- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hivatalos: ekkor mutatkozik be a vivo X300 Ultra, és így néz ki hátulról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
Speed®
üzenetére
Vidkariól most mindenképpen ATI-AMD
A monitor amit MaciG ajánlot el is fogyott, ezért volt bent másik a listán
Bár nekem az külsőre jobban tetszik amit én mutattam, nem tetszik ez a kerek forma meg a csillogó felület, De monitorból minden féle képen Samsungot akarok, eddig csak az volt és mind príma. a mostani 710T is egész jó árban van, ez a húzó eszköz a konfigon 
Alaplapból meg Gigabytot nem akarok venni. Ott csak Asus és MSI, de kár hogy most baj van az asus háza táján. A mostani asusommal semmi baj nem volt, maga idejében csúcskategoriás volt. Az előző meg MSI volt, azzal sem volt semmi baj, tuningot is bírta gond nélkül. A mostani 3000es bartont nem nagyon van értelme rángatni
Kösz még egyszer az infókat, most böngészek másik konfig után.LOLLL tudtam, hogy igazam lesz és lett is! 11 dobozból 0 NSX, 4 skeleton key, 2db 4es nitro, combo seeker, 3as nitro és 20db rp popper meg 2es drift pack. Csak a popperoknak van értelme! De szerencsére csak "kicsit" vágott földre a dolog, kiváltottam az rp-met, volt miből költeni. Mostmár 2 számból áll az AP mennyiségem
Megint több az RPm mint az APm 
Event Drift Route-on 118 Perfect driftet csináltam csütörtök este! 4000 fölé kúszott aznap a számláló kétszer is!
Új hozzászólás Aktív témák

- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- Xbox Series X|S
- Motoros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bluetooth hangszórók
- LEGO klub
- További aktív témák...
- ZBook Fury G8, i7-11850H, 32GB, RTX A2000, HP Garancia, Gyönyörű, HUN
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 pro 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- Bomba ár! HP Dragonfly G4 i7-13G I 32GB I 512SSD I 13,5" FHD+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly Max i7-11G I 32GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- UTOLSÓ! 27% Áfás, Új, Bontatlan Apple Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány- és Pedálkészlet
- Apple iPhone 11 64GB Black használt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bár nekem az külsőre jobban tetszik amit én mutattam, nem tetszik ez a kerek forma meg a csillogó felület, De monitorból minden féle képen Samsungot akarok, eddig csak az volt és mind príma. a mostani 710T is egész jó árban van, ez a húzó eszköz a konfigon