Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
válasz
Marci9411
üzenetére
Egy kis okítás:
ha linket raksz be akkor csináld a következőt: ha írsz van a szmájlik fölött egy csomó gomb. Van közöttük egy olyan gomb h "Link", arra rányomva beszúrod a linket és OK, majd ha akaod átnevezed. Így aki megnézi a linket amit beraksz az csak egy kattintás és nem kell kijelölni ctrl+c majd új lapot megnyitni ctrl+v hogy megnézhesse.
Köszönöm a figyelmet
-
Kommy
veterán
válasz
Marci9411
üzenetére
A neve fánkozás
Tokyo-Team Driften megállsz az egyik kanyarban és fánk alakban pörögsz h perfect drifteket kapjál. Ja és kell hozzá 3x race bonus és a végén mindent 3xoz. A végén, egy 2 órás pörgés után sok százezret kereshetsz. (de server bonus meg nem nagyon van
) Creative997 írta. Amúgy nem értem miért van a kereső ha egyszer beírod a fórumba hogy fánkozás akkor miért nem tudsz rákaresni , elég sok hozzászólást kiad amiben arról van szó -
PaJa1
őstag
válasz
Marci9411
üzenetére
az lenne a fura ha nem az lenne! quad -4 - összkerékhajtás
Én még anno 70 ezerért vettem. És akkor az volt a leg a harpoonnal 1etemben.
Sztem a harpoon igen csak odabax az APs autóknak class 5 ben. Bródon speedbuggal 1.43 táska nélkül! Anno ez az idő 1.46 volt RXel, bár azóta fejlődtem
Ezeket a képeket honnan szedtétek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Újszerű SteelSeries Arctis 7 2019 Edition Wireless Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- Garmin Forerunner 970 Bontatlan
- CoreI5,13600KF,14/20/GIGABYTE,B760M-DS3H,KINGSTON,DDR4 32GB,RTX5060TI 16GB/2Tb T.hely/GARI/Win11!
- Web automatizálás és automatizált tesztelés - spórolj napi több órát
- Bérelhető csúcskategóriás PC RTX 5090-vel - Ryzen 7/9, DDR5 ram
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- ELADÓ FÓLIÁZOTT HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) Creative997 írta. Amúgy nem értem miért van a kereső ha egyszer beírod a fórumba hogy fánkozás akkor miért nem tudsz rákaresni , elég sok hozzászólást kiad amiben arról van szó