- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
JackShephard
tag
válasz
laxi77 #15555 üzenetére
Öööö, izé, nekem van videóm amin ez a szőke hölgyike pár ruhadarabbal kevesebbet hord. Mondjuk úgy mindegyikkel kevesebbet
Ha valakit érdekel feltolhatom valahová, hogy lehessen csurgatni a nyálat szenteste...
Elnézést, hogy kicsit eltértem a PT témától, de annyira meglepett a kép, meg hát ugye gondolok férfi társaimra is.
-
PaJa1
őstag
válasz
laxi77 #15511 üzenetére
Lejárt az parányi időlimit---argh...
Itt a videjó a végéről.És igen, a már teljesített, TASKokat, Challenge-eket újra le lehet játszani. Egy perc alatt 3500RPt keresni nem is olyan rossz dolog - challenge
Meg egy futam alatt 10kRPt plusszba keresni a TaskokkalAkár 4et is teljesíthetsz egy futamon.
DE ha jól emlékszem a kulcsokkal teljesítettekért nem jár jutalom!
-
PaJa1
őstag
válasz
laxi77 #15508 üzenetére
A kevésbé küzdős megoldás: Elnyomsz egy kulcsot a kihíváson és akkor úgymond teljesíted.
A dolgos: Bemész abba a checkpointbaBaromi nehéz kitalálni...át kell ugratni a kerítésen, be a kapuhoz
A forumon van fent video is talán az összes challenge-ről, taskról, hogyan kell megcsinálni. Annyi csak, hogy mikor felszeded az utolsó előtti kaput akkor utána mész a híd fele és a híd után az árokban ugratsz egyet nagyából a híddal párhuzamosan és bent is vagy, a fákat nem árt kikerülni
Mindjárt csinálok egy vidjót, ha van sárga kulcsom... én ezt a küldit szoktam újra és újra lejátszani, mert rövid és nem nehéz, és 3500RPt adDe újonnan rákattantam a San Fran os nem eshet a sebességem X alá, az rövidebb és nem nehezebb
Ben, rosszul gondolod
ott saját autóval lehet menni és nincsenek kapuk, csak az ól előtt
-
Creative997
őstag
válasz
laxi77 #15241 üzenetére
hm...Merci bekap..., neked akkor BMW csak h stílusos legyek
(fúj de úúúútálom a franciát, tudom egyéni problem
) gondolom köszönöm szépent jelent a bmw-ből kiindulva..
Azt a hibaüzenetet nagy ritkán én is megkapom és kilép a játékból, de aztán simán visszalépek és megy tovább minden. Nekem "random" (hol beszélgetés közben, hol verseny közben, hol mikor és időtartamtól független) de ilyet nem egyik-másik játéknál láttam már. (csak persze nem a PT ikonjával). Aki ért hozzá biztos tud választ adni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Renault, Dacia topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Macska topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- Milyen légkondit a lakásba?
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest