- iPhone topik
- Apple Watch
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Íme az új Android Auto!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
Csaba, fajintosnak látszik. Xbox szerű. És igen, a két ravasz jó gáznak és féknek

Zoleee. A fánkot legegyszerűbben a videokbol lehet leszűri, hogy mi fán(k) terem ^^
De neked kell kitapasztalni, hogy milyen autóval ,milyen beállítással megy jól.
Az a kép ami van a fánkozás eredményéről, az még nem is olyan nagy vaszisztdasz, bár 45 perc pörgés néha nekem is elég ~16k rp fánkból
Ebben az a jó hogy nincs limit, addig lehet csinálni amíg akarod, bírod. Explorerben 400 korong vár a felkaparásukra. De az is elég egy class3 teljes tuningra 
Laca, én is írtam a képekkel kapcsolatban, állítsál a varázskijelölőn, így kiragad részletet az autóból is!
Crea, A döntő 60 körös TA jó, oda mehetnek a kicsik is eséllyel. Macig, nem tudom mi bajod a TAval. Rendkívül izgalmas ha normálisakkal mész. Gondolom egy ilyen tornán a végére a nyomik kiesnek.
Új hozzászólás Aktív témák

- Luck Dragon: Óraátállítás
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Motoros topic
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB Fekete titán - Samsung.hu rendelés, újszerű állapot
- Apple iPhone 15 87% Akku.Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 128GB 100% Akku. Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Lenovo Yoga Tab 3 Plus 3/32GB
- 27% - AOC C24G2AE Monitor! / 1920x1080 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- NAGYKER ÁR!Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ebben az a jó hogy nincs limit, addig lehet csinálni amíg akarod, bírod. Explorerben 400 korong vár a felkaparásukra. De az is elég egy class3 teljes tuningra