Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
bumbalaci55
tag
ÚÚ Képzeljétek szellemmel játszottam tegnap. Mentünk a Canal Ride Pályán, elindultunk ketten versenyeztünk megelőztem a játékost és haladtunk vagy pár száz méterre le is hagytam, utána eltelik egy pár másodperc erre már nézem hogy előttem van
többször is egyszer csak ott volt előttem hát fel is vettem az esetet csak hiphopp ott termett a semmibőlNagyon szép ugrás Gratulálok de én 14 fordulatot látok
De tényleg nagyon király 
Boldok Karácsonyt Kívánok Minden Fórumozónak És a Project Torque Versenyzőknek Kívánok Sok Sikeres Játékot Sok RP-t Sok AP-t
[/P]
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- HP Z240 munkaállomás több darab (Intel Core I7-6700, 8GB DDR4)
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy A55 - 256 GB - kék (311) Újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Minőségi dobozos Asus TUF RTX 3070 VGA kártya garanciával!!! AkciÓÓÓ
- Apple iPhone 14 Pro - 256 GB - szürke (310) Használt, 10000.- Ft ajándék kiegészítőkre, garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16 GB RAM 2256X1504 érintőkijelző Garancia
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

többször is egyszer csak ott volt előttem hát fel is vettem az esetet csak hiphopp ott termett a semmiből
De tényleg nagyon király