Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Butcher82
senior tag
Sziasztok! Valaki próbálta már a Real Racing 3-at illetve a NFS Most Wantedet? Nekem a Gyro sensor folyamatosan rángat kicsit játék közben hiába kalibrálja be a játék. Próbáltam az érzékenységen állítani, de ugyanazt csinálja. Valakinek van tapasztalata a két játékkal?
-
Butcher82
senior tag
Szép jó estét mindenkinek! Én is három napja birtokolom eme remek gépezetet, 3G nélküli verzió. Az eddigi tapasztalataim nagyon jók. Volt a kezemben már MyAudio, Samsung Galaxy Tab 3110, de árban, teljesítményben eddig ezt találom a legjobbnak. A MyAudio 3-szor volt szervízben. Egy borzalom. Minőségben is jár a piros pont, bár a 2 Megapixeles kamerát inkább hagyták volna le, de egye fene, szerintem az ember amúgy sem egy ekkora tabbal fog rohanni fotózni. :-) Nem tudom hogy rendelt e már valaki az interstore.hu ról? Gyanúsan olcsók az sd kártyák. Akarok rendelni egy samsung 16 gb class 10 uhs-1-et a tabhoz. 3400 ft. Csak nem hamisított ennyi pénzért.....
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- Jegelve - Eladó iPad Mini (2024) Wifi +eSim Cellular 256GB
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csak nem hibás gyro sensor benne