- Óriásakkus telefon jöhet a Vivotól is
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
Speed®
üzenetére
Vidkariól most mindenképpen ATI-AMD
A monitor amit MaciG ajánlot el is fogyott, ezért volt bent másik a listán
Bár nekem az külsőre jobban tetszik amit én mutattam, nem tetszik ez a kerek forma meg a csillogó felület, De monitorból minden féle képen Samsungot akarok, eddig csak az volt és mind príma. a mostani 710T is egész jó árban van, ez a húzó eszköz a konfigon 
Alaplapból meg Gigabytot nem akarok venni. Ott csak Asus és MSI, de kár hogy most baj van az asus háza táján. A mostani asusommal semmi baj nem volt, maga idejében csúcskategoriás volt. Az előző meg MSI volt, azzal sem volt semmi baj, tuningot is bírta gond nélkül. A mostani 3000es bartont nem nagyon van értelme rángatni
Kösz még egyszer az infókat, most böngészek másik konfig után.LOLLL tudtam, hogy igazam lesz és lett is! 11 dobozból 0 NSX, 4 skeleton key, 2db 4es nitro, combo seeker, 3as nitro és 20db rp popper meg 2es drift pack. Csak a popperoknak van értelme! De szerencsére csak "kicsit" vágott földre a dolog, kiváltottam az rp-met, volt miből költeni. Mostmár 2 számból áll az AP mennyiségem
Megint több az RPm mint az APm 
Event Drift Route-on 118 Perfect driftet csináltam csütörtök este! 4000 fölé kúszott aznap a számláló kétszer is!
Új hozzászólás Aktív témák

- Motoros topic
- Milyen processzort vegyek?
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Óriásakkus telefon jöhet a Vivotól is
- BestBuy ruhás topik
- Hobby rádiós topik
- SUSE Linux
- Esportra szánja ezt a gamepadot a GameSir
- Torrent meghívó kunyeráló
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G2 (Tower) i5-6500,8GB DDR4,240GB SSD, DVD, WIN11
- Asus Tuf A15 Ryzen 5 7535HS 16gb ddr5 512ssd RTX 3050 FHD 144Hz Garancia
- ROG Strix G713RW 17.3" FHD IPS Ryzen 9 6900HX RTX 3070Ti 32GB 1TB NVMe gar
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 16 2.5K OLED Ultra 7 255HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070
- Asus RTX2080 Super Dual EVO 8GB
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LENOVO ThinkBook 13s G2 - i5-1135G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP Z4 G4 / Xeon W-2123, nvidia P4000, 24GB RAM, 256gb SSD, 4TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Arany János - Kapcsos könyv
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bár nekem az külsőre jobban tetszik amit én mutattam, nem tetszik ez a kerek forma meg a csillogó felület, De monitorból minden féle képen Samsungot akarok, eddig csak az volt és mind príma. a mostani 710T is egész jó árban van, ez a húzó eszköz a konfigon