Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
válasz
Marci9411 #13457 üzenetére
Egy kis okítás:
ha linket raksz be akkor csináld a következőt: ha írsz van a szmájlik fölött egy csomó gomb. Van közöttük egy olyan gomb h "Link", arra rányomva beszúrod a linket és OK, majd ha akaod átnevezed. Így aki megnézi a linket amit beraksz az csak egy kattintás és nem kell kijelölni ctrl+c majd új lapot megnyitni ctrl+v hogy megnézhesse.
Köszönöm a figyelmet -
Kommy
veterán
válasz
Marci9411 #12106 üzenetére
A neve fánkozás
Tokyo-Team Driften megállsz az egyik kanyarban és fánk alakban pörögsz h perfect drifteket kapjál. Ja és kell hozzá 3x race bonus és a végén mindent 3xoz. A végén, egy 2 órás pörgés után sok százezret kereshetsz. (de server bonus meg nem nagyon van
) Creative997 írta. Amúgy nem értem miért van a kereső ha egyszer beírod a fórumba hogy fánkozás akkor miért nem tudsz rákaresni , elég sok hozzászólást kiad amiben arról van szó
-
PaJa1
őstag
válasz
Marci9411 #12100 üzenetére
az lenne a fura ha nem az lenne! quad -4 - összkerékhajtás
Én még anno 70 ezerért vettem. És akkor az volt a leg a harpoonnal 1etemben.
Sztem a harpoon igen csak odabax az APs autóknak class 5 ben. Bródon speedbuggal 1.43 táska nélkül! Anno ez az idő 1.46 volt RXel, bár azóta fejlődtemEzeket a képeket honnan szedtétek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorra igazolja le az OpenAI szakembereit a Meta
- iOS alkalmazások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged