.. mer sörrel álmodtam, és még a gondolat is részegít..(lllooollll ááá, semmi személyes.. "üzleti")
-
csaba0223
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Hardcore café
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- AliExpress tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Filmvilág
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest