Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyatt
tag
Első betekintő teszt a HFW-be:
Engem ez a látványvilág megvesz kilóra.
Pedig a HZD nem volt a top favorituk között nálam. -
Peace
nagyúr
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Azt írja a teszt sajna, hogy ritka kényelmetlen és csak több szünettel elviselhető a hordása.
-
.LnB
titán
Ez a Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin hogy lehet ilyen randa egy FFXV és FFVII R után?
És nekem hiányzik kicsit belőle egyfajta FF féle báj. Mondjuk az a Sophia elég bájos.
-
sp8787
addikt
válasz
üzenetére
A beszelgetest neztem kozben irogattam be.
De aki nem akar 45 percet erre szanni:
Az ER ugynevezett "open field" game.
GRRM "mitologiat irta" de inkabb az jott le ,hogy egy olcso marketing huzas csak.
30h az alapjatek.
A Legacy Dungeon-oket akar ki is lehet hagyni/meg lehet kerulni.
Az idojaras(eso) befolyasolja a lopakodast.
A napszakok nem csinalnak semmit, osszvissz par enemy van ami csak ejjel jelenik meg.
Plusz ejjel konnyebb a lopakodas....etc
-
.LnB
titán
válasz
sp8787
üzenetére
Nem. Nem ez a megoldás.
Mert egyébként érdekel amit írnál, mert elég tapasztalt gamer vagy, szóval biztos hasznos lenne amit írsz. De csezdki, nincs nálam mindig a pocket enigma gépem, hogy megfejtsem, amit mondani akarsz. Vedd a fáradtságot. Ha meg diszlexiás vagy, akkor mutogasd el inkább.
-
sp8787
addikt
ER 30h
-
-
sp8787
addikt
Na Kitao csak kinyogte
statikushjudzsmap="open field" ≠ open world
GMM se csinalt szinte semmit -
Ck.
addikt
Letöltöttem a Fifa22 trialját, komolyan ez már a végleges verzió? Olyan bugok vannak benne az AI-val, hogy az valami gyalázat. Folyamatosan minden harmadik passz után megállnak egyhelyben totyogni a labdával, mintha hirtelen áramszünet lenne a fejükben. Ilyet én még egyik korábbi fifában sem láttam…a tetejében pedig PS5-ön borzasztóan szaggat…várható valami nagyobb patch a közeljövőben vagy csak én vagyok túl elégedetlen?
-
tboy93
nagyúr
-
Griff55
senior tag
válasz
tboy93
üzenetére
Köszönöm a segítő válaszokat!
A szó nélküli csere mit jelent? Napokkal később visszakaptál egy hasznáét kontrollert, vagy ott helyben adnak egy újat?Bocsi nem volt még ilyen kontroller gariztatás ügyem soha, nem tudom milyet adnak ilyenkor? (Más zsíros kopott refurbished kontrollerének annyira nem örülnék, főleg hogy a saját cuccaimra kényesen vigyázok
) -
KaitouP
nagyúr
Ennyi hely kell majd a Gran Turismo 7-nek
Spoiler: 90 GB, day one patch nélkül, ha hihetünk a pletyinek.
-
marquuard
veterán
-
marinea2
addikt
HZD-ben a kiegeszito frozen wilds amugy hogy mukodik? Nem lehet kulon elinditani mint pl a Tlouban a LB-t?
-
Blaze_
aktív tag
-
S e t h
nagyúr
Mivel volt aki megválaszolta időközben, így nem gondoltam, hogy további megerősítésre vársz, elnézést.
Másrészt viszont nem volt szándékomban egysorosozni, csak arra akartam utalni, hogy ritka rossz megjelenési időpontot adtak a Sifunak, mivel 2022 legerősebb hónapjára időzítették a megjelenést.
Nekem is tetszik a játék stílusa, de nem kérek egyelőre vegán kaját, ha kaphatok húst is. -
polonic
félisten
Nekem is elkezdett működni a 2021-es összegző oldal. Pedig nem állítottam semmit.
Itt az enyém. -
Wolfy33
senior tag
A Dying light 2 esetén, a deluxe editionban a DLC az csak előrendelés során jár?
-
Peace
nagyúr
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Meglesem.
-
szasanyi
félisten
Használ valaki ilyet? Praktikusnak tűnik, de a hűtést ténylegesen javítja? Én kétlem, de ami szintén fontos az a zaj amivel a 2venti üzemel. Szóbal ha ezzel - vagy más, hasonló termékkel - van valakinek tapasztalat az szívesen meghallgatom!
-
KaitouP
nagyúr
Én nem értem, hogy mi a bajod ezekkel a kézjelekkel.
Jó lesz a Ghostwire, majd meglátod. Ha nem, akkor neked is csinálok ingyen 2021-es PlayStation összesítőt, mint EnteRnek.
-
ProEvoFan
nagyúr
Horizon Forbidden West™ PS4 & PS5
Digital soundtrack + art book
Digital comic book...stb...
Az art book+comic book is magyarul lesz benne, mint pl a Ghost of Tsushimaban?
-
tboy93
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
mi egyszerre kezdtük mindket reszt, ugy jo volt

elotte inditottam karaktert egyedul, arra hamar rauntam
-
syler123
veterán
Milyen zajszűrés érdekel, a fülpárna? Körülveszi a füled, szóval nagy gond nem lehet, de nehezen tudom elképzelni, hogy bármelyik más fülessel ezzel gond lenne, mármint a zártak közül.
Nekem sima 7p van és szerintem nagyon jó, és a legjobb, hogy ettől kényelmesebb fejhallgatóm sosem volt. Mpow-al az a legnagyobb baj, hogy rettentő kényelmetlen, kemény a fülpárna.
Ha most kellene vennem fejhallgatót, akkor a Steelseries 7p+ lenne. -
válasz
tboy93
üzenetére
Szerintem nem, sőt ha véletlen valami magas szintű haver csatlakozik szét is cseszi az élményt.

Nekem is volt amikor soloba toltam, bejött egy fullos haver és megcsinálta helyettem a küldetéseket... hát lol, nekem semmi élmény meg teendő nem maradt, vagy olyan erősek lettek az ellenfelek miatta, hogy semmit se tudtam velük kezdeni.
Persze ha van olyan akivel egyszerre lehet fejlődni megint más... de nagyonis lehet ezt soloba is tolni. Csak van 1-2 nehezebb rész, de meg lehet oldani kicsit jobban taktikázva.
-
szasanyi
félisten
Képernyőmentes / fotót / videót hogyan lehet pendrive-ra tenni?
-
S e t h
nagyúr
válasz
Bobek198508
üzenetére
Dying light 2
Elden Ring
Horizont WestNem tudom mekkora sikert jósoljak a Sifunak.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Bobek198508
üzenetére
én várom
hogy bekerüljön egy 50%-os akcióba
-
3L1T3
addikt
válasz
Bobek198508
üzenetére
Hát mert valószínűleg egy estés buli.
-
törölt tag
Elden Ring has gone gold.
-
Bobek198508
csendes tag
Sifu? Valaki várja...vagy már megvette?

Nekem tetszik a stílusa, csak nagyon ilyen egy estésnek tűnik, annyiért meg drága...
-
Frod
addikt
válasz
KaitouP
üzenetére
A '19-es E3 teaser (omg, ez is majd három éve volt...) alapján még én is, de a kézjeles, hókuszpókuszos bohóckodás teljesen lerombolta az addigi érdeklődést.
És emiatt (jó, nyilván nem, csak viccelek) nincs Evil Within 3...#97602 Bobek198508
Persze, várjuk, majd az 5e alatti árkategóriába
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 250GB I DVDRW I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Eladó Apple iPhone 12 Mini 64GB fehér / 12 hónap jótállás
- MacBook (Retina, 12-inch, Early 2015) A1534 256GB/8GB memória (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Na meg jövő héten jön a DL 2, ami bőven kitart majd a From játékának megjelenéséig

Kendek